Print Options:

Kaneel cookie dough rolls

Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins

Dit heb je nodig voor 6 stuks:
 1 (klein) blikje kant en klaar croissantdeeg
 5 tbsp bruine basterdsuiker
 20 g roomboter, gesmolten
 3 tsp kaneel
 80 g chocolate chip cookie dough of gebruik dit recept
Benodigdheden:
 Bakplaat
 Velletje bakpapier
 Groot scherp mes
 Keukenkwast
 Steelpan
1

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop.

2

Open het blik croissantdeeg en rol deze uit op het aanrecht.

3

Smelt de boter en smeer het deeg in. Gebruik hiervoor een kwast.

4

Meng de bruine basterdsuiker met de kaneel en verdeel dit gelijkmatig over het deeg.

5

Maak kleine bolletjes van de cookiedough en leg deze ook verspreid over de lap deeg.

6

Rol het geheel op, begin aan de smalle kant. Snijd deze dikke rol dan gelijkmatig in 6en en leg deze op de bakplaat