Blog

Mijn 10 best gelezen recepten in 2020

Mijn 10 best gelezen recepten in 2020

Het einde van het jaar vraag altijd om terugblikken. Volgens mij heb ik dit nog nooit eerder gedeeld dus ik ben voor de verandering eens mijn statistieken ingedoken. Naast Mijn 10 best gelezen recepten in 2020 deel ik ook nog mijn 5 best gelezen artikelen die niks of weinig met eten te maken hebben. 

Top 10 best gelezen recept

1. Luchtige chocoladetaart met krokante bodem. Op eenzame hoogte staat deze taart. Ik wist eerst echt niet hoe het kwam maar een paar Pins op Pinterest lijken dit veroorzaakt te hebben. Heel tof! Ondanks ik geen chocoladetaart fan ben vind ik deze wel héél erg lekker!

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

2. Shakshuka met groene groentes en feta. Ik ben blij dat er tussen al het zoete bakgeweld ook nog een hartig recept staat. Dit is zelf ook één van mijn favorieten! 

Shakshuka met groene groentes en feta

3. Cheesecake met witte chocolade, karamel en pecannoten. Ook deze heeft zijn plekje hier te danken aan een goed lopende Pin!

Cheesecake met witte chocolade, karamel en pecannoten

4. Red velvet taart. Deze taart stond lang tijd heel hoog in Google. Daar ben ik wel in verslagen door andermans red velvet recepten. Blij om te zien dat hij alsnog goed te vinden is!

Red velvet taart

5. Red velvet cheesecake. Gevolgd door de red velvet cheesecake! 

Red velvet cheesecake hapje eraf

6. Speculaas shortbread taart me kaneelmousse. Dit recept maakte ik in opdracht. Ik had volledig de vrije hand en dat heeft heel goed uitgepakt! Zeker omdat hij pas begin november online kwam.

Luxe speculaas shortbread taart

7. Cheesecake met witte chocolade en frambozen. Als ik een cheesecake tot topfavoriet moet bestempelen is dat deze wel!

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

8. Panterprint cakerol met vanilleslagroom. Deze kwam pas begin december online. Hij werd zo goed ontvangen dat deze panter een plekje in de top 10 heeft weten te bemachtigen!

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

9. Karamel pecan shortbread. Simpelweg gewoon onwijs lekker! En ik heb ook idee dat hij vaker is gemaakt door mensen die mis hebben gegrepen voor mijn Eefsfoodpost. Daar zit deze, maar dan nóg lekkerder namelijk in.

Karamel-pecan shortbread

10. Oreo taart met witte chocolademousse. Deze taart staat echt al een hele tijd online. Blijkbaar wordt hij nog steeds goed gevonden.

Oreo taart met witte chocolademousse

Top 5 best gelezen artikelen

Dit waren Mijn 10 best gelezen recepten in 2020! Ik wilde hier eerst ook een top 10 van de artikelen delen. Maar er stond véél over intermittent fasting, nu heb ik dat al zo vaak herhaalt dat ik er een paar tussenuit heb gehaald. Deze artikelen kun je allemaal gemakkelijk terugvinden onder ‘blog’ en dan ‘persoonlijk‘. Ik heb er dus een top 5 voor je. Komt ie!

1. Veelgestelde vragen over intermittent fasting deel 3. Spreekt voor zich!

Veel gestelde vragen over intermittent fasting deel 3!

2. Eefsfoodpost. Ik vind het wel gaaf dat mijn Eefsfoodpost homepage zoveel bekeken is. Alle info kun je hierop vinden en het bestellen gaat ook via deze pagina.

foodpost groot

3. Ik schrapte twee weken mijn koolhydraten en dit gebeurde er. Een experiment die ik dit jaar deed!

Ik schrapte een week mijn koolhydraten en dit gebeurde er!

4. Alles over mijn eerste workshop + kaartverkoop. Hier lanceerde ik mijn eerste workshop. Heel leuk dat ook veel mensen dat gelezen hebben!

Workshop EEFSFOOD 22 februari

5. Shampoo bars | Mijn ervaringen en tips. Sinds augustus ben ik helemaal over op de bars! In een uitgebreid artikel deel ik mijn ervaringen met diverse bar.

Shampoo bars | Mijn ervaringen en tips!

Ik ben heel benieuwd hoe dit rijtje er volgend jaar uit ziet! Leuk dat je erbij was dit jaar <3

Liefs,
Eefje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Je winkelmandje is nog leeg.