• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Koekjes Recepten Vegan lekkers

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Eefje
4 reacties
8 maart 2021
Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Yes, ik heb weer een heerlijk bakrecept voor je dat 100% plantaardig is. Het zijn smaakvolle vegan haverkoeken met een romige citroenvulling. Ik weet zeker dat niemand doorheeft dat deze koeken helemaal vegan zijn. Een perfect recept om De Week Zonder Vlees én Zuivel mee te beginnen dus!

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Ik ben ontzettend blij te kunnen vertellen dat ik komend jaar ook weer een aantal recepten mag maken in samenwerking met Flora Plant. Dat is vorig jaar voor ons beide heel goed bevallen dus daar komt een vervolg aan. Yes! Eerder deelde ik namelijk al: ‘Vegan brioche maken doe je zo‘ & ‘3 x plantaardige borrelboter‘. Maar vandaag ben ik dus terug met een zoet bakrecept!

De Week Zonder Vlees

Vandaag is de Nationale Week Zonder Vlees gestart. Ik vind het heel goed dat deze er is en ik besteed daar ook graag aandacht aan. Ik was er ooit (ook) zo één die zei dat ik nooit van mijn leven vegetariër zou worden. Ondanks ik nog wel, maar weinig, vlees eet sluit ik niet uit dat ik op een dag besluit vegetariër te zijn. Het is tegenwoordig zo makkelijk om het te skippen of vervangen. En het is een kleine moeite om de wereld een beetje beter te maken. Dat is voor mij de grootste beweegreden in ieder geval! Wanneer ik thuis kook zit er bijna nooit meer vlees in het gerecht en ik mis het ook totaal niet.

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

En zonder zuivel

Zuivel vind ik weer een ander dingetje. Waar ik voorheen zweerde bij roomboter ben ik daar door Flora Plant anders naar gaan kijken. De smaak is gewoon heel goed en daarom maak ik ook steeds vaker de keus voor plantaardige boter. Yoghurt en melk is héél erg makkelijk te vervangen vind ik. De laatste keer dat ik thuis een cappuccino maakte met gewone melk is denk ik twee jaar geleden. Op melk gebied ben ik dus 100% om. Verder ben ik dol op yoghurt. Ik eet dat echt heel graag en daarin kies ik ook steeds vaker voor een plantaardige variant. Voor nu ben ik blij met de keuzes die ik daarin maak en ik ben benieuwd hoe dat er over een jaartje voor mij uitziet.

Flora pakje

Flora Plant

Flora Plant en Violife zijn partner van de Week Zonder Vlees en claimen dit jaar zelfs de Week Zonder Vlees én Zuivel! Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is dat eerste voor mij een makkie en dat tweede iets lastiger. Mocht je het gemist hebben? Flora Plant is een volledig plantaardige boter in een plasticvrije verpakking. Heerlijk om mee te koken, om te smeren of mee te bakken. Een fijne keus die dus beter voor de planeet is dan een pakje roomboter. Ik heb er al diverse recepten mee gemaakt. En daar komt er vandaag weer eentje bij! #alsbotermaarbeter

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Violife

Het merk Violife kende ik al wel maar ik had nog geen ervaring met de producten. Voor deze heerlijke vegan haverkoeken met romige citroenvulling heb ik de Violife Creamy gebruikt. Een plantaardige roomkaas die je het beste koud kunt verwerken. Super dik van structuur met een lekkere smaak. Door het aan te maken met wat suiker, citroen en vanille heb je gelijk een super lekkere vulling. Je zou het zelfs ook in een spuitzak kunnen doen om een mooie rozet op een cupcake te zetten bijvoorbeeld. Dit product heeft mijn interesse gewekt en ga ik zeker vaker gebruiken!

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Het recept

Dit heb je nodig voor 8 koeken:

Deeg:
100 gram patentbloem 
100 gram havermout
80 gram ongezouten Flora Plant, koud in blokjes
75 gram kristalsuiker
50 gram bruine basterdsuiker 
rasp van een halve citroen 
1,5 el plantaardige melk
1 tl kaneel
1/2 tl vanillepasta
mespuntje baking soda 
1/2 tl zout 

Vulling:
200 gram Violife Creamy
40 gram kristalsuiker
rasp van een hele citroen
het merg van een halve vanille peul of een halve tl vanillepasta 

Nog meer nodig:
hand-of standmixer 
3 velletjes bakpapier 
deegroller
ronde koekjes steker van 6 a 6,5 cm doorsnee 
klein paletmes
spuitzak met glad spuitmondje
rasp

Citroenkoeken

Zo maak je het!

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht en zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier.

Roer de koude Flora Plant blokjes los samen met beide soorten suiker, citroenrasp en het zout. Als dit door elkaar zit voeg je al roerend de plantaardige melk toe. Meng de bloem met de baking soda en kaneel. Voeg dit samen met de havermout toe aan het boter/suiker mengsel en draai het geheel tot een soepel deeg.

Rol het deeg vervolgens uit tussen twee velletjes bakpapier. Ongeveer 5 mm dik. Steek dan de koeken uit. Het kan zijn dat dit een beetje plakt omdat je verder geen bloem gebruikt, vandaar ook de velletjes bakpapier. Met een (palet) mes kun je ze zo van het bakpapier af krijgen en op de bakplaat leggen. 

Ze zetten nog iets uit tijdens het bakken. Laat er dus voldoende ruimte tussen en zorg dat er 16 koeken op de plaat liggen. Een klein beetje deeg hou je altijd over. 

Bak de koeken gaar in 10 tot 12 minuten en laat ze vervolgens volledig afkoelen. Dit gaat het snelst als je het bakpapiertje met koeken erop zo van de plaat op het aanrecht schuift. 

De vulling

Maak intussen de vulling door de Violife Creamy te mengen met de citroenrasp, suiker en vanille. Doe dit vervolgens in een spuitzak met een glad spuitmondje.

Wanneer de koeken zijn afgekoeld verdeel je de vulling op de onderkant van 8 koeken en daar duw je een tweede koek bovenop. Eet smakelijk!

*wanneer de vulling in de koeken zit blijven ze nog een uurtje of 2 krokant. Daarna worden de koeken zachter door het vocht uit de vulling. Ik vind het in beide gevallen erg lekker. Mocht je de koeken graag krokant houden bewaar deze dan luchtdicht en vul de koeken pas wanneer ze gegeten gaan worden.

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Heb je nog vragen? Lees dan mijn ‘veelgestelde vragen oven mijn bakrecepten‘ artikel. Grote kans dat hier je antwoord instaat! Volg je mij al op Instagram?

Wil jij deze vegan haverkoeken met romige citroenvulling binnenkort gaan maken? Pin onderstaande foto op één van je Pinterest borden, zo kun je het recept makkelijk terugvinden!

Pinterest Pin

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Flora Plant.

Liefs,
Eefje

[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Rachel

    1 juni 2021 20:45

    Leuk recept! Ik heb nog niet eerder gebruik gemaakt van Flora maar wil deze heel binnenkort wel gaan proberen. Kun je Flora in cakerecepten 1 op 1 vervangen voor de roomboter of is de verhouding anders? En zijn er nog dingen om rekening mee te houden, of komen de bakeigenschappen wel overeen?

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 juni 2021 22:59

      Ik vind het tot nu toe in mijn baksels heel goed overeen komen. Ik vervang het dus ook 1 op 1. Dat zou ik ook gewoon proberen! Naar mijn idee moet dat sowieso goed komen 🙂

      Beantwoord
  2. Rachel

    2 juni 2021 16:17

    Ah top, ga ik dat proberen! (Wat reageer je altijd enorm snel op vragen, superfijn 😁) Als ik dan gelijk nog een vraag mag stellen.. als het gaat om plantaardige melk zijn er natuurlijk megaveel opties, kokosmelk, amandelmelk, sojamelk, en dan nog gezoet en ongezoet etc. Is er voor jou een favoriet als het gaat om bakken?

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 juni 2021 22:47

      Hi Rachel, graag gedaan!!

      Voor bakken neem ik altijd wat ik heb staan. Is meestal kokos of haver. Heb niet echt een voorkeur als het daar op neer komt 🙂

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Smeuïge vegan shortbread bars

volgend bericht

Basisrecept voor cheesecake kruimelkoeken

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DÉ POMPOENSOEP DIE JE ECHT MOET MAKEN🧡
⠀⠀⠀
Dit is hoe ik al jaren mijn pompoensoep maak, maar nu nóg lekkerder. Ik heb het recept een beetje aangepast en dat heeft héél goed uitgepakt voor de smaak😍 Er zitten twee, nu niet meer zo geheimen, ingrediënten in. Namelijk; sinaasappel & kaneel!🍊 Misschien denk je ‘huh??’, maar dit is echt heel lekker👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor ruim 1,5 liter soep:
➡️800 gram (voorgesneden) pompoen, schil mag eraan blijven zitten wanneer je er zelf één aan stukjes hakt
➡️800-1100 ml kokend water
➡️200 ml volvette kokosmelk
➡️2 flinke uien, fijngesnipperd
➡️2 bollen knoflook
➡️1 flinke el tomatenpuree
➡️rasp van een (bio) sinaasappel
➡️2 groenten bouillonblokjes
➡️2 tl Ceylon kaneel
➡️1 tl paprikapoeder
➡️1/2 tl chilivlokken
➡️creme fraiche, iets verdund met water
➡️geroosterde pompoenpitten
➡️Peper, zout en olijfolie
⠀⠀⠀
Verdeel de pompoenblokjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie en paprikapoeder en chilivlokken. Snijd de kapjes van de bollen knoflook af en leg deze op een stukje aluminiumfolie. Doe hier olijfolie en zout op, vouw dicht en leg ook op de bakplaat.
⠀⠀⠀
Bak dit 35 minuten in een hete lucht oven van 200 graden, schep halverwege een keertje om. Tegen die tijd fruit je de uitjes aan in een pan met een beetje olijfolie daarna voeg je de tomatenpuree toe om kort mee te bakken. 
⠀⠀⠀
Schuif dan de geroosterde pompoen erin en knijp de knoflook uit. Voeg dan de bouillonblokjes, sinaasappelrasp, kaneel, het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. De hoeveelheid water is afhankelijk van hoe ‘sappig’ je pompoen is en hoe dik je de soep wil hebben. Pureer glad met een staafmixer of in de blender en voeg naar smaak nog wat peper toe.
⠀⠀⠀
Maak af met de crème fraîche en geroosterde pompoenpitten. Eet smakelijk🙌🏻 Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #pompoensoep #kaneel #sinaasappel #soeprecept #pompoen #foodblog #pumpkinsoup
BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂 ⠀⠀⠀ Joehoeee, va BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂
⠀⠀⠀
Joehoeee, vandaag een hele andere video dan je van mij gewend bent🎥 Ik laat je zien hoe je zelf, behoorlijk betaalbaar, je eigen taartplateaus kunt maken🎉
⠀⠀⠀
De tip van een los bord en bijpassend schaaltje heb ik al vaak gegeven maar vandaag gaan we even twee stappen verder. Dus pak je lijmpistool er kwast er maar bij en kijk mee😍
⠀⠀⠀
Nodig:
➡️Lijmpistool.
➡️Ik nam acryl verf, maar je hebt ook keramiek verf en dat zal ongetwijfeld beter blijven zitten.
➡️Papier afplak tape van goede kwaliteit, ik had duidelijk een flut rol.
➡️Sjablonen (optioneel).
➡️Kwast(jes).
➡️Borden/schalen met bijpassende kommen/bekers, misschien heb je al wel iets in huis.
⠀⠀⠀
Haal de tape er vanaf wanneer de verf nog nat is. Een tweede laagje verf zal voor een strakker resultaat zorgen, maar ik vond het rustieke wel leuk zo (thanks to het flut tape). Het is maar ter inspiratie, dus maak er je eigen ding van❤️
⠀⠀⠀
Natuurlijk niet alleen leuk voor taart; je kunt ook een schaal met bijpassende mok (zonder oor) gebruiken. Deze kun je inzetten als fruitschaal of gebruiken op je borrel- of brunchtafel met brood erin🍞
⠀⠀⠀
Ga jij dit proberen? Een gaaf taartplateau voor nog geen tientje! Sla de Reel op en stuur door naar iedereen die dit moet zien✅
⠀⠀⠀
ENIGE MINPUNT⁉️ Zeer slecht op te bergen. Ik kan het weten want heb er meer dan 10 in huis😅
⠀⠀⠀
WELKE VIND JIJ HET TOFST?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdiy #taartstandaard #taartplateau #inspiratie #leukomzelftemaken #budgettip
⠀⠀⠀
Ps. Het blijven twee delen dus doe voorzichtig ermee en lijm zo nodig nog een keertje bij. Gebruik niet teveel, maar wel royaal👌🏻 Afwassen met de hand🧼
HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰 ⠀⠀⠀ adv - J HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰
⠀⠀⠀
adv - Joehoeee, ik heb weer heerlijk online boodschappen gedaan bij Crisp! Dagelijkse boodschappen die de volgende dag al in huis waren, maar ook extra lekkers omdat ik mijn eetclub vriendinnen heb uitgenodigd voor een brunch🥐
⠀⠀⠀
Met lekker lokaal fruit maakte ik een salade, de kruidenroomkaas met zalm was een hit en Eef zou Eef niet zijn als er geen tomaten met burrata op tafel staan🍅 + de lekkerste croissantjes ever, heerlijke bagels🥯, suikerbrood, mimosa’s🍊🥂 & meer!
⠀⠀⠀
Crisp houdt van lokaal en ik ook👌🏻 Het komt rechtstreeks bij de teler of boer vandaan wanneer jij je bestelling plaatst✅ Knettervers en lekker! In mijn stories vind je een korting van €15,- op je eerste bestelling! Daarbij ontvang je een zak van die goddelijke croissants en óók nog een geweldige zelf afbak appeltaart van @jordysbakery 🍎 Doe er je voordeel mee😍
⠀⠀⠀
Voor de kenners; wat moet ik volgende keer zéker mee bestellen?? Ik ben benieuwd naar jullie tips en heb er vorige keer al zoveel aan gehad👇🏻 Bedankt alvast❤️
⠀⠀⠀
In samenwerking met @crisp_nl 🛒
⠀⠀⠀
#eefsfood #lekkercrisp #crispfan #vriendinnenbrunch #mimosas #bagels #croissants #onlineboodschappen
WEEKENDPLANNEN☀️ + HERSENSPINSELS👇🏻
⠀⠀⠀
Zo dat was even flink aanpoten afgelopen 2 weken. De to do lijst na een vakantie was zelden zo lang🤓 Klaar is ie nog niet, maar de absolute ‘moetjes’ zijn af of opgestuurd📮 Vandaag had ik een meeting op het strand en dit weekend ga ik lekker varen (nu kan het nog)🥰
⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik ook heel erg aan het nadenken over wat ik hier op ‘the gram’ allemaal deel/wil delen. Ik wil het niet per se anders, maar ik wil graag (nog) meer variatie!
⠀⠀⠀
Ik ben altijd mezelf hier, maar toch ook een gefilterde versie. Ik heb een veel fellere mening over dingen waar ik me vaak over op de vlakte hou bijvoorbeeld. Ook zou ik een leuk terugkomend (non food) topic in mijn stories willen optuigen dat met regelmaat terugkomt. Daarover zit ik nu te brainstormen met mezelf👍🏻 Input is zéér welkom hieronder in de reacties. De Instagram ergernissen nieuwe leven in blazen? Of de voor- en nadelen van het ‘single’ leven uitpluizen samen met jullie? Etc etc.
⠀⠀⠀
‘Eef test’ is ook een rubriek die ik weer wil oppakken. En dan in welke vorm? Eigen ondernemer zijn is geweldig, maar dat ‘ALLES’ kan laat me soms ook verzuipen. Welk (food)product moet ik testen en met mijn ongezouten review delen? Suggesties; ook welkom!
⠀⠀⠀
Ik denk ook vaak terug naar hoe Instagram van 5+ jaar geleden was en wat ik toen leuk vond om te delen. Onder andere dit soort hersenspinsels…
⠀⠀⠀
Dit was ‘m voor nu; wilde ik even kwijt.
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑 ⠀⠀⠀ Normaal b MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑
⠀⠀⠀
Normaal ben ik er niet zo happig op, maar soms komt er een foodtrend voorbij die je toch een keertje uit wil proberen! Deze combinatie is romig, zoet, zuur en fris tegelijk:⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
➡️1 bolletje burrata (100 gram)
➡️1 bevroren rijpe perzik
➡️1 rijpe passievrucht
➡️Balsamicostroop
➡️Gezouten pistachenoten
➡️Takje basilicum
➡️Honing of zoutflakes (optioneel)
⠀⠀⠀
Zorg dat de perzik goed bevroren is én gebruik een scherpe rasp. De rest spreekt voor zich!🔥
⠀⠀⠀
Tip: zet het bord/schaaltje van tevoren ook even in de vriezer, zo smelt het iets minder snel❄️
⠀⠀⠀
Als je het in 4 porties verdeeld heb je een hele leuke amuse voor een etentje met vrienden of familie🍨
⠀⠀⠀
Ook lekker om met een toastje doorheen te scheppen👌🏻 Sla jij ‘m op?✅ Direct opeten; maar dat lijkt me logisch.
⠀⠀⠀
#eefsfood #perzik #burrata #amuse #pistache #balsamico #passievrucht
LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BU LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BURRATA, PESTO & PISTACHE🌱
⠀⠀⠀
adv - Een super lekkere salade die perfect is als maaltijd👌🏻 Bak eerst de gnocchi knapperig (heel belangrijk) en voeg daarna de rest toe💛
⠀⠀⠀
Eind juni dit jaar was ik in Parma om van dichtbij te zien waar de basilicum voor in de Pesto alla Genovese van @granditalianl groeit en wordt geoogst. Je kunt je vast voorstellen hoe heerlijk het daar rook😍 Al enige tijd is de basilicum in deze Pesto ISCC PLUS gecertificeerd. Een volledig duurzame oogst, behoud van natuur, mensenrechten naleving worden hiermee gegarandeerd en dat maakt deze Pesto dus extra lekker💚
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 2 personen als maaltijd:
➡️500 gram Grand’Italia Gnocchi di Patate
➡️1 courgette, in dikke halve plakken
➡️200 gram Roma tomaatjes, in partjes
➡️90 gram Grand’Italia Pesto alla Genovese
➡️1 bol burrata
➡️2 handjes gemengde sla
➡️rasp van een halve citroen
➡️sap van een kwart citroen
➡️25 gram gezouten pistache noten
➡️verse basilicum
➡️Bakboter/olijfolie
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Bak met een beetje olijfolie, peper en zout de courgette gaar en goudbruin in een koekenpan. Als dit bijna klaar is voeg je de citroenrasp- en sap toe. Bak nog een half minuutje mee en zet apart om af te laten koelen.
⠀⠀⠀
Doe dan flink wat bakboter in diezelfde pan en bak de gnocchi goudbruin en krokant. Zet het vuur uit en laat grotendeels afkoelen. Voeg hier dan de Pesto aan toe.
⠀⠀⠀
Roer hier de courgette, tomaten en rode ui doorheen. Doe in een kom met de sla en maak af met de burrata, pistachenoten en wat extra verse basilicum. Eet smakelijk! Sla jij dit recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met @granditalianl 🇮🇹
⠀⠀⠀
#eefsfood #LaBellaVita #GrandItalia #basilicum #burrata #gnocchi
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!