• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

Mijn week in foto’s #1

Eefje
4 reacties
20 april 2020
Mijn week ik foto's #1

Mijn week ik foto's #1

Hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn afgelopen week! Al eerder schreef ik dit soort artikelen onder verschillende titels. Elke keer dacht ik, dit is het! Bleek toch niet.. Vanaf nu noem ik het ‘Mijn week in foto’s’. Zeker geen kanshebber voor de originaliteitsprijs maar dat boeit niet. Welkom bij mijn week in foto’s #1.

Het zit al een paar weken in mijn hoofd om hier weer mee te beginnen. Maar ik twijfelde, want ja, wat valt er allemaal te vertellen en delen nu in tijden van quarantaine? Ook ik zit natuurlijk al een week of 4 thuis. En eerlijk gezegd ga ik héérlijk! Ik heb me nog geen dag verveeld of down gevoeld onder deze omstandigheden. In tegenstelling tot de eerste maanden van dit jaar. Ik zal er niet verder op ingaan maar die waren voor mij kort gezegd gewoon ruk. Het is misschien gek of het klinkt tegenstrijdig in deze tijd maar ik heb me in tijden niet zo goed gevoelt dan nu. 

Ik vermaak me dus prima! Ik heb ook meer ritme in mijn dagelijkse dingen dan ooit tevoren. Ik dacht altijd dat ik daar niet zo van was maar ik vind het stiekem wel lekker! Ook ben ik wild aan het sporten geslagen (wrijf maar even in je ogen, ja je leest dit goed). Daarover icm mijn teruggekeerde motivatie wil ik binnenkort nog een ander artikel delen. Mijn dagen zien er nu een beetje als volgt uit: opstaan, een paar uur werken, in de zon liggen met niks of een boek (ik krijg maar 2 uur zon per dag in mijn tuin en die pak ik volop), nog even wat werk, sporten, eten & chillen.

Maandag

Einde ochtend deed ik alvast alle voorbereidingen voor de bake-along van Miljuschka die ik ‘s middags zou gaan volgen. Een onderdeel van een fijne opdracht waar ik mee bezig ben voor Flora Plant. Als ik iets vervelend vind het het lezen van stappen van een recept. Ik vond het dus mega chill dat ik alleen maar een beetje mee hoefde te luisteren en kijken. De cake lukte perfect! Het eindresultaat kun je hier vinden.

Ergens rond 16 uur vond ik het wel tijd voor een tweede paasdag brunch. Ik kon niet kiezen dus het werd een tafel vol. Dat ging er wel in, ik had immers nog niets gegeten. 

Paasbrunch

Ik kreeg een mailtje van mijn orthodontist dat mijn afspraak van 22 april is verzet naar eind juli.. Janken! Volgens mijn eigen super strakke planning hoop ik en denk ik dat het oprecht mogelijk is om rond december dit jaar mijn beugel uit te zwaaien. Maar goed, met twee maanden vertraging wordt dat natuurlijk niks.. 

En er was nog een leuke verrassing! Afgelopen oktober dook ik samen met Roos de keuken in. Zijn filmde en stelde mij vragen en ik deed wat en gaf antwoord. Het heeft even geduurd maar Roos heeft er een mini docu van 4 minuten van gemaakt. Meer werk van Roos kun je hier vinden. En hier kun je de video bekijken!

Dinsdag

In de loop van de middag appte ik mijn gappie Leroy even om voor te stellen te FaceTimen. Nou dat nam een andere wending en binnen 5 minuten stonden we te real life voordeur meeten. Hoogtepuntje van de week!!

Hier sta ik afgebeeld met mijn nieuwe bff voor weer een workout @ home! Ging super lekker want ik had maandag een dagje rust gehouden. Drie euro bij Decathlon, top ding!

Tijd om te koken! Ik had nog een stronkje witlof, halve courgette en een berg spinazie liggen. Samen met een scheut room, pesto en manchego heb ik er weer een feestmaaltje van gekookt.

Woensdag

Goed, waar gaat het heen met je leven als je uitkijkt naar een pakketje met nieuwe sport artikelen? Dat is nu serieus de situatie. Ik zeg het gewoon eerlijk mijn nieuwe matje en weerstandbanden; nog een hoogtepuntje van de week!

Over hoogtepunten gesproken. Rond half 6 ging de bel en stond er een Uber eats bezorger voor de deur met goddelijke dingen. Ik mocht de nieuwe pizza van De Pizzabakkers ism Brandt en Levie uitproberen. En dat niet alleen, er zat ook een heerlijk B&L worstje, heeeeerlijke tiramisu, en een fles koude bubbels bij. Maar het beste misschien van alles is dat er gewoon 2 (!!) pizza’s in mijn tas zaten. Jij snapt wel wat ik twee dagen heb gegeten? En die Salsiccia al tartufo pizza is echt een dikke aanrader.

Vraag me niet hoe maar na dit eet festijn had ik nog trek in een ijsje. Ik heb er serieus een hele doos over moeten doen om tot de conclusie te komen dat ik deze schoolkrijt ijsjes lekker vind. Niet súper lekker maar gewoon lekker.

Donderdag

Net zoals half Nederland heb ik een ‘groene kneusjes box’ besteld bij plantje.nl. Super leuk. Je krijgt een pakket vol planten (wat, welke en hoeveel weet je dus niet).

kneusjesbox

De planten zijn nog super mooi maar staan of al te lang ergens waar ze wel worden verzorgt maar blijkbaar niet verkocht. Of er zit een gek of lelijk blad aan bijvoorbeeld. Je betaald slechts 17,50 + een paar euro verzendkosten. 1 plant uit de box had ik al, maar deze is mooier verdeeld en 3 keer zo klein dus die heeft ook een mooi plekje gekregen.

Vrijdag

Ik werd vroeg wakker en kon niet meer slapen. Om 11 uur stond namelijk mijn eerste live kookvideo voor een nieuwe opdrachtgever op de planning. Nou heb ik niet echt spanning van live gaan. Maar als je het in opdracht doet voor een partij is dat toch wel een beetje spannend. Er is meer druk omdat je niks wil vergeten te zeggen of iets heel raars doet ofzo. Ik zette alles klaar incl een extra telefoon zodat ik de binnenkomende vragen en reacties goed kon lezen tijdens het koken. Het ging allemaal goed en ik was blij met de video. De opdrachtgever ook, yes! De video terugkijken? Dat kan hier!

Ja, en als je er dan toch een beetje fatsoenlijk uitziet met een laagje mascara (unicum is deze tijden). Dan kun je net zo goed een keuken portret shoot er achteraan doen. Sproeten galore <3

Na mijn uurtje zonnen sprong ik met een paar diepvries punten cheesecake in de auto. Ik heb ze gebracht bij Susan!

Even bijgekletst bij haar in de tuin en in ruil kreeg ik een door haar dochter net gebakken bramen koek en drop-fruit ijsje (deze vind ik trouwens wel helemaal de bom, gelijk na 1 ijsjes!).

Zaterdag

Yes, het andere pakketje waar ik al de hele week naar uitkeek was deze. Ik draag heel graag en altijd minimalistische zilveren ringetjes, mocht je dat nog nooit zijn opgevallen. Sinds een tijdje volg ik Viev op Instagram en wilde al heel lang iets betellen maar ik kon steeds niet kiezen wat. Toen ik eenmaal bestelde kon ik me niet inhouden zoals je ziet. Ik heb echt loaded fingers nu en er past niet echt iets meer bij! Ze maakt op maat maar kan ook een ander ontwerp voor je maken. Check daarvoor Viev haar website!

Zondag

Ik stond op zonder plan en binnen een half uur was ik bezig met het bakken van een heerlijke cheesecake! Dit was één van mijn favoriete tussendoor shot. Een pannetje met borrelden karamel. Het recept voor deze cheesecake met witte chocolade, karamel en pecannoten kun je hier vinden!

Ik heb dus sinds 3 weken toegang tot Netflix (ja ook dit lees je goed). Ik maak er onbedoeld altijd een heel ding van om aan een nieuwe serie te beginnen. Ik doe dat dus ook eigenlijk nooit en ik kijk gewoon heel veel tv. Ik had niet zoveel zin om gelijk in een super zware serie te duiken en kreeg de tip van een vriendin voor een leuk comedy. De eerste 4 afleveringen dacht ik nog, ga ik dit echt echt leuk vinden? Maar na 5 afleveringen wilde ik echt blijven kijken. En nu? Nu ben ik HOOKED, HYPED EN KAN IK NIET MEER STOPPEN MET KIJKEN?! En heb ik er in 1 week 3 seizoen van 20 afleveringen er doorheen gejaagd.. Misschien was het diep van binnen zelfbescherming om nooit aan Netflix te beginnen haha. Gelukkig zijn er nog een paar seizoenen te gaan. LOVE IT!

Na een grijs en grauw dagje scheen de zon weer heerlijk en genoot ik van een fluffy rozen smoothie bowl met framboos, banaan en mini speculaasjes. 

Zo, dit was ‘m. Mijn week! Een heerlijke en ik hoop dat deze week net zo fijne wordt. Ook voor jou!

Liefs,
Eefje

kijkje Mijn week in foto's
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Carlijn

    20 april 2020 19:43

    Leuk dat je er weer mee begonnen bent. Genoeg leuks om te laten zien!

    Beantwoord
    1. Eefje

      20 april 2020 19:54

      Heel erg leuk om te horen Carlijn! Ik heb altijd het gevoel dat ‘niemand’ het leest maar stiekem maak ik deze artikelen ook echt voor mezelf omdat ik het later echt leuk vind om terug te lezen. Fijne avond! Lieve groetjes, Eef

      Beantwoord
  2. Kim

    21 april 2020 08:43

    Super leuk! Ik hou van weekoverzichten. Dus doe maar gewoon lekker 😊

    Beantwoord
    1. Eefje

      21 april 2020 08:56

      Leuk om te horen Kim, dankjewel 😊

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Cheesecake met witte chocolade, karamel en pecannoten

volgend bericht

Eetdagboek #10

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DÉ POMPOENSOEP DIE JE ECHT MOET MAKEN🧡
⠀⠀⠀
Dit is hoe ik al jaren mijn pompoensoep maak, maar nu nóg lekkerder. Ik heb het recept een beetje aangepast en dat heeft héél goed uitgepakt voor de smaak😍 Er zitten twee, nu niet meer zo geheimen, ingrediënten in. Namelijk; sinaasappel & kaneel!🍊 Misschien denk je ‘huh??’, maar dit is echt heel lekker👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor ruim 1,5 liter soep:
➡️800 gram (voorgesneden) pompoen, schil mag eraan blijven zitten wanneer je er zelf één aan stukjes hakt
➡️800-1100 ml kokend water
➡️200 ml volvette kokosmelk
➡️2 flinke uien, fijngesnipperd
➡️2 bollen knoflook
➡️1 flinke el tomatenpuree
➡️rasp van een (bio) sinaasappel
➡️2 groenten bouillonblokjes
➡️2 tl Ceylon kaneel
➡️1 tl paprikapoeder
➡️1/2 tl chilivlokken
➡️creme fraiche, iets verdund met water
➡️geroosterde pompoenpitten
➡️Peper, zout en olijfolie
⠀⠀⠀
Verdeel de pompoenblokjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie en paprikapoeder en chilivlokken. Snijd de kapjes van de bollen knoflook af en leg deze op een stukje aluminiumfolie. Doe hier olijfolie en zout op, vouw dicht en leg ook op de bakplaat.
⠀⠀⠀
Bak dit 35 minuten in een hete lucht oven van 200 graden, schep halverwege een keertje om. Tegen die tijd fruit je de uitjes aan in een pan met een beetje olijfolie daarna voeg je de tomatenpuree toe om kort mee te bakken. 
⠀⠀⠀
Schuif dan de geroosterde pompoen erin en knijp de knoflook uit. Voeg dan de bouillonblokjes, sinaasappelrasp, kaneel, het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. De hoeveelheid water is afhankelijk van hoe ‘sappig’ je pompoen is en hoe dik je de soep wil hebben. Pureer glad met een staafmixer of in de blender en voeg naar smaak nog wat peper toe.
⠀⠀⠀
Maak af met de crème fraîche en geroosterde pompoenpitten. Eet smakelijk🙌🏻 Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #pompoensoep #kaneel #sinaasappel #soeprecept #pompoen #foodblog #pumpkinsoup
BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂 ⠀⠀⠀ Joehoeee, va BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂
⠀⠀⠀
Joehoeee, vandaag een hele andere video dan je van mij gewend bent🎥 Ik laat je zien hoe je zelf, behoorlijk betaalbaar, je eigen taartplateaus kunt maken🎉
⠀⠀⠀
De tip van een los bord en bijpassend schaaltje heb ik al vaak gegeven maar vandaag gaan we even twee stappen verder. Dus pak je lijmpistool er kwast er maar bij en kijk mee😍
⠀⠀⠀
Nodig:
➡️Lijmpistool.
➡️Ik nam acryl verf, maar je hebt ook keramiek verf en dat zal ongetwijfeld beter blijven zitten.
➡️Papier afplak tape van goede kwaliteit, ik had duidelijk een flut rol.
➡️Sjablonen (optioneel).
➡️Kwast(jes).
➡️Borden/schalen met bijpassende kommen/bekers, misschien heb je al wel iets in huis.
⠀⠀⠀
Haal de tape er vanaf wanneer de verf nog nat is. Een tweede laagje verf zal voor een strakker resultaat zorgen, maar ik vond het rustieke wel leuk zo (thanks to het flut tape). Het is maar ter inspiratie, dus maak er je eigen ding van❤️
⠀⠀⠀
Natuurlijk niet alleen leuk voor taart; je kunt ook een schaal met bijpassende mok (zonder oor) gebruiken. Deze kun je inzetten als fruitschaal of gebruiken op je borrel- of brunchtafel met brood erin🍞
⠀⠀⠀
Ga jij dit proberen? Een gaaf taartplateau voor nog geen tientje! Sla de Reel op en stuur door naar iedereen die dit moet zien✅
⠀⠀⠀
ENIGE MINPUNT⁉️ Zeer slecht op te bergen. Ik kan het weten want heb er meer dan 10 in huis😅
⠀⠀⠀
WELKE VIND JIJ HET TOFST?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdiy #taartstandaard #taartplateau #inspiratie #leukomzelftemaken #budgettip
⠀⠀⠀
Ps. Het blijven twee delen dus doe voorzichtig ermee en lijm zo nodig nog een keertje bij. Gebruik niet teveel, maar wel royaal👌🏻 Afwassen met de hand🧼
OVERHEERLIJKE BANOFFEE TAART🍌 ⠀⠀⠀ Deze ta OVERHEERLIJKE BANOFFEE TAART🍌
⠀⠀⠀
Deze taart is zooooooo lekker! Vol van smaak, romig en hij ziet er ook nog eens geweldig uit😍 Hier wil je toch een hap van?
⠀⠀⠀
Ook maken? Dit heb je nodig:
➡️300 gram Digestives
➡️125 gram roomboter
➡️1 el Ceylon kaneel
➡️Snufje zout
Vulling:
➡️1 blikje gecondenseerde melk
➡️2 bananen, in plakjes
➡️350 ml slagroom
➡️30 gram kristalsuiker
➡️1/2 el vanillepasta
➡️1 zakje klopfix (optioneel)
Topping:
➡️(70%) pure chocolade, geraspt
⠀⠀⠀
Hoe je ‘m maakt? Dat lees je op Eefsfood.nl, zet daarvoor ‘banoffee’ in de zoekbalk van mijn site🔎 Of Google gewoon naar ‘Eefsfood banoffee’👍🏻
⠀⠀⠀
Eet smakelijk alvast en ik wil heel graag jouw creatie zien🙌🏻 Stuur je er een foto van?😍 Sla op voor later zou ik zeggen✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #banoffeetaart #slagroom #banaan #karamel #chocolade #recept #nobake #banoffeepie #foodienl
HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰 ⠀⠀⠀ adv - J HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰
⠀⠀⠀
adv - Joehoeee, ik heb weer heerlijk online boodschappen gedaan bij Crisp! Dagelijkse boodschappen die de volgende dag al in huis waren, maar ook extra lekkers omdat ik mijn eetclub vriendinnen heb uitgenodigd voor een brunch🥐
⠀⠀⠀
Met lekker lokaal fruit maakte ik een salade, de kruidenroomkaas met zalm was een hit en Eef zou Eef niet zijn als er geen tomaten met burrata op tafel staan🍅 + de lekkerste croissantjes ever, heerlijke bagels🥯, suikerbrood, mimosa’s🍊🥂 & meer!
⠀⠀⠀
Crisp houdt van lokaal en ik ook👌🏻 Het komt rechtstreeks bij de teler of boer vandaan wanneer jij je bestelling plaatst✅ Knettervers en lekker! In mijn stories vind je een korting van €15,- op je eerste bestelling! Daarbij ontvang je een zak van die goddelijke croissants en óók nog een geweldige zelf afbak appeltaart van @jordysbakery 🍎 Doe er je voordeel mee😍
⠀⠀⠀
Voor de kenners; wat moet ik volgende keer zéker mee bestellen?? Ik ben benieuwd naar jullie tips en heb er vorige keer al zoveel aan gehad👇🏻 Bedankt alvast❤️
⠀⠀⠀
In samenwerking met @crisp_nl 🛒
⠀⠀⠀
#eefsfood #lekkercrisp #crispfan #vriendinnenbrunch #mimosas #bagels #croissants #onlineboodschappen
WEEKENDPLANNEN☀️ + HERSENSPINSELS👇🏻
⠀⠀⠀
Zo dat was even flink aanpoten afgelopen 2 weken. De to do lijst na een vakantie was zelden zo lang🤓 Klaar is ie nog niet, maar de absolute ‘moetjes’ zijn af of opgestuurd📮 Vandaag had ik een meeting op het strand en dit weekend ga ik lekker varen (nu kan het nog)🥰
⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik ook heel erg aan het nadenken over wat ik hier op ‘the gram’ allemaal deel/wil delen. Ik wil het niet per se anders, maar ik wil graag (nog) meer variatie!
⠀⠀⠀
Ik ben altijd mezelf hier, maar toch ook een gefilterde versie. Ik heb een veel fellere mening over dingen waar ik me vaak over op de vlakte hou bijvoorbeeld. Ook zou ik een leuk terugkomend (non food) topic in mijn stories willen optuigen dat met regelmaat terugkomt. Daarover zit ik nu te brainstormen met mezelf👍🏻 Input is zéér welkom hieronder in de reacties. De Instagram ergernissen nieuwe leven in blazen? Of de voor- en nadelen van het ‘single’ leven uitpluizen samen met jullie? Etc etc.
⠀⠀⠀
‘Eef test’ is ook een rubriek die ik weer wil oppakken. En dan in welke vorm? Eigen ondernemer zijn is geweldig, maar dat ‘ALLES’ kan laat me soms ook verzuipen. Welk (food)product moet ik testen en met mijn ongezouten review delen? Suggesties; ook welkom!
⠀⠀⠀
Ik denk ook vaak terug naar hoe Instagram van 5+ jaar geleden was en wat ik toen leuk vond om te delen. Onder andere dit soort hersenspinsels…
⠀⠀⠀
Dit was ‘m voor nu; wilde ik even kwijt.
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑 ⠀⠀⠀ Normaal b MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑
⠀⠀⠀
Normaal ben ik er niet zo happig op, maar soms komt er een foodtrend voorbij die je toch een keertje uit wil proberen! Deze combinatie is romig, zoet, zuur en fris tegelijk:⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
➡️1 bolletje burrata (100 gram)
➡️1 bevroren rijpe perzik
➡️1 rijpe passievrucht
➡️Balsamicostroop
➡️Gezouten pistachenoten
➡️Takje basilicum
➡️Honing of zoutflakes (optioneel)
⠀⠀⠀
Zorg dat de perzik goed bevroren is én gebruik een scherpe rasp. De rest spreekt voor zich!🔥
⠀⠀⠀
Tip: zet het bord/schaaltje van tevoren ook even in de vriezer, zo smelt het iets minder snel❄️
⠀⠀⠀
Als je het in 4 porties verdeeld heb je een hele leuke amuse voor een etentje met vrienden of familie🍨
⠀⠀⠀
Ook lekker om met een toastje doorheen te scheppen👌🏻 Sla jij ‘m op?✅ Direct opeten; maar dat lijkt me logisch.
⠀⠀⠀
#eefsfood #perzik #burrata #amuse #pistache #balsamico #passievrucht
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!