Doe 250 ml kokosmelk samen met de dessertrijst in een steelpan en breng dit aan de kook. Wanneer het kookt zet je het vuur laag en roer je het af en toe door met een lepel. Het gebruik van een deksel is niet nodig
Na 10 minuten koken zet je het vuur uit. Voeg de vanillesuiker toe en roer dit er ook doorheen. Laat de rijstepap afkoelen, dit gaat het snelst als je het af en toe doorroert.
De pap dikt nu in, naar mijn smaak iets te dik. Ik voeg dus wanneer de pap is afgekoeld nog 40/50 ml kokosmelk toe. De pap heeft dan een dikte dat het oppervlak egaal wordt als je het inschept.
Maak de siroop door de suiker, limoenrasp- en sap en het water in een steelpan te doen. Breng dit aan de kook voor een paar minuten. De kookbelletjes worden dikker en zo heb je echt een siroopje.
Snijd de mango in kleine stukjes. Verdeel dan de pap over 2 glazen, maak af met de mango blokjes en limoensiroop. Eet smakelijk!