• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Cake(jes)

Frambozencake met citroencrème

Eefje
Geen reacties
7 april 2022
Frambozencake met citroencrème

Samenwerking – Hoi bakfan, leuk dat je er bent! Ik deel vandaag het recept voor een heerlijke frambozencake met citroencrème. Ik weet zeker dat iedereen dit kan maken en je hebt er ook geen ingewikkelde spullen voor nodig. Het is een lekkere smeuïge cake want die is op basis van olie. De frambozen maken ‘m wat frisser en de zoete citroencrème maakt het helemaal af.

Frambozencake met citroencrème

De bakvorm

Voor dit recept mocht ik aan de bak met een set fijne bakproducten van Tala. Het is een Brits merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Ze hebben talloos veel fijne bak- en kookproducten in hun assortiment. Ik heb de naam al wel eens voorbij zien komen, maar volgens mij heeft het nooit eerder in mijn keukenkastje gestaan. Deze frambozencake heb ik gebakken in de Deep Cake Tin in mijn o zo geliefde afmeting, 18 cm. Dit keer geen springvorm maar een hoge vorm met losse bodem. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je beslag er doorheen lekt, dit gaat namelijk prima. Ik heb zelden zo’n stevig en robuuste bakvorm in mijn handen gehad. Ik vertel je er nog wat meer over.

Frambozencake met citroencrème

Tala Performance

Naast bakvormen hebben ze dus ook een hoop fijne bak attributen. Denk dan aan bijvoorbeeld maatschepjes, siliconen spatels en prachtige beslagkommen. Daar laat ik je straks nog wat meer van zien maar eerst ga ik nog even terug naar de bakvormen. Deze voelen dus onverwoestbaar. Ze zijn gemaakt van zware kwaliteit staal en hebben een dubbele non-stick laag waardoor je de vorm niet eens hoeft in te vetten.

bakvormen

Dat laatste vond ik toch een beetje spannend, zeker met frambozen door het beslag. Maar ik heb het geprobeerd. En guess what?! Het is waar, het is echt niet nodig. Ik ben zwaar onder de indruk hoe makkelijk deze cake uit de vorm kwam. Echt moeiteloos! Door die dubbele non-stick laag is de vorm ook ónwijs makkelijk schoon te maken. Onder de hete kraan, afwasborstel eroverheen, afdrogen en het kan zo weer de kast in. De vormen kunnen ook in de vaatwasser. Maar voor de langste levensduur van je vorm, wordt de handwas nog altijd aangeraden. 

Het recept

Frambozencake met citroencrème
Pin
Print

Frambozencake met citroencrème

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

8

personen
Voorbereiding

30

minutes
Baktijd

1

hour 
Total time

1

hour 

30

minutes

Let op! De cake moet volledig afkoelen, dit zal tussen de 2 en 3 uur duren. Deze tijd komt er dus nog bij.

ingrediënten

  • Beslag:
  • 180 gram zelfrijzend bakmeel

  • 150 ml zonnebloemolie*

  • 150 gram witte basterdsuiker

  • 3 middelgrote eieren

  • 85 gram magere kwark

  • rasp van een halve bio citroen

  • 1 tl vanille pasta- of extract

  • 1 tl baking soda

  • 1/2 tl zout

  • 150 gram verse frambozen*

  • Citroencrème:
  • 150 gram roomboter

  • 75 gram A-merk roomkaas*

  • 30 gram lemoncurd

  • 25 gram poedersuiker

  • rasp van een halve bio citroen

  • 1 tl vanillepasta- of extract

  • Topping:
  • verse frambozen, hoeveelheid naar keuze

  • muntblad topjes, citroenschil krulletjes en/of poedersuiker (optioneel)

  • Nog meer nodig:
  • beslagkom

  • siliconen spatel

  • 18 cm deep cake tin

  • handmixer

  • bolzeef

  • afkoel rekje

  • rasp

Stappen

  • Verwarm allereerst de oven voor op 160 graden convectie stand (boven en onder warmte).
  • Doe dan de kwark in de mengkom samen met het zout en de eieren. Meng dit door elkaar met een garde.
  • Voeg dan de vanille, citroenrasp, zonnebloemolie en basterdsuiker toe. Klop dit voor een halve minuut in een flink tempo door elkaar.
  • Haal dan het zelfrijzend bakmeel samen met de baking soda door een bolzeef en voeg dit toe aan het natte deel. Meng tot een glad beslag. Dit gaat perfect met een siliconen spatel. Roer niet te lang, eenmaal een glad beslag? Dan kun je stoppen met roeren.
  • Doe de frambozen in een bakje en voeg hier een tl bloem aan toe. Draai rondjes met het bakje zodat ze allemaal zijn voorzien van een heel dun laagje. Schud ze goed af om overtollig bloem te voorkomen.
  • Giet de helft van het beslag in de vorm en verdeel hier de frambozen overheen. Blijf ongeveer 1 cm weg van de rand. Giet dan de rest van het beslag erbij.
  • Schuif de cake voor ongeveer 60 minuten de oven in. Bak gaar en goudbruin. Check de gaarheid altijd even met een satéprikker voor de zekerheid. Elke oven is tenslotte anders. Direct na het bakken kun je de cake uit de vorm lossen. Neem hier bijvoorbeeld en hoog en breed glas voor. Zet de vorm daarop en trek de rand rustig naar beneden. Leg de cake daarna op z’n kop op een afkoel rooster en haal dan de bodem er vanaf. Hiervoor steek je er een mesje tussen en haal langzaam omhoog. Laat de cake volledig afkoelen.
  • Haal nu de ingrediënten voor de citroencrème uit de koeling en leg deze op het aanrecht. Zo kan het lekker op kamertemperatuur komen. Wanneer de cake is afgekoeld (wat een kleine 3 uur duurt) begin je aan het maken hiervan. Doe de boter in een kom en mix dit op hoge snelheid. Je zal zien dat na een paar minuten de kleur steeds lichter wordt. Dat komt omdat de boter lucht opneemt. Voeg dan de poedersuiker en vanille toe en mix nog een minuut op hoge snelheid.
  • In een ander kommetje roer je de roomkaas los en voeg je de lemoncurd en citroenrasp toe. Meng dit goed en voeg het in 3 delen toe aan de luchtige boter. Dit kan gewoon met de hand, hoeft niet met de mixer. Eenmaal glad geroerd is je citroencrème klaar.
  • De afgekoelde cake smeer je hier royaal mee in. Maak af met verse frambozen. Decoreer optioneel met nog wat munt, citroenschil krulletjes en/of poedersuiker. Deze cake is vers echt het allerlekkerst, mede door het knapperige randje. Door de roomkaas in de crème moet ie wel worden bewaard in de koelkast. Een puntje het liefst op kamertemperatuur laten komen voor je het eet. Dit is gewoon lekkerder dan wanneer het koud is. Invriezen is ook prima. Eet smakelijk!

Notities

  • *De cake kan ook worden gemaakt met roomboter. Top voor de smaak maar meestal iets minder lang smeuïg. Een vervangende olie kan eventueel ook worden gebruikt, maar ik hoop dat je nog gewoon 150 ml zonnebloemolie in huis hebt.
  • *Verse frambozen zijn wat wat minder ‘nat’ dan diepvries frambozen. Daarom gebruik ik graag vers fruit in dit geval.
  • *Hiermee bedoel ik Philadelphia of zo’n kuipje Monchou luchtig.
beslag
Frambozencake met citroencrème

Mengkom

Terug naar de bakattributen. Stiekem stond er zo’n mooie grote stenen mengkom al een tijd op mijn lijstje. Uit ruimte gebrek in mijn keukenkastjes heb ik er nooit eentje gekocht. Maar nu ik er eentje heb moet ik wel ruimte maken. Het is echt een fijne. Hij is lekker zwaar dus je kunt gewoon mengen met 1 hand terwijl je de kom niet hoeft vast te houden bijvoorbeeld. En omdat hij zo groot is past alles erin! Er is niks zo vervelend als een beslag maken in een te kleine kom. Dat herkennen we allemaal wel denk ik?

mengkom

Spatels en maatbekers

Maar er is meer! De spatels hebben een houten handgreep en siliconen einde. Zoals je weet werk ik altijd met siliconen spatels omdat ik deze gewoon super fijn vind. Ze mengen prettig en je kan de beslagkom super schoon leeg halen, zo gaat er niks verloren. Er zijn grote en kleine. Het kleine formaat gebruik ik ook heel graag. De robuuste maatbeker van glas komt als geroepen, ik wilder er nog wel graag eentje waar een liter inpast. De maatschepjes zijn top. Hier dwalen er altijd een hoop van door mijn keukenla, maar ik ben van plan deze set aan elkaar te houden. Zo heb je alle maatjes altijd compleet.

maatschepjes

Verkrijgbaarheid

 Tala is nieuw op de Nederlandse markt en enkel nog online verkrijgbaar, maar vanaf nu is ook een deel van het assortiment bij tientallen grotere Albert Heijn winkels te verkrijgen. Dat is dus voor jou top om kennis te maken met het merk. Als je daar dan toch bent, vergeet niet zo’n klein paletmes in je mandje te doen. Die zijn ontzettend handig voor van alles! Ik gebruik het allemaal nog niet zo lang maar vind het echt super fijne producten. Met op nummer 1 zeker de bakvormen! Wist je bijvoorbeeld dat deze allemaal BPA en PFOA vrij zijn? En dat er 10 jaar garantie zit op alle producten? Tel uit je winst!

Frambozencake met citroencrème

Opslaan?

Wil je het recept voor deze frambozencake met citroencrème opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Pinterest Pin
Frambozencake met citroencrème

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Tala Cooking.

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Brownies met stroopwafel en pecannoten

volgend bericht

Over de top verjaardagstaart

meest gelezen
39.948x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
25.382x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
14.649x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
11.997x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
EEN DROOM DIE UITKOMT❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ EEN DROOM DIE UITKOMT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
IK. HEB. EEN. BOOT. 😍. Eentje waarin je kunt slapen en koken, dus eigenlijk is het net een tweede huis🏠 Dat ik ooit een boot zou willen wist ik allang, maar een paar jaar geleden begon ik er serieuzer over te denken💭 En nu is het gewoon zover🙌🏻 Ik ben zó exited en iedere keer als ik zeg ‘dit is mijn boot’ voelt het nog méga onwerkelijk..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook al ben ik helemaal geen klusser, heb ik al plannen om om het keukentje een dikke upgrade te geven⚒️ Van de winter krijgt ie een andere kleur! Ik heb al wat op het oog, maar dit kan nog veranderen🌈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het ultieme doel is het toch wel om een keer de trossen los te gooien voor minimaal een maand en lekker door Nederland heen te touren📍 Op taart bakken na kan er ook gewoon op gewerkt worden📷 Het lijkt me heerlijk om in een dorpje de haven uit te lopen en daar een koffie tentje op te zoeken bijvoorbeeld☕️ Dat zijn nu weer dromen voor later😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En ja, ik vind het ook knetter spannend!😱 Zoveel zin in dit🙌🏻 #eefsbootleef
BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑 ⠀⠀⠀ BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze boterkoek is mijn standaard succesnummer! De mensen die het proeven zijn áltijd aangenaam verrast en vragen naar het recept😍 Een dikke tip als je iets lekkers wilt meenemen dus! Je hebt er geen moeilijke dingen voor nodig. Een groot scherp koksmes is wel aan te raden. Zo kun je de abrikozen en rozemarijn makkelijk snijden en hakken🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als ik denk aan goede messen, dan denk ik aan Wüsthof. Serieus waar! Een aantal jaar geleden werkte ik in een kookwinkel en daar verkochten we ook dit prachtige merk. Ik stond altijd glunderend naar messenkast te kijken met de gedachte “als ik later groot ben ga ik hier een set van kopen”💭 Dat is er tot op heden nog niet van gekomen en nu mag ik gewoon met ze samenwerken?! Dat zijn goals hoor!❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wüsthof is een Duits merk en bestaat al sinds 1814. Deze messen komen uit de Classic Ikon lijn. Het is echt een geweldig kado voor een kookgrage vriend, familielid of jezelf. Check wusthof.com voor meer informatie. Er is zelfs een lijn waarmee je je mes zelf kunt samenstellen🙌🏻 Het is echt een keukenvriend voor het leven want ze gaan héél lang mee!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij de boterkoek ook maken? Dit heb je er voor nodig:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️300 gram patentbloem
➡️250 gram roomboter
➡️100 gram kristalsuiker
➡️80 gram witte basterdsuiker
➡️1 zakje vanillesuiker
➡️flinke snuf zout
➡️75 gram gedroogde abrikozen, in kleine blokjes
➡️15 groene blaadjes rozemarijn, fijngehakt (1/2 el ongeveer)
➡️2 eetlepel melk of geklutst ei
➡️1 handje amandelstiften
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bereidingswijze kun je nu vinden op de homepage van eefsfood.nl ✨ Veel bakplezier!👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met @wusthof 🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #WUSTHOF #MyWUSTHOF #boterkoek #recept #receptenpagina #succesnummer #bakrecept #messen #vlijmscherp #koksmes #abrikoos #rozemarijn #roomboter #foodienl #instarecept #foodblog #koek
BIJNA WEEKEND🥂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jaren gele BIJNA WEEKEND🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jaren geleden ging ik een keer uit eten en kreeg ik dit lekkere drankje om de avond mee te beginnen🍋 Het is me altijd bijgebleven en ik heb het al eens vaag in mijn stories gedeeld. Je hebt 5 ingrediënten nodig, meer niet! Één daarvan is verrassend, namelijk witte Port👌🏻 Het zijn 3 gelijke delen. Voor een lekker gevuld wijnglas neem je:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 ml witte Port
➡️50 ml tonic, ik nam Fever Tree citrus & fresh
➡️50 ml bruiswater met citroen, ik nam Charlie’s
➡️3-4 ijsblokjes
➡️2 schijfjes bio citroen
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Doe alles bij elkaar in een mooi glas en het proosten kan beginnen🥂 Mocht je geen fan zijn van tonic en het ook iets zoeter willen kun je het ook met bitter lemon proberen🍸 Perfect om vrienden of familie mee te verrassen die bij je komen eten🍴
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lijkt je dit lekker? Sla de video dan op om het makkelijk terug te kunnen vinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne vrijdag en PRRRRROOST☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #zomers #nix18 #tonic #witteport #bruiswater #citroen #ijsblokjes #biocitroen #aperitief #weekenddrankje #verfrissend #foodblog #receptenpagina #ijsklontjes
PIÑA COLADA SLOF🍍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Say wh PIÑA COLADA SLOF🍍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Say whuut? Ja echt! Ineens viel het kwartje en leek me dit een briljant idee. Ik ben het gelijk uit gaan voeren en hierbij het resultaat🎉 Hij is echt heeeeeel lekker😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist jij dat o.a. verse ananas de werking van gelatine weet te kraken?! Een bepaald stofje uit deze vrucht zorgt ervoor dat gelatine niet doet wat het zou moeten doen. Toch wilde ik per se verse ananas gebruiken en heb ik een manier geprobeerd om toch een mooie en vooral lekkere toplaag te maken. Dat is gelukt💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De slof heb ik gevuld met een smeuïge spijs die voor een groot deel uit verse kokos bestaat🥥 De tussenlaag is gemaakt van kokosyoghurt. Een beetje fluffy gemaakt met xanthaangom, geinig spul is dat (niet noodzakelijk overigens)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Wat ik érg kan aanraden. Het recept staat nú voor je klaar op eefsfood.nl✨ Durf jij het aan? Sla de post op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Of tag de grootste piña colada lover die je kent👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #nix18 #sloffentaart #pinacolada #ananas #kokos #rum #foodblog #bakrecept #cocktailtaart #fruit #koek #spijs #foodfotografie #pineapple #heelhollandbakt #coconut #yoghurt #slof #versekokos #kokosyoghurt #zomertaart
FAVORIETE SUSHIBOWL🍤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Soms FAVORIETE SUSHIBOWL🍤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Soms heb ik ineens zóveel zin in sushi, dat ik daar dan echt iets mee moet doen😍 Als ik het dan thuis wil maken kies ik altijd voor een bowl. Veel sneller klaar en eigenlijk net zo lekker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben weinig experimenteel want ik maak ze bijna altijd hetzelfde. Op deze manier vind ik het gewoon het lekkerst🤤 Voornamelijk groene groentes, een licht pittige mayo, gebakken uitjes en wat tonijn, zalm of garnalen🐟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn ingrediënten voor deze bowl heb ik bij @flinknederland besteld🚴🏻‍♀️💨 Binnen minuten staan ze voor de deur en dan kun je gelijk de keuken in👩🏻‍🍳 Tijdbesparing en ultiem gemak als je het mij vraagt🙌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je Flink ook proberen?! Met de code EEFSFOOD ontvang je €15,- korting op een bestelling van minimaal €30,-. Deze code doet het alleen voor nieuwe gebruikers en is geldig tot en met 17 augustus✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Kook de rijst volgens de verpakking (ongeveer 75 gram pp) en breng daarna op smaak met wat sushi azijn.
➡️Snijd ongeveer 8 garnalen doormidden en marineer deze in wat olie, knoflook en chili poeder. Bak op hoog vuur in korte tijd gaar.
➡️Maak de mayo aan met wat chilipoeder.
➡️Schaaf de komkommer tot linten, snij een bosui in ringetjes en de avocado in blokjes.
➡️Doe de afgekoelde rijst in een kom, doe hier de edamame boontjes, bosui, avocado, komkommer & garnalen bovenop. Maak af met de mayo, sojasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en wat nori kruimels.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Schenk een lekker drankje in en het feest kan beginnen! Eet smakelijk🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met Flink💞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #flinknederland #sushibowl #instarecept #garnalen #nori #sushirijst #komkommer #bosui #avocado #sojasaus #chilimayo #sesamzaadjes #comfortfood #gebakkenuitjes #foodienl #foodblog #receptenpagina
LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vorige week maakte ik zoiets als lunch met pita’s die op moesten. Het was verrassend lekker dus ik fabriceerde er vandaag opnieuw wat heerlijks van😍 Dit was zó lekker dat ik het graag met je deel, puur ter inspiratie👌🏻 Dit heb je nodig👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️je favoriete verse broodje
➡️pikante hummus
➡️gegrilde paprika
➡️handje spinazie
➡️plakjes gebakken halloumi
➡️plakjes avocado
➡️tomaat (gepoft nóg lekkerder)
➡️zure room
➡️za’atar
➡️peper
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️hoeveelheden kun je zelf bepalen, maar wees niet te zuinig zou ik zeggen. Pak uit, geniet en zit vol😋 Enjoy! Wat heb jij vandaag geluncht?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Sla op voor later✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #desembroodje #halloumi #hummus #lunchtip #spinazie #paprika #za’atar #lunch #brood #foodienl#lunchinspiratie #veggies #kaas #zureroom #foodblog #receptenpagina #smaakvol #sourcream #roastedbellpepper
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
4 augustus 2022

Piña colada sloffentaart

Piña colada sloffentaart
3 augustus 2022

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos
30 juli 2022

Romige speculoos ijsjes

Romige speculoos ijsjes
27 juli 2022

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges
11 juli 2022

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord