EFP foto Renske

Yes, ik ben weer terug met de tweede editie van Eefsfoodpost. De eerste was een groot succes en ik heb maar liefst 6 keer de volle oplagen mogen versturen. Ik heb nu een combinatie gemaakt van wat meer winterse smaken. Je kunt weer kiezen voor 4 of 8 stuks. Het is een mix van mijn persoonlijke favorieten die ik jou heel graag laat proeven! De inhoud staat vast en kan niet van samenstelling worden veranderd op verzoek. Ik ga er wel voor zorgen dat de inhoud eens in de zoveel tijd vernieuwd wordt!

Wat begon als een leuk experiment werd al snel een serieus plan. Het idee van het verzenden per post heb ik natuurlijk ook niet zelf bedacht. Dit gebeurt al door vele bedrijven/bakkerijen. Toch vind ik dat ik hier nog iets vernieuwends aan kan toevoegen. Dat is het verkopen van een mix die echt 100% bij mij past en waarvan ik graag wil dat iedereen dit proeft!

dit krijg je opgestuurd

Bij "EEFSFOODPOST klein" krijg je er één van elke stapel, bij "EEFSFOODPOST groot" twee van elke stapel

blondie met witte chocolade en macadamia's
Voor brownies hoef je mij niet wakker te maken. Voor een goede blondie mag dat best! In deze blondie zit een heerlijke hoeveelheid aan gezouten macadamianoten vergezeld met stukjes witte chocolade.

boterkoek met speculaas en sinaasappel
Een andere favoriet is de boterkoek met speculaas en sinaasappel. Ik vind die twee smaken ontzettend lekker combineren. Jij ook hoop ik!

Tadaaaa
Post bezorgen 2

hazelnoot shortbread met melkchocolade
Dit is en blijft een toppertje! Er wordt áltijd blij en enthousiast gereageerd als ik deze maak, meeneem of deel op social media. Om wat extra bite en smaak te geven aan de standaard voeg ik geroosterde hazelnoten toe in de bodem. De shortbread wordt afgemaakt met een dun laagje melkchocolade en een swirl van pure chocolade.

eefsfoodpost doosje
eefsfoodpost inhoud winter

appel-kaneel kruimelkoek (vegan)
Tot slot de kruimelkoek met appel-kaneel vulling. Een koek bodem met een goede bite, een lekkere vulling van appel met kaneel en daar bovenop nog kruimels van diezelfde koek. Er zit havermout en een klein beetje kokosrasp in verwerkt. Mocht je niet van kokos houden? Geen zorgen! Het draagt bij aan de smaak maar je proeft het echt niet terug.

inhoud winter doosje eefsfoodpost
vooraanzicht inhoud
Doosje foto Renske

verzenddata

donderdag 24 september '20
donderdag 15 oktober '20
dinsdag 3 november '20
dinsdag 17 november '20
dinsdag 24 november '20
dinsdag 2 februari '21
dinsdag 2 maart '21

Dinsdag 16 maart '21

de verkoop gaat steeds héél hard! <3

welke gaat het worden?

EEFSFOODPOST - klein

€18,95 (inclusief verzending)

Inhoud: 4 zoetigheden

EEFSFOODPOST - groot

€29,45 (inclusief verzending)

Inhoud: 8 zoetigheden

vraag en antwoord

Kan ik de Foodpost cadeau doen met een persoonlijke boodschap?

Jazeker! Tijdens het afrekenen kun je kiezen om de bestelling naar een ander adres te laten versturen dan het factuuradres.

Ook kun je bij het afrekenen jouw boodschap achterlaten van max. 120 tekens. Deze schrijf ik dan handmatig achterop het standaard kaartje dat ik in het doosje doe. “Tekst tussen 2 aanhalingstekens neem ik over” Voorbeeld:

“Lieve Leroy, zomaar een verrassing! Hier een doosje lekkers voor bij je favoriete bakkie koffie. Geniet ervan! Liefs, Eef”

Hoe zit het met de versheid?

Alle zoetigheden worden binnen 24 uur na het bakken op tijd op de post gedaan. Zodat ze de volgende dag, of de dag daarna bij jou op de deurmat ploffen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er is misgaat bij de post waardoor de post een dagje wordt vertraagd. Erg vervelend, zeker omdat het buiten mijn macht ligt. Maar geen paniek de zoetigheden zijn dan nog net zo lekker als op dag 1. Na ontvangst zou ik ze binnen ongeveer 4 dagen opeten!

Wordt er rekening gehouden met allergenen?

Heel simpel, ik houd géén rekening met eventuele allergie wensen. Alles wordt gemaakt in één ruimte. Lactose, noten en gluten zijn absoluut aanwezig. Verder zijn er ingrediënten gebruikt als kokos, havermout, amandelen, pecannoten, pistachenoten. Ik kan hier helaas geen uitzondering op maken!

Kan ik de zoetigheden ook invriezen?

Jazeker kan dit! Verpak ze dan wel goed zodat de niet uitdrogen. Dit kan in de zakjes waarin je ze ontvangt. Ik raad wel aan om ze binnen een maandje ongeveer op te eten. Ontdooien kan het beste in de koelkast op een gebaksbordje voor ongeveer 2,5 uur.

Hoe betaal ik de EEFSFOODPOST?

Heel simpel! Stop de EEFSFOODPOST in je winkelmandje. Tijdens het afrekenen word je naar een beveiligde afrekenpagina gestuurd, waar je veilig en snel kunt afrekenen met iDeal.

Wat zijn de verzendkosten?

De prijs die je ziet staan is wat je uiteindelijk afrekenend. Bij het afrekenen komen er dus geen extrakosten bij. Meerdere mensen verrassen met EEFSFOODPOST? Plaats hiervoor een nieuwe bestelling i.v.m. de verzendgegevens. 

Moet ik thuisblijven om de bestelling in ontvangst te nemen?

Dat hoeft niet. Je pakketje wordt verstuurd als brievenbuspakje en past gewoon door je brievenbus. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je buren stiekem de Foodpost opeten.

Kan ik een zakelijke bestelling doen?

Dit kan zeker! Neem in dat geval even contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Er zit in ieder geval een minimale en maximale afname op! Mail naar eefje@eefsfood.nl.

Kan ik in het buitenland bestellen?

Helaas is dat voor nu niet mogelijk.. Wie weet ooit!

No products in the cart.