Onlangs ontdekte ik hoe lekker de vega (zelfs vegan volgens mij) gyros van Vivera is. Heel lekker gekruid en als je lang bakt wordt het nog krokant ook. Ik maakte er al een paar keer wraps mee en nu was het tijd voor iets anders. Ik gebruikte de gyros om kapsalon te maken met een Griekse twist. Het stelt niks voor om te maken maar het is een absolute winnaar
wat mij betreft!
Dit heb je nodig:
325 gram dikke ovenfrieten
80 gram vega gyros
1 tomaat, in blokjes
10 cm komkommer, in blokjes
50 gram feta
handje ijsbergsla
rode ui, in halve ringen
6 Kalamata olijven
Saus:
1 el mayonaise
1 el yoghurt
1 klein teentje knoflook
een paar druppels citroensap
peper en zout
1 tl oregano
Nog meer nodig:
Ovenschaaltje
velletje bakpapier
steelpan
Zo maak je het:
1
Check de video!
Ingrediënten
Dit heb je nodig:
325 gram dikke ovenfrieten
80 gram vega gyros
1 tomaat, in blokjes
10 cm komkommer, in blokjes
50 gram feta
handje ijsbergsla
rode ui, in halve ringen
6 Kalamata olijven
Saus:
1 el mayonaise
1 el yoghurt
1 klein teentje knoflook
een paar druppels citroensap
peper en zout
1 tl oregano
Nog meer nodig:
Ovenschaaltje
velletje bakpapier
steelpan
Aanwijzingen
Zo maak je het:
1
Check de video!