Broodpudding, één van mijn favoriete manieren om oud brood nog lekker te maken. In dit geval had ik een stuk afbak ciabatta over. Ik had er een panini met kaas van kunnen maken maar ik ging voor een zoet ontbijt. En echt, ik was weer verrast hoe je met weinig en simpele ingrediënten echt iets heel erg lekkers kunt maken. Boven verwachting zitten smullen hiervan! Ook lekker met frambozen of ander diepvries fruit dat je nog hebt liggen.
Verwarm de oven voor op 190 graden hete lucht.
Kluts de eieren en voeg de melk, vanillesuiker en het zout toe. Roer dit door elkaar.
Scheur of snijd het brood in stukjes en meng dit door het ei mengsel. Voeg er dan ook wat kokos en mango blokjes aan toe en doe alles in een ovenschaaltje. Maak af met een eetlepel rietsuiker voor wat extra crunch.
Bak de pudding in ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 190 graden hete lucht.
Kluts de eieren en voeg de melk, vanillesuiker en het zout toe. Roer dit door elkaar.
Scheur of snijd het brood in stukjes en meng dit door het ei mengsel. Voeg er dan ook wat kokos en mango blokjes aan toe en doe alles in een ovenschaaltje. Maak af met een eetlepel rietsuiker voor wat extra crunch.
Bak de pudding in ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin. Eet smakelijk!