• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Op pad met Eef

Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel

Eefje
Geen reacties
17 augustus 2021
Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

deels op uitnodiging – Dag leuk mensen! Het is héél erg lang geleden dat ik schreef over een leuk uitje. De laatste ‘op pad met Eef‘ stamt uit juli ’20. Ik ging toen mee op vaarvakantie en was een paar dagen in Keulen. Dit keer ging ik niet ver van huis, namelijk Den Haag. En ondanks dat we maar 1 nachtje weg waren voelde dat als veel langer. Het was ontzettend leuk en ik deel het graag met je ter inspiratie! Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel. Komt ie!

Allereerst vind ik het fijn om even te vermelden dat ik werd uitgenodigd om met een +1 een nacht te komen slapen in het Voco hotel in Den Haag. Eind juni dit jaar opende ze haar deuren in het voormalig ABN Amro bankgebouw. Ook werden we hierbij uitgenodigd voor een diner in het restaurant, het ontbijtbuffet en kregen we twee fietsen teleen. De rest hebben we op eigen initiatief gedaan.

Hofvijver

Ik neem jullie graag mee met vooral heel wat foto’s! Afgelopen zondag konden wij vanaf 15 uur inchecken. Wij; mijn goede vriendin Sherelle en ik. We besloten met de trein eerder naar Den Haag af te reizen om eerst nog lekker te lunchen. Via Instagram stories had ik daarvoor om tips gevraagd aan jullie. Bartine werd het meest genoemd. Dit was dan ook ons eerste doel. Maar door het lekkere weer zat het hele terras vol. We besloten toen om eerst een kop koffie te drinken op het plein verderop. Dit was bij Barlow. Jullie hadden meer tips gestuurd, dus die mogelijkheden bekeken we daar. Uiteindelijk is het gelukt om een plekje op het terras bij Palmette te bemachtigen. Naast deze twee werden ook Walter Benedict en Jamey Bennet veel genoemd.

De kaart zag er lekker uit. We bestelden een wijntje en ik ging voor de steak tartaar. Die was echt heerlijk! Goed op smaak met lekker verse knapperige sla. Het brood was alleen heel hard. Alsof het al 2 keer opnieuw van ‘opgepiept’. Dat mocht de pret niet drukken want we zaten lekker en het pleintje waar Palmette aan zit is ontzettend gezellig.

Lunch Palmette

Het hotel zit daar echt 350 meter vandaan. Schuin tegenover de hofvijver. Wanneer je binnenloopt voel je gewoon de nieuwigheid. Alles is ruim opgezet en ik vond het er heel mooi uitziet. Veel planten, groen, strakke inrichting en toffe meubels.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel
Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Voordat we met de fietsen op pad gingen lieten we eerst de tassen achter op onze kamer. Wederom nieuw, strak en met een rustig uitzicht op de binnentuin.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Binnentuin

Het was inmiddels kwart voor 4 en we hadden het plan opgevat om met de fietsen richting het strand van Scheveningen te gaan. Ondanks de harde wind was dit een leuk ritje van zo’n 4 km. Het was ónwijs druk op het strand. Een plekje vinden lukt nooit dacht ik, maar dit bleek mee te vallen. Een lekkere hang bank bij Sol Beach riep ons!

Fietsen naar strand

We bestelden een biertje en een borrelplank. Ja echt, een biertje. Voor de oplettende lezer; ik ben (nog steeds) geen bier drinker. Maar het gaat steeds beter en een Affligem Blond gaat er tegenwoordig wel in.

Biertje

De borrelplank bestond uit kaas, veel kaas! Bitterballen, inktvisringen, olijven en krokante kip stukjes. Het was heerlijk en we genoten van de zon. Maar ook van het mensen kijken!

Borrelplank

Rond 18:30 fietsten we terug naar het hotel. Die fietsen waren echt top en niet alleen speciaal voor ons. Voco heeft heel veel fietsen beschikbaar. Je kunt ze al boeken als arrangement maar volgen mij kun je het ook gewoon op de bonnefooi vragen. Aan te raden want je komt net even wat verder zonder OV en niet eindeloos te hoeven wandelen.

Fietsen Scheveingen

Om 19 uur schoven we aan in het Botanica hotel restaurant.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel

Ze hebben een heel vernieuwende en verfrissende kaart. Veel wordt op de Josper grill klaargemaakt en er wordt ook heel veel met groente gewerkt. Het zijn hoofdgerechten maar dan iets kleiner. Ons werd aangeraden om er 2 pp te kiezen. Dat deden we samen met nog een portie zoete aardappel friet erbij. Voor dat dit op tafel kwam kregen we een plankje kleine hapjes. Vooral die met makreel vonden we heerlijk!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

We deelden alles en de gerechten waren lekker. Voor mij persoonlijk miste er hier en daar een beetje pit of zout. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar een heleboel andere gerechten want het was echt moeilijk kiezen! Denk aan gegrilde spitskool of zoetzure tomaat.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Als toetje gingen we voor de broodpudding met room en rood fruit maar er stond bijvoorbeeld ook een combinatie van basilicum, tomaat en yoghurt op de dessertkaart.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

We sloten de avond af met een Lemon Flower Spritz. Super lekker vond ik deze!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Na een heerlijke douche ploften we moe op bed. We hadden voor de zekerheid een wekker gezet. Ik dacht hem niet nodig te hebben want hoe moe ik ook ben, hoe lekker het bed ook ligt etc etc. Ik slaap vaak slecht in hotels en ik heb echt geen idee waarom. Daar had ik me een beetje op ingesteld dus. Maar tegen alle verwachtingen in heb ik heel lekker geslapen. En Sherelle ook, dus dat was fijn!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Voor het ontbijt kun je tussen 6:30 en 10:30 terecht. Het was allemaal echt heerlijk! Goed gebakken bacon, scrambled eggs en een croissant met jam. Dan ben ik altijd helemaal gelukkig. Alles was goed verzorgd en echt heel lekker!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Tijdens het ontbijt was de grote vraag wat- en of we nog iets gingen doen deze dag. Sherelle kwam met het idee om naar museum Voorlinden in Wassenaar te gaan. Ik ben zelf helemaal geen museum hopper maar Voorlinden stond nog wel op mijn lijstje. We konden gelukkig nog zo last minute kaartjes reserveren. Voorlinden it is!

Voor 12 uur moesten we uitchecken dus er was nog een uurtje om ons klaar te maken en even te chillen op de kamer. Eerst overwogen we om opnieuw met de fiets te gaan maar uiteindelijk kozen we voor het OV. We waren in de veronderstelling dat de bus zo ongeveer voor het museum stopte. Maar eenmaal op Den Haag centraal kwamen we erachter dat het na de busrit nog een kleine 20 minuten lopen was. Whoops! Het was uiteindelijk prima te doen en er was geen andere optie meer op dat punt. Een (OV)fiets is ook wel aan te raden trouwens. Of gewoon met de auto, je kunt prima parkeren bij het museum.

Verfpotjes Voorlinden

We konden makkelijk onze tas kwijt in een lokker en ik denk dat we in een kleine 2 uur door het museum zijn gegaan. Inclusief de rij voor hét zwembad! We waren er al achter dat iedereen slechts een minuutje de tijd kreeg. We bedachten dus al de foto’s vooraf haha. Die zijn gelukt!

Zwembad Voorlinden

Na het leuke bezoek gingen we nog voor een lunch en bakkie koffie naar binnen in het restaurant. Dit zit in het landgoed naast het museum. We waren wel moe inmiddels en echt zin om terug te lopen naar de bus hadden we niet. In een busritje van zo’n 35 minuten waren we terug op Leiden Centraal. Rond 17 uur was ik thuis.

Landgoed Voorlinden

Het was een ontzettend leuk weekend en het voelde als veel langer dan dat! Mocht je een hotel zoeken in Den Haag kan ik Voco zeker aanbevelen want dat was echt een fijne ervaring. Dank dus voor de uitnodiging!

De volgende ‘op pad met Eef’ zal minder lang op zich laten wachten. Eind september mag ik namelijk een lang weekend weg naar een hele toffe plek. Daar ga ik ook zeker over schrijven!

Liefs,
Eefje

Den Haag Voco hotel Weekendje weg
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Gnocchi met miso-dragonsaus, aspergetips en zalm

volgend bericht

Suppen met Eef | Mijn ervaringen & tips

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤 ⠀⠀⠀ Dit is ec DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤
⠀⠀⠀
Dit is echt een topper❤️ Niet moeilijk om te maken en een feest om te eten🎉 Dit heb je nodig voor 2 porties:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️3 chocolate chip cookies (65 gram)
➡️8 gram gesmolten roomboter
Vulling:
➡️100 ml slagroom
➡️75 gram roomkaas
➡️1,5 el suiker
➡️1/2 tl vanillepasta- of extract
Topping:
➡️40 gram slagroom
➡️40 gram melkchocolade
➡️5 Daims fijngehakt + 1 als topping
⠀⠀⠀
Verkruimel de koeken, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Ik heb dus geen keukenmachine gebruikt, maar een zipzakje. Hier deed ik de koekjes in en heb ik kapot gemept met een deegroller. Meng dit met de gesmolten boter er verdeel over de glaasjes.
⠀⠀⠀
Klop de slagroom samen met de suiker en vanille tussen lobbig en stijf in. Roer de roomkaas los (ik heb een simpel supermarkt huismerk gebruikt die wel lekker stevig was). Voeg deze toe aan de slagroom en klop even op hoge stand zodat je een glad en dik mengsel hebt. Hiervoor gebruikte ik een staafmixer met garde opzetstuk. Verdeel over de koekkruimels.
⠀⠀⠀
Verhit de slagroom in een steelpan, zet het vuur uit en voeg dan de chocolade toe. Laat even staan zodat het smelt. In de tussentijd hak je de Daims in stukjes. Voeg deze aan het chocolade mengsel toe. Roer er doorheen en verdeel dit op de cheesecake laag (zorg dat dit mengsel niet te warm is). Zet de glazen in de koelkast.
⠀⠀⠀
Na een half uurtje kunnen je ze al eten, maar ze zijn nog lekkerder na een dag staan. Je kunt ze dus heel goed voorbereiden, ook al 2-3 dagen van tevoren!
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #daim #cheesecake #koekkruimels #slagroom #roomkaas #toetje #chocolade #makingofreel #dessert #foodienl #receptenpagina #zoetrecept #ganache #daimcheesecake
MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔 ⠀⠀⠀ Koken op MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔
⠀⠀⠀
Koken op een boot; aflevering 2🎥 Hier op de boot heb ik geen overvolle kast met smaakmakers, dus af en toe moet ik even m’n best doen om met simpele dingen toch gewoon echt wel iets héél lekkers op tafel te zetten. En dat lukte😍
⠀⠀⠀
Voor 2 burgers:
2 (hamburger) broodjes
225 gram halloumi
2 handjes ijsbergsla
1 tomaat, in plakken
1 (rode) ui, in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1 el harissa
Rasp van een halve citroen
1/2 teentje knoflook geraspt
Peper & zout
Klontje boter + 2 el water + 1 tl honing
⠀⠀⠀
Snijd de broodjes doormidden en rooster deze kort in een droge koekenpan, leg apart.
⠀⠀⠀
Doe dan wat boter in de pan om de uien in te bakken. Voeg na een paar minuten 2 el water en 1 tl honing toe. Roer door, laat ze even smoren, dan bakken en zet apart in een bakje.
⠀⠀⠀
Doe dan wat olie of boter in de pan, en snijd het blok halloumi doormidden (je hebt ook ronde kant en klare burger hallumi stukken, maar die waren op). Bak aan allebei de kanten mooi goudbruin op middelhoog vuur🔥
⠀⠀⠀
Ondertussen maak je het sausje en snijd je de tomaten in plakjes (& sla als dat nodig is).
⠀⠀⠀
Smeer de broodjes in met het harissasausje, een handje sla, de tomaat, halloumi, uien en extra saus. Broodje erop en aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Hou jij ook van dit soort simpele recept? Sla ‘m dan op voor later✅ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
⠀⠀⠀
#eefsfood #makkelijkrecept #kaas #halloumiburger #ijsbergsla #makingofreel #roosteren #broodje #foodienl #receptenpagina #halloumi #bootkokenmeteef #eefsbootfood #eefsbootleef
MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥 ⠀⠀⠀ Door jullie MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥
⠀⠀⠀
Door jullie leuke reacties op de vorige dagvlog én omdat ik het zelf leuk vind om te maken; hierbij mijn tweede mini dagvlog🎉 Hieronder vind je een beetje toelichting👇🏻
⠀⠀⠀
Ik werd wakker op de boot en liet me even overvaren naar m’n auto. Ochtendje vrijwilligerswerk bij @vogelasielleiden 👉🏻 het baby vogel seizoen is ÁÁN. Hartstikke druk dus en de uren vlogen voorbij! Voeren, voeren, voeren, schoonmaken, voeren, voeren, voeren en nog eens voeren🦆
⠀⠀⠀
Daarna ging ik even langs bij mijn vader, hij had een gave Ouwe Dibbes plank voor mij gemaakt❤️ Eenmaal thuis haalde ik een pakketje op en snackte ik onderweg een appel & kaascroissant🥐 Daarna dook ik achter mijn laptop om een deadline compleet te maken en op te sturen💻 Toen filmde ik nog een Reel voor een heerlijke toetje, die ik snel zal delen🍪
⠀⠀⠀
Ik hees mezelf in een gezellig jurkie en sprong op de fiets richting @detuinvandesmid 🌿 Zij hebben komende zomer nu ook een avondmenu en ik was uitgenodigd om te komen proeven. Mijn lieve 1+ kon last minute helaas niet mee. Ik wilde eerst cancelen, maar toen besloot ik gewoon lekker alleen te gaan🔥 Het was echt heel erg lekker en ook volledig plantaardig (dat zou je niet zeggen). Je kunt kiezen uit 3, 4- of 5 gangen✅ Top locatie📍 Vette aanrader! Dat gerecht met knolselderij was echt ge-wel-dig!!
⠀⠀⠀
Eenmaal thuis, chill kleding aan, spullen gepakt en stapte ik weer in de auto, terug naar de boot❤️ Lekker met een nieuw boekje van mijn favoriet puzzel😴
⠀⠀⠀
Dat was mijn dag! Hoe was die van jou? Liefs!
⠀⠀⠀
#eefsdagvlog #kijkjeinmijnleven #eefsbootleef #alleenuiteten #goodfood #japansepuzzel
GROENE SALADE MET VIJGEN EN GEITENKAAS🤍
⠀⠀⠀
adv - Yes, het is volop salade tijd! Zoals je weet ben ik er dol op. Vandaag heb ik een nieuw recept voor je🥗 een frisse groene salade met gegrilde vijgen, tomaat, avocado, ingelegde rode ui, geroosterde pecannoten en geitenkaas pearls van @bettinegeitenkaas 🐐
⠀⠀⠀
Deze salade is voor 4-5 personen is als bijgerecht en dit heb je nodig;
➡️75 gram gemengde groene sla
➡️100 gram cherrytomaten, in partjes
➡️75 gram Bettine geitenkaas pearls
➡️1/2 avocado, in plakjes
➡️4 vijgen, gehalveerd
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️1 flinke hand geroosterde pecannoten
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el balsamicoazijn
➡️1 el honing
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️Mespuntje knoflookpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Ingelegde rode ui kun je kant en klaar kopen maar je kunt het ook zelf maken. Snijd de uien dan in halve ringen, doe in een potje en voeg daar 50/50 water/azijn en een schep suiker aan toe. Laat minimaal een paar uur staan voor gebruik. Tip; zorg dat je dat standaard in je koelkast hebt staan. Want het is bij zoveel lekker🙌🏻
⠀⠀⠀
Halveer de vijgen en smeer deze met een klein beetje olijfolie in. Verhit een grillpan en leg ze daar op tot je van die mooie grill streepjes hebt, de pecannoten rooster je. 4-5 minuten op 180 graden in de airfryer gaat het snelst👌🏻
⠀⠀⠀
De dressing maak je door simpelweg alles door elkaar te schudden in een afsluitbaar flesje. Dit kun je eroverheen gieten of apart zetten zodat iedereen zelf kan doseren. De rest spreekt voor zich💚 Eet smakelijk🙌🏻
⠀⠀⠀
Ps; iedereen die een reactie achterlaat maakt kans op een compact Bastard barbecue🔥 Er worden er 2 weggegeven onder alle reacties van mijn mede #cheesysummerday collega’s😍
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅ Daar ga je de hele zomer plezier van hebben☀️
⠀⠀⠀
In samenwerking met Bettine
⠀⠀⠀
#eefsfood #bettinegeitenkaas #salade #groenesla #tomaat #avocado #kaas #makingofreel #foodienl #rodeui #makingofreel #kaas #bettine #buitenkoken #gegrildevijgen
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
EET- EN KOOKCLUBS VAN NEDERLAND; OPGELET!🚨
⠀⠀⠀
adv - Aanstaande 11 juni organiseert @foodiesmagazine de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing🏆 Voor deze dag zijn er nog maar een paar plekjes vrij🙌🏻 Je hoeft geen masterchef te zijn en plezier staat voorop! Heb je (nog) geen kookclub? Geen enkel probleem. Trommel dan je kookgrage vrienden, familie of buren op🥁
⠀⠀⠀
Aanmelden kan tot en met 28 mei! En denk je nu, die titel is gaaf? Dan loop je vast ook warm voor de hoofdprijs. Dat is is namelijk jullie ingestuurde en winnende gerecht op de cover van Foodies; het augustus nummer😍 Ik zou het wel weten als ik jou was! Voor alle ins & outs verwijs ik je door naar mijn stories want daar vind je het juiste linkje✅ (mocht die verlopen zijn als je dit leest? DM me dan even, dan deel ik de linkt met je👍🏻)
⠀⠀⠀
Jullie weten al hoe dolgelukkig ik ben met mijn cluppie en dat gun ik iedereen🥰 Feel free om in de reacties op zoek te gaan naar een kookclub bij jou in de buurt! Laat weten dat je zoekt, zet de omgeving waarin je zoekt erbij en deel optioneel je eetvoorkeuren zoals vega of glutenvrij. Zie highlight ‘eetclub’ voor meer inspiratie. Ik ben zoooo benieuwd wie er gaat winnen🎉
⠀⠀⠀
In samenwerking met Foodies🍴
⠀⠀⠀
#eefsfood #bestekookclubvannederland #kookclub #eetclub #oproep #vegafood #eetclubleiden #orzo #pompoen #burrata #pistacheijs #kletskop #hartigetompouce #bladerdeeg #eetclubavond
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord