Reviews

Op mijn website kun je een aantal reviews vinden. Meestal gaat dit om (food)producten (FOODPOST) maar soms ook om apparatuur (BARTERDEAL) of kookboeken (EEF’S BOEKENPLANK). In bijna alle gevallen krijg ik deze (vrijblijvend)opgestuurd van PR bureaus. Het is aan mij of ik daar iets mee doe! Ik zal er altijd duidelijk bij vermelden of het product zelf gekocht, gekregen of het onderdeel van een barteldeal is. 

Copyright

Op alles wat je ziet en leest op eefsfood.nl berust copyright. Al het beeldmateriaal en de teksten zijn door mij gemaakt tenzij anders aangegeven. Het is wettelijk niet toegestaan deze te gebruiken zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven. Is er toch iets wat je graag wilt gebruiken of delen? Mail mij dan om het te bespreken; eefje@eefsfood.nl.

Betaalde samenwerkingen

Ook vind je op mijn website een aantal betaalde samenwerking. Ik ben trots op deze samenwerkingen! Het is toch gaaf dat een merk, groot of klein zijn naam wil verbinden aan die van jou. Ik maak heel graag content voor merken/producten waar ik fan van ben of nieuwe producten waar ik enthousiast over ben. Ik zeg ook regelmatig nee tegen bedrijven en producten die totaal niet bij mij passen. Ik kies dus uitsluitend zelf waar en met wie ik samenwerk. Bij zo’n artikel staat ook altijd dat het om een betaalde samenwerking gaat.

No products in the cart.