Maaltijden

Vega kapsalon met Griekse twist

Vega kapsalon

Onlangs ontdekte ik hoe lekker de vega (zelfs vegan volgens mij) gyros van Vivera is. Heel lekker gekruid en als je lang bakt wordt het nog krokant ook. Ik maakte er al een paar keer wraps mee en nu was het tijd voor iets anders. Ik gebruikte de gyros om kapsalon te maken met een Griekse twist. Het stelt niks voor om te maken maar het is een absolute winnaar
wat mij betreft!

Vega kapsalon bovenaf

Dit heb je nodig:
 325 gram dikke ovenfrieten
 80 gram vega gyros
 1 tomaat, in blokjes
 10 cm komkommer, in blokjes
 50 gram feta
 handje ijsbergsla
 rode ui, in halve ringen
 6 Kalamata olijven
Saus:
 1 el mayonaise
 1 el yoghurt
 1 klein teentje knoflook
 een paar druppels citroensap
 peper en zout
 1 tl oregano
Nog meer nodig:
 Ovenschaaltje
 velletje bakpapier
 steelpan
Zo maak je het:
1

Check de video!

Ingredients

Dit heb je nodig:
 325 gram dikke ovenfrieten
 80 gram vega gyros
 1 tomaat, in blokjes
 10 cm komkommer, in blokjes
 50 gram feta
 handje ijsbergsla
 rode ui, in halve ringen
 6 Kalamata olijven
Saus:
 1 el mayonaise
 1 el yoghurt
 1 klein teentje knoflook
 een paar druppels citroensap
 peper en zout
 1 tl oregano
Nog meer nodig:
 Ovenschaaltje
 velletje bakpapier
 steelpan

Directions

Zo maak je het:
1

Check de video!

Vega kapsalon met Griekse twist

Vega kapsalon verti

Liefs,
Eefje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Binnenkort meer!