• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Koekjes Vegan lekkers

Vegan hazelnoot-koffiekoeken

Eefje
4 reacties
18 juni 2020
Vegan hazelnoot-koffiekoeken

Vegan koeken close up

Mijn koekjes bak fase is nog lang niet over geloof ik! Nadat ik eindeloze smaak combinaties aan het bedenken een uitvoeren ben vond ik het ook de hoogste tijd om een vegan variant te proberen. Tegen mijn verwachtingen in lukte deze gelijk perfect (vind ik dan). Wederom smeuïg, smaakvol en met een krokante rand!

Close up vegan koffie

Zorg dat je de hazelnoten goed roostert van te voren. Dit kan in een droge koekenpan maar ik gebruik zelf liever de oven. Ongeveer 10 minuten op 200 graden, tot ze mooi goudbruin zijn. Nog meer toevoegen? Een handje pure of melk (vegan) chocolade zou er ook heerlijk bij smaken, dan begint het echt op Nutella koeken te lijken. Ik vind ze zelf echt het lekkerst met een zachte binnenkant. Wil je ze liever iets steviger? Bak dan twee minuutjes langer!

Koffie en koeken vegan

Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd12 minutenTotale tijd1 uur

Dit heb je nodig (9 koeken):
 150 gram zelfrijzend bakmeel
 150 gram kristalsuiker
 125 gram koude plantaardige boter (ik gebruikte ongezouten Flora Plant)
 30 gram amandelmeel
 5 el havermelk
 1 el chiazaad
 2 zakjes oploskoffie (4 gram)
 1 tl vanille extract
 1 tl maizena
 85 gram geroosterde hazelnoten, grof gehakt
 flinke snuf zout
Nog meer nodig:
 bakplaat
 2 velletjes bakpapier
 koekjes uitsteker of eet-ring
 eetlepel, het liefst zo'n maatschepje
 stand-of handmixer
 ijsschep

Zo maak je het!
1

Meng allereerst de havermelk met het chiazaad en oploskoffie. Roer goed door en zet apart voor ongeveer 5 minuten. Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.

2

Meng dan de plantaardige koude boter blokjes met de suiker, vanille en het zout.

3

Voeg hier dan het chiazaad mengsel aan toe en roer tot het is opgenomen door de boter.

4

Voeg dan het zelfrijzend bakmeel, havermeel en de maizena toe. Roer tot een dik deeg. Voeg dan de grof gehakte hazelnoten toe, meng deze er ook goed doorheen.

5

Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop. Proportioneer 5 balletjes deeg en verdeel deze over de bakplaat. Schuif deze voor 12 minuten de oven in.

6

Wanneer je ze uit de oven haalt zet je de eet-ring om een koek en maak je snelle ronddraaiende bewegingen om de koek perfect rond te maken. Herhaal dit bij alle koeken. Daarna druk ik ze nog een beetje plat met de bolle kant van een eetlepel. Hoeft niet, wat je zelf wil.

7

Schuif de koeken met bakpapier en al op het aanrecht om af te koelen. Herhaal dit met de overige 4 deegbollen. Laat de koeken volledig afkoelen voordat je ze eet. Makkelijk in te vriezen voor een later moment. Of eet ze binnen ongeveer 3 dagen op.

Ingrediënten

Dit heb je nodig (9 koeken):
 150 gram zelfrijzend bakmeel
 150 gram kristalsuiker
 125 gram koude plantaardige boter (ik gebruikte ongezouten Flora Plant)
 30 gram amandelmeel
 5 el havermelk
 1 el chiazaad
 2 zakjes oploskoffie (4 gram)
 1 tl vanille extract
 1 tl maizena
 85 gram geroosterde hazelnoten, grof gehakt
 flinke snuf zout
Nog meer nodig:
 bakplaat
 2 velletjes bakpapier
 koekjes uitsteker of eet-ring
 eetlepel, het liefst zo'n maatschepje
 stand-of handmixer
 ijsschep

Aanwijzingen

Zo maak je het!
1

Meng allereerst de havermelk met het chiazaad en oploskoffie. Roer goed door en zet apart voor ongeveer 5 minuten. Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.

2

Meng dan de plantaardige koude boter blokjes met de suiker, vanille en het zout.

3

Voeg hier dan het chiazaad mengsel aan toe en roer tot het is opgenomen door de boter.

4

Voeg dan het zelfrijzend bakmeel, havermeel en de maizena toe. Roer tot een dik deeg. Voeg dan de grof gehakte hazelnoten toe, meng deze er ook goed doorheen.

5

Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop. Proportioneer 5 balletjes deeg en verdeel deze over de bakplaat. Schuif deze voor 12 minuten de oven in.

6

Wanneer je ze uit de oven haalt zet je de eet-ring om een koek en maak je snelle ronddraaiende bewegingen om de koek perfect rond te maken. Herhaal dit bij alle koeken. Daarna druk ik ze nog een beetje plat met de bolle kant van een eetlepel. Hoeft niet, wat je zelf wil.

7

Schuif de koeken met bakpapier en al op het aanrecht om af te koelen. Herhaal dit met de overige 4 deegbollen. Laat de koeken volledig afkoelen voordat je ze eet. Makkelijk in te vriezen voor een later moment. Of eet ze binnen ongeveer 3 dagen op.

Vegan hazelnoot-koffiekoeken
IngrediëntenAanwijzingen

Vegan koeken stapel staand

Bovenaf vegan koeken

Nog meer goddelijke kookrecepten:

Amandel koeken met citroen en witte chocolade

Chocolade koeken met karamel en pinda m&m’s

White chocolate chip cookies met pecannoten

Liefs,
Eefje 

Hazelnoten Koeken Koffie Taart Vegan
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Marloes

    27 februari 2021 12:44

    Deze koeken heb ik al twee keer gemaakt in twee weken. Dat zegt al iets over hoe lekker ze zijn! Heerlijk recept, dankjewel!

    Beantwoord
    1. Eefje

      27 februari 2021 15:36

      Wat leuk om dat te lezen Marloes! Dank voor je berichtje 🙂

      Beantwoord
    2. Annemarie

      12 juni 2021 09:33

      Ik heb een pot oploskoffie. Gebruik ik 4 of 8 gram?

      Beantwoord
      1. Eefje

        12 juni 2021 09:56

        Ik zou 4 doen, zoals in het recept staat😄

        Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Amandel koeken met citroen en witte chocolade

volgend bericht

Sushi bestellen in Leiden? Dat doe je hier!

meest gelezen
36.749x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
21.378x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
13.627x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
10.721x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De laatste vakantiedagen waren in Velika🇬🇷 Weer heel anders dan de vorige twee plaatsen. Ruim 11km kustlijn! Hier in de buurt is ook niet super veel te doen, na het wéér niet vinden van een waterval heb ik ‘m vooral lekker op het chillen gezet🏖 Ze hebben hier namelijk wel de betere beach clubs met écht lekkere bedjes😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb dus niet zoveel tips voor deze omgeving zoals in mijn vorige twee vakantie posts.. Wat wel leuk is, is om in een klein uurtje naar Larissa te rijden📍 Een gezellige stad bomvol terrasjes, bakkers en winkels🥨 Een veel leukere sfeer dan bijvoorbeeld in Volos. Ik deel wel een paar algemene tips en het antwoord op die ene veelgestelde vraag: BEN JE ALLEEN OP REIS⁉️ Nee, dat ben ik niet😁 Ik ben de ‘alleen game’ aardig aan het uitspelen maar in mijn eentje op vakantie is nog een drempeltje te ver voor nu. Overweeg wel zo’n groepsreis voor misschien volgend jaar!✈️ Heb jij daar ervaring mee? Ben benieuwd👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn pro vakantie tips:
➡️Boek meerdere airbnb’s in 1 vakantie. Zo moet je steeds verhuizen en lijkt het wel vakantie in een vakantie. Voor je gevoel ben je veel langer weg dan, in mijn geval, 11 dagen👍🏻
➡️ Zorg dat je tweede en/of derde airbnb een wasmachine heeft. Met alleen handbagage reizen is heeeeerlijk en gaat prima als je je favo jurk en short kan wassen🧼
➡️ Fix een auto! Zonder lijkt me bijzonder saai🚗💨
➡️ Pak de ochtenden voor een uitje en plof ‘s middags op het strand⛱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit was ‘m! Vandaag nog een roadtrip van 4+ uur en dan veilig naar huis vliegen✈️ Komende week verschijnt er vast weer een lekker recept online (moet nog even bedenken wat😋). Op mijn persoonlijke account heb ik dagelijks een vakantie verslag in mijn stories gedeeld. Deze staan opgeslagen in een highlight mocht je nog benieuwd zijn✅ Check het via @eefjefriedhoff 🙋🏻‍♀️ Fijne zondag❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dikke liefs😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #reisverslag #kiezelstrand #vakantietips #griekenland #strandmeisje #beachclub #kustplaats #velika #greece #uiteten #baklava #blijmeid #vakantievibes
GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De roadtrip vanuit Nea Makri hiernaartoe was echt heeeerlijk🚗💨 Rustige mooie (tol)wegen met prachtig uitzicht🙌🏻 Kala Nera is een heel gezellig dorpje om binnen te rijden. Mooi lang strand, heel veel restaurantjes en een fijne sfeer🏖 Ik denk wel dat het hier erg druk is in het hoogseizoen, maar dit valt nu nog reuze mee👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅In het bergdorpje Milies kwam ik per ongeluk terecht na het niet kunnen vinden van een waterval(letje)… Heel leuk om hier de auto even stil te zetten en een hapje en drankje te bestellen op het grote terras die helemaal in de schaduw staat door maar één mega grote boom?!🌳 Ook vond ik hier in het eerste de beste winkeltje mijn twee ‘vaste’ souvenirs; een mooi kopje en een ring💍
✅Ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden is het naar Meteora📍 Hier staan bizarre rotsen met her en der een klooster erop gebouwd (hier kun je naar binnen). Absoluut een tikkie toeristisch, maar ik vond het de flinke rit zeker waard! Erg indrukwekkend👀
✅In een paar dagen heb ik niet alles uit kunnen proberen natuurlijk. Maar ik zou ‘1900’ uitkiezen om te gaan eten hier🍴 Voor wat ik deze vakantie allemaal heb gezien was dit de ‘modernste’ kaart met zowaar een vegan hoofdstuk🌱 Vooral de tweede avond heb ik er geweldig (o.a. Moussaka) gegeten😍
✅Als uitje is de stad Volos een prima plan om even doorheen de struinen en dan aan de haven wat de drinken. Mocht je ook een lange, brede vrouw zijn met maat 48? Dan kun je het wel vergeten om een leuke jurk te scoren👗 Tenzij je er voor elke bovenbeen 1 zoekt😂
✅Het is GEWELDIG om je appartement op 30 meter van zee te hebben🌊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag door prachtig boerenlandschap in 2 uur naar het nieuwe huisje gereden voor deel 3 van deze vakantie🌾 Nu op 50 meter van zee🙌🏻🇬🇷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dagelijks Grieks story verslag is te zien via @eefjefriedhoff mocht je dat leuk vinden🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #griekenland #minireisverslag #kalenera #kustplaats #blijemeid #vakantievibes #meteora #greekfood #aubergine #feta #dinerenaanzee #souveniertje #eefdsfood #goldenhour #griekenlandvakantie #vakantieupdate
GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 2,5 dag zitten erop! Lekker eten, freddo cappuccino, het niet hebben van plannen, Griekse sfeer en meer🥰 Het leek me leuk per verblijf locatie een korte samenvatting te delen. Komt ie👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Strand - Moraitis beach (18 minuten rijden)🏖 Heerlijk (zand)strand, lekkere bedjes, niet druk (in deze tijd van het jaar), gezellige en relaxte sfeer en een strandbar met vet lekkere broodjes en salades👌🏻
✅Restaurant - To Akrogiali. Met je stoel in de kiezels, strak aan zee. Fijn uitzicht en lekker eten, vooral de gefrituurde courgette en gebakken kaas waren perfect💯
✅Bakkerij - Ik krijg de naam niet echt vertaald maar het zit op; Marathonos 118. Alles behalve klein en authentiek, maar ik was onder de indruk van de hoeveelheid en hoe geweldig vol en georganiseerd alles erbij lag🥖 Af te raden voor mensen met keuzestress🤓
✅Supermarkt - het zal een keten zijn, maar My Market vond ik top! Ik kom hier niet om groente te eten en zelf te koken, maar de groenteafdeling zag er echt méga goed uit🎉 Ook vond ik er mijn all time lievelingskauwgom die ik in Nederland al jaren niet meer kan kopen en online extreme verzendkosten heeft..🛒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌Airbnb appartement: Would not recommend.. Het schoolvoorbeeld van hoe lovende recensies niet altijd echt waar zijn. Zeer ongezellig, echt oude bende en niet bepaald schoon. Wel 4 minuten lopen van zee👍🏻 Is ook wat waard😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag een roadtrip van ongeveer 4 uur naar het nieuwe huisje🚗💨 Zin in wat meer ‘idyllisch’ Griekenland, hoop ik vandaag te zien🙌🏻 Dagelijks verslag in stories via @eefjefriedhoff 📷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #photodump #griekenland #freddocappuccino #minireisverslag #NeaMakri #vakantie #topsenflops #groenteafdeling #grieksesalade #zonzeestrand #chillvakantie
50.000 VOLGERS, VIJFTIGDUIZEND🥳🍾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liefde voor jullie❤️ Het is niet normaal⁉️ Ik had voor dit jaar een mooi en realistisch doel: met 45k volgers het jaar uit. Maar het zijn er nu al veel meer dan vijftigduizend (!!) en het is pas half juni😱 Super cool!😍 Afgelopen maanden was er zoveel groei en positiviteit. Dat voelt als méga waardering voor het harde werk🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Echt, DANK DANK DANK🙌🏻 Door jullie bij elkaar kan ik deze uit de hand gelopen hobby mijn werk noemen! Fijn dat ik je kan inspireren met mijn recepten en kan vermaken met persoonlijke kijkjes in mijn leven en achter de schermen🎥 Hopelijk blijf je nog lang hangen hier☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De timing kon bijna niet beter☀️ Ik ga nu namelijk lekker chillen met mijn billen in het Griekse zand (of kiezels, je weet maar nooit daar)🇬🇷 Op wat vakantiekiekjes na zal het hier rustig zijn komende weken📸 Gelukkig staat eefsfood.nl bomvol met recepten dus je hoeft je niet te vervelen!✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hele dikke liefs,
Eef😙
FRAMBOOS BITES MET CRISPY CORNFLAKESBODEM🌽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een romige frambozenmousse, een knapperige bodem van cornflakes, witte chocolade en geroosterde amandelen en een frambozen topping💕 Klinkt best goed toch?😃 Het heeft lekker uitgepakt in ieder geval! Ook maken? Ik vertel je hoe👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Doe 90 gram cornflakes in een zipzakje en knijp erin tot de stukjes wat kleiner zijn. Doe in een kom samen met 40 gram geroosterde amandelen stiften. Smelt 200 gram witte chocolade au bain Marie en roer dit erdoorheen. Neem een vierkant of ronde vorm of bakrand van 18-20cm en bekleed deze met bakpapier. Stort het mengsel op de bodem en druk dit goed aan tot in de hoekjes. Zet koud.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Laat 6 blaadjes gelatine weken in koud water (voor minimaal 15 minuten). Ontdooi 350 gram diepvries frambozen in een steelpan op laag vuur. Wanneer ze zacht zijn druk je ze door een bolzeef. Het pitten prutje mag weg het sap hou je over. Verhit hiervan de helft en los de gelatine erin op. Roer het dan door de rest van de sap.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Klop 400 ml slagroom lobbig met 65 gram kristalsuiker en een eetlepel vanille extract. Giet dan al mixend het fruitsap-gelatine mengsel erbij (let op dat dit niet te heet of te koud is, iets warmer dan handwarm is prima). Neem een siliconen spatel om echt alles goed te mengen. Giet dit op de bodem en zet voor minimaal 3 uur koud.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Doe 125 gram diepvries frambozen in een steelpan en breng dit aan de kook. Voeg dan 2 tl maizena en 1 tl kristalsuiker toe. Als het iets dikker wordt zet je het vuur uit. Laat afkoelen en gebruik dit samen met verse frambozen als topping. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Ik zou het binnen 4 dagen opeten. De cornflakes verliest elke dag een heel klein beetje bite ivm het vocht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept opslaan kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #nobake #recept #frambozenmousse #cornflakes #crispy #foodblog #slagroom #frambozen #mousse #taart #foodienl #foodfotografie #pinkfood #fruit #instarecept #receptenblog #raspberry #foodcloseup
LEMON POPPY OATS🍋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ja hoor LEMON POPPY OATS🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is een heerlijk fris en zomers ontbijtje😍 Nog een soort van gezond ook! Wat wil je nog meer?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De overnight oats kennen we allemaal wel denk ik? Nu heb ik de havermout een beetje fijngemalen vooraf waardoor het wat meer het ‘pap’ idee hebt. Ik was blij verrast met de smaak en met de structuur. Ook maken?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 2 porties:
➡️200 ml water
➡️150 gram magere citroenkwark
➡️120 gram havermout vlokken, gemalen
➡️1 zakje vanillesuiker*
➡️1 el honing*
➡️1 el maanzaad
➡️1 el chiazaad
➡️rasp van 1 kleine citroen
➡️150 gram magere citroenkwark (als topping)
➡️6 el granola (ik gebruikte gekregen lemon poppy granola van OOT, erg lekker!)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Meng alles behalve de topping goed door elkaar en zet een nachtje van tevoren in de koelkast. Verdeel dan over twee kommetje en maak af met extra citroenkwark en de granola. Eet smakelijk! *Er bestaat vast wel één of ander suikervrije vanillesiroop, daar kun je dit prima mee vervangen als je wil👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je dit ook maken? Sla de post dan op, zo kun je het recept makkelijk terugvinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #healthybreakfast #recept #ontbijt #havermout #overnightoats #maanzaad #citroen #kwark #havermoutpap #foodblog #foodfotografie #lemonpoppy #foodienl #summerfood
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
28 mei 2022

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade
25 mei 2022

Goedgevulde rijstsalade met veel groente

Goedgevulde rijstsalade met veel groente
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord