• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart recepten
      • Koekjes recepten
      • Cake
      • No bake recepten
      • Originele zoete recepten
      • Brood recepten
      • IJs recepten
      • Zoete vegan recepten
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Originele zoete recepten
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart recepten
      • Koekjes recepten
      • Cake
      • No bake recepten
      • Originele zoete recepten
      • Brood recepten
      • IJs recepten
      • Zoete vegan recepten
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Originele zoete recepten
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Blog

10 x onmisbare keukenspullen om mee te bakken

Eefje
4 reacties
11 februari 2021
10 x onmisbaar in mijn keuken

Wat heb je allemaal nodig als je wil bakken? Sowieso een lekker recept, maar daar staat mijn website al vol mee. In dit artikel ga je lezen welke onmisbare keukenspullen ik vrijwel dagelijks gebruik om de lekkerste dingen uit mijn oven te toveren. Alvast een tipje van de sluier: je komt een item tegen dat ik bijna iedere maand wel cadeau geef aan iemand, zo fijn vind ik het! 

10 x onmisbaar in mijn keuken

Waarom zijn deze keukenspullen onmisbaar? 

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet één van deze keukenhulpjes gebruik. Als je mij volgt op Instagram dan herken je denk ik alles wel. Ik laat het namelijk regelmatig voorbij komen in mijn stories, simpelweg omdat ik het zo vaak gebruik. Deze keukenspullen zijn dus echt onmisbaar als je lekker wil bakken. Ik vertel niet alleen welk keukengerei ik fijn vind maar ook specifiek waarom. Het is heel divers. De ene favoriet heb je voor een paar euro en de andere voor een paar honderd. Verder zit alles er tussenin. In dit artikel maak ik ook gebruik van affiliate-links. Dat betekent dat ik een klein percentage krijg over het bedrag dat jij uitgeeft of een paar cent per klik. Jij betaalt er nooit extra door! 

Waarom er geen koksmes staat op mijn onmisbare keukenspullen lijst 

Gezien dit mijn favorieten zijn kun je je alvast schrap zitten voor een berg enthousiasme! Dat koksmes vind ik niet eens het noemen waard aangezien dat natuurlijk standaard in je uitrusting zit als je van koken houdt. Heb je die nog niet, dan is het sowieso belangrijk dat je er een aanschaft. 

10 x belangrijke keukenspullen als je gaat bakken

Ben je er klaar voor? Dit zijn mijn meest belangrijke keukenspullen als ik de lekkerste recepten ga bakken. 

1. Scherpe kartelmesjes 

kartel mesjes

Deze Victorinox messen hebben serieus mijn leven veranderd. Ze zijn zó scherp! Ik gebruik ze echt elke dag. In de kookwinkel waar ik een tijd heb gewerkt leerde ik ze kennen en wil ik nooit meer anders. Het liefst gebruik ik ze voor tomaten en (stok)brood. Ondanks de kartels kun je er ook heel fijn een uitje mee snipperen. Er zijn ook mesjes zonder kartel. Ik heb ze in verschillende maten en dit Victorinox Swiss Classic Keukenset – 4-delig – Zwart setje kan ik echt méga aanraden!

2. Handmixer

handmixer

Naast al het apparatuur dat ik heb, gebruik ik altijd nog heel erg graag een handmixer! Tot twee maanden geleden had ik er eentje waarmee ik al vanaf mijn 17de stond te mixer. Één van de gardes ging stuk. Ik kocht niet gelijk een nieuwe maar ik keek het heel even aan tot duidelijk was dat ik er echt eentje nodig had. Ik kocht deze Black en Decker 500 watt handmixer. Waar ik hem vooral op uitkoos was de kleur en de prijs. Ik vind hem heel fijn werken en hij heeft veel power! Ik bestelde hem onlangs voor ongeveer 35 euro. Gek genoeg kan ik hem online nu alleen nog maar flink duurder en op andere websites vinden. Had ik een gelukje? 

3. Siliconen spatels

spatels

Ook een in de categorie onmisbare keukenspullen om lekker mee te bakken: spatels! Ik heb een handje vol en er liggen er altijd wel een paar in de vaatwasser. Voor al mijn zoete baksels gebruik ik áltijd een siliconen spatel. Soms ook tijdens het koken. Het werkt prettig en netjes en ze zijn zo snel schoon als je ze even onder de hete kraan houdt. Ik heb verschillende merken en daarvan dan weer niet specifiek 1 favoriet. Wel heb ik vette voorkeur voor spatels die helemaal bestaan uit siliconen. Deze Brabantia Tasty+ Spatel plus Schraper – siliconen – Fir Green is as we speak onderweg om aan mijn collectie toe te voegen. Verliefd op de kleur!

4. Thermometer 

thermometer

Waar ben je zonder thermometer als je lekker wil bakken? Deze heb ik volgens mij een jaar of 8 geleden voor mijn verjaardag gekregen. De eerste paar jaren lag hij maar in de keukenla maar afgelopen jaren gebruik ik deze héél regelmatig. Zoals jullie weten ben ik dol op meringue en maak ik dit ook vaak. De bereiding is met suikersiroop en deze moet een bepaalde temperatuur hebben. Daar vind ik deze thermometer perfect voor. Amper opties. Gewoon aan en uit en een schermpje dat de temperatuur weergeeft. Deze Digitale Keuken Thermometer – van -50° tot 300° is niet 1 op 1 hetzelfde maar het scheelt niet veel!

5. Microplane rasp

raspen

Als je hier eenmaal mee geraspt hebt wil je niets anders meer! Een jaar of 6 geleden kreeg ik er eentje en het was liefde op het eerste gezicht. Als je er nog geen één hebt raadt ik je de ‘fijnste’ aan. Deze kun je gebruiken voor chocolade, parmezaan en citrus. Voor dat laatste gebruik ik hem bijna altijd. Vorig jaar heb ik er eentje bijgekocht. Deze is wat grover en gebruik ik voornamelijk voor kaas. En soms ook om even snel een appel te raspen of voor wat grovere stukjes chocolade. Ze bestaan in verschillende modellen en met andere handvatten. Die houden met net iets meer grip vast dan die ik heb. Ik zou je deze Microplane 45004 Gourmet Series Rasp – Fijne Rasp – RVS heel erg aan willen raden!

6. Spuitzakken 

10 x onmisbaar in mijn keuken

Er gaat geen week voorbij dat ik er niet eentje heb gebruikt. Dit is dus echt een van de meest onmisbare keukenspullen om mee te bakken! Ik heb al veel verschillende geprobeerd. Hoewel herbruikbare spuitzakken een duurzamere keus zouden zijn ga ik altijd voor wegwerp. Dit komt puur en alleen omdat ik herbruikbare zakken echt verschrikkelijk stug vind en ze werken totaal niet prettig. Sinds aan aantal jaar zijn die van One Way mijn absolute favoriet! Ik koop ze voornamelijk bij Sligro op rol van 100. Ik kan me voorstellen dat dat een beetje te gortig is als je een hobby bakker bent. Je kunt ze ook in kleinere hoeveelheden kopen. Ik vind ze prettig omdat ze een lekkere grip hebben en persoonlijk vind ik het ook heel fijn om grote spuitzakken te gebruiken. Deze One Way Comfort Green Spuitzak – 530×280 mm – rol 12 stuks bijvoorbeeld. Let in ieder geval goed op de maat. Ze bestaan ook kleiner!

7. Magimix 4200XL

10 x onmisbaar in mijn keuken

Deze machine is echt top! In de tijd dat ik bij een keukenwinkel werkte kwam ik in aanraking met Magimix. Het merk ken ik wel, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Ik heb ze verkocht en met de vertegenwoordigers gesproken. Ik heb klanten geholpen die een 30 jaar oude Magimix machine meenamen naar de winkel omdat ze een nieuwe kom wilde bestellen (en hem dus dagelijks nog gebruikte). Kon gewoon! Dat geeft wel aan dat ze bij Magimix continu waarde hechten aan het zo lang mogelijk gebruiken van deze machine.

Ik wilde eerst een 3200XL (kleiner) maar mijn bazin zei; denk aan later als je mogelijk een gezin krijgt en in mijn geval ook als ik er dingen groots mee ging produceren. Ik ben blij dat ik heb geluisterd en een 4200XL heb gekocht toen. Er bestaat ook nog een 5200XL voor al je helemaal los wil. Maar ik raad de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL – Foodprocessor – Zwart aan! Ik gebruik hem bovenal om te pureren en malen en soms maak ik er ook koekdeeg in. Maar deze machine heeft nog zoveel meer opties.Echt een van de onmisbare keukenspullen om mee te bakken, dus! 

8. Acetaat folie 

10 x onmisbaar in mijn keuken

Dit gebruik ik iets minder vaak maar als ik een no bake taart maak, gebruik ik altijd acetaat folie. Waarom? Heel simpel. Het houdt je springvorm schoon en het zorgt voor een strakke taart. Er zijn verschillende hoogtes maar deze FunCakes Acetaat Folie Rol -5,5 cm hoog- kun je 9 van de 10 keer goed gebruiken.

9. Weegschaal 

10 x onmisbaar in mijn keuken

Er gaat ook geen dag voorbij dat ik geen weegschaal gebruik. Ook bij een weegschaal vind ik het prettig; hoe minder functies hoe beter. En ik heb er het liefst eentje met knoppen ipv touch. Degene die ik nu gebruik zit daartussen in. Maar sta regelmatig met vieze vingers op de Tare knop te drukken. Met touch is wel gebleken dat dit niet zo lekker gaat. Ik gebruik er nu eentje van Tristar die fijn werkt, maar hiervoor heb ik zeker 5 jaar fulltime plezier gehad van deze Digitale Keuken Weegschaal. 

10. Maatlepels

10 x onmisbaar in mijn keuken

We sluiten de onmisbare keukenspullen om mee te bakken met deze maatlepels. Tot een jaar geleden deed ik dat altijd allemaal op gevoel. In mijn recepten beschreef ik wel met theelepels en eetlepels. Maar ik besloot toch een maatlepel setje te kopen. Ik schrok best wel hoeveel verschil er zat in mijn ‘uit mijn hoofd’ theelepel en de theelepel van het setje. Sindsdien gebruik ik dus altijd de maatlepels. Waar ik het eerst een beetje onzinnig vond vind ik het nu dus heel nuttig. Ik heb twee setjes waar van eentje deze Kitchen Basics Maatlepels – RVS Roestvrijstaal – set a 4 lepels is. Minus 1 lepel dus, maar die kleinste gebruik je echt voor precies niks, dus daar mis je niks aan!

10 x onmisbaar in mijn keuken

Geen woord aan gelogen, toch? Dit waren echt 10 fantastische en onmisbare keukenspullen om mee te bakken. Wil je hier op een later moment nog naar keuken of als inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Pin het artikel dan op Pinterest. 

Pinterest pin

Mocht je het gemist hebben, wat ik mij niet kan voorstellen. Dit artikel bevat affiliatie links!

Liefs,
Eefje 

Diverse blogs favorieten keukengerei Tips
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Dewi

    11 februari 2021 19:25

    Hoi Eef,
    Wat een fijn artikel komt op een heel goed moment. Mijn dochter die erg van bakken houdt worstelde dit weekend weg met de spuitzak die ik in huis had. Ik ga deze dus zeker voor haar bestellen! Ik wilde ook graag de thermometer bestellen maar dat linkje werkt bij mij niet en met je beschrijving krijg ik bij bol.com een heleboel thermometers. Zou je mij de links alsnog kunnen sturen?

    Beantwoord
    1. Eefje

      11 februari 2021 22:01

      Hi Dewi,

      Wat leuk! Was mijn fout, inmiddels staat de juiste link eronder.

      Groetjes,
      Eefje

      Beantwoord
  2. Olivia

    12 maart 2021 18:22

    Hee Eef!
    Kei grappig haha, ik was eigenlijk echt aan het wachten dit artikel omdat ik vandaag een keukenmachine kreeg haha. Ik had zelf al onderzoek gedaan en kwam op de Magimix 4200XL uit. Heb deze dan gekocht deze ochtend… nou toevallig dat jij deze dus ook gebruikt! Ben ik toch 100% zeker dat ik de juiste keuze gemaakt heb.
    Zwart is ook wel erg mooi! Ik heb de Chrome.

    Veel liefs,
    Bedankt voor je altijd zo enthousiaste content 🙂

    Beantwoord
    1. Eefje

      18 maart 2021 13:46

      Hi Olivia, wat super leuk om te lezen. Je hebt zeker de beste keuze gemaakt. Veel plezier ermee, je zal snel niet zonder kunnen haha. Lieve groetjes!

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Sneeuwbal bites met abrikoos en pistache

volgend bericht

Speculoos kaneel rolls met glazuur

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
CHOCO INSPO🍫 ⠀⠀⠀ Joehoeee, ik heb wat leu CHOCO INSPO🍫
⠀⠀⠀
Joehoeee, ik heb wat leuks gemaakt vandaag🎉 In de categorie; eetbare kado’tjes (voor jezelf en/of om weg te geven)👌🏻 Iedereen kent denk ik wel de chocoladeblokken op een stokje om warme chocolade  mee te maken? Die kun je natuurlijk ook zelf maken!
⠀⠀⠀
Ik gebruikte onder andere:
➡️Pure- ,witte- en melkchocolade
➡️Crispy karamel chocolade parels
➡️(Mini) marshmallows
➡️Verschillende sprinkles
➡️IJsstokjes
➡️IJsblokjes vorm
➡️Goud parelmoer poeder
➡️Gouden eetbare glitters
⠀⠀⠀
Zorg voor ongeveer 40 gram chocolade per blokje! Lekker roeren door de hete (plantaardig)melk en dan is het heerlijk om de zacht geworden marshmallow van het stokje af te eten😋
⠀⠀⠀
Zet minimaal 1,5 uur in de koelkast, langer kan zeker geen kwaad. Maak ze af door in een folie zakje te zetten en dicht te knopen met een gezellig lintje. Knoop er eventueel een leuk kaartje aan❤️ Daarna buiten de koeling bewaren. Lijkt het je leuk om te maken? Sla dan vooral de video op✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #warmechocolademelk #sprinkles #chocoinspo #marshmallows #goudglitter #makingofreel #feestdagen #hotcacao
“HIER KAN IK UUUUUREN NAAR KIJKEN!😍” ⠀⠀ “HIER KAN IK UUUUUREN NAAR KIJKEN!😍”
⠀⠀⠀
Dit krijg ik altijd veel te horen als ik soortgelijke beelden deel in mijn stories. Jullie willen meer, dus jullie krijgen meer🎉 18 hele seconden, maar hoera voor opnieuw, opnieuw & opnieuw🎥
⠀⠀⠀
Help jij mee de video te supporten? Een like en reactie helpt daarbij, maar oplsaan ook✅ Zo kunnen er nog meer mensen genieten van 18 seconden ‘Zen TV’📺
⠀⠀⠀
Dank alvast! Liefs, Eefje❤️
⠀⠀⠀
#eefsfood #zentv #opspuiten #decoreren #chilltv
BOTERKOEK MET STUKJES SPECULAAS GEVULD MET PISTACH BOTERKOEK MET STUKJES SPECULAAS GEVULD MET PISTACHESPIJS🤤
⠀⠀
adv - Na lange tijd stonden we weer eens samen in een keuken🎉 We hadden jullie gevraagd om ingrediënten in te sturen en daarna op je favoriet te stemmen. Hier kwam speculaas en pistache uit. Daar weten wij wel raad mee!
⠀⠀
We hebben gebruik gemaakt van de Square Cake Tin 18 x 18 van Tala. De vorm is niet eens ingevet en de boterkoek kwam er PERFECT uit! Dit komt door de dubbele non-stick laag. Alle Tala bakvormen zijn BPA-, PFAS- en PFOA-vrij en je hebt ook nog eens 10 jaar garantie. Wat wil je nog meer?
⠀⠀
Dit heb je nodig:
300 gram patentbloem
250 gram roomboter
100 gram kristalsuiker
80 gram witte basterdsuiker
70 gram speculaasjes, in stukjes
Rasp van een halve (bio) citroen
Snufje zout
Vulling:
180 gram rauwe pistachenoten
120 gram kristalsuiker
40 gram eiwit
2 el citroensap
Snuf zout
Topping:
1/2 geklutst ei
20 gram rauwe pistachenoten fijngehakt
⠀⠀
Meng de koude boter samen met de suikers, citroenrasp en het zout. Wanneer dit door elkaar zit voeg je de bloem toe. Meng ook dit op lage stand door elkaar. Als het deeg begint te vormen doe je de speculaas stukjes erbij.
⠀⠀
Verdeel het deeg in tweeën en maak alvast 1 plak op maat om later bovenop te leggen. De tweede kan in de vorm blijven zitten.
⠀⠀
Maak de spijs door alles hiervoor door elkaar te malen. De noten zijn vooraf geroosterd voor meer smaak (8-10 minuten op 180 graden). Maak verder af zoals je in de video ziet.
⠀⠀
Bak eerst 20 minuten op 180 graden, dan 10 minuten op 200 en daarna nog 5-10 minuten op 180. Gezien deze vorm een losse bodem heeft ontsnapt er tijdens het bakken een klein beetje boter. Leg er een stukje aluminiumfolie onder, zodat het niet op de bodem van je oven terecht komt. Ook maken? Sla het recept vooral op✅
⠀⠀
In samenwerking met @talacooking.nl 👩🏻‍🍳
⠀⠀
Liefs van ons! #talacooking #bakvorm #boterkoek #speculaas #pistachespijs #bakrecept #makingofreel
DIT IS ECHT EEN KNALLER😍 ⠀⠀⠀ Gevuld specu DIT IS ECHT EEN KNALLER😍
⠀⠀⠀
Gevuld speculaas, daarop een dikke laag kaneelmousse met een frisse appeltjes topping🍏 Hemelse combinatie, wat wil je nog meer?!
⠀⠀⠀
Ik zag dat ie alweer een paar keer is gemaakt en dat vind ik te gek🙌🏻 Je vind het recept makkelijk door te zoeken op ‘kaneelmousse Eefsfood’🔎
⠀⠀⠀
WIE WIL ER EEN PUNTJE??👇🏻 Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #gevuldspeculaas #kaneelmousse #amandelspijs #sinttaart #bakrecept #appeltopping
FOODIE KADOTIPS VOOR DE FEESTDAGEN🎁 ⠀⠀⠀ Y FOODIE KADOTIPS VOOR DE FEESTDAGEN🎁
⠀⠀⠀
Yes, ik heb een leuk lijstje gemaakt en deze is nú te vinden op eefsfood.nl✨ (link in bio). Je vind er meer dan 12 tips!
⠀⠀⠀
Ik weet zeker dat het helpt bij het vinden van een goed kado of je te laten inspireren voor je eigen verlanglijstje📝
⠀⠀⠀
Extra tip; geef aandacht aan het inpakken, dat vind ik zelf het allerleukst🤩
⠀⠀⠀
Heb jij zelf nog een aanvulling op de lijst? Deel dit vooral hieronder, daar hebben we allemaal iets aan👇🏻
⠀⠀⠀
Sla de Reel vooral op als je ‘m leuk vindt✅ Is weer heel iets anders dan ik normaal doe.
⠀⠀⠀
Liefs, Eefje❤️
⠀⠀⠀
#eefsfood #kadotips #foodie #inpakken #feestdagen #kerstkado #foodietips #kado #cadeau
CRIPSY & STICKY OESTERZWAM WRAPS🔥 ⠀⠀⠀ Dit CRIPSY & STICKY OESTERZWAM WRAPS🔥
⠀⠀⠀
Dit is echt goddelijk én hartstikke vega (makkelijk vegan te maken)🌱 Ik ga hier vannacht van dromen, zó goed!🥰 Ook maken? Dit heb je nodig👇🏻
⠀⠀⠀
Voor 3 stuks:
➡️3 kleine wraps
➡️150 gram oesterzwammen, in reepjes
➡️2 snack komkommers, in reepjes
➡️3 plukjes taugé, ongeveer 50 gram
➡️1/4 rode ui, in halve ringen
➡️1,5 el (vegan) mayonaise
➡️1,5 el sriracha
➡️Kleine el hoisin
➡️Schepje (geroosterde) sesamzaadjes
➡️Grof gehakte peterselie
➡️Zonnebloemolie om in te bakken
➡️1 el maizena
➡️1/2 tl knoflookpoeder
➡️1/2 tl paprikapoeder
➡️1/2 tl five spices poeder
⠀⠀⠀
Scheur de oesterzwammen in reepjes en hussel hier de maizena en specerijen doorheen.
⠀⠀⠀
Verhit een dikke laag olie in een koekenpan en snijd ondertussen de ui en komkommer.
⠀⠀⠀
Bak de oesterzwammen bruin en krokant en een paar minuten. Laat uitlekken op wat keukenpapier en meng dan met de hoisin en sesamzaadjes.
⠀⠀⠀
Bouw de wraps op, maak af met mayo, sriracha & peterselie. Aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Echt; ga dit maken en sla ‘m op voor later✅ Bedank me later😋
⠀⠀⠀
#eefsfood #makingofreel #wraps #oesterzwammen #tauge #komkommer #rodeui #sticky #crispy #sriracha
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart recepten
      • Koekjes recepten
      • Cake
      • No bake recepten
      • Originele zoete recepten
      • Brood recepten
      • IJs recepten
      • Zoete vegan recepten
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Originele zoete recepten
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!