Ik heb weer een lekker en kinderlijk eenvoudig ontbijtrecept voor je! Deze overnight oats met banaan en pindakaas maak je een avond van tevoren klaar en dat kost maar 5 minuten.
Overnight oats met banaan en pindakaas
2
porties5
minutes5
minutesingrediënten
150 ml plantaardige melk, ik gebruikte kokos
1 rijpe middelgrote banaan
5 el havermout
1 el chiazaadjes
1 el ahornsiroop
1 el pindakaas
mespuntje zout
kokosyoghurt
cruesli of andere ontbijtgranen
banaan in plakjes
- nog meer nodig:
maatbeker
staafmixer
eetlepel maatschepje
Stappen
- Doe de melk en banaan in een maatbeker. Zet de staafmixer erin tot het helemaal glad is gepureerd.
- Voeg dan alle anderen ingrediënten toe en roer goed door. Zet afgedekt in de koeling.
- De volgende dag roer je het nog eens goed door.
- Maak af met extra banaan, kokosyoghurt en wat wat ontbijtgranen naar keuze. Smullen!

Opslaan?
Wil je het recept voor deze overnight oats met banaan en pindakaas opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!
