• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Drankjes IJs Recepten

6 x IJskoffie + tips en variaties

Eefje
7 reacties
6 augustus 2020
6 x IJskoffie + tips en variaties

Ijskoffie overzicht vooraf

IJskoffie, het is hot en happening. Ik denk niet meer dat we van een hype kunnen spreken. Het hoort er gewoon bij nu! In mijn Instagram stories deel vaak het eindresultaat of de making of. Daar komen vaak vragen over. Hoe vaak ik ook deel welk melk of koffie ik gebruik, die vraag wordt telkens weer gesteld. Natuurlijk vind ik dat helemaal niet erg maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik dit artikel nu aan het typen ben. Hier kan ik voortaan iedereen naar doorverwijzen. IJskoffie maken is geen hogere wiskunde! Ik doe het in ieder geval altijd op gevoel en ik deel nu mijn tips met je!

Zelf drink ik ijskoffie in echt alle mogelijke verschillen. Soms begint mijn dag met een espresso ‘on the rocks’, of ik neem nog voor mijn ontbijt een lekkere iced cappuccino of ik heb ‘s middags zin in iets kouds en lekkers en dan pak ik meestal meer uit. Een lekkere gemaakte ijskoffie kan ook prima als toetje dienen vind ik! In dit artikel ga ik je al mijn tips en opties geven voor ijskoffie!

Mijn eerste ervaringen met ijskoffie zijn die van Hema. Als tiener dronk ik dat weleens en heel veel koffiesmaak zat daar ook niet aan (daarom vond ik het ook lekker). Ik nam altijd met kaneelsiroop en ze werden gemaakt met melk, ijsblokjes een een zakje poeder. Wat dat poeder precies was, geen idee.. Lekker was het wel!

Ijskoffie siroop gieten

Melk

In de meeste ijskoffies zit wel iets van melk. Je kunt echt alle melk gebruiken die je zelf lekker vindt! Er is geen goed of fout. Gewone koemelk is iets wat ik al tijden niet meer koop en ik ga eigenlijk altijd voorn een plantaardige melk. Deze keuze is natuurlijk aan jou. Plantaardige melk vind ik echt iets toevoegen aan smaak. Mijn absolute favorieten zijn Oatly havermelk (grijs pak en te vinden bij de houdbare melk), creamy almond van Alpro (in plastic flessen in het koelschap) en mijn laatste en meest favoriete ontdekking is de ongezoete kokosmelk van AH merk (blauw pak, te vinden onderin het koelschap). 

De ene melk is de andere niet. Zo schuimen ze lang niet allemaal goed op. Probeer altijd een ‘barista style’ te kopen deze zijn daarvoor gemaakt. Zelf vind ik wel dat je verschil hebt tussen melk dat gewoon echt niet schuimt. melk dat het toch een beetje pakt en melk wat mega fluffy schuim wordt. Dit is natuurlijk alleen van belang als je graag (iced) cappuccino drinkt 

IJskoffie melk opties

IJs

IJsblokjes, gecrusht ijs of (vanille) schepijs. Noem het lui, maar ik vind het gewoon handig dus ik heb meestel wel zo’n zak supermarkt ijsklontjes liggen. Nog een extra tip. Ik had laatst een klein beetje bietensap nodig en daarvoor moest ik een hele liter kopen. De rest heb ik in ijsblok zakjes gedaan. Aangezien beetroot lattes etc helemaal hip zijn kun je dat ook doortrekken in je ijskoffie. 1 Bieten ijsblokje is al genoeg voor een leuk effect! Ik ben er zelf niet dol op de smaak van biet. Maar 1 ijsblokjes kan ik wel hebben haha! 

ijskoffie bieten ijsblokjes

Siroop

Hiermee maak je je ijskoffie natuurlijk tot echt iets lekkers! Mijn drie favoriete siropen zijn karamel (maakt niet zoveel uit welk melk), kaneel (van Douwe Egberts, te koop in de supermarkt) en roasted hazelnut van Monin (alleen nog maar gevonden bij Sligro). Die laatste is geweldig! Dat geroosterde geeft echt een andere smaak ervaring dan wanneer je ‘gewoon’ hazelnoot neemt. 

Wil je een echt goede koffie slush/frappuccino maken dan is het gebruik van siroop noodzakelijk. Door de suiker wordt het smooth. Je wil niet weten hoeveel liter suiker siroop ik in de frappuccino blenders heb staan pompen in mijn Starbucks tijd.

Als je geen siroop hebt en het is een beetje een ‘legaal’ tijdstip, raadpleeg dan de drankkast waar misschien nog wel een lekkere likeurtje als Baileys, Kalua, Likeur 43 of Tia Maria in staat. 

IJskoffie siroop opties

Koffie

Wat koffie betreft ben ik niet heel merk vast. Ik maak mijn ijskoffie wel meestal met een ‘verse’ espresso uit mijn Nespresso machine. Maar ik zet ook weleens koffie met mijn percolator en als je dat niet hebt kun je desnoods ook oploskoffie gebruiken. 

Ik heb wel voorkeur voor waar een koffieboon vandaan komt. Koffie dat uit Afrika en omgeving komt is altijd wat zuurder/frisser. Daar hou ik minder van. Koffiebonen afkomstig uit Zuid Amerika zijn over het algemeen iets zachter en hebben sneller een cacao/noot achtige smaak. Ik ben dus niet per se fan van een bepaald koffiemerk en dan een bepaalde koffie soort maar waar de boon vandaan komt kijk ik altijd wel naar. Dit kan ook weer een wereld van verschil zijn of je hem warm of koud drinkt. Dat is echt persoonlijke voorkeur dus. 

Ijskoffie koffies

Tools

Om de verschillende ijskoffies te maken kun je ook verschillende tools nodig hebben. Zoals een blender/keukenmachine (gebruik dan wel echt een kwalitatief sterke die ijsklontjes aankan) of melkschuimer. Melkschuimers heb je in verschillende uitvoeringen. Ik heb een kannetje die zelf warmt, het is een Silvercrest van Lidl en ik ben er al jaren blij mee. Onlangs heb ik ook een handschuimer op batterijen gekocht. Deze heb ik (merkloos) bij blokker vandaan voor 6 euro. Fijn ding en ook stukken mooier dan zo’n plastic uitvoering. Ik hoop dat ie lang mee gaat want ik vind het fijn. Je kunt elke hoeveelheid melk opschuimen hiermee. In een kannetje moet je toch vaak tot het streepje schenken voor goed schuim en vind ik het soms teveel.

IJskoffie melkschuimer

Iced latte

Laten we eenvoudig beginnen. Een iced latte is niet meer dan melk, ijsblokjes, koffie en optioneel wat siroop. Ik doe om te beginnen een handje ijsblokjes in mijn glas en vul dit vervolgens 3/4de met melk. Dan zet ik het glas onder mijn Nespresso en laat ik er een espresso of lungo op lopen (voor de foto is het andersom mooier om te doen haha). Ik drink de iced latte vaak ‘gemarmerd’ op. De ene slok is dan sterker qua koffie en de andere slok is lekker romig door bijvoorbeeld de kokosmelk. De meeste mensen zie ik het altijd door elkaar roeren, dat kan uiteraard ook.

Ijskoffie iced latte

Espresso on the rocks

Dit is natuurlijk het meest simpele ooit! Pak een klein glas en doe hier ijs in. Dit kan een handje gecrusht ijs zijn of 3 a 4 ijsblokjes. Je espresso moet er goed koud van worden maar je wil ook niet meteen een waterige bende bedoeling. Zet het glas onder je machine voor een espresso (ik doe ook weleens een lungo). Wals het ijs rond door het glas en je espresso on the rocks is klaar om te drinken. 

Op deze manier kun je ook een grote hoeveelheid maken met meer ijs en meer koffie. Gebruik dan een groter glas en vul deze voor 3 kwart met ijs. Neem een kop filterkoffie (percolator of French Press kan ook) en giet dit over het ijs. Roer en laat even staan. Zo maak je een iced americano.

Close up ijskoffie espresso

Koffie slush

Van alle ijskoffies is deze het meeste werk. Onlangs maakte ik een lekkere en vertel je nu even wat ik daarvoor heb gebruik:
• dubbele espresso (afgekoeld)
• 200 ml (haver)melk, ingevroren als ijsblokjes
• 2 el roasted hazelnut siroop (van Monin)
• 20 gram cookies and cream proteïne poeder
• scheutje water
• nougatine crunch als topping
Knikker alles bij elkaar in een sterke blender of keukenmachine. Laat draaien voor een minuut of 3. Inschenken en genieten maar.

Je kunt hier ook weer alle kanten mee op. Als maar een deel (de helft) goed bevroren is, zoals in dit geval de melk. Ik gebruikte wat proteïne poeder om het iets luchtiger te maken. Het geeft ook wat smaak maar is absoluut geen must voor een lekkere koffie slush. Hier kun je dus ook weer variëren met de soorten melk en siroop. Om echt helemaal wild te gaan klop je verse slagroom op als finishing touch en maak je het helemaal af met lekker (chocolade) sprinkler. Dan heb je gelijk een hele maaltijd zo vullend is dat! 

Ijskoffie koffie slush

Affogato

Italiaanse eenvoud, niets meer niet minder. Neem twee bollen roomijs en giet hier een sterke espresso op. Ik kreeg een keer deze Baked Alaska Ben & Jerry’s opgestuurd en die vond ik niet zo heel lekker. Maar als ijs voor in een affogato was het echt top. Ik vind het ook heel lekker kaneel- of hazelnoot ijs te gebruiken hiervoor.

Foodpost #3 - Bakmixen, likeur, ijs en meer!

Iced cappuccino 

Veel melkschuimers kunnen ook melk koud opschuimen. Dit is een functie niet niet altijd uitbundig op je melkschuimer vermeld staat maar welzeker aanwezig is. Vaak activeer je het door lang of dubbel op de knop te drukken. Bij mijn melkschuimer springt het rode lampje dan op blauw. Het hangt wel helemaal af van welke melk je gebruikt of het ook daadwerkelijk goed schuimt. Maar mocht je zo’n hand schuimer hebben werk dat ook top hiervoor. Schenk de koude melk in een glas en zet de schuimer erin tot je een lekkere schuimlaag hebt. Doe de ijsblokjes erbij en schenk de koffie/espresso erop.

Dalgona koffie

De hype van afgelopen half jaar! Ik moet zeggen hij heeft mij ook verrast en ik drink ‘m regelmatig. Het koffie schuim maak je met oploskoffie, suiker en heet water. Gebruik gelijke delen dus 1:1:1, dan kun je zoveel maken als je wil. Gebruik hiervoor een handmixer of een staafmixer met een garde erop. Zelfs met het hand schuimertje kom je een eind, alleen krijg ik het er niet totaal mee stijf geklopt. Vul een glas met melk en een handje ijs, schep hier vervolgens het dalgona schuim op. Wil je zien hoe je dat doet? Ik was onlangs op tv met een item waarin ik je precies laat zien hoe je dalgona koffie maakt. Benieuwd? Klik dan HIER.

Dalgona ijskoffie

Er zijn absoluut nog meer opties maar dit zijn alle tips en opties die ik met je weer delen. Ik deel weinig verhoudingen omdat je gewoon zelf moet vinden wat je het lekkerste vindt. De ene houdt van sterk en de ander helemaal niet. Aan de hand van de foto’s kun je de hoeveelheden misschien een beetje inschatten. De kans is groot dat ik in de loop van de tijd nog wat dingetjes toevoeg aan dit artikel. Om af te sluiten zijn hier zijn nog een aantal ijskoffie recepten:

Kokos-karamel ijskoffie 
Kaneel ijskoffie

Heb jij nog een gouden ijskoffie tip? Deel deze vooral hieronder zodat iedereen er iets aan heeft!

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
7 reacties
  1. Annemiek

    6 augustus 2020 18:39

    Mooi blog, ik ga eens kijken wat ik in Frankrijk kan kopen en er mee experimenteren. Het is warm hier en koude koffie gaat er wel in.

    Beantwoord
  2. Lieke

    12 augustus 2020 20:28

    Prachtige foto’s en leuke uitleg!

    Beantwoord
    1. Eefje

      12 augustus 2020 21:10

      Dankjewel Lieke, leuk om te lezen😊

      Beantwoord
  3. Annemiek

    13 augustus 2020 11:29

    Wat een mooie foto’s in deze blogpost! Mijn favoriet blijft toch een iced latte met Oatly havermelk maar heel af en toe heb ik ook wel zin in zo’n slechte caramel frappucinno van de Starbucks haha

    Beantwoord
    1. Eefje

      13 augustus 2020 16:16

      Wat leuk om te horen, dankjewel Annemiek! Is inderdaad leuk om af en toe eens uit te pakken maar een ‘gewone’ iced latte is hier ook favoriet.

      Beantwoord
  4. Denise

    14 augustus 2020 13:14

    Wow, ik wil je heel graag bedanken want kom er nu pas achter dat mijn melkopschuimer ook gewoon koud schuimt! Met heerlijke iced cappuccino’s to gevolg, mjam! Echt een superleuk artikel 🙂 Groetjes van een mede oud-Starbucks barista (inderdaad de liteeers suikersiroop en frappuccino’s nog goed in het geheugen)

    Beantwoord
    1. Eefje

      14 augustus 2020 19:28

      Hahaha wat leuk om te lezen. Zowel dat je je melkschuimer skills hebt uitgebreid en dat je bij Starbucks hebt gewerkt! Graag gedaan en dank voor de complimenten😃

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Foodpost #7 – IJsjes, granola, thee en meer!

volgend bericht

Gegrilde aubergine van de barbecue

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
EET- EN KOOKCLUBS VAN NEDERLAND; OPGELET!🚨
⠀⠀⠀
adv - Aanstaande 11 juni organiseert @foodiesmagazine de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing🏆 Voor deze dag zijn er nog maar een paar plekjes vrij🙌🏻 Je hoeft geen masterchef te zijn en plezier staat voorop! Heb je (nog) geen kookclub? Geen enkel probleem. Trommel dan je kookgrage vrienden, familie of buren op🥁
⠀⠀⠀
Aanmelden kan tot en met 28 mei! En denk je nu, die titel is gaaf? Dan loop je vast ook warm voor de hoofdprijs. Dat is is namelijk jullie ingestuurde en winnende gerecht op de cover van Foodies; het augustus nummer😍 Ik zou het wel weten als ik jou was! Voor alle ins & outs verwijs ik je door naar mijn stories want daar vind je het juiste linkje✅ (mocht die verlopen zijn als je dit leest? DM me dan even, dan deel ik de linkt met je👍🏻)
⠀⠀⠀
Jullie weten al hoe dolgelukkig ik ben met mijn cluppie en dat gun ik iedereen🥰 Feel free om in de reacties op zoek te gaan naar een kookclub bij jou in de buurt! Laat weten dat je zoekt, zet de omgeving waarin je zoekt erbij en deel optioneel je eetvoorkeuren zoals vega of glutenvrij. Zie highlight ‘eetclub’ voor meer inspiratie. Ik ben zoooo benieuwd wie er gaat winnen🎉
⠀⠀⠀
In samenwerking met Foodies🍴
⠀⠀⠀
#eefsfood #bestekookclubvannederland #kookclub #eetclub #oproep #vegafood #eetclubleiden #orzo #pompoen #burrata #pistacheijs #kletskop #hartigetompouce #bladerdeeg #eetclubavond
HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔 ⠀⠀⠀ adv HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔
⠀⠀⠀
adv - ik val maar meteen met de deur in huis. Van de looks moet dit gerecht het niet per se hebben. Maar de smaak daarentegen?! Die is echt heel goed en veel verrassender dan je denkt😍
⠀⠀⠀
In de mooie showroom bij @velthuizenkeukens heb ik weer een gave keuken uitgekozen om dit lekkere maaltje te koken. Wie geeft me op voor het NK paprika vangen?! Echt fijn zo’n oven waar je in kunt gluren terwijl je nog bezig bent met koken🔥
⠀⠀⠀
Waar komt die lekkere smaak dan vandaan? De verse kruiden samen met het zoetzure van de azijn en suiker is echt een goede combi. Ben je benieuwd naar het recept? Ga dan naar velthuizenkeukens.nl, klik in de menubalk op recepten en dan vind je ‘m bovenaan. Alleen wat snijwerk en de oven doet de rest! Sla jij ‘m op?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met Velthuizen Keukens👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #keukenshowroom #woudenberg #traybake #bruinbrood #krieltjes #paprika #halloumi #gebakkenkaas #versekruiden #oregano #balsamico #olijfolie #knoflook #ui #watetenwevandaag
NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅 ⠀⠀⠀ Ik NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅
⠀⠀⠀
Ik ben zoooooo aan het genieten van het bootleven🥰 Eindelijk lekker aan het kokkerellen terwijl het zonnetje in mijn pannen schijnt☀️ Dit hield ik voor ogen wanneer ik het klussen van de winter even zat was🔧 Gelukkige meid dus! Ik probeer het spontane posten, zoals nu, (vaker) te blijven doen✅
⠀⠀⠀
Het recept is simpel en de ingrediënten kun je nu terugvinden in mijn stories🎥 Mocht je interesse hebben in het recept? Reageer even met: 🍅🍅🍅
⠀⠀⠀
Fijne avond. Liefs!😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #penne #pasta #nduja #tomaten #mozzarella #pijnboompitten #basilicum #foodblog #foodienl #lekkereten #receptpagina #eefsbootleef #bootkoken #tweepansgerecht
SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈 ⠀⠀⠀ Echt SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈
⠀⠀⠀
Echt héél erg lekker!! Perfect als lunch, maar ook als bijgerecht een toppertje👌🏻 Snijden, schudden, mengen & klaar! Zo simpel is het😍 Ook maken?
⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig👇🏻
➡️1 klein blikje cannellini bonen (125 gram)
➡️3 mini komkommers, in plakjes
➡️1 flinke tomaat, in kleine blokjes
➡️1 kleine rode ui, fijngesnipperd
➡️1 geroosterde gele paprika uit pot
➡️50 gram verkruimelde feta
➡️8 kalamata olijven, in ringetjes
➡️2 takjes platte peterselie, fijngehakt
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el citroensap
➡️1 el ahornsiroop
➡️Rasp van 1/4de citroen
➡️1 tl grove mosterd
➡️1/2 tl knoflookpoeder
➡️mespuntje komijnpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een afsluitbaar potje en schud goed door elkaar.
⠀⠀⠀
Snijd de ui heel fijn, haal het vruchtvlees uit de tomaat (doe weg) en snijd dit ook in kleine blokjes. Net als de paprika! Zet de rest van de ingrediënten klaar.
⠀⠀⠀
Doe alles in een diep bord, giet de dressing erover, schep door elkaar en eet smakelijk❤️
⠀⠀⠀
Sla jij ‘m op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #bonensalade #komkommer #tomaat #lunchsalade #rodeui #feta #komkommer #goodfood #vullend #makingofreel #salad #peterselie #dressing #foodienl #receptenpagina #veggies #gelepaprika #foodblog
DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥 ⠀⠀⠀ Joehoeeee! Ik DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥
⠀⠀⠀
Joehoeeee! Ik doe weleens vaker verslag van mijn dag, maar nog nooit eerder op deze manier📅 Het was dé dag dat ik mijn nieuwe auto op ging halen🥰 Een ónwijs lekkere salade maakte, een spelletje Keer op Keer won en meer! Dat hoor je in de voice over🔊 Vragen kun je altijd stellen👇🏻
⠀⠀⠀
Vaker doen op deze manier?
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdagvlog #dailylife #nieuweauto #blijei #fijnedag #dagvlog #proberenkunjeleren #huishouden #sushibowl #gyoza #appel
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord