• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Maaltijden Recepten

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Eefje
Geen reacties
9 november 2022
Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Samenwerking – Dag leuke lezer! Vandaag heb ik een heerlijk recept voor je klaarstaan. Ik ben dol op de Aziatische keuken, maar eerlijk is eerlijk; ik ben er niet zo in thuis. Voor dit recept is er dus echt wel een proefkookronde aan vooraf gegaan. Deze noodles met aubergine op Aziatische wijze zijn super smaakvol en makkelijk om te maken. Ik ga dit vanaf nu wel vaker op tafel zetten!

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Aubergine

Tot een aantal jaar geleden moest ik daar echt niets van hebben. Van de smaak werd ik niet blij en de structuur vond ik al helemaal niks. Ik begon het toch langzaam wat vaker te proberen en stukje bij beetje begon ik aubergine te waarderen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door goede bereiding waarin de aubergine juist boterzacht is en niet sponzig. Ik moet nu toch bekennen dat ik het écht (eindelijk) lekker begin te vinden. Laatst maakte ik al een goddelijke melanzane en ik rooster het ook weleens op de barbecue tot een soort lauwwarme salade als bijgerecht. Maar vandaag ga ik het dus roosteren in de oven tot het boterzacht is. Yum!

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Roosteren

Voor dit gerecht ben ik eigenlijk door social media geïnspireerd geraakt. Ik zie wel vaker zulk soort gerechten voorbij komen en daar krijg ik altijd trek van. De hoogste tijd om er zelf iets mee te doen dus. De aubergine heb ik boterzacht geroosterd in de Tala Performance Roasting Pan. Eerst even op z’n kop zonder smaakmakers om het vruchtvlees al wat zachter te maken. Daarna smeer ik er een heerlijk sausje op en dan roostert de aubergine nog even verder.

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Tala Performance

Eerder schreef ik al dit, en ook dit over Tala. Tala is een Engels merk die dit jaar haar intrede deed op de Nederlandse markt. De vormen en bakplaten zijn echt enorm robuust! De kwaliteit voel je gewoon. De dubbele non-stick laag zorgt ervoor dat je baksel mooi uit- of van de vorm komen en dat zonder het gebruik van bakpapier (winning!). Op alle bakvormen en -platen zit 10 jaar garantie en zijn BPA en PFOA vrij. Schoonmaken is een eitje, dit doe je met heet water en een druppeltje sop. Dan kan het daarna weer zo de kast in.

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Handige gadgets

Tala heeft niet alleen goede bakvormen en -platen maar ook een hoop handige gadgets voor in de keuken. Zo gebruik ik ook graag de houten spatel met siliconen roergedeelte, glazen maatbeker van een liter en sinds kort heb ik ook de knoflookpers in mijn bezit. Die wil ik je graag ook nog even tippen, want deze werkt gewoon heel prettig en is makkelijk schoon te maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Dat komt goed uit! De Tala Performance producten kun je vinden in heel wat grotere Albert Heijn filialen en online via bol.com. Dit assortiment is nog een stuk groter dan de producten waar ik afgelopen jaar over heb geschreven. Neem een kijkje voor jezelf of doe het lekker cadeau. Hier kun je namelijk echt mee aankomen!

Tala knoflookpers

Het recept

Laat je niet afschrikken door de hoeveelheid aan ingrediënten. Dit zijn voornamelijk ingrediënten die je standaard in huis hebt (denk ik). Het is een recept met makkelijke handelingen en een beetje wachttijd. Een goede voorbereiding is wel het halve werk.

Noodles met aubergine op Aziatische wijze
Pin
Print

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Recipe by Eefje
Servings

1

persoon
Voorbereiding

20

minutes
Baktijd

25

minutes
Totale tijd

1

hour 

Dit recept is gericht op één persoon! 1. Ik krijg daar weleens specifiek vraag naar (wat ik heel goed snap). 2. Ik kook voornamelijk 1-persoons gerechten voor mezelf dus dat komt handig uit. De alleen kokers hoeven nu eens niet om te rekenen haha! Het is dus makkelijk voor meer personen te maken en berekenen. Veel kook plezier!

ingrediënten

  • aubergine:
  • 1 grote aubergine

  • 1 el hoisin- of oestersaus

  • 1 el sojasaus

  • 1 tl limoensap

  • 1 tl donkerbruine basterdsuiker

  • 1 teentje knoflook

  • vers geraspte gember, dobbelsteen formaat ongeveer

  • mespuntje cayennepeper (optioneel)

  • noodles:
  • 75 gram noodles naar keuze, ik nam Udon noodles

  • 1 tl pindakaas

  • 1 tl olijfolie

  • 1 tl sesamzaadjes

  • de helft van het aubergine sausje dat je overhoudt

  • wortellinten:
  • 1 wortel, in linten

  • 8 cm komkommer, in halve schijfjes, haal de zaadlijsten eruit

  • 100 ml water

  • 100 ml azijn (witte wijn- of appelazijn bijvoorbeeld)

  • 2 el kristalsuiker

  • topping:
  • 1 bosui, in ringetjes

  • 1 el ‘oven roasted’ pinda’s, grof gehakt

  • extra lekker; een handje gebakken uitjes

  • serveer met een partje limoen

Stappen

  • Begin met de voorbereiding! Maak met een dunschiller linten van de wortel en snijd de komkommer. Doe deze vervolgens in een afsluitbaar bakje. Voeg dan de suiker, azijn en het water toe. Schud even door elkaar en zet apart. Snijd dan de aubergine door midden en snijd beide helften vervolgens kruislings in. Bestrooi met zout een zet apart voor minimaal een kwartier (het liefst 30 minuten). Maak ook alvast het sausjes door de ingrediënten simpelweg door elkaar de roeren.
  • Na een half uur zet je de oven op voorverwarmen; 200 graden hete lucht. Knijp de aubergine uit en dep deze droog, hiermee veeg je ook zoveel mogelijk zout weg. Prik vervolgens met een vork wat gaatjes in het velletje. Neem dan een keukenkwastje en smeer hiermee wat olie op de ingesneden kant. Leg dan ook deze kant zonder bakpapier op de Roasting Pan. Bak deze eerst voor 15 minuten. Haal de twee helften uit de oven en draai ze om. Zet de oven nu op 180 graden en smeer de aubergines in met het sausje (houd hier de helft van over). Doe dit royaal en zet de aubergine voor 10-15 minuten terug in de oven.
  • Voeg aan het sausje de olijfolie, sesamzaadjes en pindakaas toe en roer door. Kook de noodles volgens de verpakking, wanneer deze bijna klaar zijn zet je een steelpan op halfhoog vuur. Verwarm hierin het sausje en haal hier kort de noodles na het afgieten doorheen. Schep in een diep bord. Leg hierbij de gegrilde aubergine en de uitgelekte wortellinten en komkommer. Maak af met de pinda’s, limoen, gebakken uitjes en ringetjes bosui. Eet smakelijk!
  • Doordat de Roasting Pan lekker zwaar en robuust is zorgt dat voor een goede warmte geleiding, dat komt de aubergine weer ten goede.

Notities

  • Het is per aubergine verschillend of je ook makkelijk het velletje mee kan eten. Soms blijven die aan de taaie en stugge kant, ook na een lange tijd in de oven. In dat geval schep je het vruchtvlees er heel makkelijk uit en is dit heerlijk om te eten. Meestal is het vel ook heel zacht en kun je dit met gemak mee-eten.
  • Het is ook ónwijs lekker om alleen de aubergine te bereiden en het vruchtvlees eruit te scheppen en op een zaden cracker met hummus, tahin en za’atar te doen. Dikke tip!
gerecht Tala close op

Opslaan?

Wil je het recept voor deze noodles met aubergine op Aziatische wijze opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Pinterest Pin

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Tala.

Liefs,
Eefje

Aubergine Aziatisch Noodles Tauge Wortel
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Stevige Monchoutaart met witte chocolade en kersen

volgend bericht

6 x Heerlijke wortelcake

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.989x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.036x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.942x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord