• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Maaltijden Recepten Salades

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Eefje
Geen reacties
27 juli 2022
Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Samenwerking – Jaaa hallo leuke lezer! Ik heb vandaag een heel tof recept voor je die extra lekker smaakt in de zomer. Een zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges. Het ziet er feestelijk uit, je serveert het lauwwarm en het is binnen 30 minuten klaar. Dat laatste heb ik te danken aan de Crisp functie op mijn Whirlpool combimagnetron. Daar vertel ik natuurlijk meer over en ik deel stap voor stap het recept met je. En het is ongelofelijk maar waar, ik mag dit jaar wéér een mooie inbouw Whirlpool weggeven aan één van jullie. De actie loopt via Instagram en ik vertel je er onderaan het artikel meer over.

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Heerlijke combi

Voor dit recept wilde ik heel graag iets met bladerdeeg en burrata doen. Jullie weten inmiddels wel hoe dol ik ben op dit kaasje. Ik omschrijf het meestal als een wat stevigere vorm van slagroom. Het heeft inderdaad niet een speciale smaak, maar het brengt alles naar een hoger romig level. En ik hou van romige levels! Al snel bedacht ik er de groene asperges bij en voor de kleur en smaak kon ik de gepofte tomaatjes al niet meer wegdenken. Om het nog wat extra smeuïgheid te geven pureerde ik avocado met wat limoensap en pesto. Dan kunnen pijnboompitten weer niet in ontbreken. Om het geheel wat frisser te maken serveer je er een simpele salade bij. Heerlijk om alles in combinatie te eten!

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Super snel bladerdeeg

Ja echt super snel! In een standaard oven duurt het toch wel minimaal 20 minuten om dit gaar te krijgen. Dan heb ik het voorverwarmen nog niet eens meegeteld. De bladerdeeg plakken voor dit recept heb ik in maar 7 (!!) minuten gaar en bruin gekregen. Dat is toch super snel?! Ook de groentes hebben maar 5 minuten nodig en ik heb de pijnboompitten ook bruin geroosterd in ongeveer 5 minuten. De overige 13 minuten gebruik je dus voor de voorbereiding en het opmaken van het bord.

Crisp bladerdeeg

Wat is de Crisp functie nou eigenlijk?

Allereerst zorgt de Crisp functie ervoor dat de meeste bereidingen zo’n 3 keer sneller gaan dan in een gewone oven. Naast snelheid zorgt de functie er ook voor dat bepaalde producten snel krokant worden. Vandaar ook de naam Crisp. Maar hoe kan dat nou? In de meeste ovens is het of of. Dus of hete lucht, of grill of boven en onderwarmte etc. Whirlpool heeft een technologie die ervoor zorgt dat deze functies worden gecombineerd. Daarom kan iets heel snel gaar zijn én krokant worden zoals bladerdeeg. Ik vergeet bijna een grote speler hierin te noemen en dat is namelijk de speciale Crisp ovenplaat. Deze bestaat uit ferriet en kan binnen 2 minuten een temperatuur van 210 graden bereiken.

Crisp oven

Zo heb ik de Crisp functie gebruikt

Ik heb na al die tijd nog lang niet alle functies gebruikt. Er zitten er heel veel op en ik ben gewoon fan van de simpelste eigenlijk. Dat is de P1, deze springt gelijk in beeld als je op Dual Crisp drukt. Je hebt er ongeveer 8, ook met nog een beetje meer luchtcirculatie bijvoorbeeld of het instellen van de temperatuur. Alle bereidingen van dit recept heb ik dus op die P1 stand gedaan.

