• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Persoonlijk

Q&A over Eefsfood als mijn werk

Eefje
4 reacties
14 februari 2023
Q&A over Eefsfood als mijn werk

Dag leuke lezer! Welkom bij weer een nieuw artikel. Vorige week riep ik op om je vraag in te sturen binnen een bepaald thema. Het thema was dit keer; mijn werk rondom Eefsfood. Daar kon je alles over vragen. Voor mezelf heb ik bedacht om er dan zo’n 5 te beantwoorden in Instagram stories. Dit keer vond ik het moeilijk om er 5 uit te kiezen en dat deed mij besluiten om de vragen in een artikel te beantwoorden. En dit lees je nu; Q&A over Eefsfood als mijn werk. Oja, nog voor ik begin: Eefsfood is mijn fulltime baan. De vraag werd nu niet specifiek gesteld, maar bijna wekelijks komt ie wel binnen. Ik heb een lijst van 15 vragen voor je.

Q&A over Eefsfood als mijn werk

Vind je de vrijheid fijn of is dat soms ook minder prettig?

De vrijheid vind ik 120% geweldig! Dat is wat mij ook echt gelukkig maakt met Eefsfood als baan. Bijna elke minuut van de dag kan ik zelf indelen. En natuurlijk; de keren dat je in het weekend moet werken, terwijl je eigenlijk toe bent aan wat rust is niet altijd leuk. Maar dit neem ik heel héél erg graag voor lief. Als je een eigen bedrijf hebt staat je hoofd zelden tot nooit ‘uit’. Dat mis is heel soms, dat wanneer je niet aan het werk bent, er ook echt niet aan denkt.

Gratis iets gekregen en je vind het niets. Wat doe je ermee?

Meestal krijg ik vooraf wel het verzoek of ik iets wil ontvangen. Als ik denk ‘mwaa’ of ‘wat moet ik hiermee’ bedank ik vriendelijk. Ik zeg ook steeds vaker nee. Het klinkt een beetje verwend, maar op den duur sta je écht niet meer te springen om van alles opgestuurd te krijgen. Sowieso is het altijd vrijblijvend en beloof ik vooraf nooit om er iets over te posten. Het gebeurt dus zelden dat ik met iets zit wat ik niet op wil eten of wat een flutproduct is bijvoorbeeld. Ik geef ook regelmatig dingen weg aan vrienden of familie. Zoals chocoladerepen! Volgens mij is dit het meest gekregen product ooit. Ook krijg ik weleens een pakketje met een nieuw product waarbij dan allemaal ‘troep’ zit. Een mok met de logo van het merk, een pet, een t-shirt die net aan over mijn bovenarm past. Daar word ik echt niet blij van. Gelukkig zijn er ook soms pakketten die meer dan geweldig zijn aangekleed met écht mooi servies op een nuttig item.

Wie jouw foto’s maakt als je er zelf opstaat?

Haha dat is een goede. Ik heb gelukkig een moeder die snapt hoe ze foto’s moet maken. Zijn helpt mij vaak <3. En ik begeef me ook regelmatig tussen collega’s, tevens vriendinnen die dat ook kunnen. Oh en mijn nicht, die helpt ook weleens. Maarrrrr het is ook vaak me myself en een statief. Dus ik maak ze ook vaak zelf. Dat is soms best een geklooi, maar uiteindelijk lukt het vaak wel.

Weleens samenwerkingen gedaan waar je achteraf spijt van had?

Spijt is een groot woord. Maar soms krijg je weleens een campagneverzoek van een merk waar je heel erg fan van bent, maar de hele inhoud voor de campagne is al voor je uitgekauwd. Allereerst vind ik het mega jammer dat dit regelmatig het geval is. Ten tweede laat ik dan weleens mijn fangirlschap van het product winnen. Als ik dan de content moet maken in zo’n geval denk ik; waarom doe ik dit nou? Ik heb zelf veel leukere ideeën die beter aan zullen slaan bij mijn volgers. Ik kan niet ontkennen dat mooie verdiensten ook soms meespelen in zo’n beslissing. En ik ben tenslotte fan van het product. Dus écht spijt? Nee! Maar het is elk nieuwe jaar weer een voornemen om hier nog meer op te letten en dat gaat beter en beter. Volgens mij alweer een jaar geleden dat ik zoiets had als ik hierboven beschreef. Ik neem het mezelf niet kwalijk, want dit hoort ook gewoon bij bewust worden van dingen binnen het ondernemen.

Kost het niet onwijs veel aan boodschappen?

