• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Taart

Speculaas shortbread taart met kaneelmousse

Eefje
22 reacties
14 november 2020
Luxe speculaas shortbread taart

Luxe speculaas shortbread taart close up

Het is volop herfst en de winter is in aantocht. Hét moment om speculaaskruiden in al je baksels te doen. Ik deelde al wat kruidige recepten zoals deze vegan pumpkin spice latte of pompoen cheesecake. Het karamel-pecan shortbread recept wordt op het moment ook weer veel gemaakt. Dat laatste bracht mij op het idee om deze speculaas shortbread taart met kaneelmousse te maken.

Luxe speculaas shortbread taart puntje kruiden

Of ik met de kruiden en specerijen van Silvo een lekke recept wilde maken? Ik mocht het zo gek niet bedenken als het maar bij deze tijd van het jaar hoort. Dat is dus gelukt wat mij betreft! De taart bestaat uit 4 lagen. De bodem is een stevig maar toch brosse koek met havermout en speculaaskruiden. De karamel laag is gemaakt met gecondenseerde melk en vanille. Daarop zit een laag kaneelmousse en de topping is een pure chocolade ganache. Een perfecte taart voor dit weekend want de Sint komt weer in het land! En deze taart heeft alle smaken in zich die daarbij horen.

Luxe speculaas shortbread taart kruidepotjes

Heb je al trek gekregen? Dat komt goed uit, want je kunt ‘m zelf maken. Trek wel even wat tijd uit voor deze speculaas shortbread taart met kaneelmousse, want hij moet goed afkoelen en opstijven. Bij elkaar heb je zo’n 6 uur nodig! De taart is voor 10 tot 12 personen. Gekoeld kun je er gerust 5 dagen lang van genieten!

Dit heb je nodig!

Laag 1:
150 gram patentbloem 
120 gram roomboter
100 gram bruine basterdsuiker 
90 gram havermout
2 el melk
1,5 tl koek & speculaaskruiden
3 draaien zeezout uit een molen
Laag 2:
300 gram gecondenseerde melk
40 gram roomboter 
20 gram bruine basterdsuiker 
merg van één vanillestokje
Laag 3:
350 ml slagroom 
50 gram bruine basterdsuiker 
1,5 tl kaneel
3 blaadjes gelatine 
Laag 4:
125 ml slagroom
125 gram pure chocolade, in kleine stukjes
zelfgekozen decoratie zoals bijvoorbeeld gouden sprinkles

Nog meer nodig: 
keukenmachine 
steelpan
siliconen spatel
springvorm van 18 cm doorsnee
velletje bakpapier
handmixer 

Close up punt

Zo maak je het!

Bekleed de bodem en rand van de springvorm met bakpapier en verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht.

Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keuken machine en meng dit tot een kruimelig deeg. Stort dit in de vorm, verdeel en druk goed aan. Deze bodem bak je voor 22 minuten in de voorverwarmde oven.

Als de bodem uit de oven is doe je de ingrediënten voor de tweede laag in een steelpan. Zet dit op laag vuur. Het is van belang dat je erbij blijft en goed roert. Dit gaat het beste met een siliconen spatel. De eerste paar minuten smelt vooral de boter erdoorheen.

Je kun het vuur dan iets hoger zetten. Het geheel moet aan de kook gebracht worden. Als het eenmaal kookt blijf je roeren voor een paar minuten. Je ziet het veranderen. Eerste is het nog vloeibaar. De bellen worden steeds groter en het mengsel wordt steeds dikker. Op een gegeven moment laat het los van het pannetje. Dat klink nu misschien gek, maar als het ziet snap je wat ik bedoel. Als dit zover is roer je nog 1 minuut fanatiek door. Giet het geheel dan op de bodem van de taart en verdeel gelijk zo mooi en egaal mogelijk. Wacht niet, anders is het te stevig.

Laat de taart nu volledig afkoelen. Je kun bijvoorbeeld alvast de gelatine te weken zetten in koud water.

Even geduld..

Na ongeveer 1,5 uur is de taart voldoende afgekoeld. Tijd om de kaneelmousse te maken. Houd 3 el slagroom achter en doe deze in een steelpan. Verhit dit en zet dan het vuur uit. Knijp de gelatine blaadjes uit en los deze op in de slagroom.

Klop de rest van de slagroom lobbig. Voeg halverwege de bruine basterdsuiker en kaneel toe. Roer als laatst de gelatine erdoorheen. Let op dat deze wel voor het grootste deel is afgekoeld.

Als je een mooie egale mousse hebt hier je deze op de koek/karamel bodem. Schuif de taart in de koelkast voor minimaal 2 uur.

Als de mousse goed is opgesteven verhit je 125 ml slagroom in een steelpan. Zet het vuur uit en voeg de pure chocolade toe. Laat dit een paar minuten staal en roer dan goed door tot je een glimmende gladde massa heb. Giet deze op de mousse en zorg dat ook dit gelijk matig verdeeld wordt.

Maak af met de door jou gekozen sprinkles of andere decoratie. Zet de taart terug in de koelkast tot de chocolade laag goed stevig is.

Haal de ring van de vorm het het velletje bakpapier rondom weg. Als je het goed hebt gedaan zie je 4 mooie lagen. Snijd de taart met een groot en heet mes. Zo krijg je super strakke punten!

De taart is machtig maar o zo lekker! Ik zou hem in 10 of 12 puntjes snijden. Eet smakelijk!

puntje choco

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Silvo

Liefs,
Eefje

 

Chocolade Kaneel Karamel Shortbread Taart
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
22 reacties
  1. Esther

    14 november 2020 11:21

    Woooow, dit ga ik maken! Ziet er echt zo lekker uit 🙂 1 vraagje: als je hem in een springvorm van 24 cm maakt, is het dan gewoon alles keer 1.5?

    Beantwoord
    1. Eefje

      14 november 2020 11:31

      Wat leuk Esther! 1,5 keer is wel echt minimaal. Ik zou eerder 1,8 of zelfs 2 keer doen. De taart is machtig en denk zo dat je 20 puntje haalt uit een 24 taart!

      Beantwoord
      1. Anne Alkemade

        8 december 2021 20:16

        En wat zou je aanhouden voor een bakring van 18 cm? Dankje!

        Beantwoord
        1. Eefje

          8 december 2021 21:35

          Hoe bedoel je dat precies? Deze taart is in een 18cm springvorm gemaakt. Staat erbij 🙂

          Beantwoord
  2. Mandy

    14 november 2020 23:23

    Zou je de taart ook kunnen invriezen? Het ziet er heerlijk uit maar voor een huishouden van 2 is het wel een beetje veel ☺️, dus stukjes invriezen zou ideaal zijn.

    Beantwoord
    1. Eefje

      14 november 2020 23:26

      Ja hoor dat kan prima! Ik vind trouwens dat je echt 95% van alle soorten baksels makkelijk in kunt vriezen 🙂

      Beantwoord
  3. Kaylee

    18 november 2020 09:58

    Het ziet er heerlijk uit! Ik ga hem morgen bakken, dus ben heel benieuwd! Gebruik je lichtbruine of donkerbruine basterdsuiker?

    Beantwoord
    1. Eefje

      18 november 2020 11:16

      Wat leuk Kaylee! Ik gebruik donkerbruine basterdsuiker. Veel bakplezier 🙂

      Beantwoord
  4. Malissa

    2 december 2020 11:17

    Het afkoelen van de tweede laag, moet deze in of buiten de koelkast ? En gebruik jij nog een specifiek merk voor je chocolade in je baksels ? Ik merk namelijk dat er onwijs veel verschil tussen chocolade zit..

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 december 2020 16:04

      Hi Malissa,

      Eerst is het echt heet, dit laat ik op het aanrecht afkoelen voor een uurtje. Als het het daar wil versnellen kan dit in de koelast. Of dus met meer geduld op het aanrecht, Wat je zelf wil! Ik gebruik altijd Callebaut voor mijn baksels. Veel bakplezier! 🙂

      Beantwoord
  5. Tamara

    23 december 2020 11:04

    Leuk recept! Kun je ook tarwemeel gebruiken ipv patentbloem?

    Beantwoord
    1. Eefje

      23 december 2020 12:42

      Ja hoor, volgens mij is dat geen enkel probleem!

      Beantwoord
  6. Kae

    27 december 2020 19:36

    Gemaakt met kerst. Niet zo prachtig strak als jouwe maar toch erg heerlijk (en zeker machtig 😉 ). Heb jij nog tips om de gelatine goed gemengd te krijgen? Ik had het laten afkoelen en het was 1 geheel met de slagroom, maar kreeg helaas toch tijdens het mengen weer stukjes Erin

    Beantwoord
    1. Eefje

      27 december 2020 21:06

      Wat leuk om te lezen! Toch de gelatine iets warmer houden en dan mengen. Dit kan helpen maar kan het niet garanderen zo van een afstandje. Dank voor je berichtje!

      Beantwoord
  7. Kae

    28 december 2020 21:31

    Bedankt! Denk dat ik hem dan te ver heb laten afkoelen. Alsnog erg genoten 🙂

    Beantwoord
  8. Ingrid

    15 juni 2021 14:53

    Ik maakte deze afgelopen weekend, OMG zo lekker!!
    Alleen de laag van karamel was echt heel hard geworden, heb ik misschien iets niet helemaal goed gedaan denk je?

    Beantwoord
    1. Eefje

      15 juni 2021 23:47

      Hi Ingrid, wat fijn om te lezen! Je hebt het denk ik wel goed gedaan maar (veel) te lang gekookt. Dan wordt het keihard. Ik denk dat een paar minuutjes minder koken de oplossing is 🙂

      Beantwoord
      1. Ingrid

        22 juni 2021 12:21

        Dank je wel voor je reactie. Ik ga m zeker nog een keertje maken na deze tip ! 🙂

        Beantwoord
  9. Inge

    14 november 2021 16:37

    Voor bezoek van vrienden in ons nieuwe appartement deze taart gemaakt en een schot in de roos! Heerlijk!

    Beantwoord
    1. Eefje

      14 november 2021 20:50

      Wat onwijs leuk om te lezen Inge 🙂

      Beantwoord
  10. Ineke

    23 november 2021 12:38

    Gemaakt voor collega’s op werk. Vonden het een geslaagde taart. Vond zelf de fudge wat licht van kleur, maar stevigheid was prima en zag er fantastisch uit. Bovenkant versiert met mini vierkantjes fudge en nougatine

    Beantwoord
    1. Eefje

      24 november 2021 08:29

      Wat leuk om te lezen Ineke! De karamel is inderdaad niet zo donkerbruin als karamel van gebrande suiker. Maar dit zie je ook wel terug op de foto’s. Als dat is wat je er mee bedoeld. Bedankt voor je reactie 🙂

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Sinaasappelboter met kardemom en vanille

volgend bericht

Eton Mess met passievrucht en pistachenoten

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DRIE DAGEN PORTUGAL❤️ ⠀⠀⠀ Dit was écht DRIE DAGEN PORTUGAL❤️
⠀⠀⠀
Dit was écht een geweldige persreis, ik heb zo genoten!🥰 Heel erg lekker gegeten, mooie landschappen, goed gezelschap, varen op de Douro, een hoop lol, het was leerzaam, de beste pastéis, samen koken met @chefvanderlecq & @jordalthuizen voor @jacqueshermus en de hele club! Zo kan ik nog wel even doorgaan👩🏻‍🍳 Hiervan een kleine complicatie in 42 seconden!🎥
⠀⠀⠀
Boodschap; Port is geen 65+ drankje, het is hip en lekker🍷 En je moet het gekoeld bewaren, wist je dat?👇🏻
⠀⠀⠀
Ónwijs bedankt voor dit @warres_port & @alicebown 🙌🏻
⠀⠀⠀
#persreis #eefoppersreis #nix18 #warresport #alicebown #portugal #portentonic #porto #blijemeid #aftermovie #eefsfood @thehealthysins @rosieswines #opuitnodiging
Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer in stories🎥 #eefoppersreis
DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤 ⠀⠀⠀ Dit is ec DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤
⠀⠀⠀
Dit is echt een topper❤️ Niet moeilijk om te maken en een feest om te eten🎉 Dit heb je nodig voor 2 porties:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️3 chocolate chip cookies (65 gram)
➡️8 gram gesmolten roomboter
Vulling:
➡️100 ml slagroom
➡️75 gram roomkaas
➡️1,5 el suiker
➡️1/2 tl vanillepasta- of extract
Topping:
➡️40 gram slagroom
➡️40 gram melkchocolade
➡️5 Daims fijngehakt + 1 als topping
⠀⠀⠀
Verkruimel de koeken, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Ik heb dus geen keukenmachine gebruikt, maar een zipzakje. Hier deed ik de koekjes in en heb ik kapot gemept met een deegroller. Meng dit met de gesmolten boter er verdeel over de glaasjes.
⠀⠀⠀
Klop de slagroom samen met de suiker en vanille tussen lobbig en stijf in. Roer de roomkaas los (ik heb een simpel supermarkt huismerk gebruikt die wel lekker stevig was). Voeg deze toe aan de slagroom en klop even op hoge stand zodat je een glad en dik mengsel hebt. Hiervoor gebruikte ik een staafmixer met garde opzetstuk. Verdeel over de koekkruimels.
⠀⠀⠀
Verhit de slagroom in een steelpan, zet het vuur uit en voeg dan de chocolade toe. Laat even staan zodat het smelt. In de tussentijd hak je de Daims in stukjes. Voeg deze aan het chocolade mengsel toe. Roer er doorheen en verdeel dit op de cheesecake laag (zorg dat dit mengsel niet te warm is). Zet de glazen in de koelkast.
⠀⠀⠀
Na een half uurtje kunnen je ze al eten, maar ze zijn nog lekkerder na een dag staan. Je kunt ze dus heel goed voorbereiden, ook al 2-3 dagen van tevoren!
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #daim #cheesecake #koekkruimels #slagroom #roomkaas #toetje #chocolade #makingofreel #dessert #foodienl #receptenpagina #zoetrecept #ganache #daimcheesecake
MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔 ⠀⠀⠀ Koken op MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔
⠀⠀⠀
Koken op een boot; aflevering 2🎥 Hier op de boot heb ik geen overvolle kast met smaakmakers, dus af en toe moet ik even m’n best doen om met simpele dingen toch gewoon echt wel iets héél lekkers op tafel te zetten. En dat lukte😍
⠀⠀⠀
Voor 2 burgers:
2 (hamburger) broodjes
225 gram halloumi
2 handjes ijsbergsla
1 tomaat, in plakken
1 (rode) ui, in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1 el harissa
Rasp van een halve citroen
1/2 teentje knoflook geraspt
Peper & zout
Klontje boter + 2 el water + 1 tl honing
⠀⠀⠀
Snijd de broodjes doormidden en rooster deze kort in een droge koekenpan, leg apart.
⠀⠀⠀
Doe dan wat boter in de pan om de uien in te bakken. Voeg na een paar minuten 2 el water en 1 tl honing toe. Roer door, laat ze even smoren, dan bakken en zet apart in een bakje.
⠀⠀⠀
Doe dan wat olie of boter in de pan, en snijd het blok halloumi doormidden (je hebt ook ronde kant en klare burger hallumi stukken, maar die waren op). Bak aan allebei de kanten mooi goudbruin op middelhoog vuur🔥
⠀⠀⠀
Ondertussen maak je het sausje en snijd je de tomaten in plakjes (& sla als dat nodig is).
⠀⠀⠀
Smeer de broodjes in met het harissasausje, een handje sla, de tomaat, halloumi, uien en extra saus. Broodje erop en aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Hou jij ook van dit soort simpele recept? Sla ‘m dan op voor later✅ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
⠀⠀⠀
#eefsfood #makkelijkrecept #kaas #halloumiburger #ijsbergsla #makingofreel #roosteren #broodje #foodienl #receptenpagina #halloumi #bootkokenmeteef #eefsbootfood #eefsbootleef
MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥 ⠀⠀⠀ Door jullie MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥
⠀⠀⠀
Door jullie leuke reacties op de vorige dagvlog én omdat ik het zelf leuk vind om te maken; hierbij mijn tweede mini dagvlog🎉 Hieronder vind je een beetje toelichting👇🏻
⠀⠀⠀
Ik werd wakker op de boot en liet me even overvaren naar m’n auto. Ochtendje vrijwilligerswerk bij @vogelasielleiden 👉🏻 het baby vogel seizoen is ÁÁN. Hartstikke druk dus en de uren vlogen voorbij! Voeren, voeren, voeren, schoonmaken, voeren, voeren, voeren en nog eens voeren🦆
⠀⠀⠀
Daarna ging ik even langs bij mijn vader, hij had een gave Ouwe Dibbes plank voor mij gemaakt❤️ Eenmaal thuis haalde ik een pakketje op en snackte ik onderweg een appel & kaascroissant🥐 Daarna dook ik achter mijn laptop om een deadline compleet te maken en op te sturen💻 Toen filmde ik nog een Reel voor een heerlijke toetje, die ik snel zal delen🍪
⠀⠀⠀
Ik hees mezelf in een gezellig jurkie en sprong op de fiets richting @detuinvandesmid 🌿 Zij hebben komende zomer nu ook een avondmenu en ik was uitgenodigd om te komen proeven. Mijn lieve 1+ kon last minute helaas niet mee. Ik wilde eerst cancelen, maar toen besloot ik gewoon lekker alleen te gaan🔥 Het was echt heel erg lekker en ook volledig plantaardig (dat zou je niet zeggen). Je kunt kiezen uit 3, 4- of 5 gangen✅ Top locatie📍 Vette aanrader! Dat gerecht met knolselderij was echt ge-wel-dig!!
⠀⠀⠀
Eenmaal thuis, chill kleding aan, spullen gepakt en stapte ik weer in de auto, terug naar de boot❤️ Lekker met een nieuw boekje van mijn favoriet puzzel😴
⠀⠀⠀
Dat was mijn dag! Hoe was die van jou? Liefs!
⠀⠀⠀
#eefsdagvlog #kijkjeinmijnleven #eefsbootleef #alleenuiteten #goodfood #japansepuzzel
GROENE SALADE MET VIJGEN EN GEITENKAAS🤍
⠀⠀⠀
adv - Yes, het is volop salade tijd! Zoals je weet ben ik er dol op. Vandaag heb ik een nieuw recept voor je🥗 een frisse groene salade met gegrilde vijgen, tomaat, avocado, ingelegde rode ui, geroosterde pecannoten en geitenkaas pearls van @bettinegeitenkaas 🐐
⠀⠀⠀
Deze salade is voor 4-5 personen is als bijgerecht en dit heb je nodig;
➡️75 gram gemengde groene sla
➡️100 gram cherrytomaten, in partjes
➡️75 gram Bettine geitenkaas pearls
➡️1/2 avocado, in plakjes
➡️4 vijgen, gehalveerd
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️1 flinke hand geroosterde pecannoten
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el balsamicoazijn
➡️1 el honing
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️Mespuntje knoflookpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Ingelegde rode ui kun je kant en klaar kopen maar je kunt het ook zelf maken. Snijd de uien dan in halve ringen, doe in een potje en voeg daar 50/50 water/azijn en een schep suiker aan toe. Laat minimaal een paar uur staan voor gebruik. Tip; zorg dat je dat standaard in je koelkast hebt staan. Want het is bij zoveel lekker🙌🏻
⠀⠀⠀
Halveer de vijgen en smeer deze met een klein beetje olijfolie in. Verhit een grillpan en leg ze daar op tot je van die mooie grill streepjes hebt, de pecannoten rooster je. 4-5 minuten op 180 graden in de airfryer gaat het snelst👌🏻
⠀⠀⠀
De dressing maak je door simpelweg alles door elkaar te schudden in een afsluitbaar flesje. Dit kun je eroverheen gieten of apart zetten zodat iedereen zelf kan doseren. De rest spreekt voor zich💚 Eet smakelijk🙌🏻
⠀⠀⠀
Ps; iedereen die een reactie achterlaat maakt kans op een compact Bastard barbecue🔥 Er worden er 2 weggegeven onder alle reacties van mijn mede #cheesysummerday collega’s😍
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅ Daar ga je de hele zomer plezier van hebben☀️
⠀⠀⠀
In samenwerking met Bettine
⠀⠀⠀
#eefsfood #bettinegeitenkaas #salade #groenesla #tomaat #avocado #kaas #makingofreel #foodienl #rodeui #makingofreel #kaas #bettine #buitenkoken #gegrildevijgen
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord