Dit heb je nodig:
4 dik gesneden (zaden)boterhammen
2 plakken geitenkaas
2 eetlepel geitenkaasbolletjes
2 eetlepel vijgenpasta
¼ rode ui in halve ringen
versgemale peper
verkruimelde geroosterde walnoten (optioneel)
Meteriaal:
tosti-ijzer of contactgrill
Zo maak je het!
1
Zet de contactgrill of tosti-ijzer aan.
2
Beleg 2 boterhammen met de geitenkaas gevolgd door de geitenkaas bolletjes en rode ui. Besmeer de andere boterhammen met vijgenpasta.
3
Maal er dan nog wat verse peper overheen en druk de boterhammen op elkaar. Verdeel er optioneel nog wat walnoten tussen. Grill de boterhammen goudbruin en krokant. Smullen maar!
Ingrediënten
Dit heb je nodig:
4 dik gesneden (zaden)boterhammen
2 plakken geitenkaas
2 eetlepel geitenkaasbolletjes
2 eetlepel vijgenpasta
¼ rode ui in halve ringen
versgemale peper
verkruimelde geroosterde walnoten (optioneel)
Meteriaal:
tosti-ijzer of contactgrill
Aanwijzingen
Zo maak je het!
1
Zet de contactgrill of tosti-ijzer aan.
2
Beleg 2 boterhammen met de geitenkaas gevolgd door de geitenkaas bolletjes en rode ui. Besmeer de andere boterhammen met vijgenpasta.
3
Maal er dan nog wat verse peper overheen en druk de boterhammen op elkaar. Verdeel er optioneel nog wat walnoten tussen. Grill de boterhammen goudbruin en krokant. Smullen maar!