• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
De rest van het land Horeca tips

Spaghetteria Pastabar – ik ben fan!

Eefje
Geen reacties
23 februari 2020
Spaghetteria Pastabar - ik ben fan!

Menukaart spagheteria

Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Spaghetteria Pastabar. Ik schreef er toen over in mijn weekoverzicht welke je hier terug kunt lezen. Ik weet nog heel goed hoe leuk en lekker ik het vond en dat enthousiasme is eigenlijk niet meer weggegaan. Het jammere is dat er (nog steeds) geen vestiging van in Leiden zit. Wat weer neerkomt op dat ik er nooit meer heb gegeten na kennismaking. Al is de pasta nog zo goddelijk, je gaat er toch niet zo snel een uur heen en een uur terug voor reizen.

Na Amsterdam en Utrecht is onlangs een eerste vestiging in Rotterdam geopend en ben ik uitgenodigd om te komen eten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Met +1 Leroy in de trein die kant op. Ik had hem al helemaal lekker zitten maken dus zijn verwachtingen waren hoog! Deze vestiging is super groot en ruim (ten opzichte van de locatie waar ik eerder was). We werden welkom geheten en mochten een plekje uitkiezen. 

Olie op tafel

De kaart ligt op tafel en de keuze is ‘beperkt’. Dat is juist onderdeel van het hele concept. Er wordt bijna dagelijks gewisseld met wat er op het menu staat. Ik vind dat tof! Er zijn wel veel gerechten die rouleren. Ga er dus niet vanuit dat je dezelfde pasta als vorige keer kunt eten, al zit die kans er dus wel in. We zijn echt in de watten gelegd en ging rollend naar huis. Op drie dingen na hebben we de hele kaart geproefd. Om de avond af te trappen kregen we een lekkere Aperol Spritz en een heer-lijk broodje.

Aperol Spritz Spaghetteria

Er werd ons daarna nog gevraagd of we allergieën of andere wensen hadden. Leroy en ik zijn beide geen fan van gorgonzola. Toen ik dat zei was de reactie: ‘toch ga ik jullie die geven’. Zulke uitspraken doe je als je weet waar je het over hebt. En hoewel ik echt anti gorgonzola ben werd ik toch benieuwd. Het kwam op tafel samen met twee andere pasta’s. We begonnen eerst aan de gorgonzola ravioli omdat we dachten daar het minst fan van te zijn. De eerste hap was even wennen maar ik moet toegeven het was super mild van smaak en die prei erbij was echt een toppertje. Per ravioli vonden we het lekkerder worden! Uiteindelijk vonden we het stiekem jammer dat het bord leeg was. Tot zover de eerste verrassing van de avond!

Gorgonzola pasta

We schoven een bord door en begonnen aan de fruti di mare. Lekker maar iets minder smaak vonden wij maar dat komt denk ik door de volgorde van eten.

Fruti di mare pasta

Ragout van eend met rode wijn en kaneel. Voor de oplettende kijker ik eet normaalgesproken geen eend. Heel heel zelden als ik het voor mijn neus krijg/of ik het niet door heb wel. Het was heerlijk! Leuk om de kaneel duidelijk maar niet overheersend terug te proeven.

Pasta eend

Honger hadden we niet meer maar na de vraag of we nog iets zouden lusten waren we toch ook nog wel erg nieuwsgierig naar de pasta met Toscaanse worst. ‘Komt eraan!’. Wederom heer-lijk.

Hanenkammen pasta

Met nog een extraatje, namelijk de penne Arrabiata. Nouuu, dit was echt niet normaal lekker. We durfde het eigenlijk niet te zeggen omdat het de meest ‘simpele’ pasta van de kaart is maar stiekem was het onze favoriet van de avond. Je weet echt niet wat je proeft <3.

Pasta arrabiata

Tiramisu for two! Ook al zo lekker! Dit wordt een beetje eentonig hè? Mijn aller lievelings tiramisu eet ik al jaren bij City Hall in Leiden maar deze kwam heel erg in de buurt.

Tiramisu Spaghetteria

Of dat het laatste was? Echt niet! Zuur of koud? Absoluut koud! Dit is de mildste (qua zuurheid) scropino die ik ooit heb gedronken. Dat is omdat ze hun eigen citroen sorbet maken en hiervoor gebruiken. Hier kan ik wel een paar glazen van op. Genieten!

Koude scropino

Of dat het dan was? Nog steeds niet! Als echte afsluiter kregen we nog een lekker glaasje ijs en ijskoude limoncello!

Limoncello

Zoals ik eerder al zei, rollend naar huis! Echt onwijs genoten en ik blijf gewoon hopen op een vestiging in Leiden om er vaker heen te gaan. Eerst in Den Haag zou ook al een upgrade zijn. Ga hierheen voor een overheerlijk bord pasta en een gezellige avond want met de sfeer zit het ook wel snor! Spaghetteria Rotterdam, bedankt!

• op de pasta foto’s zie je halve porties 
• er zijn 6 vestigingen in Amsterdam, 3 in Utrecht en nu ook 1 in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg
• de pasta prijzen liggen tussen €10,50 en €16,50

Liefs,
Eefje

Pastabar Spaghetteria Toffe zaak
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Reuze roze koek

volgend bericht

Fotoverslag van de eerste EEFSFOOD workshop! (22-02-’20)

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Mijn favoriete horecazaken in Leiden
Horeca tips In Leiden

Mijn favoriete horecazaken in Leiden

4 min leestijd
30 oktober 2019
Rode bessen cheesecake
Horeca tips

Lunch Le Pain Quotidien (Spuistraat-Nieuwezijds) + winactie!

2 min leestijd
17 februari 2017
Ga voedselverspilling tegen en eet bij Instock
Horeca tips

Ga voedselverspilling tegen en eet bij Instock

3 min leestijd
25 juli 2018
De Koekop Leiden
Horeca tips In Leiden

De Koekop – Leiden

4 min leestijd
16 april 2017
Uit eten bij The Bishop
Horeca tips In Leiden

Uit eten bij The Bishop

4 min leestijd
4 juni 2020
Toast zalm
Horeca tips

Brasserie Nieuw Noord – Rotterdam

2 min leestijd
8 december 2016

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
EET- EN KOOKCLUBS VAN NEDERLAND; OPGELET!🚨
⠀⠀⠀
adv - Aanstaande 11 juni organiseert @foodiesmagazine de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing🏆 Voor deze dag zijn er nog maar een paar plekjes vrij🙌🏻 Je hoeft geen masterchef te zijn en plezier staat voorop! Heb je (nog) geen kookclub? Geen enkel probleem. Trommel dan je kookgrage vrienden, familie of buren op🥁
⠀⠀⠀
Aanmelden kan tot en met 28 mei! En denk je nu, die titel is gaaf? Dan loop je vast ook warm voor de hoofdprijs. Dat is is namelijk jullie ingestuurde en winnende gerecht op de cover van Foodies; het augustus nummer😍 Ik zou het wel weten als ik jou was! Voor alle ins & outs verwijs ik je door naar mijn stories want daar vind je het juiste linkje✅ (mocht die verlopen zijn als je dit leest? DM me dan even, dan deel ik de linkt met je👍🏻)
⠀⠀⠀
Jullie weten al hoe dolgelukkig ik ben met mijn cluppie en dat gun ik iedereen🥰 Feel free om in de reacties op zoek te gaan naar een kookclub bij jou in de buurt! Laat weten dat je zoekt, zet de omgeving waarin je zoekt erbij en deel optioneel je eetvoorkeuren zoals vega of glutenvrij. Zie highlight ‘eetclub’ voor meer inspiratie. Ik ben zoooo benieuwd wie er gaat winnen🎉
⠀⠀⠀
In samenwerking met Foodies🍴
⠀⠀⠀
#eefsfood #bestekookclubvannederland #kookclub #eetclub #oproep #vegafood #eetclubleiden #orzo #pompoen #burrata #pistacheijs #kletskop #hartigetompouce #bladerdeeg #eetclubavond
HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔 ⠀⠀⠀ adv HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔
⠀⠀⠀
adv - ik val maar meteen met de deur in huis. Van de looks moet dit gerecht het niet per se hebben. Maar de smaak daarentegen?! Die is echt heel goed en veel verrassender dan je denkt😍
⠀⠀⠀
In de mooie showroom bij @velthuizenkeukens heb ik weer een gave keuken uitgekozen om dit lekkere maaltje te koken. Wie geeft me op voor het NK paprika vangen?! Echt fijn zo’n oven waar je in kunt gluren terwijl je nog bezig bent met koken🔥
⠀⠀⠀
Waar komt die lekkere smaak dan vandaan? De verse kruiden samen met het zoetzure van de azijn en suiker is echt een goede combi. Ben je benieuwd naar het recept? Ga dan naar velthuizenkeukens.nl, klik in de menubalk op recepten en dan vind je ‘m bovenaan. Alleen wat snijwerk en de oven doet de rest! Sla jij ‘m op?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met Velthuizen Keukens👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #keukenshowroom #woudenberg #traybake #bruinbrood #krieltjes #paprika #halloumi #gebakkenkaas #versekruiden #oregano #balsamico #olijfolie #knoflook #ui #watetenwevandaag
NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅 ⠀⠀⠀ Ik NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅
⠀⠀⠀
Ik ben zoooooo aan het genieten van het bootleven🥰 Eindelijk lekker aan het kokkerellen terwijl het zonnetje in mijn pannen schijnt☀️ Dit hield ik voor ogen wanneer ik het klussen van de winter even zat was🔧 Gelukkige meid dus! Ik probeer het spontane posten, zoals nu, (vaker) te blijven doen✅
⠀⠀⠀
Het recept is simpel en de ingrediënten kun je nu terugvinden in mijn stories🎥 Mocht je interesse hebben in het recept? Reageer even met: 🍅🍅🍅
⠀⠀⠀
Fijne avond. Liefs!😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #penne #pasta #nduja #tomaten #mozzarella #pijnboompitten #basilicum #foodblog #foodienl #lekkereten #receptpagina #eefsbootleef #bootkoken #tweepansgerecht
SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈 ⠀⠀⠀ Echt SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈
⠀⠀⠀
Echt héél erg lekker!! Perfect als lunch, maar ook als bijgerecht een toppertje👌🏻 Snijden, schudden, mengen & klaar! Zo simpel is het😍 Ook maken?
⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig👇🏻
➡️1 klein blikje cannellini bonen (125 gram)
➡️3 mini komkommers, in plakjes
➡️1 flinke tomaat, in kleine blokjes
➡️1 kleine rode ui, fijngesnipperd
➡️1 geroosterde gele paprika uit pot
➡️50 gram verkruimelde feta
➡️8 kalamata olijven, in ringetjes
➡️2 takjes platte peterselie, fijngehakt
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el citroensap
➡️1 el ahornsiroop
➡️Rasp van 1/4de citroen
➡️1 tl grove mosterd
➡️1/2 tl knoflookpoeder
➡️mespuntje komijnpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een afsluitbaar potje en schud goed door elkaar.
⠀⠀⠀
Snijd de ui heel fijn, haal het vruchtvlees uit de tomaat (doe weg) en snijd dit ook in kleine blokjes. Net als de paprika! Zet de rest van de ingrediënten klaar.
⠀⠀⠀
Doe alles in een diep bord, giet de dressing erover, schep door elkaar en eet smakelijk❤️
⠀⠀⠀
Sla jij ‘m op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #bonensalade #komkommer #tomaat #lunchsalade #rodeui #feta #komkommer #goodfood #vullend #makingofreel #salad #peterselie #dressing #foodienl #receptenpagina #veggies #gelepaprika #foodblog
DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥 ⠀⠀⠀ Joehoeeee! Ik DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥
⠀⠀⠀
Joehoeeee! Ik doe weleens vaker verslag van mijn dag, maar nog nooit eerder op deze manier📅 Het was dé dag dat ik mijn nieuwe auto op ging halen🥰 Een ónwijs lekkere salade maakte, een spelletje Keer op Keer won en meer! Dat hoor je in de voice over🔊 Vragen kun je altijd stellen👇🏻
⠀⠀⠀
Vaker doen op deze manier?
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdagvlog #dailylife #nieuweauto #blijei #fijnedag #dagvlog #proberenkunjeleren #huishouden #sushibowl #gyoza #appel
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord