Over mij

Hi! Ik ben Eefje, 30 jaar en kom uit Leiden. Welkom, en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik deel hier eigen recepten maar ook persoonlijke blogs, kookvideo’stoffe zaken waar je echt een bezoekje moet brengen en meer! Mijn blog is ontstaan uit een snel groeiend Instagram account welke ik in maart 2014 ben begonnen. Meer en meer kwam er vraag naar mijn recepten en vond ik dat daar een mooi platform voor moest komen. Ik schakelde hulp in van een website bouwende goede vriend en eefsfood.nl was geboren. Laat je inspireren door ruim 550 recepten en artikelen!

Hoewel ik veel hartige recepten op mijn site heb staan word ik toch altijd in verband gebracht met taart. Ik snap het wel, een fancy taart blijft natuurlijk langer hangen dan bordje pasta, een kom soep of een lekkere burger. Maar als ik zou moeten kiezen; nooit meer zoet of nooit meer hartig is de keuze snel gemaakt en raak ik geen taart meer aan. Ik verkies hartig absoluut boven zoet! 

Mijn plezier, lol en interesse voor fotografie is de afgelopen jaren ook flink toegenomen. Dit is iets waar ik mij nu volledig op aan het storten ben. Benieuwd naar mijn werk? Dan verwijs ik je graag door naar mijn portfolio. Ook via Instagram account EEFSMEDIA deel ik hier het één en ander over.

Liefs, Eef 

No products in the cart.