[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]
Een hele tijd geleden kreeg ik een perspakkertje van Iglo thuisgestuurd met allemaal nieuwe vegetarische producten. Er zat ook een zak diepvries falafel bij. Die ik echt heel lekker vond! Ik maakte er toen der tijd ook zo’n bowl spinaziesalade met falafel en feta mee.
Toen ik laatst scrolde door mijn eigen Instagram feed kwam ik het weer tegen en besloot ik het te maken. Twee supermarkten afgezocht naar die falafel. Niet te vinden helaas. Daarom heb ik nu de falafel van Vivera gebruikt.Ook lekker maar die van Iglo blijven favoriet! Je kunt de falafel ook nog zelf maken natuurlijk.
Het recept!
Maak de falafel klaar zoals je dat zelf het prettigst vindt. Ik gebruik het liefst een airfryer! Rooster de pompoenpitten voor een paar minuten in een droge koekenpan
Laat de maïs uitlekken, snijd de tomaatjes in tweeën en verbrokkel te feta.
Roer de hummus door de kwark samen met wat limoensap en peper naar smaak.
Doe de spinazie in een mooie schaal en maak af met alle ingrediënten. Lekker, snelle en gezonde maaltijd. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak de falafel klaar zoals je dat zelf het prettigst vindt. Ik gebruik het liefst een airfryer! Rooster de pompoenpitten voor een paar minuten in een droge koekenpan
Laat de maïs uitlekken, snijd de tomaatjes in tweeën en verbrokkel te feta.
Roer de hummus door de kwark samen met wat limoensap en peper naar smaak.
Doe de spinazie in een mooie schaal en maak af met alle ingrediënten. Lekker, snelle en gezonde maaltijd. Eet smakelijk!
Nog meer salade recepten:
Mijn lievelings witlofsalade
Salade van kikkererwten, feta em avocado
Liefs,
Eefje
[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]