• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Persoonlijk

100% EEFSFOOD | Deze beslissing maakt mij zó blij!

Eefje
15 reacties
1 oktober 2019
100% EEFSFOOD | Deze beslissing maakt mij zo blij!

100% EEFSFOOD | Deze beslissing maakt mij zo blij!
Foto door: Wendy Pronk

Dat deze beslissing een keer genomen ging worden wist ik al heel lang. Wanneer precies? Dat zou de tijd uit moeten wijzen. Nu is het zover, ik heb besloten!

Ik heb mijn baan opgezegd!!

Whuuut? Ja echt! Geen vastigheid en geen plan B. Maar wel 100% focus op alles wat ik (nog) met EEFSFOOD wil doen. 

Het is slechts 10 maanden geleden dat ik jullie vertelde oven mijn nieuwe super toffe (parttime) baan (lees hier dat artikel). Dit leek de perfecte match! Inhoudelijk was dit ook zo maar in de uitvoering is het toch anders gebleken. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad waarin ik toffe dingen heb kunnen doen. Het was mijn eerste ‘kantoor’baan en dat beviel super goed. Leuke collega’s en een fijne werplek. Ik kwam alleen niet helemaal uit de verf zoals verwacht en gehoopt. Het is wat het is en dat is prima. 

En wat doe je dan?

Wanneer iets (ook al is het leuk) toch niet helemaal zo uitpakt als je het graag zou zien gaat dat al snel extra moeite en energie kosten. Het klinkt misschien wat zwaar maar ik denk dat ik het zo het beste kan omschrijven. Voor mij is het einddoel al jaren om een leuk leven te kunnen onderhouden met alleen Eefsfood inkomsten. Hoe leuk of noodzakelijk je baan erbij ook is, je eigen bedrijf succesvol maken is wat je het allerliefste wil. Ik merkte de afgelopen maanden dat mijn focus verdelen moeilijker en moeilijker werd. En ik dacht ook, aan elke nieuwe baan waaraan ik nu zou beginnen (hoe leuk ook) dat als een opvulling zou gaan voelen. 

Maar Eef, hoe erg nodig heb je die baan?

Deze vraag was er onlangs ineens, en sinds dat in mijn hoofd zat kwam het er niet meer uit. Ik zette alles op papier en kwam tot de conclusie dat ik met wat kleine aanpassingen deze stap ‘gewoon’ kan zetten. De 100% focus die ik straks voor 1 ding heb geeft mij echt een fijn gevoel en ik heb er zoveel zin in! Ik ben er echt van overtuigd dat even geen plan B hebben heel veel goeds kan brengen in de groei van je bedrijf. 

Lopend steiger Leiden
Foto door: Wendy Pronk (evenals de header)

Geen excuses meer!

Al jaren krijg ik vragen over of ik ook weleens workshops geef? Dit is één van de dingen die ik nu eens serieus ga aanpakken en uitvoeren. Ik zie het mezelf ook al jaren doen namelijk maar uiteindelijk is daar nooit iets van gekomen. Voor niets is nu een excuus meer om het niet te doen. Afgelopen weken ben ik er ook achter dat ik fotograferen nog leuker vind dan ik al dacht. Ook hier ben ik mij flink in aan het verbreden. Ik merk ook dat sinds ik deze beslissing heb gemaakt gelijk vaart heb gezet achter een aantal dingen en dat knopen doorhakken mij op zakelijk gebied ineens makkelijker afgaat. Ik ga jullie en mezelf vooral zeer binnenkort verblijden met een gloednieuwe website. Het wordt eefsfood.nl in haar vierde jasje.

Eigen werkplek

Sinds december ’18 heb ik ook een geweldige werkplek buiten de deur in hartje Leiden. Ik zit er veel te weinig.. Daar gaat zoals je begrijpt verandering inkomen. Ik ga hier een hoop mooie plannetjes smeden en uitwerken. Aan het lekkere uitzicht en mijn kantoorgenoten zal het niet liggen <3

Kantoor bureau Renee

Kantoorview

Kantoorkeuken

Goed, ik wilde het kort houden.. Niet echt gelukt! Ik kan er nog eindeloos over doorpraten maar ik kan die tijd beter gebruiken om een nieuw recept uit te werken, dus dat ga ik nu doen. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om over een half jaar te kunnen updaten dat dit de beste beslissing van mijn leven was. Laten we dat afspreken goed? 🙂

Liefs,
Eef

“Ik ga echt niet mijn hele leven voor een baas werken hoor!” – ik hoor het mezelf nog zeggen, ik was een jaartje of 12..

100% EEFSFOOD Diverse blogs nieuwtje Update
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
15 reacties
  1. Josina

    1 oktober 2019 20:21

    Moedige beslissing
    Eef
    Je kan t
    Moet wel denken aan. @ litllespoon
    Met haar peper in je zaak programma
    Wie weet is dat ook wat voor jou
    Maar weet zeker links of rechts om tgaat je lukken

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 oktober 2019 20:54

      Hi Josina! Als het niet lijkt te lukken schakel ik Stefanie in 😉 Dank voor je berichtje! Liefs, Eef

      Beantwoord
  2. Lieke

    1 oktober 2019 20:34

    Stoere beslissing, gaaf dat je de uitdaging aan gaat! Ik hoop dat t goed bevalt, succes en vooral ook veel plezier met je fulltime eefsfoodavontuur

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 oktober 2019 20:55

      Dat is lief Lieke, dankjewel 🙂

      Beantwoord
  3. Manuela

    1 oktober 2019 21:12

    Wat gaaf! Ik heb ook geen plan B gehad, bedenk ik me nu. En daarom kan ik me volledig op Het Baklokaal focussen. Doen wat je hart je ingeeft is het beste wat je kan doen. Heel veel succes met je 100% ondernemerschap. Liefs Manuela

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 oktober 2019 22:36

      Wat lief Manuela, en mooi om daar even bij stil te staan. Bedankt voor je berichtje! Liefs, Eefje

      Beantwoord
  4. Hedda

    1 oktober 2019 21:50

    Hi Eef, respect!!!! Echt kiezen voor jezelf is zo ontzettend moeilijk. Gaaf dat jij er helemaal voor gaat!!

    Beantwoord
  5. Petra Blankert

    2 oktober 2019 08:06

    Goeie beslissing en wat kan helpen voor je bedrijf is een keer ontbijten met BNI de Vuurbaak in het Hilton sparren met andere ondernemers elke vrijdagochtend in het Hilton in Leiden

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 oktober 2019 21:53

      Wat leuk, bedankt voor de tip Petra! 🙂

      Beantwoord
  6. Carola

    2 oktober 2019 11:24

    Super, go for it girl!

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 oktober 2019 21:52

      Dank je Carola! 🙂

      Beantwoord
  7. Miranda

    2 oktober 2019 17:58

    Hoi Eef ben een enthousiaste volger van je. 11 jaar geleden ben ik MamaMieppieHapjesservice begonnen en na een jaar kon ik al mijn baan opzeggen het is nog steeds mijn beste beslissing, you go girl gr Miranda

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 oktober 2019 21:51

      Wat lief en leuk om te horen Miranda! Bedankt voor je berichtje 🙂

      Beantwoord
  8. Vera

    4 oktober 2019 14:52

    Helemaal top Eef! You’ve got it and can do this. We blijven fan van je.🦋
    Vera en Erik

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 oktober 2019 21:50

      Dat is lief, dankjewel! 🙂

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Romige koffie havermout met pindakaas en kokos

volgend bericht

Peanutbutter jelly cheesecake

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
EET- EN KOOKCLUBS VAN NEDERLAND; OPGELET!🚨
⠀⠀⠀
adv - Aanstaande 11 juni organiseert @foodiesmagazine de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing🏆 Voor deze dag zijn er nog maar een paar plekjes vrij🙌🏻 Je hoeft geen masterchef te zijn en plezier staat voorop! Heb je (nog) geen kookclub? Geen enkel probleem. Trommel dan je kookgrage vrienden, familie of buren op🥁
⠀⠀⠀
Aanmelden kan tot en met 28 mei! En denk je nu, die titel is gaaf? Dan loop je vast ook warm voor de hoofdprijs. Dat is is namelijk jullie ingestuurde en winnende gerecht op de cover van Foodies; het augustus nummer😍 Ik zou het wel weten als ik jou was! Voor alle ins & outs verwijs ik je door naar mijn stories want daar vind je het juiste linkje✅ (mocht die verlopen zijn als je dit leest? DM me dan even, dan deel ik de linkt met je👍🏻)
⠀⠀⠀
Jullie weten al hoe dolgelukkig ik ben met mijn cluppie en dat gun ik iedereen🥰 Feel free om in de reacties op zoek te gaan naar een kookclub bij jou in de buurt! Laat weten dat je zoekt, zet de omgeving waarin je zoekt erbij en deel optioneel je eetvoorkeuren zoals vega of glutenvrij. Zie highlight ‘eetclub’ voor meer inspiratie. Ik ben zoooo benieuwd wie er gaat winnen🎉
⠀⠀⠀
In samenwerking met Foodies🍴
⠀⠀⠀
#eefsfood #bestekookclubvannederland #kookclub #eetclub #oproep #vegafood #eetclubleiden #orzo #pompoen #burrata #pistacheijs #kletskop #hartigetompouce #bladerdeeg #eetclubavond
HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔 ⠀⠀⠀ adv HALLOUMI TRAYBAKE MET KRIELTJES🥔
⠀⠀⠀
adv - ik val maar meteen met de deur in huis. Van de looks moet dit gerecht het niet per se hebben. Maar de smaak daarentegen?! Die is echt heel goed en veel verrassender dan je denkt😍
⠀⠀⠀
In de mooie showroom bij @velthuizenkeukens heb ik weer een gave keuken uitgekozen om dit lekkere maaltje te koken. Wie geeft me op voor het NK paprika vangen?! Echt fijn zo’n oven waar je in kunt gluren terwijl je nog bezig bent met koken🔥
⠀⠀⠀
Waar komt die lekkere smaak dan vandaan? De verse kruiden samen met het zoetzure van de azijn en suiker is echt een goede combi. Ben je benieuwd naar het recept? Ga dan naar velthuizenkeukens.nl, klik in de menubalk op recepten en dan vind je ‘m bovenaan. Alleen wat snijwerk en de oven doet de rest! Sla jij ‘m op?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met Velthuizen Keukens👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #keukenshowroom #woudenberg #traybake #bruinbrood #krieltjes #paprika #halloumi #gebakkenkaas #versekruiden #oregano #balsamico #olijfolie #knoflook #ui #watetenwevandaag
NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅 ⠀⠀⠀ Ik NDUJA-TOMATENPASTA MET MOZZARELLA🍅
⠀⠀⠀
Ik ben zoooooo aan het genieten van het bootleven🥰 Eindelijk lekker aan het kokkerellen terwijl het zonnetje in mijn pannen schijnt☀️ Dit hield ik voor ogen wanneer ik het klussen van de winter even zat was🔧 Gelukkige meid dus! Ik probeer het spontane posten, zoals nu, (vaker) te blijven doen✅
⠀⠀⠀
Het recept is simpel en de ingrediënten kun je nu terugvinden in mijn stories🎥 Mocht je interesse hebben in het recept? Reageer even met: 🍅🍅🍅
⠀⠀⠀
Fijne avond. Liefs!😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #penne #pasta #nduja #tomaten #mozzarella #pijnboompitten #basilicum #foodblog #foodienl #lekkereten #receptpagina #eefsbootleef #bootkoken #tweepansgerecht
SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈 ⠀⠀⠀ Echt SNELLE KLEURRIJKE (LUNCH)SALADE🌈
⠀⠀⠀
Echt héél erg lekker!! Perfect als lunch, maar ook als bijgerecht een toppertje👌🏻 Snijden, schudden, mengen & klaar! Zo simpel is het😍 Ook maken?
⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig👇🏻
➡️1 klein blikje cannellini bonen (125 gram)
➡️3 mini komkommers, in plakjes
➡️1 flinke tomaat, in kleine blokjes
➡️1 kleine rode ui, fijngesnipperd
➡️1 geroosterde gele paprika uit pot
➡️50 gram verkruimelde feta
➡️8 kalamata olijven, in ringetjes
➡️2 takjes platte peterselie, fijngehakt
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el citroensap
➡️1 el ahornsiroop
➡️Rasp van 1/4de citroen
➡️1 tl grove mosterd
➡️1/2 tl knoflookpoeder
➡️mespuntje komijnpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een afsluitbaar potje en schud goed door elkaar.
⠀⠀⠀
Snijd de ui heel fijn, haal het vruchtvlees uit de tomaat (doe weg) en snijd dit ook in kleine blokjes. Net als de paprika! Zet de rest van de ingrediënten klaar.
⠀⠀⠀
Doe alles in een diep bord, giet de dressing erover, schep door elkaar en eet smakelijk❤️
⠀⠀⠀
Sla jij ‘m op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #bonensalade #komkommer #tomaat #lunchsalade #rodeui #feta #komkommer #goodfood #vullend #makingofreel #salad #peterselie #dressing #foodienl #receptenpagina #veggies #gelepaprika #foodblog
DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥 ⠀⠀⠀ Joehoeeee! Ik DAGVLOG IN 46 SECONDEN🎥
⠀⠀⠀
Joehoeeee! Ik doe weleens vaker verslag van mijn dag, maar nog nooit eerder op deze manier📅 Het was dé dag dat ik mijn nieuwe auto op ging halen🥰 Een ónwijs lekkere salade maakte, een spelletje Keer op Keer won en meer! Dat hoor je in de voice over🔊 Vragen kun je altijd stellen👇🏻
⠀⠀⠀
Vaker doen op deze manier?
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdagvlog #dailylife #nieuweauto #blijei #fijnedag #dagvlog #proberenkunjeleren #huishouden #sushibowl #gyoza #appel
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord