Blog

Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode

Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode

Samenwerking – Dag leuke luitjes! Ik ga jullie in dit artikel eens haarfijn uitleggen waarom ik fan ben van Crisp. Ik denk dat Crisp een paar maanden bestond voor ik van het bestaan afwist. Fan vanaf het eerste uur gaat dus niet helemaal op maar zo voelt het wel! Zit je er klaar voor? Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode. Komt ie!

Wat is Crisp?

Bij Crisp kun je online knettervers je boodschappen bestellen! Ze halen het zo direct mogelijk bij de telers, boeren en merken vandaan. Hiermee kun je dus gelijk zo lokaal mogelijk kopen zonder dat je zelf naar alle adresjes toe hoeft. Je kunt er voor heel veel basics terecht maar een groot deel zijn voor mij ook wel echt luxe boodschappen. Wanneer ik bij Crisp bestel is dat dus ook mijn doel. Écht lekkere dingen kopen om extra van te genieten.

Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode

Waarom Crisp? 

Allereerst vind ik hun bestel app echt geweldig en overzichtelijk. Hier is zó goed over nagedacht. Ze werken met kleuren, categorieën en het is gewoon heel gebruiksvriendelijk. Ook staan alle producten lekker eenvoudig, strak en toch uitnodigend op de foto. Dat hebben ze echt goed voor elkaar!

Top service

Wanneer je je bestelling voor 22:00 plaatst of aanpast bezorgen ze de volgende dag al. Ik weet nog dat ik de eerste keer bestelde met een kortingscode die ik had gekregen. Hier ging iets mis wat mij niet helemaal duidelijk was. Ze hebben dan een 06-nummer waar je naar kunt appen om vragen te stellen. In no time was het duidelijk wat er fout ging. Doordat je kunt appen is er gewoon heel snel contact. En jullie weten hoe grote hekel ik heb aan bellen dus voor mij is dit helemaal top! 

Ook de communicatie is verder heel fijn! Wanneer je een besteldatum hebt gekozen kun je vervolgens een tijdraam van 4 uur kiezen. Dit is voornamelijk in de middag en avond een optie. Op dit moment zijn ze ook bezig met het mogelijk maken van ochtend bezorging in sommige regio’s. Op de dag zelf krijg je nog een appje wanneer ze het iets specifieker weten. Zo heb je nog een tijdraam van 1 uur + een track link van de bezorg wagen. Het smsje begint gewoon met Hallo Eefje en is verder lekker informeel. De ‘Goedemiddag, u kunt uw bestelling dan en dan verwachten’ vind ik echt saai en suf en helmaaaaaal niet meer van deze tijd. Aan alles merk je dat Crisp en nieuw, jong en groeiend bedrijf is en dat is heerlijk! Oh en, ik heb zelfs een aantal keer een appje gekregen met de vraag of alles goed is aangekomen. Zo is het dus allemaal hartstikke persoonlijk en dat is fijn!

Mijn favorieten top 5!

Ze hebben zoveel lekkers dat een top 5 maken eigenlijk onmogelijk is. Maar dit zijn de producten die toch altijd wel weer in mijn winkelmandje belanden.

1. de croissants

Crisp croissants

De Crisp croissant is de lekkerste zelf afbak croissant die er bestaat. Dat is nogal een statement maar ik heb tot nu toe geen vergelijkbare of betere croissant gevonden dan deze! Om te voorkomen dat ik ze niet te vaak eet bestel ik er tegenwoordig iets minder anders loopt het helemaal uit de hand. Bijna altijd is het wel dé aanleiding om weer opnieuw een bestelling te plaatsen. Thank me later!

2. rode linzen-kokossoep 

Linzen kokossoep

Ik bestelde deze een keer puur uit nieuwsgierigheid. De soep bleek zó lekker dat ik hem nu heel regelmatig bestel! Hoog op smaak, hou ik van. Na elke hap wil je meer meer meer! Ik eet ‘m het liefst met een broodje erbij.

3. kaas-uienbrood

Kaas uienbrood

Deze heb ik eens op aanraden besteld. Een vriendin van mij was hier keer op keer helemaal lyrisch over. Ik snap inmiddels waarom. Het is gewoon een heel lekker brood en perfect ook om bij de linzensoep te eten trouwens! Hij komt ingevroren binnen dus je kunt zelf beslissen wanneer je ‘m afbakt. 

4. Lutjewinkel kaas

Lutjewinkel kaas

Ik had hier al eens eerder van gehoord maar nog nooit eerder specifiek deze kaas gegeten. Ik verslind kaas bij het leven terwijl ik niet altijd even kieskeurig ben. Toen ik deze kaas voor het eerst op een lekker vers broodje zat op te eten dacht ik echt; waarom eet ik nog simpele supermarkt kaas? Dit is zóveel lekkerder. Sindsdien vind ik een pakje van deze kaas echt een traktatie en let ik ook iets meer op welke kaas is tussendoor nog koop. Het leven is te kort om slechte kaas te eten. Over kaas gesproken de geitenkaas met fenegriek bestel ik ook af en toe mee. Die is ook heerlijk!

5. groente & fruit

Crisp fruit

Dit is echt supervers en ik vind het altijd leuk om te kijken wat ze allemaal hebben. Er zitten soms best ‘bijzondere’ dingen bij of producten die je niet zo snel in de supermarkt ziet liggen. Zo was ik nu blij om te zien dat ze weer coeur de boeuf tomaten hebben. Deze zijn best seizoengevoelig heb ik het idee en als je ze echt nodig hebt lijken ze vaak onvindbaar. Ook het fruit is altijd mooi en vers en daar kun je echt wel een tijdje mee door!

Nog meer leuk!

Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode

Ik eet thuis nog erg weinig vlees maar als ik het toch koop doe ik dit als ik een bestelling bij Crisp plaats. Zo bestel ik dan graag rosbief of biefstuk om te bakken of steak tartaar mee te maken. Ook bestel ik weleens kippendij en black tiger garnalen om gyoza’s als deze mee te maken.

Gyoza

Het drank assortiment is ook lekker uitgebreid. Van heel veel leuke, hippe en toffe merken hebben ze allerlei frisjes. Wanneer ik bestel struin ik daar altijd even doorheen. Het is zo fijn dat je alles per blikje of flesje kunt kopen om het eerst eens te proberen. En ze verkopen sinds kort ook mijn lievelingsfrisje. Deze Cawston Press ontving ik eens in een perspakketje en ik vind het zo ongelofelijk lekker. Daar gaan er wel meer van in mijn mandje. Dikke tip voor als je een niet te zoet maar wel friszuur drankje zoekt. En natuurlijk als je van rabarber en appel houdt.

Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode

Crisp deelt het hele jaar door ook leuke toepasselijke recepten. Met 1 druk op de knop zitten daarvoor alle ingrediënten in je winkelmandje. Zo mocht ik afgelopen Paasdagen deze heerlijke kardemom pavlova met vlierbloesemroom en rood fruit maken. Was leuk om te doen en erg lekker!

Pavlova

Kortingscode

Voor iedereen die voor het eerst bij Crisp gaat bestellen heb ik nog een fijne kortingscode! Wanneer je via deze link besteld staat er 15 euro shoptegoed voor je klaar. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode

Wil jij dit artikel ‘waarom ik fan ben van Crisp + kortingscode’ binnenkort nog eens lezen? Pin onderstaande foto op één van je Pinterest borden, zo kun je het makkelijk terugvinden!

Pinterest Pin

Dit artikel heb ik geschreven in betaald partnerschap met Crisp.

Liefs,
Eefje

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

No products in the cart.