• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Taart

Hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom

Eefje
4 reacties
8 november 2020
Hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom

Hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom

Hazelnoot schuimtaart, wie kent ‘m niet?! Bij vele mensen favoriet en zo ook bij mij. Een typische taart ook die je liever zelf koopt dan zelf maakt. Maar, die keer dat je je eraan waagt smaakt ie extra goed! Ik vertel graag hoe ik deze hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom heb gemaakt.

 Hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom

Ik weet het nog zo goed! Ik was 17 en zat net op de bakkersschool. Ik kocht van mijn spaargeld een Kenwood standmixer bij Makro. Eindelijk was er geen excuus meer om het opkloppen van eiwit uit de weg te gaan. Ik maakte een prachtige schuim en roerde mijn hazelnoten er doorheen. Dit deed ik véél te lang. Is zag mijn schuim langzaam vloeibaarder worden. Volgens mij dacht ik toen nog steeds dat het goed ging.. Dat het geheel na 2 uur oven nog steeds vloeibaar was. Het hoogst haalbare was een schep slagroom ernaast en met een lepel van de bakplaat eten.

hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom 

Vele pogingen daarna mislukte ook en het werd meer gaat dan liefde. Ik heb mij er lang niet aan gewaagd. Een jaar of 5 geleden bakte ik mijn eerste succesvolle schuimtaart. Ik heb daar toen blijkbaar een blog met tips over gemaakt. Daar werd ik door een lezer op gewezen haha. Ik wist het echt niet meer. Ik link hem hier even voor je! Er staan nog wel wat nuttige tips in maar ook dingen die ik nu anders zou vermelden.

Het recept

Voorbereidingstijd1 uurKooktijd2 uur 45 minutenTotale tijd3 uur 45 minuten

Dit heb nodig voor 6 personen!
schuim:
 210 gram kristalsuiker
 130 ml eiwit, vers of gepasteuriseerd
 56 gram water
 30 gram poedersuiker
 60 gram geroosterde hazelnoten, in stukjes
 30 gram amandelmeel
slagroomvulling:
 500 ml slagroom
 30 gram kristalsuiker
 1 tl vanillepasta
 1 el oploskoffie
topping:
 50 gram geroosterde hazelnoten, in stukjes
 pure chocolade (optioneel)
Nog meer nodig:
 standmixer met garde
 steelpan
 rasp
 2 spuitzakken met glad spuitmondje
 velletje bakpapier
 springvorm van 16 cm doornee + potlood
 thermometer

Zo maak je het!
1

Verwarm de oven voor op 190 graden hete lucht. Pak er een bakplaat bij en leg hier een bakpapiertje op. Verdeel de hazelnoten op de plaat en rooster deze voor 6 minuten in de oven. Zet vervolgens de oven op 90 graden hete lucht.

2

Doe de kristalsuiker en het water in een steelpan en zet dit op middelhoog vuur.

3

Giet het eiwit in de kom van de standmixer samen met de poedersuiker. Zet dit op de hoogste stand en klop in een paar minuten luchtig en stijf.

4

De suikersiroop moet een temperatuur van 121 graden bereiken. Houd dit dus goed in de gaten met een thermometer.

5

Zet het schuim weer aan op de hoogste stand en giet langzaam de suikersiroop erbij. Laat dit voor zeker 5 minuten op een hoge stand mixen. Daarna kun je de machine op laag tot medium zetten. Het is nu zaak dat het schuim afkoelt, hier is geen hoge stand voor nodig. Wanneer de kom handwarm aanvoelt is het schuim klaar.

6

Voeg dan het amandelmeel en 60 gram van de hazelnoten toe. Spatel dit er in zo weinig mogelijk roerbewegingen, goed doorheen. Niet te lang roeren is belangrijk voor het eindresultaat. Als je dit wel doet heeft het vet uit de noten, negatief invloed op de structuur van het schuim.

7

Schep het schuim in een spuitzak met een groot glad spuitmondje erin. Zet de springvorm op een bakpapiertjes en trek een mooi rondje met een potlood. Gebruik deze lijn als maataanduiding. Herhaal dit 3 keer. Leg het velletje op zijn kop op een bakplaat en plak deze vast met een klein beetje van de meringue. Spuit 3 gelijkmatige schijven op. Mocht je nog wat overhebben kun je hier nog wat toeven van naast spuiten.

8

Schuif de bakplaat voor 2 uur en 3 kwartier in de oven om het schuim te drogen.

9

Houd 4 el slagroom apart en doe dit in in een steelpan. Verwarm het en voeg dan de oploskoffie toe. Roer dit goed en laat weer afkoelen.

10

Klop de rest van de slagroom lobbig. Voeg dan het afgekoelde slagroom/koffie mengsel, de vanille en kristalsuiker toe. Klop vervolgens de slagroom stijf en doe dit weer een een spuitzak met hetzelfde gladde spuitmondje. Leg de slagroom dan koud! Je kunt er ook voor kiezen om de slagroom pas te maken wanneer het schuim uit de oven is.

11

Leeg een eerste schuimlaag op een bord of taartplateau, spuit hier dan bolletjes van de koffie slagroom op. Verdeel er dan wat van de hazelnoten en geraspte chocolade overheen. Herhaal dit nog 2 keer.

12

De taart is af en klaar om te eten! Vers het allerlekkerst. Wanneer je deze taart langer bewaard zal het krokante van het schuim snel verdwijnen. De smaak wordt er gelukkig niet minder van. Geniet, maar dat gaat zeker weten lukken met deze taart!

Ingrediënten

Dit heb nodig voor 6 personen!
schuim:
 210 gram kristalsuiker
 130 ml eiwit, vers of gepasteuriseerd
 56 gram water
 30 gram poedersuiker
 60 gram geroosterde hazelnoten, in stukjes
 30 gram amandelmeel
slagroomvulling:
 500 ml slagroom
 30 gram kristalsuiker
 1 tl vanillepasta
 1 el oploskoffie
topping:
 50 gram geroosterde hazelnoten, in stukjes
 pure chocolade (optioneel)
Nog meer nodig:
 standmixer met garde
 steelpan
 rasp
 2 spuitzakken met glad spuitmondje
 velletje bakpapier
 springvorm van 16 cm doornee + potlood
 thermometer

Aanwijzingen

Zo maak je het!
1

Verwarm de oven voor op 190 graden hete lucht. Pak er een bakplaat bij en leg hier een bakpapiertje op. Verdeel de hazelnoten op de plaat en rooster deze voor 6 minuten in de oven. Zet vervolgens de oven op 90 graden hete lucht.

2

Doe de kristalsuiker en het water in een steelpan en zet dit op middelhoog vuur.

3

Giet het eiwit in de kom van de standmixer samen met de poedersuiker. Zet dit op de hoogste stand en klop in een paar minuten luchtig en stijf.

4

De suikersiroop moet een temperatuur van 121 graden bereiken. Houd dit dus goed in de gaten met een thermometer.

5

Zet het schuim weer aan op de hoogste stand en giet langzaam de suikersiroop erbij. Laat dit voor zeker 5 minuten op een hoge stand mixen. Daarna kun je de machine op laag tot medium zetten. Het is nu zaak dat het schuim afkoelt, hier is geen hoge stand voor nodig. Wanneer de kom handwarm aanvoelt is het schuim klaar.

6

Voeg dan het amandelmeel en 60 gram van de hazelnoten toe. Spatel dit er in zo weinig mogelijk roerbewegingen, goed doorheen. Niet te lang roeren is belangrijk voor het eindresultaat. Als je dit wel doet heeft het vet uit de noten, negatief invloed op de structuur van het schuim.

7

Schep het schuim in een spuitzak met een groot glad spuitmondje erin. Zet de springvorm op een bakpapiertjes en trek een mooi rondje met een potlood. Gebruik deze lijn als maataanduiding. Herhaal dit 3 keer. Leg het velletje op zijn kop op een bakplaat en plak deze vast met een klein beetje van de meringue. Spuit 3 gelijkmatige schijven op. Mocht je nog wat overhebben kun je hier nog wat toeven van naast spuiten.

8

Schuif de bakplaat voor 2 uur en 3 kwartier in de oven om het schuim te drogen.

9

Houd 4 el slagroom apart en doe dit in in een steelpan. Verwarm het en voeg dan de oploskoffie toe. Roer dit goed en laat weer afkoelen.

10

Klop de rest van de slagroom lobbig. Voeg dan het afgekoelde slagroom/koffie mengsel, de vanille en kristalsuiker toe. Klop vervolgens de slagroom stijf en doe dit weer een een spuitzak met hetzelfde gladde spuitmondje. Leg de slagroom dan koud! Je kunt er ook voor kiezen om de slagroom pas te maken wanneer het schuim uit de oven is.

11

Leeg een eerste schuimlaag op een bord of taartplateau, spuit hier dan bolletjes van de koffie slagroom op. Verdeel er dan wat van de hazelnoten en geraspte chocolade overheen. Herhaal dit nog 2 keer.

12

De taart is af en klaar om te eten! Vers het allerlekkerst. Wanneer je deze taart langer bewaard zal het krokante van het schuim snel verdwijnen. De smaak wordt er gelukkig niet minder van. Geniet, maar dat gaat zeker weten lukken met deze taart!

Hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom
IngrediëntenAanwijzingen

schuimtaart bovenaf

Andere vulling?

Geen koffiefan? Het kan ook anders! Natuurlijk kun je de slagroom naturel houden, of op smaak brengen met cacaopoeder. Wil je de taart liever met botercrème maken? Dan zou ik dit recept gebruiken! Welke je ook kiest, deze hazelnoot schuimtaart met koffie slagroom is echt een feest om te eten!

Schuimtaart vooraf

Nog meer lekkere recepten:

Vegan hazelnoot-koffiekoeken
Chocolademousse koffie taartjes met Kahlúa
Cijfertaart met chocolade, koffie en karamel

Liefs,
Eefje 

Appeltaart met stroopwafel bakrecepten Hazelnoot schuimtaart Koffie merengue Slagroom
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Judith

    14 december 2020 16:12

    Bedoel je met ‘ voeg oploskoffie toe’ alleen het poeder of echt de afgekoelde oploskoffie 😬?

    Beantwoord
    1. Eefje

      14 december 2020 16:14

      Alleen het poeder 🙂

      Beantwoord
  2. nancy

    14 maart 2021 12:06

    Hoi Eef, ik heb deze taart gemaakt en hij was echt superlekker! Ik vraag me alleen af, mijn bolletjes slagroom hebben nooit een mooi glad bolletje aan de bovenkant. Je blijft altijd zien dat het uit een spuitzak ik gekomen. Ik heb een recht glad mondje van ongeveer 1 cm gebruikt. Gebruik jij een bepaald merk mondjes? Misschien veel kleiner? Hoe krijg jij echte mooie bolletjes? Werk je dat met de hand bij? Veel vragen!
    groetjes en bedankt voor je antwoord!

    Beantwoord
    1. Eefje

      18 maart 2021 13:47

      Wat leuk! Maakt niet zoveel uit welk spuitmondje gebruikt. Vooral de techniek heeft heeft invloed. Klopt het dat je tijdens het opspuiten je spuitmondje mee omhoog beweegt?

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Snelle linzenstoof met kikkererwten en maïs

volgend bericht

Opgerolde oven wentelteefjes met bosvruchten

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer in stories🎥 #eefoppersreis
DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤 ⠀⠀⠀ Dit is ec DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤
⠀⠀⠀
Dit is echt een topper❤️ Niet moeilijk om te maken en een feest om te eten🎉 Dit heb je nodig voor 2 porties:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️3 chocolate chip cookies (65 gram)
➡️8 gram gesmolten roomboter
Vulling:
➡️100 ml slagroom
➡️75 gram roomkaas
➡️1,5 el suiker
➡️1/2 tl vanillepasta- of extract
Topping:
➡️40 gram slagroom
➡️40 gram melkchocolade
➡️5 Daims fijngehakt + 1 als topping
⠀⠀⠀
Verkruimel de koeken, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Ik heb dus geen keukenmachine gebruikt, maar een zipzakje. Hier deed ik de koekjes in en heb ik kapot gemept met een deegroller. Meng dit met de gesmolten boter er verdeel over de glaasjes.
⠀⠀⠀
Klop de slagroom samen met de suiker en vanille tussen lobbig en stijf in. Roer de roomkaas los (ik heb een simpel supermarkt huismerk gebruikt die wel lekker stevig was). Voeg deze toe aan de slagroom en klop even op hoge stand zodat je een glad en dik mengsel hebt. Hiervoor gebruikte ik een staafmixer met garde opzetstuk. Verdeel over de koekkruimels.
⠀⠀⠀
Verhit de slagroom in een steelpan, zet het vuur uit en voeg dan de chocolade toe. Laat even staan zodat het smelt. In de tussentijd hak je de Daims in stukjes. Voeg deze aan het chocolade mengsel toe. Roer er doorheen en verdeel dit op de cheesecake laag (zorg dat dit mengsel niet te warm is). Zet de glazen in de koelkast.
⠀⠀⠀
Na een half uurtje kunnen je ze al eten, maar ze zijn nog lekkerder na een dag staan. Je kunt ze dus heel goed voorbereiden, ook al 2-3 dagen van tevoren!
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #daim #cheesecake #koekkruimels #slagroom #roomkaas #toetje #chocolade #makingofreel #dessert #foodienl #receptenpagina #zoetrecept #ganache #daimcheesecake
MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔 ⠀⠀⠀ Koken op MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔
⠀⠀⠀
Koken op een boot; aflevering 2🎥 Hier op de boot heb ik geen overvolle kast met smaakmakers, dus af en toe moet ik even m’n best doen om met simpele dingen toch gewoon echt wel iets héél lekkers op tafel te zetten. En dat lukte😍
⠀⠀⠀
Voor 2 burgers:
2 (hamburger) broodjes
225 gram halloumi
2 handjes ijsbergsla
1 tomaat, in plakken
1 (rode) ui, in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1 el harissa
Rasp van een halve citroen
1/2 teentje knoflook geraspt
Peper & zout
Klontje boter + 2 el water + 1 tl honing
⠀⠀⠀
Snijd de broodjes doormidden en rooster deze kort in een droge koekenpan, leg apart.
⠀⠀⠀
Doe dan wat boter in de pan om de uien in te bakken. Voeg na een paar minuten 2 el water en 1 tl honing toe. Roer door, laat ze even smoren, dan bakken en zet apart in een bakje.
⠀⠀⠀
Doe dan wat olie of boter in de pan, en snijd het blok halloumi doormidden (je hebt ook ronde kant en klare burger hallumi stukken, maar die waren op). Bak aan allebei de kanten mooi goudbruin op middelhoog vuur🔥
⠀⠀⠀
Ondertussen maak je het sausje en snijd je de tomaten in plakjes (& sla als dat nodig is).
⠀⠀⠀
Smeer de broodjes in met het harissasausje, een handje sla, de tomaat, halloumi, uien en extra saus. Broodje erop en aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Hou jij ook van dit soort simpele recept? Sla ‘m dan op voor later✅ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
⠀⠀⠀
#eefsfood #makkelijkrecept #kaas #halloumiburger #ijsbergsla #makingofreel #roosteren #broodje #foodienl #receptenpagina #halloumi #bootkokenmeteef #eefsbootfood #eefsbootleef
MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥 ⠀⠀⠀ Door jullie MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥
⠀⠀⠀
Door jullie leuke reacties op de vorige dagvlog én omdat ik het zelf leuk vind om te maken; hierbij mijn tweede mini dagvlog🎉 Hieronder vind je een beetje toelichting👇🏻
⠀⠀⠀
Ik werd wakker op de boot en liet me even overvaren naar m’n auto. Ochtendje vrijwilligerswerk bij @vogelasielleiden 👉🏻 het baby vogel seizoen is ÁÁN. Hartstikke druk dus en de uren vlogen voorbij! Voeren, voeren, voeren, schoonmaken, voeren, voeren, voeren en nog eens voeren🦆
⠀⠀⠀
Daarna ging ik even langs bij mijn vader, hij had een gave Ouwe Dibbes plank voor mij gemaakt❤️ Eenmaal thuis haalde ik een pakketje op en snackte ik onderweg een appel & kaascroissant🥐 Daarna dook ik achter mijn laptop om een deadline compleet te maken en op te sturen💻 Toen filmde ik nog een Reel voor een heerlijke toetje, die ik snel zal delen🍪
⠀⠀⠀
Ik hees mezelf in een gezellig jurkie en sprong op de fiets richting @detuinvandesmid 🌿 Zij hebben komende zomer nu ook een avondmenu en ik was uitgenodigd om te komen proeven. Mijn lieve 1+ kon last minute helaas niet mee. Ik wilde eerst cancelen, maar toen besloot ik gewoon lekker alleen te gaan🔥 Het was echt heel erg lekker en ook volledig plantaardig (dat zou je niet zeggen). Je kunt kiezen uit 3, 4- of 5 gangen✅ Top locatie📍 Vette aanrader! Dat gerecht met knolselderij was echt ge-wel-dig!!
⠀⠀⠀
Eenmaal thuis, chill kleding aan, spullen gepakt en stapte ik weer in de auto, terug naar de boot❤️ Lekker met een nieuw boekje van mijn favoriet puzzel😴
⠀⠀⠀
Dat was mijn dag! Hoe was die van jou? Liefs!
⠀⠀⠀
#eefsdagvlog #kijkjeinmijnleven #eefsbootleef #alleenuiteten #goodfood #japansepuzzel
GROENE SALADE MET VIJGEN EN GEITENKAAS🤍
⠀⠀⠀
adv - Yes, het is volop salade tijd! Zoals je weet ben ik er dol op. Vandaag heb ik een nieuw recept voor je🥗 een frisse groene salade met gegrilde vijgen, tomaat, avocado, ingelegde rode ui, geroosterde pecannoten en geitenkaas pearls van @bettinegeitenkaas 🐐
⠀⠀⠀
Deze salade is voor 4-5 personen is als bijgerecht en dit heb je nodig;
➡️75 gram gemengde groene sla
➡️100 gram cherrytomaten, in partjes
➡️75 gram Bettine geitenkaas pearls
➡️1/2 avocado, in plakjes
➡️4 vijgen, gehalveerd
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️1 flinke hand geroosterde pecannoten
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el balsamicoazijn
➡️1 el honing
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️Mespuntje knoflookpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Ingelegde rode ui kun je kant en klaar kopen maar je kunt het ook zelf maken. Snijd de uien dan in halve ringen, doe in een potje en voeg daar 50/50 water/azijn en een schep suiker aan toe. Laat minimaal een paar uur staan voor gebruik. Tip; zorg dat je dat standaard in je koelkast hebt staan. Want het is bij zoveel lekker🙌🏻
⠀⠀⠀
Halveer de vijgen en smeer deze met een klein beetje olijfolie in. Verhit een grillpan en leg ze daar op tot je van die mooie grill streepjes hebt, de pecannoten rooster je. 4-5 minuten op 180 graden in de airfryer gaat het snelst👌🏻
⠀⠀⠀
De dressing maak je door simpelweg alles door elkaar te schudden in een afsluitbaar flesje. Dit kun je eroverheen gieten of apart zetten zodat iedereen zelf kan doseren. De rest spreekt voor zich💚 Eet smakelijk🙌🏻
⠀⠀⠀
Ps; iedereen die een reactie achterlaat maakt kans op een compact Bastard barbecue🔥 Er worden er 2 weggegeven onder alle reacties van mijn mede #cheesysummerday collega’s😍
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅ Daar ga je de hele zomer plezier van hebben☀️
⠀⠀⠀
In samenwerking met Bettine
⠀⠀⠀
#eefsfood #bettinegeitenkaas #salade #groenesla #tomaat #avocado #kaas #makingofreel #foodienl #rodeui #makingofreel #kaas #bettine #buitenkoken #gegrildevijgen
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord