(Borrel)snacks

Kerstboom toastjes met pesto, tomaat en burrata

Toastjes bovenaf

Het kost even wat meer tijd maar dan heb je wel een leuk kerstig toastje van bladerdeeg. Een heel simpel hapje vol smaak! Haal je kerst koekjes stekers maar alvast tevoorschijn. Dit kun je natuurlijk ook maken met bijvoorbeeld sterren of kerstballen. Ik koos voor de kerstboom!

Prep Time15 minsCook Time12 minsTotal Time45 mins
Dit heb je nodig:
 1 rol bladerdeeg
 tomaatjes (het liefst Honingtomaten)
 Kalamata olijven, in ringetjes
 een kwart bol burrata, meer is altijd goed natuurlijk
Nog meer nodig:
 vork
 kerstboom koekjes steker
 bakplaat met bakpapier
Zo maak je het:
1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.

2

Steek dan zoveel mogelijk kerstboompjes uit 1 rol bladerdeeg. Leg deze op de met bakpapier beklede bakplaat. Prik de boompjes in met een vork.

3

Bak de boompjes lichtbruin en gaar in ongeveer 12 minuten en laat deze afkoelen.

4

Besmeer de boompjes met de zelfgemaakt pistache pesto en maak af met de olijven, tomaat en burrata. Lekker voor bij de pre kerstdiner borrel!

Ingredients

Dit heb je nodig:
 1 rol bladerdeeg
 tomaatjes (het liefst Honingtomaten)
 Kalamata olijven, in ringetjes
 een kwart bol burrata, meer is altijd goed natuurlijk
Nog meer nodig:
 vork
 kerstboom koekjes steker
 bakplaat met bakpapier

Directions

Zo maak je het:
1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.

2

Steek dan zoveel mogelijk kerstboompjes uit 1 rol bladerdeeg. Leg deze op de met bakpapier beklede bakplaat. Prik de boompjes in met een vork.

3

Bak de boompjes lichtbruin en gaar in ongeveer 12 minuten en laat deze afkoelen.

4

Besmeer de boompjes met de zelfgemaakt pistache pesto en maak af met de olijven, tomaat en burrata. Lekker voor bij de pre kerstdiner borrel!

Kerstboom toastjes met pesto, tomaat en burrata

Kerstboom toastjes bovenaf

Liefs,
Eefje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Je winkelmandje is nog leeg.