• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Blog Op pad met Eef

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Eefje
Geen reacties
4 oktober 2021
Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Samenwerking – Haaalo leuke mensen, hopelijk gaat het goed met jullie! Ik heb vorig weekend en een toptijd beleefd en daar ga ik in dit artikel alles over vertellen. Eind juli kwam de uitnodiging binnen. Of ik een weekendje wilde komen overnachten in een Nutchel cabin in de Ardennen? Martelange om precies te zijn. Eerlijk gezegd kende ik het nog niet maar met 1 blik op hun Instagram pagina wilde ik er gelijk naartoe! Wat een heerlijke ontspannen sfeer komt er meteen op je af. Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins komt ie:

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins
Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Voorpret

De gelukkige aanhakers werden gevonden en het weekend werd gepland. De voorpret kon beginnen! Mijn moeder ging mee samen met twee vrienden van ons. Nog een moeder met dochter. Vijf jaar geleden zijn wij al een week op vakantie geweest in Frankrijk, dus dit zou een heel leuk vervolg worden.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

De voorpret werd nog eens extra leuk toen ik een aantal weken geleden een hele leuke Nutchel box thuis ontving. Met hierin een droogboeketje, een heerlijke koek, meer informatie, een ónwijs leuk lampje dat op zonne-energie werkt en de lekkerst ruikende geurkaars ever! De sfeer die je krijgt van de online foto’s werd nog overtroffen door de sfeer van deze box. Dat dit als verrassing kwam was helemaal leuk.

Nutchel box

Terug naar de natuur

Bij Nutchel is het de bedoeling om helemaal terug de natuur in te gaan. Weinig elektriciteit, warmte komt van de houtkachel en je moet het doen met het licht van een olielamp en kaarsen. Dit alles zorgt voor extreme knusheid. Na een enerverend ritje kwamen we op vrijdagmiddag aan. Alleen het terrein oprijden vond ik al leuk. De vuurkorf geuren kwamen je gelijk tegemoet!

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Inchecken

We werden enorm vriendelijk ontvangen! Even was ik bang om in het Frans te moeten communiceren. Veel verder dan bonjour en merci kom ik namelijk niet. Maar gelukkig schakelde de mevrouw bij de receptie moeiteloos over op het Nederlands. Alles werd heel goed en rustig uitgelegd. Heel gericht op het genieten. We kregen een blaadje mee met informatie. Ze zei heel duidelijk “je moeten maar lezen tot hier *vette penstreep*, de rest gaat over het uitchecken en daar moet je nu niet mee bezig zijn”. We kregen sleutels voor huisje 19 en als we klaar zouden staan met onze spullen zou haar collega ons komen ophalen.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Een groot elektrisch ‘golfkarretje’ pikte ons op en bracht ons naar het huisje. Onderweg liet hij zien waar we hout konden halen en waar de vrieselementen voor de koelbox lagen.

Lekker tot rust komen

We waren nog geen 5 minuten binnen en we vonden het al zó leuk. De huisjes zijn echt ongelofelijk knus en ons huisje had ook eens een fijn dakterras met mooi uitzicht. De zon was begonnen met schijnen en op het dakterras hebben we ons vakantie weekend dan ook ingeluid. Met een lekker stukje van deze karamel shortbread met kokosbodem die ik had meegenomen.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Het was etenstijd en we besloten een diner te scoren bij de receptie. Hier hebben ze het een en ander aan maaltijden staan. Maar ook lekkere drankjes of peper, zout en olijfolie als je dat vergeten bent mee te nemen. Het huisje heeft alles maar er staan geen smaakmakers in de kast. Tijdens het eten besloten we de volgende dag een wandeling te gaan maken. Na een avond met spelletjes bij de open haard doken we na een warme douche ons bed in.

De bedden

De slaapkamer is wederom knus. Je hebt een beneden en boven. Ik wist niet wat ik moest verwachten maar ik vond het echt heerlijk liggen! Grote dekens, fijne kussens en het bed was breed! ‘S nachts is het pikkedonker en heel stil. De perfecte ingrediënten voor een lekkere nacht!

Nutchel bedden

Alle-4 hebben we heel goed geslapen. Het was fris toen we wakker werden maar de zon scheen wel. Na het ontbijt ging ik nog even terug mijn bed in. Ik zette het raampje open en lag heerlijk in de warme zon naar buiten te turen terwijl de vogeltjes los gingen.

Nutchel bedden

Ontbijt

Er is ons tijdens het verblijf ook een ontbijtmand aangeboden. Deze kun je bij de receptie in de ochtend ophalen. Het zag er goed verzorgd uit en het heeft ons heerlijk gesmaakt. Een lekker vers brood en croissants met o.a. diverse kaas, hazelnootpasta, jam en fruit. Er wordt hierbij ook goed gelet op minimal gebruik van plastic etc.

Ontbijtmand Nutchel
Nutchel ontbijttafel

Wandelen

Na een heerlijke warme ochtend op ons dakterras, begonnen we aan onze wandeling. Je zou het niet denken eind september maar het was echt ontzettend warm. We hielden de wandeling kort en belandden op een terrasje strak aan de grens met Luxemburg. Hier dronken we een lekkere cocktail. Daarna gingen we via de supermarkt naar huis. Terug in het huisje kwamen we bij van deze middagactiviteit.

Wandeling Ardennen

BBQ mand

Daarna liepen we weer naar de receptie want daar zou de bbq mand op ons staan te wachten. Altijd spannend wat je krijgt. Mijn eerste indruk was gelijk goed! Vers stokbrood, lekkere en vooral diverse salades, aardappels om te poffen met een verse kruidenboter en wij hadden de vega variant gekozen. Dit waren burgers en spiesjes met balletjes en een stukje mais. Alledrie de salades waren echt ontzettend lekker en de vleesvervangers vond ik ook verrassend goed.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Samen met een fles wijn die we eerder die middag kochten hadden we een heerlijk barbecue. Wederom op ons dakterras. Daar hebben we spelletjes zitten doen tot het echt te donker en fris werd. Maar door de gezellige lichtslingers buiten kun je best lang doorgaan.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins
Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Puzzelboekjes & Yahtzee

Laat vooral je laptop thuis en pak zeker (puzzel)boeken, spelletjes en dikke sokken in. Je bent je telefoon zo vergeten. Heerlijk om daar even afstand van de doen. In de huisjes is geen wifi. En de stopcontacten zijn (met goede reden) schaars! Het is ook niet de bedoeling hier adapters in te doen.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Ook zou ik echt niet teveel of zelfs niets plannen. Als je maar een paar dagen gaat is het zelfs zonde om lang van je knusse huisje weg te zijn. Op ze zondag hebben we wel nog een uitje gedaan. We hebben de Abdij van Orval bezocht. Dit was zo’n 3 kwartier rijden vanaf het Nutchel park.

Orval Abdij

Badkamer

In het kleine maar fijne huisje zit een volledige badkamer! Je hoeft dus niet met je wc rol of handdoek over het terrein. Het huisje heeft alles wat je nodig hebt om een fijne tijd te hebben. Een heerlijk warme stortdouche en een prettige ‘normale’ wc.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Enorm genoten!

Zoals je aan mijn foto’s en verhaal wel hebt kunnen zien, heb ik ongelofelijk genoten. Het was heel fijn dat we 3 nachtjes mochten blijven. Het feit dat je dan 2 volledige dagen hebt doet het langer aanvoelen dan slechts een weekendje. We hebben ook óntzettend veel lol gehad en we hadden moeiteloos een week vol kunnen maken. Stiekem had ik gehoopt dat het buiten al wat kouder zou zijn. Hoewel we dankbaar gebruik hebben gemaakt van (denk ik) de laatste mooie zomerdag van het jaar, is met dekentjes op de bank bij de open haard ook heel leuk! En ik heb dit weekend het spel Beverbende ontdekt. Erg leuk als je nog iets zoekt wat makkelijk in je tas mee kan.

Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins
Weekendje Ardennen | Nutchel Cabins

Frankrijk of België

Naast het park in de Ardennen is er ook een Nutchel park in Frankrijk. Vanaf 22 oktober 2021 opent daar zelfs een tweede park haar deuren. Een gloednieuw Forest Village in de bergen van de Elzas. Daar val je van het ene prachtige uitzicht in het andere!

Olielampje

10% korting

Ik heb iets tofs voor jullie! Tot 31 oktober 2021 ontvangen je met code EEFJE10, 10% korting op je boeking die voor 1 juli 2022 plaatsvindt. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen! Geldig op alle parken. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan vooral even de website van Nutchel. Hier kun jij jouw huisje boeken en nog meer informatie vinden.

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Nutchel Cabins

Liefs,
Eefje

ardennen Op pad met Eef terug naar de natuur Weekendje weg
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Carrot-cake-sicles

volgend bericht

Oma’s appeltaart, 100% vegan!

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Een beugel op latere leeftijd. Hoe, wat en waarom?
Blog Persoonlijk

Een beugel op latere leeftijd. Hoe, wat en waarom?

9 min leestijd
21 april 2021

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DÉ POMPOENSOEP DIE JE ECHT MOET MAKEN🧡
⠀⠀⠀
Dit is hoe ik al jaren mijn pompoensoep maak, maar nu nóg lekkerder. Ik heb het recept een beetje aangepast en dat heeft héél goed uitgepakt voor de smaak😍 Er zitten twee, nu niet meer zo geheimen, ingrediënten in. Namelijk; sinaasappel & kaneel!🍊 Misschien denk je ‘huh??’, maar dit is echt heel lekker👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor ruim 1,5 liter soep:
➡️800 gram (voorgesneden) pompoen, schil mag eraan blijven zitten wanneer je er zelf één aan stukjes hakt
➡️800-1100 ml kokend water
➡️200 ml volvette kokosmelk
➡️2 flinke uien, fijngesnipperd
➡️2 bollen knoflook
➡️1 flinke el tomatenpuree
➡️rasp van een (bio) sinaasappel
➡️2 groenten bouillonblokjes
➡️2 tl Ceylon kaneel
➡️1 tl paprikapoeder
➡️1/2 tl chilivlokken
➡️creme fraiche, iets verdund met water
➡️geroosterde pompoenpitten
➡️Peper, zout en olijfolie
⠀⠀⠀
Verdeel de pompoenblokjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie en paprikapoeder en chilivlokken. Snijd de kapjes van de bollen knoflook af en leg deze op een stukje aluminiumfolie. Doe hier olijfolie en zout op, vouw dicht en leg ook op de bakplaat.
⠀⠀⠀
Bak dit 35 minuten in een hete lucht oven van 200 graden, schep halverwege een keertje om. Tegen die tijd fruit je de uitjes aan in een pan met een beetje olijfolie daarna voeg je de tomatenpuree toe om kort mee te bakken. 
⠀⠀⠀
Schuif dan de geroosterde pompoen erin en knijp de knoflook uit. Voeg dan de bouillonblokjes, sinaasappelrasp, kaneel, het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. De hoeveelheid water is afhankelijk van hoe ‘sappig’ je pompoen is en hoe dik je de soep wil hebben. Pureer glad met een staafmixer of in de blender en voeg naar smaak nog wat peper toe.
⠀⠀⠀
Maak af met de crème fraîche en geroosterde pompoenpitten. Eet smakelijk🙌🏻 Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #pompoensoep #kaneel #sinaasappel #soeprecept #pompoen #foodblog #pumpkinsoup
BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂 ⠀⠀⠀ Joehoeee, va BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂
⠀⠀⠀
Joehoeee, vandaag een hele andere video dan je van mij gewend bent🎥 Ik laat je zien hoe je zelf, behoorlijk betaalbaar, je eigen taartplateaus kunt maken🎉
⠀⠀⠀
De tip van een los bord en bijpassend schaaltje heb ik al vaak gegeven maar vandaag gaan we even twee stappen verder. Dus pak je lijmpistool er kwast er maar bij en kijk mee😍
⠀⠀⠀
Nodig:
➡️Lijmpistool.
➡️Ik nam acryl verf, maar je hebt ook keramiek verf en dat zal ongetwijfeld beter blijven zitten.
➡️Papier afplak tape van goede kwaliteit, ik had duidelijk een flut rol.
➡️Sjablonen (optioneel).
➡️Kwast(jes).
➡️Borden/schalen met bijpassende kommen/bekers, misschien heb je al wel iets in huis.
⠀⠀⠀
Haal de tape er vanaf wanneer de verf nog nat is. Een tweede laagje verf zal voor een strakker resultaat zorgen, maar ik vond het rustieke wel leuk zo (thanks to het flut tape). Het is maar ter inspiratie, dus maak er je eigen ding van❤️
⠀⠀⠀
Natuurlijk niet alleen leuk voor taart; je kunt ook een schaal met bijpassende mok (zonder oor) gebruiken. Deze kun je inzetten als fruitschaal of gebruiken op je borrel- of brunchtafel met brood erin🍞
⠀⠀⠀
Ga jij dit proberen? Een gaaf taartplateau voor nog geen tientje! Sla de Reel op en stuur door naar iedereen die dit moet zien✅
⠀⠀⠀
ENIGE MINPUNT⁉️ Zeer slecht op te bergen. Ik kan het weten want heb er meer dan 10 in huis😅
⠀⠀⠀
WELKE VIND JIJ HET TOFST?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdiy #taartstandaard #taartplateau #inspiratie #leukomzelftemaken #budgettip
⠀⠀⠀
Ps. Het blijven twee delen dus doe voorzichtig ermee en lijm zo nodig nog een keertje bij. Gebruik niet teveel, maar wel royaal👌🏻 Afwassen met de hand🧼
HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰 ⠀⠀⠀ adv - J HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰
⠀⠀⠀
adv - Joehoeee, ik heb weer heerlijk online boodschappen gedaan bij Crisp! Dagelijkse boodschappen die de volgende dag al in huis waren, maar ook extra lekkers omdat ik mijn eetclub vriendinnen heb uitgenodigd voor een brunch🥐
⠀⠀⠀
Met lekker lokaal fruit maakte ik een salade, de kruidenroomkaas met zalm was een hit en Eef zou Eef niet zijn als er geen tomaten met burrata op tafel staan🍅 + de lekkerste croissantjes ever, heerlijke bagels🥯, suikerbrood, mimosa’s🍊🥂 & meer!
⠀⠀⠀
Crisp houdt van lokaal en ik ook👌🏻 Het komt rechtstreeks bij de teler of boer vandaan wanneer jij je bestelling plaatst✅ Knettervers en lekker! In mijn stories vind je een korting van €15,- op je eerste bestelling! Daarbij ontvang je een zak van die goddelijke croissants en óók nog een geweldige zelf afbak appeltaart van @jordysbakery 🍎 Doe er je voordeel mee😍
⠀⠀⠀
Voor de kenners; wat moet ik volgende keer zéker mee bestellen?? Ik ben benieuwd naar jullie tips en heb er vorige keer al zoveel aan gehad👇🏻 Bedankt alvast❤️
⠀⠀⠀
In samenwerking met @crisp_nl 🛒
⠀⠀⠀
#eefsfood #lekkercrisp #crispfan #vriendinnenbrunch #mimosas #bagels #croissants #onlineboodschappen
WEEKENDPLANNEN☀️ + HERSENSPINSELS👇🏻
⠀⠀⠀
Zo dat was even flink aanpoten afgelopen 2 weken. De to do lijst na een vakantie was zelden zo lang🤓 Klaar is ie nog niet, maar de absolute ‘moetjes’ zijn af of opgestuurd📮 Vandaag had ik een meeting op het strand en dit weekend ga ik lekker varen (nu kan het nog)🥰
⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik ook heel erg aan het nadenken over wat ik hier op ‘the gram’ allemaal deel/wil delen. Ik wil het niet per se anders, maar ik wil graag (nog) meer variatie!
⠀⠀⠀
Ik ben altijd mezelf hier, maar toch ook een gefilterde versie. Ik heb een veel fellere mening over dingen waar ik me vaak over op de vlakte hou bijvoorbeeld. Ook zou ik een leuk terugkomend (non food) topic in mijn stories willen optuigen dat met regelmaat terugkomt. Daarover zit ik nu te brainstormen met mezelf👍🏻 Input is zéér welkom hieronder in de reacties. De Instagram ergernissen nieuwe leven in blazen? Of de voor- en nadelen van het ‘single’ leven uitpluizen samen met jullie? Etc etc.
⠀⠀⠀
‘Eef test’ is ook een rubriek die ik weer wil oppakken. En dan in welke vorm? Eigen ondernemer zijn is geweldig, maar dat ‘ALLES’ kan laat me soms ook verzuipen. Welk (food)product moet ik testen en met mijn ongezouten review delen? Suggesties; ook welkom!
⠀⠀⠀
Ik denk ook vaak terug naar hoe Instagram van 5+ jaar geleden was en wat ik toen leuk vond om te delen. Onder andere dit soort hersenspinsels…
⠀⠀⠀
Dit was ‘m voor nu; wilde ik even kwijt.
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑 ⠀⠀⠀ Normaal b MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑
⠀⠀⠀
Normaal ben ik er niet zo happig op, maar soms komt er een foodtrend voorbij die je toch een keertje uit wil proberen! Deze combinatie is romig, zoet, zuur en fris tegelijk:⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
➡️1 bolletje burrata (100 gram)
➡️1 bevroren rijpe perzik
➡️1 rijpe passievrucht
➡️Balsamicostroop
➡️Gezouten pistachenoten
➡️Takje basilicum
➡️Honing of zoutflakes (optioneel)
⠀⠀⠀
Zorg dat de perzik goed bevroren is én gebruik een scherpe rasp. De rest spreekt voor zich!🔥
⠀⠀⠀
Tip: zet het bord/schaaltje van tevoren ook even in de vriezer, zo smelt het iets minder snel❄️
⠀⠀⠀
Als je het in 4 porties verdeeld heb je een hele leuke amuse voor een etentje met vrienden of familie🍨
⠀⠀⠀
Ook lekker om met een toastje doorheen te scheppen👌🏻 Sla jij ‘m op?✅ Direct opeten; maar dat lijkt me logisch.
⠀⠀⠀
#eefsfood #perzik #burrata #amuse #pistache #balsamico #passievrucht
LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BU LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BURRATA, PESTO & PISTACHE🌱
⠀⠀⠀
adv - Een super lekkere salade die perfect is als maaltijd👌🏻 Bak eerst de gnocchi knapperig (heel belangrijk) en voeg daarna de rest toe💛
⠀⠀⠀
Eind juni dit jaar was ik in Parma om van dichtbij te zien waar de basilicum voor in de Pesto alla Genovese van @granditalianl groeit en wordt geoogst. Je kunt je vast voorstellen hoe heerlijk het daar rook😍 Al enige tijd is de basilicum in deze Pesto ISCC PLUS gecertificeerd. Een volledig duurzame oogst, behoud van natuur, mensenrechten naleving worden hiermee gegarandeerd en dat maakt deze Pesto dus extra lekker💚
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 2 personen als maaltijd:
➡️500 gram Grand’Italia Gnocchi di Patate
➡️1 courgette, in dikke halve plakken
➡️200 gram Roma tomaatjes, in partjes
➡️90 gram Grand’Italia Pesto alla Genovese
➡️1 bol burrata
➡️2 handjes gemengde sla
➡️rasp van een halve citroen
➡️sap van een kwart citroen
➡️25 gram gezouten pistache noten
➡️verse basilicum
➡️Bakboter/olijfolie
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Bak met een beetje olijfolie, peper en zout de courgette gaar en goudbruin in een koekenpan. Als dit bijna klaar is voeg je de citroenrasp- en sap toe. Bak nog een half minuutje mee en zet apart om af te laten koelen.
⠀⠀⠀
Doe dan flink wat bakboter in diezelfde pan en bak de gnocchi goudbruin en krokant. Zet het vuur uit en laat grotendeels afkoelen. Voeg hier dan de Pesto aan toe.
⠀⠀⠀
Roer hier de courgette, tomaten en rode ui doorheen. Doe in een kom met de sla en maak af met de burrata, pistachenoten en wat extra verse basilicum. Eet smakelijk! Sla jij dit recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met @granditalianl 🇮🇹
⠀⠀⠀
#eefsfood #LaBellaVita #GrandItalia #basilicum #burrata #gnocchi
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!