Oh ja, dit merk ik zeker! Maar goed dat doet iedereen denk ik. Het is geen bezwaar om de stekker uit mijn werk te trekken haha. Ik heb ook een dure smaak wat boodschappen betreft. Een hoop dingen koop ik prima budget maar mijn verlangen naar een bolletje burrata op z’n tijd kan ik nog niet erg bedwingen om de prijs. Ik merk het vooral bij bakrecepten waar veel zuivel aan te pas komt. Ik stam nog uit de tijd dat een pakje boter 1,60 kostte. Nu is dat minstens 2 x zoveel. Ook dingen als roomkaas kosten een vermogen. Maar voor de kwaliteit van de taart kies ik toch vaak een a-merk. Deze zijn gewoon altijd veel steviger van structuur bijvoorbeeld.

Werk je overal mee samen? En wat als het toch niet bevalt?

Zeker niet! Je wil niet weten hoeveel dieet shakes en andere fratsen ik al heb afgewimpeld afgelopen jaren. Maar ook andere dingen hoor, die helemaaaaal niet bij mij en Eefsfood passen. Het allerleukst als je het desbetreffende merk of product al kent en er fan van bent. Maar het is ook regelmatig iets nieuws. Wanneer er een verzoek komt voor iets dat net in de supermarkt ligt, sprint ik daar altijd naartoe om het zsm mogelijk te proeven. Nog voordat er wordt onderhandeld oid. Als ik het niets vind dan houdt het op, als ik enthousiast ben sta ik er helemaal voor open (dan is het wederom hopen op een niet al uitgekauwde inhoud haha).

Hoe breng je structuur aan in je dag als ondernemer?

Ja, dat is een hele goede. Ik kan zeggen dat ik daar bijzonder slecht in ben. Ik heb daar lang mee in strijd gelegen maar nu ben ik vooral bezig met het accepteren. Ik heb weinig structuur in mijn werk, maar ook in mijn leven. En dat komt door de vrijheid van eigen baas zijn en geen kinderen en relatie hebben etc etc. Sinds een tijdje sta ik wel steevast vroeg op doordeweeks en daar heb ik wel een beetje een structuurgevoel van wat best fijn is. Denk je heh, waar heeft ze het over? Lees dit dan maar.

Is het zoals je het nu doet je droombaan of heb je ook weleens geen zin in je werk?

Ja eigenlijk wel! En ja ik heb ook weleens geen zin in mijn werk. Droombaan of niet, daar horen ook altijd mindere klusjes bij. Dan heb ik ook nog fases waarin alles helemaal lekker gaat, maar ook fases dat ik totaal inspiratieloos ben bijvoorbeeld. Dan moet je ook gewoon door. Binnen mijn bedrijf zelf zijn er nog zat dingen die ik in de toekomst zou willen doen. Dus ik denk dat je je droombaan altijd kunt blijven creëren. Als ik iets niet meer leuk vind ben ik ook heel erg van het stoppen ermee en door naar he volgende.

Hoeveel tijd ben je kwijt met het maken van foto’s/filmpjes?

Dat is heel erg wisselend. Reels die ik maak voor klanten kunnen zo 5 uur duren en dan heb ik het alleen over het filmen en misschien de edit. Het voorwerk, ideeën, teksten, iets corrigeren etc etc komt er dan nog bij. Dus een video voor een klant ben ik alles bij elkaar soms zo een volle werkdag bezig. Andere videos + het schrijven van een caption etc is binnen 1,5 uur gedaan. Dat zijn altijd video’s waar geen opdrachtgever bij komt kijken. Zijn ze wat uitgebreider kan ik ook zo 3 uur verder zijn. Want bij elke Reel moet ook nog een omslagfoto gemaakt worden. Dat kost ook zo 30-60 minuten. Het loopt dus echt heel erg uiteen.

Wat heeft werken met je Agency je gebracht?

Rust in m’n kop. Niet meer die spanning die ik altijd mega had bij het onderhandelen. Mijn mailbox is een oase van rust (over het algemeen). Ik mail bijna alleen maar met mijn agency en een enkeling die de memo heeft gemist dat ze mijn management moeten mailen. Daarbij ook het gevoel van twee mensen die altijd achter mij staan en samen met mij Eefsfood naar een hoger niveau willen (blijven) tillen. Het maken van plannen voor de toekomst etc. Erg veel positiefs dus!

Ik zie geen ads op je site, haal je al je inkomsten uit samenwerkingen en Eefsfoodclub?

Klopt! Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om mijn mooie site te verpesten met advertenties haha. Ik snap het trouwens 100% als je het doet! Ik kom weleens op sites van collega’s en ik heb me weleens in 1 recept door 8 (!!) advertenties moeten worstelen. Vreselijk. Enfin, ik zeg niet dat het nooit komt. Maar voor nu nog even niet. Mijn inkomsten zijn inderdaad voornamelijk uit samenwerkingen en Eefsfoodclub.

Word je weleens herkend op straat?

Ja! Het blijft onwennig, maar ik ervaar het altijd positief hoor. Nu deze vraag zo werd gesteld realiseerde ik dat ik best weleens de gedachte heb ‘misschien heb ik zo weer een DM dat ik ergens ben gezien’. Het klinkt misschien negatief, dat is het niet per se. Maar ik zou die gedachte helemaal niet willen hebben eigenlijk. Er zijn ook momenten dat ik denk ‘ik hoop dat niemand mij herkent nu’. Dat zijn meestal momenten als ik me slecht voel, chagrijnig ben of in mn pyjama met lange jas erover heen loop haha.

Je kan het zo gek niet bedenken. Ik was een keer een weekendje in Groningen en daar zat ik ergens een lekker bakje kibbeling te eten met mijn moeder. Later had ik een DM: Hoi Eef, hoe smaakte de kibbeling? Ik zat net ook daar en daar en ik herkende je eerst aan je stem. Of die keer dat ik naar een concert was en vlak voor we naar huis gingen nog wat bestelde aan de bar. Heel het afrekenproces gehad en toen zei ze; jij bakt toch heel veel taart? Ja ik volg je op Instagram. Maar ook in de supermarkt of juist op momenten dat ik nou net even helemaal niet met mijn werk bezig ben *lees op de dansvloer of in de kroeg* (meermaals gebeurd).

Hoe heb je geleerd die leuke Reels te maken? En gebruik je daar een programma voor?

Allereerst bedankt voor het compliment. Ik ben blij dat ik mezelf dat helemaal eigen heb gemaakt. Ik wil zo min mogelijk externe apps gebruiken hiervoor, dus die heb ik ook niet. Het is heel simpel. Ik film de shots en deze plak ik in Instagram zelf aan elkaar. Vaak uit mijn hoofd maar soms ook aan de hand van een shotlist die ik maak. Ik weet altijd precies hoe ik het hebben wil en schiet vaak iets meer dan ik uiteindelijk gebruik. Ik ben denk ik als ik naar al mijn werk kijk, het snelst in editen van videos en dit vind ik ook héél erg leuk. 100 x leuker om te doen dan een geschreven recept uitwerken vind ik.

Ik ben benieuwd hoe je weet wat je waard bent?

Ja dat is een goede vraag. Toen ik nog zelf onderhandelde deed ik dat op gevoel. Als er een paar keer op rij ja werd gezegd op mijn voorstel deed ik mijn prijs onhoog. Nog een punt nu waarom ik blij ben met mijn Agency. Zij weten meer over wat marktconform is etc. Zij kunnen echt goed onderhandelen voor mij. En dan komen er nog zat andere factoren bij kijken. Een prijs is door meerdere dingen opgebouwd.

Ik sluit af met de meest gestelde vraag; Hoe kom je aan je samenwerkingen?

Grotendeels word ik hiervoor benaderd, maar het gebeurt ook weleens andersom. Ik geef geregeld een lijstje door aan mijn Agency met wensklanten. Zij doen voor mij ook acquisitie. Komt lang niet altijd wat uit, maar het is zeker de moeite waard. Ook met het oog op klanten waarvoor je al eens iets gedaan hebt. Fijn dat zij in de gaten houden of er nog een vervolg op kan komen.

Q&A over Eefsfood als mijn werk

Hopelijk vond je het leuk om te lezen. De antwoorden typte ik heerlijk weg. Vind het echt leuk om op deze manier wat meer te vertellen over hoe dat gaat.

Dikke liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Heleen

    14 februari 2023 09:44

    Hi Eef.
    Kleine tip voor de dure burrata. Ik ben zelf ook verslaafd en kocht iedere week zo’n prijzig bolletje bij de grote blauwe supermarkt. Tot ik bij de Vomar kwam. Daar is ie iedere week in de aanbieding, 3 voor 5 euro of 1.89 per stuk. Voor die goeie aanbieding rij ik zelfs om 🫢 want ja, he verslaafd he 😂

    Beantwoord
    1. Eefje

      14 februari 2023 10:04

      Hahaha wat een goede tip! Alleen is er hier in de buurt echt geen Vomar, en zou ook niet weten waar er eentje zit om voor om te rijden! Dankjewel voor je leuke reactie 🙂

      Beantwoord
  2. Rinske

    14 februari 2023 11:56

    Wij zijn ook heel blij met jou <3

    Beantwoord
    1. Eefje

      20 februari 2023 08:17

      Yay! <3

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

volgend bericht

Keukenhacks waarvan je wilde dat je ze eerder wist

meest gelezen
67.140x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
57.588x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.194x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
24.196x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij
Blog Persoonlijk

Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij

4 min leestijd
1 juni 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord