Voor jou geschreven

Chocolade-crèmetaart met banaan, karamel en pecannoten

Chocolade-crèmetaart met banaan, karamel en pecannoten

Hallo leuke lezer! Welkom bij weer een héér-lijk recept. Ik val maar gelijk met de deur in huis en dat…
Zoete courgette koekjes met gember en sinaasappel

Zoete courgette koekjes met gember en sinaasappel

Vandaag een verrassend recept, namelijk zoete koekjes met courgette. Gemaakt met de heerlijke smaakcombinatie van gember en sinaasappel! Krokant aan…
Luchtige citroen maanzaad cake met glazuur

Luchtige citroen maanzaad cake met glazuur

De zomer is in aantocht en daar past deze frisse en luchtige citroen maanzaad cake met glazuur heel goed bij!…

Snel op zoek naar een recept

Over mij

Hi! Ik ben Eefje, 29 jaar en kom uit Leiden. Welkom, en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik deel hier eigen recepten maar ook persoonlijke blogs, kookvideo’stoffe zaken waar je echt een bezoekje moet brengen en meer! Mijn blog is ontstaan uit een snel groeiend Instagram account welke ik in maart 2014 ben begonnen. Meer en meer kwam er vraag naar mijn recepten en vond ik dat daar een mooi platform voor moest komen. Ik schakelde hulp in van een website bouwende goede vriend en eefsfood.nl was geboren. Laat je inspireren door ruim 550 recepten en artikelen!

Kijk zelf maar

Samenwerken?

Heb je een tof (food)product en wil je via Eefsfood het bereik en de bekendheid vergroten? Dat kan! Ik deed al eerder samenwerkingen met o.a. PLUS supermarktHero, Albert Heijn, Lay’sEuromaLurpak. Deze campagnes zijn in de vorm van een blog uitgewerkt in combinatie met Instagram. Maar samenwerken in de vorm van een video of alleen Instagram kan natuurlijk ook. Dit deed ik voor o.a. Magioni, Remia, Optimel en Van Dobben. Meer opties en informatie?

zakelijk profiel