Het recept

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges
Pin
Print

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

2

personen
Voorbereiding

10

minutes
Totale tijd

30

minutes

Als je bijvoorbeeld gasten te eten krijgt en je wil zo min mogelijk in de keuken staan kun je ook bijna alles al voorbereid. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit taartje koud ook heel lekker is. De bereiding is verder echt een eitje!

ingrediënten

  • taartjes:
  • 4 plakjes (diepvries) bladerdeeg, rond uitgestoken 9-10 cm

  • 100 gram groene asperge tips

  • 2 takjes tomaten van 4 of 5 stuks

  • 1 bol burrata

  • 100 gram avocado

  • 1 el verse pesto

  • 1 el limoensap

  • 1,5 el pijnboompitten

  • geklutst ei om het bladerdeeg mee in te smeren (optioneel)

  • peper & zout

  • olijfolie

  • Salade:
  • 75 gram gemengde sla naar keus

  • 1/2 el olijfolie

  • 1 el balsamico azijn

  • 1 tl suiker

  • mespuntje knoflookpoeder

Stappen

  • Haal eerst het bladerdeeg uit de vriezer en leg op het aanrecht om te laten ontdooien. Strooi de pijnboompitten op de Crisp plaat en zet deze in de oven op de P1 stand voor ongeveer 5 minuten. Schud na 3 minuten even om zodat ze gelijkmatig bruin worden.
  • Steek dan het bladerdeeg uit met een ronde steker en prik er met een vork flink veel gaatjes in. Smeer in met een dun laagje geklutst ei. Wanneer de pijnboompitten lichtbruin zijn haal je ze van de plaat. Leg hier nu de bladerdeeg plakken op en schuif terug in de oven. Ik zette de timer eerst op 6 minuten maar toen kon het nog wel een extra minuut gebruiken. Hou het dus in de gaten.
  • In de tussentijd dat de bladerdeeg aan het bakken is snijd je de onderkant van de asperge tips af (dit mag weg). Doe deze in een kommetje en meng met een el olijfolie, peper en zout naar smaak. Besprenkel de takjes tomaten ook met wat olie. Als het bladerdeeg van de plaat is zet je hier de tomaatjes op en de groene asperge tips*. Schuif deze plaat voor 5 minuten in de oven, wederom op de duel Crisp P1 stand.
  • In de tussentijd roer je de olijfolie, suiker, knoflookpoeder en balsamico azijn door elkaar. Dit meng je door de sla. Ook pureer je de avocado met het limoensap en de pesto. Breng dit op smaak met een beetje peper en zout.
  • Nu zijn alle elementen voor het gerecht klaar en kun je het bord opmaken. Leg er eerst een rondje bladerdeeg op en besmeer deze met de avocado. Leg hierop de groene asperge tips gevolgd door nog een bladerdeeg rondje. Scheur dan een bol burrata tweeën. Hier weer de helft van leg je op het bladerdeeg en de andere helft (een kwart dus) scheur je in stukjes voor over de salade. Zet dan de tomaatjes erop en strooi de pijnboompitten eroverheen. Maak af met een mooi takje basilicum. Eet smakelijk!

Notities

  • Ik hou het gerecht zelf liever vega, maar een plakje prosciutto zou er ook lekker bij zijn.
  • Je kunt optioneel nog wat ingelegde rode ui toevoegen aan dit gerecht. Dit maak je heel makkelijk door een paar uur van tevoren wat rode uien ringen in 50/50 water en azijn te zetten. Schepje suiker erbij en af en toe even omroeren. Uit laten lekken voor gebruik, meestal dep ik het ook nog droog met wat keukenpapier.
  • *Asperge tips kunnen flink van dikte verschillen. Mocht ze erg dun zijn is 4 minuten wel genoeg denk ik. Zijn ze iets dikker, dan kan er makkelijk een minuutje bij.
olijfolie gieten

Heb jij een Whirlpool oven of magnetron?

Dan is de kans héél groot dat jij deze Crisp functie ook hebt. Veel mensen weten dit niet dus ik hoop dat je nu naar de keuken rent om het te checken. Je kunt er echt heel veel mee bereiden. In mijn vorige samenwerking met Whirlpool heb ik een uitgebreid ‘Eef test’ artikel geschreven. Hier vertel ik ook hoe je heerlijke appeltaartjes in 10 minuten kunt maken en hoe geweldig het is om pizza te maken op de Crisp plaat. Op de website van Whirlpool zelf staat ook heel veel recept inspiratie. Klik hier om dat te checken! Als je goed kijkt kom je daar ook nog een carrotcake recept van mij tegen.

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Wil je er eentje winnen?

Dat kan! Zoals gezegd mag ik een Whirlpool inbouw oven weggeven. Het enige wat ik van jou wil weten is met wie jij graag dit gerecht zou willen maken? De actie loopt via Instagram en je kunt hier klikken (komt vanavond 27/7 online) om mee te doen. Makkelijk he? Gulle gevers zijn ze bij Whirlpool. In overleg met hen wordt er een willekeurige winnaar gekozen. Deze maak ik 5 augustus bekend in een reactie onder de Instagram post. Doe je mee?

Meer inspiratie!

Mijn recept en nog veel meer Crisp inspiratie kun je terugvinden op de site van Whirlpool. Klik hier om het te bekijken. Veel kook en bakplezier!

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Opslaan

Wil je het recept voor een zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Pinterest Pin taartje

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Whirlpool

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur

volgend bericht

Romige speculoos ijsjes

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DÉ POMPOENSOEP DIE JE ECHT MOET MAKEN🧡
⠀⠀⠀
Dit is hoe ik al jaren mijn pompoensoep maak, maar nu nóg lekkerder. Ik heb het recept een beetje aangepast en dat heeft héél goed uitgepakt voor de smaak😍 Er zitten twee, nu niet meer zo geheimen, ingrediënten in. Namelijk; sinaasappel & kaneel!🍊 Misschien denk je ‘huh??’, maar dit is echt heel lekker👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor ruim 1,5 liter soep:
➡️800 gram (voorgesneden) pompoen, schil mag eraan blijven zitten wanneer je er zelf één aan stukjes hakt
➡️800-1100 ml kokend water
➡️200 ml volvette kokosmelk
➡️2 flinke uien, fijngesnipperd
➡️2 bollen knoflook
➡️1 flinke el tomatenpuree
➡️rasp van een (bio) sinaasappel
➡️2 groenten bouillonblokjes
➡️2 tl Ceylon kaneel
➡️1 tl paprikapoeder
➡️1/2 tl chilivlokken
➡️creme fraiche, iets verdund met water
➡️geroosterde pompoenpitten
➡️Peper, zout en olijfolie
⠀⠀⠀
Verdeel de pompoenblokjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie en paprikapoeder en chilivlokken. Snijd de kapjes van de bollen knoflook af en leg deze op een stukje aluminiumfolie. Doe hier olijfolie en zout op, vouw dicht en leg ook op de bakplaat.
⠀⠀⠀
Bak dit 35 minuten in een hete lucht oven van 200 graden, schep halverwege een keertje om. Tegen die tijd fruit je de uitjes aan in een pan met een beetje olijfolie daarna voeg je de tomatenpuree toe om kort mee te bakken. 
⠀⠀⠀
Schuif dan de geroosterde pompoen erin en knijp de knoflook uit. Voeg dan de bouillonblokjes, sinaasappelrasp, kaneel, het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. De hoeveelheid water is afhankelijk van hoe ‘sappig’ je pompoen is en hoe dik je de soep wil hebben. Pureer glad met een staafmixer of in de blender en voeg naar smaak nog wat peper toe.
⠀⠀⠀
Maak af met de crème fraîche en geroosterde pompoenpitten. Eet smakelijk🙌🏻 Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #pompoensoep #kaneel #sinaasappel #soeprecept #pompoen #foodblog #pumpkinsoup
BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂 ⠀⠀⠀ Joehoeee, va BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂
⠀⠀⠀
Joehoeee, vandaag een hele andere video dan je van mij gewend bent🎥 Ik laat je zien hoe je zelf, behoorlijk betaalbaar, je eigen taartplateaus kunt maken🎉
⠀⠀⠀
De tip van een los bord en bijpassend schaaltje heb ik al vaak gegeven maar vandaag gaan we even twee stappen verder. Dus pak je lijmpistool er kwast er maar bij en kijk mee😍
⠀⠀⠀
Nodig:
➡️Lijmpistool.
➡️Ik nam acryl verf, maar je hebt ook keramiek verf en dat zal ongetwijfeld beter blijven zitten.
➡️Papier afplak tape van goede kwaliteit, ik had duidelijk een flut rol.
➡️Sjablonen (optioneel).
➡️Kwast(jes).
➡️Borden/schalen met bijpassende kommen/bekers, misschien heb je al wel iets in huis.
⠀⠀⠀
Haal de tape er vanaf wanneer de verf nog nat is. Een tweede laagje verf zal voor een strakker resultaat zorgen, maar ik vond het rustieke wel leuk zo (thanks to het flut tape). Het is maar ter inspiratie, dus maak er je eigen ding van❤️
⠀⠀⠀
Natuurlijk niet alleen leuk voor taart; je kunt ook een schaal met bijpassende mok (zonder oor) gebruiken. Deze kun je inzetten als fruitschaal of gebruiken op je borrel- of brunchtafel met brood erin🍞
⠀⠀⠀
Ga jij dit proberen? Een gaaf taartplateau voor nog geen tientje! Sla de Reel op en stuur door naar iedereen die dit moet zien✅
⠀⠀⠀
ENIGE MINPUNT⁉️ Zeer slecht op te bergen. Ik kan het weten want heb er meer dan 10 in huis😅
⠀⠀⠀
WELKE VIND JIJ HET TOFST?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdiy #taartstandaard #taartplateau #inspiratie #leukomzelftemaken #budgettip
⠀⠀⠀
Ps. Het blijven twee delen dus doe voorzichtig ermee en lijm zo nodig nog een keertje bij. Gebruik niet teveel, maar wel royaal👌🏻 Afwassen met de hand🧼
OVERHEERLIJKE BANOFFEE TAART🍌 ⠀⠀⠀ Deze ta OVERHEERLIJKE BANOFFEE TAART🍌
⠀⠀⠀
Deze taart is zooooooo lekker! Vol van smaak, romig en hij ziet er ook nog eens geweldig uit😍 Hier wil je toch een hap van?
⠀⠀⠀
Ook maken? Dit heb je nodig:
➡️300 gram Digestives
➡️125 gram roomboter
➡️1 el Ceylon kaneel
➡️Snufje zout
Vulling:
➡️1 blikje gecondenseerde melk
➡️2 bananen, in plakjes
➡️350 ml slagroom
➡️30 gram kristalsuiker
➡️1/2 el vanillepasta
➡️1 zakje klopfix (optioneel)
Topping:
➡️(70%) pure chocolade, geraspt
⠀⠀⠀
Hoe je ‘m maakt? Dat lees je op Eefsfood.nl, zet daarvoor ‘banoffee’ in de zoekbalk van mijn site🔎 Of Google gewoon naar ‘Eefsfood banoffee’👍🏻
⠀⠀⠀
Eet smakelijk alvast en ik wil heel graag jouw creatie zien🙌🏻 Stuur je er een foto van?😍 Sla op voor later zou ik zeggen✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #banoffeetaart #slagroom #banaan #karamel #chocolade #recept #nobake #banoffeepie #foodienl
HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰 ⠀⠀⠀ adv - J HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰
⠀⠀⠀
adv - Joehoeee, ik heb weer heerlijk online boodschappen gedaan bij Crisp! Dagelijkse boodschappen die de volgende dag al in huis waren, maar ook extra lekkers omdat ik mijn eetclub vriendinnen heb uitgenodigd voor een brunch🥐
⠀⠀⠀
Met lekker lokaal fruit maakte ik een salade, de kruidenroomkaas met zalm was een hit en Eef zou Eef niet zijn als er geen tomaten met burrata op tafel staan🍅 + de lekkerste croissantjes ever, heerlijke bagels🥯, suikerbrood, mimosa’s🍊🥂 & meer!
⠀⠀⠀
Crisp houdt van lokaal en ik ook👌🏻 Het komt rechtstreeks bij de teler of boer vandaan wanneer jij je bestelling plaatst✅ Knettervers en lekker! In mijn stories vind je een korting van €15,- op je eerste bestelling! Daarbij ontvang je een zak van die goddelijke croissants en óók nog een geweldige zelf afbak appeltaart van @jordysbakery 🍎 Doe er je voordeel mee😍
⠀⠀⠀
Voor de kenners; wat moet ik volgende keer zéker mee bestellen?? Ik ben benieuwd naar jullie tips en heb er vorige keer al zoveel aan gehad👇🏻 Bedankt alvast❤️
⠀⠀⠀
In samenwerking met @crisp_nl 🛒
⠀⠀⠀
#eefsfood #lekkercrisp #crispfan #vriendinnenbrunch #mimosas #bagels #croissants #onlineboodschappen
WEEKENDPLANNEN☀️ + HERSENSPINSELS👇🏻
⠀⠀⠀
Zo dat was even flink aanpoten afgelopen 2 weken. De to do lijst na een vakantie was zelden zo lang🤓 Klaar is ie nog niet, maar de absolute ‘moetjes’ zijn af of opgestuurd📮 Vandaag had ik een meeting op het strand en dit weekend ga ik lekker varen (nu kan het nog)🥰
⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik ook heel erg aan het nadenken over wat ik hier op ‘the gram’ allemaal deel/wil delen. Ik wil het niet per se anders, maar ik wil graag (nog) meer variatie!
⠀⠀⠀
Ik ben altijd mezelf hier, maar toch ook een gefilterde versie. Ik heb een veel fellere mening over dingen waar ik me vaak over op de vlakte hou bijvoorbeeld. Ook zou ik een leuk terugkomend (non food) topic in mijn stories willen optuigen dat met regelmaat terugkomt. Daarover zit ik nu te brainstormen met mezelf👍🏻 Input is zéér welkom hieronder in de reacties. De Instagram ergernissen nieuwe leven in blazen? Of de voor- en nadelen van het ‘single’ leven uitpluizen samen met jullie? Etc etc.
⠀⠀⠀
‘Eef test’ is ook een rubriek die ik weer wil oppakken. En dan in welke vorm? Eigen ondernemer zijn is geweldig, maar dat ‘ALLES’ kan laat me soms ook verzuipen. Welk (food)product moet ik testen en met mijn ongezouten review delen? Suggesties; ook welkom!
⠀⠀⠀
Ik denk ook vaak terug naar hoe Instagram van 5+ jaar geleden was en wat ik toen leuk vond om te delen. Onder andere dit soort hersenspinsels…
⠀⠀⠀
Dit was ‘m voor nu; wilde ik even kwijt.
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑 ⠀⠀⠀ Normaal b MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑
⠀⠀⠀
Normaal ben ik er niet zo happig op, maar soms komt er een foodtrend voorbij die je toch een keertje uit wil proberen! Deze combinatie is romig, zoet, zuur en fris tegelijk:⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
➡️1 bolletje burrata (100 gram)
➡️1 bevroren rijpe perzik
➡️1 rijpe passievrucht
➡️Balsamicostroop
➡️Gezouten pistachenoten
➡️Takje basilicum
➡️Honing of zoutflakes (optioneel)
⠀⠀⠀
Zorg dat de perzik goed bevroren is én gebruik een scherpe rasp. De rest spreekt voor zich!🔥
⠀⠀⠀
Tip: zet het bord/schaaltje van tevoren ook even in de vriezer, zo smelt het iets minder snel❄️
⠀⠀⠀
Als je het in 4 porties verdeeld heb je een hele leuke amuse voor een etentje met vrienden of familie🍨
⠀⠀⠀
Ook lekker om met een toastje doorheen te scheppen👌🏻 Sla jij ‘m op?✅ Direct opeten; maar dat lijkt me logisch.
⠀⠀⠀
#eefsfood #perzik #burrata #amuse #pistache #balsamico #passievrucht
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!