Ontbijt/Lunch

Kaneel cookie dough rolls

Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Dit heb je nodig voor 6 stuks:
 1 (klein) blikje kant en klaar croissantdeeg
 5 tbsp bruine basterdsuiker
 20 g roomboter, gesmolten
 3 tsp kaneel
 80 g chocolate chip cookie dough of gebruik dit recept
Benodigdheden:
 Bakplaat
 Velletje bakpapier
 Groot scherp mes
 Keukenkwast
 Steelpan
1

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop.

2

Open het blik croissantdeeg en rol deze uit op het aanrecht.

3

Smelt de boter en smeer het deeg in. Gebruik hiervoor een kwast.

4

Meng de bruine basterdsuiker met de kaneel en verdeel dit gelijkmatig over het deeg.

5

Maak kleine bolletjes van de cookiedough en leg deze ook verspreid over de lap deeg.

6

Rol het geheel op, begin aan de smalle kant. Snijd deze dikke rol dan gelijkmatig in 6en en leg deze op de bakplaat

Ingredients

Dit heb je nodig voor 6 stuks:
 1 (klein) blikje kant en klaar croissantdeeg
 5 tbsp bruine basterdsuiker
 20 g roomboter, gesmolten
 3 tsp kaneel
 80 g chocolate chip cookie dough of gebruik dit recept
Benodigdheden:
 Bakplaat
 Velletje bakpapier
 Groot scherp mes
 Keukenkwast
 Steelpan

Directions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop.

2

Open het blik croissantdeeg en rol deze uit op het aanrecht.

3

Smelt de boter en smeer het deeg in. Gebruik hiervoor een kwast.

4

Meng de bruine basterdsuiker met de kaneel en verdeel dit gelijkmatig over het deeg.

5

Maak kleine bolletjes van de cookiedough en leg deze ook verspreid over de lap deeg.

6

Rol het geheel op, begin aan de smalle kant. Snijd deze dikke rol dan gelijkmatig in 6en en leg deze op de bakplaat

Kaneel cookie dough rolls

Kaneel rolls bovenaf

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Binnenkort meer!