• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Desserts IJs Recepten

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept

Eefje
4 reacties
24 juni 2021
Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

Samenwerking – Ja hallo ijsliefhebber! Ga er maar even voor zitten want ik heb een heerlijk artikel voor je. IJs kun je op allerlei manieren zelf maken maar nooit is het zo lekker als uit een goede ijssalon als je het mij vraagt. Met de CUBE ijsmachine haal je die ijssalon namelijk zelf in huis. Ik heb hem een tijdje mogen uitproberen en ik ga nu mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept met je delen. Spoiler: enthousiasme incoming! Onderaan het artikel vind je een ge-wel-di-ge winactie en een kortingscode.

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

De CUBE ijsmachine is van Italiaanse makers. Zij weten waar ze het over hebben dus! Gemaakt door echte profs met duurzame onderdelen. De machine is verkrijgbaar in 2 maten. Met de kleine maak je ongeveer 750 ml ijs per keer en met de grote 1,5 liter. De maat is niet het enige dat je kunt kiezen want hij is ook in veel kleuren verkrijgbaar. Ik ben heel blij met deze mooie in het zwart, hij past heel mooi bij al mijn andere keukenapparatuur. De afmeting van deze, de kleine dus, is 30 x 30 x 30 cm en weegt 16 kilo. Je leest hier alles over de machines!

Apparaten op een rijtje

Over hej hej ijs

hej hej ijs is een uit de hand gelopen hobby van Bram en Michel. Allebei zijn ze gek op ijs. Hun motto: ‘bij ons kan het niet gek genoeg, alleen jouw fantasie is de grens’. Van het één van kwam ander en nu kun je in hun webshop terecht voor de CUBE ijsmachine maar ook voor lekkere en goede ijsmixen. Deze mixen zorgen voor net dat beetje extra en hebben verder geen smaak, deze moet je dus alleen nog toevoegen. Het ijs blijft lekker smooth en zorgt voor een goede binding. De ingrediënten van deze mix zijn biologisch en het bindmiddel is op plantaardige basis. Verder moet je natuurlijk nog wel de room, melk en suiker toevoegen. Dat is de basis als je voor roomijs gaat. hej hej verkoopt ook een mix om perfect sorbetijs te maken. De mix is niet noodzakelijk, ook zonder kun je heerlijk ijs maken in de CUBE.

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

Gebruik

De machine is extreem makkelijk in gebruik. Hij heeft slechts een snoer, twee knoppen en een timer. Ook zijn de losse onderdelen echt minimaal. Er zit een deksel op, deze zorgt gelijk voor beveiliging. Als de magneetjes geen contact maken op de machine dan draait de machine simpelweg niet. De draaiarm en een bout die deze op zijn plek houdt + een kleine witte kunststof schraper op de arm en een fijne spatel zijn de overige losse onderdelen. Dat is het! Waarbij de meeste ijsmachines het hele roerwerk van kunststof is bestaat deze bij de CUBE uit RVS. Goed krachtig dus!

Er is 1 knop om de machine voor te koelen (links) en de andere knop (rechts) zorgt voor het draaien. Zo simpel is het! Als het ijs klaar is schep je het uit de machine in een bewaarbak of bijvoorbeeld in een cakeblik met een velletje bakpapier erin. Doordat de CUBE zo krachtig vriest heb je ook het lekkerste ijs omdat ijskristallen geen kans krijgen om te ontstaan. Het is absoluut gelijk eetbaar, maar om er een mooie bol van te scheppen moet het eerst nog wel een tijdje in de vriezer staan. Dit verschilt ook een beetje per ijssoort. Het ijs is dan klaar in ongeveer een kwartier. Wanneer het heel warm is zoals afgelopen week, kan het zo’n 20-25 minuten duren heb ik gemerkt.

hej hej ijs heeft ook hele leuke piepschuim cubotto’s (deze vind je hier) waar je je ijs in kunt doen. Het houdt het goed koud en je kunt het meenemen voor zo’n 3 uur! Super leuk dus om mee te nemen naar een picknick in het park, een tochtje op de boot of een avondje op het strand. Ik vulde de bakjes met aardbeien roomijs waar ik stukjes macaron en passievruchten ganache doorheen had gedaan. Ik maakte er een wandelingetje mee na het eten en eindigde ermee op een bankje in het park. Dat wat ik overhad heb ik thuis weer in de vriezer gezet. 

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

Voorbereiding

Voor de machine is weinig voorbereiding nodig dus. Het maken van het ijsmengsel heeft iets meer aandacht nodig maar is eigenlijk ook een fluitje van een cent. Het advies (niet noodzakelijk) is wel om dit een dag van tevoren alvast klaar te maken. Zo kan het mengsel goed terugkoelen en het komt ook nog eens de smaak ten goede. Het is heel simpel! Je maakt een mengsel van melk, slagroom, suiker en vanille. Dit verhit je tot 60 graden. Je mengt het tweede deel suiker met de roomijs basismix poeder en dat voeg je dan toe aan het geheel. Dit meng je goed met een garde en je verhoogt de temperatuur tot 85 graden. Koel het terug, zet het koud en giet het vervolgens in de voorgekoelde CUBE ijsmachine. Even geduld en klaar is je ijs! Je kunt eindeloos smaken combineren. Dat heb ik gedaan en deel daar het recept van!

Basismixen hejhej ijs

Kahlua roomijs met pecannoten en fudge

Zo kun je een deel van de melk bijvoorbeeld vervangen door een andere lekkere smaakmaker. Kahlua leek mij wel iets in dit geval! Dit zijn de verhoudingen die ik heb gebruikt voor dit ijs:

300 gram volle melk
140 gram slagroom 
120 gram Kahlua
100 kristalsuiker
50 gram geroosterde stukjes pecannoten
40 gram mini fudge blokjes, echt mini anders worden ze te hard
28 gram hej hej basismix voor roomijs
1 tl vanillepasta of merg van een half stokje

Dit ijs is zo al heerlijk om te eten of om op een hoorntje te scheppen, maar ik heb er nog een schepje bovenop gedaan. Ik heb heerlijke koeken gebakken om er vervolgens icecream cookies van te maken.

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

De koeken!

Voor 5 van deze cookies (dus 10 koeken) heb je dit nodig:

200 gram zelfrijzend bakmeel
120 gram koude roomboter, in blokjes
100 gram kristalsuiker
40 gram bruine basterdsuiker
1 middelgroot ei
2 mespuntjes maizena
1/2 tl vanillepasta (of extract)
snuf zout
 
Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept
Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept
 
Roer de koude blokjes boter los met het zout, de kristal- en basterdsuiker. Voeg dan het ei toe samen met de vanille. Wanneer deze is opgenomen voeg je het zelfrijzende bakmeel en de maizena toe. Meng tot je een egaal deeg hebt. Verdeel dit deeg in 10 ballen. Leg er 5 van ruim uit elkaar op een bakplaat met bakpapier en druk ze een beetje plat. Schuif ze dan voor zo’n 12-14 minuten in een voorverwarmde oven van 190 graden hete lucht. Wanneer de koeken gaar zijn haal je ze uit de oven en schuif je ze met bakpapier en al gelijk op het aanrecht. Herhaal dit nog eens. 
 

Wanneer de koeken zijn afgekoeld haal je het ijs uit de vriezer. Laat dit op het aanrecht staan tot het goed schepbaar is. Dit zal zo’n 10-15 minuten zijn. Dit ijs wordt iets sneller zacht omdat er alcohol inzit. Schep een bol ijs en doe deze op de onderkant van een koek. Druk met de andere koek het ijs wat platter. Leg dan snel terug in de vriezer. Herhaal dit tot je 5 van de sandwich icecream cookies hebt. Ze kunnen direct gegeten worden maar je kunt ze ook gewoon bewaren in ze vriezer. Ik zou ze dan ook minimaal 10 minuten voor je ze wil eten uit de vriezer halen. De koeken zijn vrij groot dus je kunt ze ook nog met een groot scherp mes halveren. Je zou ook deze vegan hazelnoot koeken kunnen gebruiken!

icecream cookies

Het schoonmaken

Dat is ook eenvoudig. Een deel kan in de vaatwasser en de deksel wordt wel geadviseerd op een kort en niet te heet programma te doen. Aangezien het heel weinig onderdelen zijn heb ik het gewoon steeds met de hand afgewassen. Omdat de machine zelf geen losse bak heeft vul je deze met wat sop en heet water. Laat dit een paar minuten staan en haal dan vervolgens leeg doormiddel van het gebruik van een spons of doekje. Herhaal dit tot het droog en schoon is. De machine is dan weer klaar voor nieuw gebruik. 

Passievrucht sorbet

Ik vertelde jullie laatst al dat ik in een passievrucht fase zit en die is nog steeds niet over! Zo kon ik het dus niet laten om een passievruchten sorbetijs te maken. Dit is toch echt gewoon het lekkerst om zo op een hoorntje te scheppen! De verhoudingen die ik hiervoor gebruikte: 

Sorbet ijs machine
Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept

350 gram water
200 gram (diepvries) passievrucht 
140 gram kristalsuiker
19 gram hej hej basismix voor sorbet 
rasp van 1 limoen
1 el limoensap 

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

Sorbetijs kun je wel direct in de machine doen, dit hoeft namelijk niet te worden verwarmd. Het water meng je goed met de suiker en de basisimix door er een staafmixer doorheen te halen. Ik wil passievrucht met pitjes in mijn ijs dus deed ik dat er later bij. Net als de limoenrasp en het sap. Wanneer dit goed gemengd is kan het in de ijsmachine die ik eerst 20 minuten heb laten voorkoelen. Echt vét lekker ijs dit!

Rood fruit ijs met kletskoppen

Ik maakte ook nog een roomijs met daarin puree van rood fruit. Ik gebruikte zo’n zak diepvriesfruit waarin bramen, blauwe bessen, frambozen en allerlei kleine rode besjes zitten. Die mix is zo lekker friszuur en gebruik ik heel vaak. Ik gebruikte 250 gram. Dit verwarmde ik eerst en pureerde het daarna. Ik hield 135 gram puree over. Ik haalde 135 gram van de volle melk af en deed daar de puree bij. Verder hield ik mij aan het basisrecept welke op de site van hej hej ijs staat. Deze kun je hier vinden! Ik voegde vervolgens 80 gram fijngehakte kletskop toe. 

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

De bodem maakte ik van 90 gram Digestive koekjes, 75 gram kletskoppen, 1 tl Ceylon kaneel en 50 gram roomboter. Voor de topping mengde ik 70 gram witte chocolade met 40 gram hete slagroom. Ik maakte het af met gevriesdroogde frambozen en wat stukjes kletskop. Dit alles heb ik gemaakt in een springvorm van 15 cm. Het ijstaartjes is goed voor 6-8 personen.

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept
Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept

WIN EEN CUBE 750 IJSMACHINE!

Dit klinkt te mooi om waar te zijn maar toch is het zo! Van het hej hej team mag ik een CUBE ijsmachine t.w.v. 839 euro weggeven aan één van jullie. Dat is toch niet normaal gaaf?? Wat moet je doen om kans te maken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van hej hej, dit kan hier. Laat onder mijn Instagram post weten wat jouw favoriete ijssmaak is en sla de post op. Als je deze 3 dingen hebt gedaan doe je automatisch mee. Op vrijdag 2 juli maak ik in mijn Instagram stories de winnaar bekend. 

Win een CUBE

Kortingscode 

Wanneer je een CUBE ijsmachine aanschaft ontvang je met de code ‘eefsfood’ 4 potjes van de basismixen cadeau. Hier kun je zo’n 20 keer ijs mee draaien. Deze code is geldig tot en met 31 juli 2021 (dus niet geldig op de set met cubotto) . Wanneer je de ijsmachine en losse mixen in je winkelkarretje doet dan verrekent hij het vanzelf.

Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hejhej ijs + recept

Meer ijs inspiratie? 

Ik heb de CUBE ijsmachine met zoveel plezier getest en gebruikt. Ik zal hem nog gaan missen! Gelukkig staat hij nog eventjes op mijn aanrecht om nog wat andere recepten uit te proberen. Ik hoop dat je met plezier hebt meegelezen en nu nog meer zin hebt dan ooit om zelf ijs te maken.

Wil jij dit artikel; mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept nog eens teruglezen? Pin onderstaande foto op één van je Pinterest borden, zo kun je het makkelijk terugvinden!

Pinterest pin hejhej
Mijn ervaringen met de CUBE ijsmachine | hej hej ijs + recept
Dit artikel heb ik geschreven in betaald partnerschap met hej hej ijs.

Liefs,
Eefje

CUBE ijsmachine ijs maken ijsrecept Koeken Recept roomijs sorbetijs
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Inge

    24 juni 2021 22:43

    Top artikel en super nieuwsgierig naar de ijsmachine 😍

    Beantwoord
    1. Eefje

      25 juni 2021 07:50

      Fijn om te lezen, dank je Inge!!

      Beantwoord
  2. Antoinette

    25 juni 2021 10:00

    Oh, mijn dochter van bijna 12 volgt jou via mijn account. Dol op bakken en dit artikel ziet er ook weer uit om op te eten!

    Beantwoord
    1. Eefje

      25 juni 2021 11:35

      Wat leuk om te lezen. Dankjewel Antoinette!

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Eef test #4 – Macaron mix

volgend bericht

Eenvoudige stroopwafeltaart met chocolademousse

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
EET- EN KOOKCLUBS VAN NEDERLAND; OPGELET!🚨
⠀⠀⠀
adv - Aanstaande 11 juni organiseert @foodiesmagazine de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing🏆 Voor deze dag zijn er nog maar een paar plekjes vrij🙌🏻 Je hoeft geen masterchef te zijn en plezier staat voorop! Heb je (nog) geen kookclub? Geen enkel probleem. Trommel dan je kookgrage vrienden, familie of buren op🥁
⠀⠀⠀
Aanmelden kan tot en met 28 mei! En denk je nu, die titel is gaaf? Dan loop je vast ook warm voor de hoofdprijs. Dat is is namelijk jullie ingestuurde en winnende gerecht op de cover van Foodies; het augustus nummer😍 Ik zou het wel weten als ik jou was! Voor alle ins & outs verwijs ik je door naar mijn stories want daar vind je het juiste linkje✅ (mocht die verlopen zijn als je dit leest? DM me dan even, dan deel ik de linkt met je👍🏻)
⠀⠀⠀
Jullie weten al hoe dolgelukkig ik ben met mijn cluppie en dat gun ik iedereen🥰 Feel free om in de reacties op zoek te gaan naar een kookclub bij jou in de buurt! Laat weten dat je zoekt, zet de omgeving waarin je zoekt erbij en deel optioneel je eetvoorkeuren zoals vega of glutenvrij. Zie highlight ‘eetclub’ voor meer inspiratie. Ik ben zoooo benieuwd wie er gaat winnen🎉
⠀⠀⠀
In samenwerking met Foodies🍴
⠀⠀⠀
#eefsfood #bestekookclubvannederland #kookclub #eetclub #oproep #vegafood #eetclubleiden #orzo #pompoen #burrata #pistacheijs #kletskop #hartigetompouce #bladerdeeg #eetclubavond
HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔 ⠀⠀⠀ adv HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔
⠀⠀⠀
adv - ik val maar meteen met de deur in huis. Van de looks moet dit gerecht het niet per se hebben. Maar de smaak daarentegen?! Die is echt heel goed en veel verrassender dan je denkt😍
⠀⠀⠀
In de mooie showroom bij @velthuizenkeukens heb ik weer een gave keuken uitgekozen om dit lekkere maaltje te koken. Wie geeft me op voor het NK paprika vangen?! Echt fijn zo’n oven waar je in kunt gluren terwijl je nog bezig bent met koken🔥
⠀⠀⠀
Waar komt die lekkere smaak dan vandaan? De verse kruiden samen met het zoetzure van de azijn en suiker is echt een goede combi. Ben je benieuwd naar het recept? Ga dan naar velthuizenkeukens.nl, klik in de menubalk op recepten en dan vind je ‘m bovenaan. Alleen wat snijwerk en de oven doet de rest! Sla jij ‘m op?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met Velthuizen Keukens👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #keukenshowroom #woudenberg #traybake #bruinbrood #krieltjes #paprika #halloumi #gebakkenkaas #versekruiden #oregano #balsamico #olijfolie #knoflook #ui #watetenwevandaag
NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅 ⠀⠀⠀ Ik NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅
⠀⠀⠀
Ik ben zoooooo aan het genieten van het bootleven🥰 Eindelijk lekker aan het kokkerellen terwijl het zonnetje in mijn pannen schijnt☀️ Dit hield ik voor ogen wanneer ik het klussen van de winter even zat was🔧 Gelukkige meid dus! Ik probeer het spontane posten, zoals nu, (vaker) te blijven doen✅
⠀⠀⠀
Het recept is simpel en de ingrediënten kun je nu terugvinden in mijn stories🎥 Mocht je interesse hebben in het recept? Reageer even met: 🍅🍅🍅
⠀⠀⠀
Fijne avond. Liefs!😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #penne #pasta #nduja #tomaten #mozzarella #pijnboompitten #basilicum #foodblog #foodienl #lekkereten #receptpagina #eefsbootleef #bootkoken #tweepansgerecht
SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈 ⠀⠀⠀ Echt SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈
⠀⠀⠀
Echt héél erg lekker!! Perfect als lunch, maar ook als bijgerecht een toppertje👌🏻 Snijden, schudden, mengen & klaar! Zo simpel is het😍 Ook maken?
⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig👇🏻
➡️1 klein blikje cannellini bonen (125 gram)
➡️3 mini komkommers, in plakjes
➡️1 flinke tomaat, in kleine blokjes
➡️1 kleine rode ui, fijngesnipperd
➡️1 geroosterde gele paprika uit pot
➡️50 gram verkruimelde feta
➡️8 kalamata olijven, in ringetjes
➡️2 takjes platte peterselie, fijngehakt
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el citroensap
➡️1 el ahornsiroop
➡️Rasp van 1/4de citroen
➡️1 tl grove mosterd
➡️1/2 tl knoflookpoeder
➡️mespuntje komijnpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een afsluitbaar potje en schud goed door elkaar.
⠀⠀⠀
Snijd de ui heel fijn, haal het vruchtvlees uit de tomaat (doe weg) en snijd dit ook in kleine blokjes. Net als de paprika! Zet de rest van de ingrediënten klaar.
⠀⠀⠀
Doe alles in een diep bord, giet de dressing erover, schep door elkaar en eet smakelijk❤️
⠀⠀⠀
Sla jij ‘m op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #bonensalade #komkommer #tomaat #lunchsalade #rodeui #feta #komkommer #goodfood #vullend #makingofreel #salad #peterselie #dressing #foodienl #receptenpagina #veggies #gelepaprika #foodblog
DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥 ⠀⠀⠀ Joehoeeee! Ik DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥
⠀⠀⠀
Joehoeeee! Ik doe weleens vaker verslag van mijn dag, maar nog nooit eerder op deze manier📅 Het was dé dag dat ik mijn nieuwe auto op ging halen🥰 Een ónwijs lekkere salade maakte, een spelletje Keer op Keer won en meer! Dat hoor je in de voice over🔊 Vragen kun je altijd stellen👇🏻
⠀⠀⠀
Vaker doen op deze manier?
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdagvlog #dailylife #nieuweauto #blijei #fijnedag #dagvlog #proberenkunjeleren #huishouden #sushibowl #gyoza #appel
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord