• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Koekjes Recepten Vegan lekkers

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Eefje
4 reacties
8 maart 2021
Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Yes, ik heb weer een heerlijk bakrecept voor je dat 100% plantaardig is. Het zijn smaakvolle vegan haverkoeken met een romige citroenvulling. Ik weet zeker dat niemand doorheeft dat deze koeken helemaal vegan zijn. Een perfect recept om De Week Zonder Vlees én Zuivel mee te beginnen dus!

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Ik ben ontzettend blij te kunnen vertellen dat ik komend jaar ook weer een aantal recepten mag maken in samenwerking met Flora Plant. Dat is vorig jaar voor ons beide heel goed bevallen dus daar komt een vervolg aan. Yes! Eerder deelde ik namelijk al: ‘Vegan brioche maken doe je zo‘ & ‘3 x plantaardige borrelboter‘. Maar vandaag ben ik dus terug met een zoet bakrecept!

De Week Zonder Vlees

Vandaag is de Nationale Week Zonder Vlees gestart. Ik vind het heel goed dat deze er is en ik besteed daar ook graag aandacht aan. Ik was er ooit (ook) zo één die zei dat ik nooit van mijn leven vegetariër zou worden. Ondanks ik nog wel, maar weinig, vlees eet sluit ik niet uit dat ik op een dag besluit vegetariër te zijn. Het is tegenwoordig zo makkelijk om het te skippen of vervangen. En het is een kleine moeite om de wereld een beetje beter te maken. Dat is voor mij de grootste beweegreden in ieder geval! Wanneer ik thuis kook zit er bijna nooit meer vlees in het gerecht en ik mis het ook totaal niet.

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

En zonder zuivel

Zuivel vind ik weer een ander dingetje. Waar ik voorheen zweerde bij roomboter ben ik daar door Flora Plant anders naar gaan kijken. De smaak is gewoon heel goed en daarom maak ik ook steeds vaker de keus voor plantaardige boter. Yoghurt en melk is héél erg makkelijk te vervangen vind ik. De laatste keer dat ik thuis een cappuccino maakte met gewone melk is denk ik twee jaar geleden. Op melk gebied ben ik dus 100% om. Verder ben ik dol op yoghurt. Ik eet dat echt heel graag en daarin kies ik ook steeds vaker voor een plantaardige variant. Voor nu ben ik blij met de keuzes die ik daarin maak en ik ben benieuwd hoe dat er over een jaartje voor mij uitziet.

Flora pakje

Flora Plant

Flora Plant en Violife zijn partner van de Week Zonder Vlees en claimen dit jaar zelfs de Week Zonder Vlees én Zuivel! Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is dat eerste voor mij een makkie en dat tweede iets lastiger. Mocht je het gemist hebben? Flora Plant is een volledig plantaardige boter in een plasticvrije verpakking. Heerlijk om mee te koken, om te smeren of mee te bakken. Een fijne keus die dus beter voor de planeet is dan een pakje roomboter. Ik heb er al diverse recepten mee gemaakt. En daar komt er vandaag weer eentje bij! #alsbotermaarbeter

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Violife

Het merk Violife kende ik al wel maar ik had nog geen ervaring met de producten. Voor deze heerlijke vegan haverkoeken met romige citroenvulling heb ik de Violife Creamy gebruikt. Een plantaardige roomkaas die je het beste koud kunt verwerken. Super dik van structuur met een lekkere smaak. Door het aan te maken met wat suiker, citroen en vanille heb je gelijk een super lekkere vulling. Je zou het zelfs ook in een spuitzak kunnen doen om een mooie rozet op een cupcake te zetten bijvoorbeeld. Dit product heeft mijn interesse gewekt en ga ik zeker vaker gebruiken!

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Het recept

Dit heb je nodig voor 8 koeken:

Deeg:
100 gram patentbloem 
100 gram havermout
80 gram ongezouten Flora Plant, koud in blokjes
75 gram kristalsuiker
50 gram bruine basterdsuiker 
rasp van een halve citroen 
1,5 el plantaardige melk
1 tl kaneel
1/2 tl vanillepasta
mespuntje baking soda 
1/2 tl zout 

Vulling:
200 gram Violife Creamy
40 gram kristalsuiker
rasp van een hele citroen
het merg van een halve vanille peul of een halve tl vanillepasta 

Nog meer nodig:
hand-of standmixer 
3 velletjes bakpapier 
deegroller
ronde koekjes steker van 6 a 6,5 cm doorsnee 
klein paletmes
spuitzak met glad spuitmondje
rasp

Citroenkoeken

Zo maak je het!

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht en zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier.

Roer de koude Flora Plant blokjes los samen met beide soorten suiker, citroenrasp en het zout. Als dit door elkaar zit voeg je al roerend de plantaardige melk toe. Meng de bloem met de baking soda en kaneel. Voeg dit samen met de havermout toe aan het boter/suiker mengsel en draai het geheel tot een soepel deeg.

Rol het deeg vervolgens uit tussen twee velletjes bakpapier. Ongeveer 5 mm dik. Steek dan de koeken uit. Het kan zijn dat dit een beetje plakt omdat je verder geen bloem gebruikt, vandaar ook de velletjes bakpapier. Met een (palet) mes kun je ze zo van het bakpapier af krijgen en op de bakplaat leggen. 

Ze zetten nog iets uit tijdens het bakken. Laat er dus voldoende ruimte tussen en zorg dat er 16 koeken op de plaat liggen. Een klein beetje deeg hou je altijd over. 

Bak de koeken gaar in 10 tot 12 minuten en laat ze vervolgens volledig afkoelen. Dit gaat het snelst als je het bakpapiertje met koeken erop zo van de plaat op het aanrecht schuift. 

De vulling

Maak intussen de vulling door de Violife Creamy te mengen met de citroenrasp, suiker en vanille. Doe dit vervolgens in een spuitzak met een glad spuitmondje.

Wanneer de koeken zijn afgekoeld verdeel je de vulling op de onderkant van 8 koeken en daar duw je een tweede koek bovenop. Eet smakelijk!

*wanneer de vulling in de koeken zit blijven ze nog een uurtje of 2 krokant. Daarna worden de koeken zachter door het vocht uit de vulling. Ik vind het in beide gevallen erg lekker. Mocht je de koeken graag krokant houden bewaar deze dan luchtdicht en vul de koeken pas wanneer ze gegeten gaan worden.

Vegan haverkoeken met romige citroenvulling

Heb je nog vragen? Lees dan mijn ‘veelgestelde vragen oven mijn bakrecepten‘ artikel. Grote kans dat hier je antwoord instaat! Volg je mij al op Instagram?

Wil jij deze vegan haverkoeken met romige citroenvulling binnenkort gaan maken? Pin onderstaande foto op één van je Pinterest borden, zo kun je het recept makkelijk terugvinden!

Pinterest Pin

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Flora Plant.

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Rachel

    1 juni 2021 20:45

    Leuk recept! Ik heb nog niet eerder gebruik gemaakt van Flora maar wil deze heel binnenkort wel gaan proberen. Kun je Flora in cakerecepten 1 op 1 vervangen voor de roomboter of is de verhouding anders? En zijn er nog dingen om rekening mee te houden, of komen de bakeigenschappen wel overeen?

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 juni 2021 22:59

      Ik vind het tot nu toe in mijn baksels heel goed overeen komen. Ik vervang het dus ook 1 op 1. Dat zou ik ook gewoon proberen! Naar mijn idee moet dat sowieso goed komen 🙂

      Beantwoord
  2. Rachel

    2 juni 2021 16:17

    Ah top, ga ik dat proberen! (Wat reageer je altijd enorm snel op vragen, superfijn 😁) Als ik dan gelijk nog een vraag mag stellen.. als het gaat om plantaardige melk zijn er natuurlijk megaveel opties, kokosmelk, amandelmelk, sojamelk, en dan nog gezoet en ongezoet etc. Is er voor jou een favoriet als het gaat om bakken?

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 juni 2021 22:47

      Hi Rachel, graag gedaan!!

      Voor bakken neem ik altijd wat ik heb staan. Is meestal kokos of haver. Heb niet echt een voorkeur als het daar op neer komt 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Smeuïge vegan shortbread bars

volgend bericht

Basisrecept voor cheesecake kruimelkoeken

meest gelezen
36.642x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
21.241x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.805x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
10.676x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De roadtrip vanuit Nea Makri hiernaartoe was echt heeeerlijk🚗💨 Rustige mooie (tol)wegen met prachtig uitzicht🙌🏻 Kala Nera is een heel gezellig dorpje om binnen te rijden. Mooi lang strand, heel veel restaurantjes en een fijne sfeer🏖 Ik denk wel dat het hier erg druk is in het hoogseizoen, maar dit valt nu nog reuze mee👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅In het bergdorpje Milies kwam ik per ongeluk terecht na het niet kunnen vinden van een waterval(letje)… Heel leuk om hier de auto even stil te zetten en een hapje en drankje te bestellen op het grote terras die helemaal in de schaduw staat door maar één mega grote boom?!🌳 Ook vond ik hier in het eerste de beste winkeltje mijn twee ‘vaste’ souvenirs; een mooi kopje en een ring💍
✅Ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden is het naar Meteora📍 Hier staan bizarre rotsen met her en der een klooster erop gebouwd (hier kun je naar binnen). Absoluut een tikkie toeristisch, maar ik vond het de flinke rit zeker waard! Erg indrukwekkend👀
✅In een paar dagen heb ik niet alles uit kunnen proberen natuurlijk. Maar ik zou ‘1900’ uitkiezen om te gaan eten hier🍴 Voor wat ik deze vakantie allemaal heb gezien was dit de ‘modernste’ kaart met zowaar een vegan hoofdstuk🌱 Vooral de tweede avond heb ik er geweldig (o.a. Moussaka) gegeten😍
✅Als uitje is de stad Volos een prima plan om even doorheen de struinen en dan aan de haven wat de drinken. Mocht je ook een lange, brede vrouw zijn met maat 48? Dan kun je het wel vergeten om een leuke jurk te scoren👗 Tenzij je er voor elke bovenbeen 1 zoekt😂
✅Het is GEWELDIG om je appartement op 30 meter van zee te hebben🌊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag door prachtig boerenlandschap in 2 uur naar het nieuwe huisje gereden voor deel 3 van deze vakantie🌾 Nu op 50 meter van zee🙌🏻🇬🇷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dagelijks Grieks story verslag is te zien via @eefjefriedhoff mocht je dat leuk vinden🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #griekenland #minireisverslag #kalenera #kustplaats #blijemeid #vakantievibes #meteora #greekfood #aubergine #feta #dinerenaanzee #souveniertje #eefdsfood #goldenhour #griekenlandvakantie #vakantieupdate
GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 2,5 dag zitten erop! Lekker eten, freddo cappuccino, het niet hebben van plannen, Griekse sfeer en meer🥰 Het leek me leuk per verblijf locatie een korte samenvatting te delen. Komt ie👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Strand - Moraitis beach (18 minuten rijden)🏖 Heerlijk (zand)strand, lekkere bedjes, niet druk (in deze tijd van het jaar), gezellige en relaxte sfeer en een strandbar met vet lekkere broodjes en salades👌🏻
✅Restaurant - To Akrogiali. Met je stoel in de kiezels, strak aan zee. Fijn uitzicht en lekker eten, vooral de gefrituurde courgette en gebakken kaas waren perfect💯
✅Bakkerij - Ik krijg de naam niet echt vertaald maar het zit op; Marathonos 118. Alles behalve klein en authentiek, maar ik was onder de indruk van de hoeveelheid en hoe geweldig vol en georganiseerd alles erbij lag🥖 Af te raden voor mensen met keuzestress🤓
✅Supermarkt - het zal een keten zijn, maar My Market vond ik top! Ik kom hier niet om groente te eten en zelf te koken, maar de groenteafdeling zag er echt méga goed uit🎉 Ook vond ik er mijn all time lievelingskauwgom die ik in Nederland al jaren niet meer kan kopen en online extreme verzendkosten heeft..🛒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌Airbnb appartement: Would not recommend.. Het schoolvoorbeeld van hoe lovende recensies niet altijd echt waar zijn. Zeer ongezellig, echt oude bende en niet bepaald schoon. Wel 4 minuten lopen van zee👍🏻 Is ook wat waard😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag een roadtrip van ongeveer 4 uur naar het nieuwe huisje🚗💨 Zin in wat meer ‘idyllisch’ Griekenland, hoop ik vandaag te zien🙌🏻 Dagelijks verslag in stories via @eefjefriedhoff 📷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #photodump #griekenland #freddocappuccino #minireisverslag #NeaMakri #vakantie #topsenflops #groenteafdeling #grieksesalade #zonzeestrand #chillvakantie
50.000 VOLGERS, VIJFTIGDUIZEND🥳🍾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liefde voor jullie❤️ Het is niet normaal⁉️ Ik had voor dit jaar een mooi en realistisch doel: met 45k volgers het jaar uit. Maar het zijn er nu al veel meer dan vijftigduizend (!!) en het is pas half juni😱 Super cool!😍 Afgelopen maanden was er zoveel groei en positiviteit. Dat voelt als méga waardering voor het harde werk🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Echt, DANK DANK DANK🙌🏻 Door jullie bij elkaar kan ik deze uit de hand gelopen hobby mijn werk noemen! Fijn dat ik je kan inspireren met mijn recepten en kan vermaken met persoonlijke kijkjes in mijn leven en achter de schermen🎥 Hopelijk blijf je nog lang hangen hier☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De timing kon bijna niet beter☀️ Ik ga nu namelijk lekker chillen met mijn billen in het Griekse zand (of kiezels, je weet maar nooit daar)🇬🇷 Op wat vakantiekiekjes na zal het hier rustig zijn komende weken📸 Gelukkig staat eefsfood.nl bomvol met recepten dus je hoeft je niet te vervelen!✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hele dikke liefs,
Eef😙
FRAMBOOS BITES MET CRISPY CORNFLAKESBODEM🌽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een romige frambozenmousse, een knapperige bodem van cornflakes, witte chocolade en geroosterde amandelen en een frambozen topping💕 Klinkt best goed toch?😃 Het heeft lekker uitgepakt in ieder geval! Ook maken? Ik vertel je hoe👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Doe 90 gram cornflakes in een zipzakje en knijp erin tot de stukjes wat kleiner zijn. Doe in een kom samen met 40 gram geroosterde amandelen stiften. Smelt 200 gram witte chocolade au bain Marie en roer dit erdoorheen. Neem een vierkant of ronde vorm of bakrand van 18-20cm en bekleed deze met bakpapier. Stort het mengsel op de bodem en druk dit goed aan tot in de hoekjes. Zet koud.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Laat 6 blaadjes gelatine weken in koud water (voor minimaal 15 minuten). Ontdooi 350 gram diepvries frambozen in een steelpan op laag vuur. Wanneer ze zacht zijn druk je ze door een bolzeef. Het pitten prutje mag weg het sap hou je over. Verhit hiervan de helft en los de gelatine erin op. Roer het dan door de rest van de sap.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Klop 400 ml slagroom lobbig met 65 gram kristalsuiker en een eetlepel vanille extract. Giet dan al mixend het fruitsap-gelatine mengsel erbij (let op dat dit niet te heet of te koud is, iets warmer dan handwarm is prima). Neem een siliconen spatel om echt alles goed te mengen. Giet dit op de bodem en zet voor minimaal 3 uur koud.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Doe 125 gram diepvries frambozen in een steelpan en breng dit aan de kook. Voeg dan 2 tl maizena en 1 tl kristalsuiker toe. Als het iets dikker wordt zet je het vuur uit. Laat afkoelen en gebruik dit samen met verse frambozen als topping. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Ik zou het binnen 4 dagen opeten. De cornflakes verliest elke dag een heel klein beetje bite ivm het vocht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept opslaan kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #nobake #recept #frambozenmousse #cornflakes #crispy #foodblog #slagroom #frambozen #mousse #taart #foodienl #foodfotografie #pinkfood #fruit #instarecept #receptenblog #raspberry #foodcloseup
LEMON POPPY OATS🍋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ja hoor LEMON POPPY OATS🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is een heerlijk fris en zomers ontbijtje😍 Nog een soort van gezond ook! Wat wil je nog meer?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De overnight oats kennen we allemaal wel denk ik? Nu heb ik de havermout een beetje fijngemalen vooraf waardoor het wat meer het ‘pap’ idee hebt. Ik was blij verrast met de smaak en met de structuur. Ook maken?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 2 porties:
➡️200 ml water
➡️150 gram magere citroenkwark
➡️120 gram havermout vlokken, gemalen
➡️1 zakje vanillesuiker*
➡️1 el honing*
➡️1 el maanzaad
➡️1 el chiazaad
➡️rasp van 1 kleine citroen
➡️150 gram magere citroenkwark (als topping)
➡️6 el granola (ik gebruikte gekregen lemon poppy granola van OOT, erg lekker!)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Meng alles behalve de topping goed door elkaar en zet een nachtje van tevoren in de koelkast. Verdeel dan over twee kommetje en maak af met extra citroenkwark en de granola. Eet smakelijk! *Er bestaat vast wel één of ander suikervrije vanillesiroop, daar kun je dit prima mee vervangen als je wil👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je dit ook maken? Sla de post dan op, zo kun je het recept makkelijk terugvinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #healthybreakfast #recept #ontbijt #havermout #overnightoats #maanzaad #citroen #kwark #havermoutpap #foodblog #foodfotografie #lemonpoppy #foodienl #summerfood
DULCE DE LECHE🤤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Op een sm DULCE DE LECHE🤤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op een smeuïge laag koffiecake mét geroosterde hazelnoten en zeezout flakes. Hemels lekker! Het recept kun je vinden op eefsfood.nl✨ Zet ‘dulce’ in de zoekbalk om het makkelijk te vinden🔎 Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #koffiecake #hazelnoot #recept #foodfotografie #closeup #macrolens #dulcedeleche #foodblog #foodienl #zeezout #karamel #cake #makkelijktaartje
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
28 mei 2022

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade
25 mei 2022

Goedgevulde rijstsalade met veel groente

Goedgevulde rijstsalade met veel groente
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord