Ontbijt/Lunch

Tosti met geitenkaas, rode ui en vijgenpasta

Tosti met geitenkaas, rode ui en vijgenpasta

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Dit heb je nodig:
 4 dik gesneden (zaden)boterhammen
 2 plakken geitenkaas
 2 tbsp geitenkaasbolletjes
 2 tbsp vijgenpasta
 ¼ rode ui in halve ringen
 versgemale peper
 verkruimelde geroosterde walnoten (optioneel)
Meteriaal:
 tosti-ijzer of contactgrill
Zo maak je het!
1

Zet de contactgrill of tosti-ijzer aan.

2

Beleg 2 boterhammen met de geitenkaas gevolgd door de geitenkaas bolletjes en rode ui. Besmeer de andere boterhammen met vijgenpasta.

3

Maal er dan nog wat verse peper overheen en druk de boterhammen op elkaar. Verdeel er optioneel nog wat walnoten tussen. Grill de boterhammen goudbruin en krokant. Smullen maar!

Ingredients

Dit heb je nodig:
 4 dik gesneden (zaden)boterhammen
 2 plakken geitenkaas
 2 tbsp geitenkaasbolletjes
 2 tbsp vijgenpasta
 ¼ rode ui in halve ringen
 versgemale peper
 verkruimelde geroosterde walnoten (optioneel)
Meteriaal:
 tosti-ijzer of contactgrill

Directions

Zo maak je het!
1

Zet de contactgrill of tosti-ijzer aan.

2

Beleg 2 boterhammen met de geitenkaas gevolgd door de geitenkaas bolletjes en rode ui. Besmeer de andere boterhammen met vijgenpasta.

3

Maal er dan nog wat verse peper overheen en druk de boterhammen op elkaar. Verdeel er optioneel nog wat walnoten tussen. Grill de boterhammen goudbruin en krokant. Smullen maar!

Tosti met geitenkaas, rode ui en vijgenpasta

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Binnenkort meer!