Print Options:

Kerstboom toastjes met pesto, tomaat en burrata

Yields1 ServingPrep Time15 minsCook Time12 minsTotal Time45 mins

Dit heb je nodig:
 1 rol bladerdeeg
 tomaatjes (het liefst Honingtomaten)
 Kalamata olijven, in ringetjes
 een kwart bol burrata, meer is altijd goed natuurlijk
 pistache pesto
Nog meer nodig:
 vork
 kerstboom koekjes steker
 bakplaat met bakpapier
Zo maak je het:
1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.

2

Steek dan zoveel mogelijk kerstboompjes uit 1 rol bladerdeeg. Leg deze op de met bakpapier beklede bakplaat. Prik de boompjes in met een vork.

3

Bak de boompjes lichtbruin en gaar in ongeveer 12 minuten en laat deze afkoelen.

4

Besmeer de boompjes met de zelfgemaakt pistache pesto en maak af met de olijven, tomaat en burrata. Lekker voor bij de pre kerstdiner borrel!