Dit recept is echt heel makkelijk om te maken! Met een bolletje ijs erbij heb je ook nog eens een heel lekker dessert. Als je net zo dol bent op Speculoos als ik, dan zou ik deze speculooscake met 4 ingrediënten zéker proberen!
Het recept!
Speculooscake met 4 ingrediënten
8
puntjes15
minutes30
minutes1
houringrediënten
- Beslag:
400 gram speculoospasta
2 middelgrote eieren
60 gram zelfrijzend bakmeel
1,5 tl bakpoeder
Snuf zout
- Extra opties:
Bolletje roomijs
Geroosterd amandelschaafsel
Ceylon kaneel
Stappen
- Verwarm de speculoospasta in een steelpan op laag vuur zodat het vloeibaarder wordt maar niet heet.
- Roer hier de eieren en het zout doorheen, als deze zijn opgenomen doe je het zelfrijzende bakmeel en bakpoeder erbij.
- Roer door tot een glimmend beslag en doe dit in een met bakpapier beklede springvorm van 18cm doorsnee.
- Bak de cake gaar in een voorverwarmde oven van 170 graden convectiestand voor zo’n 30 minuten.
Opslaan?
Wil je het recept voor deze speculooscake met 4 ingrediënten opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!
