• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Foodpost

Foodpost #3 – Bakmixen, likeur, ijs en meer!

Eefje
Geen reacties
12 juli 2019
Foodpost #3 - Bakmixen, likeur, ijs en meer!

Holy wow, afgelopen periode (vooral april) was het echt perspakket hoogseizoen! Toffe dingen, lekkere producten en ook een aantal dingen die niet helemaal lekker gingen met bezorgen. Zo kwamen er begin juni nog 2 giga paas pakketten bij de overbuurman vandaan. Waaronder een enorm groot paasei waarnaast zelfs mijn hoofd klein leek. Deze heb ik vorige week maar meegenomen naar mijn werk en daar was ie in no time op. De inmiddels irrelevante Paaspost heb ik achterwege gelaten. Kijk mee met foodpost #3 – Bakmixen, likeur, ijs en meer!

Licor 43 Orochata

De klassieke Licor 43, wie kent ‘m niet? Heerlijk met een blokje ijs erin. Aan deze Orochata moet ik nog steeds een beetje wennen. Ik ben nog niet om, maar ik ben ook nog niet van plan het op te geven. Ik wil er eens een lekkere ijskoffie mee proberen te maken of een glazuur voor op vers gebakken cinnamon rolls. Ik vind de smaak iets weghebben van hoestdrank, in mijn geval is dat niet per se negatief haha.

Licor 43 Orochata

Homemade bakmixen

Deze bakmixen van Homemade liggen nieuw in de winkel. Je hoeft alleen nog maar water toe te voegen en vervolgens goed te schudden. Bij het feit dat je alleen maar water hoeft toe te voegen denk ik wel oei? Ik stop in eigen baksels echt nooit water. Ik ben gelijk iemand die het denkt beter te weten en gebruik dan in ieder geval een volle, plantaardige of karnemelk om het nog een beetje romig(er) te krijgen. Ik blijf er nog steeds bij dat dit handig kan zijn voor mensen die bakken alleen maar gedoe vinden en toch zoiets op tafel willen zetten. Pannenkoekenbeslag zou ik dan weer ten alle tijden zelf maken, dat is toch te simpel?

Homemade bakmixen

Ik wilde natuurlijk wel de proef op de som nemen dus ik probeerde de mix voor wafels uit. Het beslag maken (wat ik dus met melk deed) was appeltje eitje. Het bakken iets minder, de wafels bleven echt best wel plakken aan mijn wafelijzer. De lading later deed ik mèt het ijzer invetten maar dit verbeterde niet veel. Eindconclusie, ik had prima uitziende wafels, smaak was lekker maar ik vond ze een tikkie droog. Dat maakte een lekkere bol banaan-bessen-kwark ijs wel goed.

Homemade wafels

Sunt bananenbrood

Dit bananenbrood van Sunt ligt sinds een tijdje bij Albert Heijn in de schappen. Check even het fantastische bananen tasje, deze gebruik ik al enige tijd als ‘hoes’ voor mijn camera. Volgens mij is dit een prima voedzaam bananenbrood. Ik vind het lastig beoordelen. Volgens mij ging ik jaren geleden mee in de bananenbrood hype maar begin ik er nu achter te komen dat ik gewoon geen groot bananenbrood fan ben. Er liggen nog een paar plakjes in de vriezer, ik denk dat ik daar eens wentelteefjes van ga bakken. 

Bananenbrood Sunt

Beemster

Kaaspost! Echt stuk voor stuk heer-lijke kaas, kan geen favoriet kiezen.. <3 Love de gepersonaliseerde kaasschaaf. Dat kunnen ze wel bij Boska! Dankjewel Beemster, erg van genoten. 

Beemster kaas met Boska

Tia Maria

Nóg een fles likeur, yum! Ook dol op met een ijsblokje erin. En likeur als Tia Maria gebruik ik ook weleens om een cake of basis taart mee te besprenkelen voordat ik deze afsmeer met vulling. Extra smaak en extra smeuïgheid. Feestje dus!

Tia Maria fles

Little miracles

Deze ‘ijsthee’ heeft mij positief verrast. Doordat het nog een beetje troebel is lijkt het ook nog een beetje of je sap drinkt. Alledrie vond ik smakelijk maar mijn favoriet was absoluut de kers!

Ice tea miracles

MyMuesli

Ik krijg wel vaker post van Mymuesli. Eigenlijk vind ik ze regelmatig tegenvallen. Zo kreeg ik de Paas special eerder ook binnen. Naast dat ik de smaak echt niet spectaculair vond zat er ook GEEN ÉÉN chocolade paashaasje in mijn muesli, terwijl dat hetgeen was wat het de Paas special maakte.. Jammer! Nieuwe ronden nieuwe kansen. Onlangs vierde MyMuesli haar 12de verjaardag met deze special. Strawberry cheesecake, deze sprak me uiteraard aan en wilde ik wel proberen. LEKKER! Ik ben echt enorm verrast en dit is zeker de lekkerste die ik ooit van hen heb gekregen. De verhouding koekjes, witte chocolade en aardbeien bleven de hele tijd hetzelfde. Je hebt weleens dat vooral de lekkere toevoegingen bovenop liggen en vanaf de helft alleen maar op droge muesli zit te kauwen. En het belangrijkst (voor mij dan) veel crunch! Ik sluit niet uit dat ik deze nog eens ga bestellen. Echt dikke yum!

Mymuesli jubileum

Bites we love

Ik kende dit merk nog niet maar het schijnt al een hele tijd te koop te zijn. In kleinere zakjes, dat wel. Ter ere van deze grotere verpakking en een nieuwe smaak kreeg ik dit om te proberen. Alle vier erg lekker maar mijn absolute favoriet is de hartige variant met almonds, broad beans, cashews & crunchy peas (de verpakking met paars). Echt vet lekker en ook weer eens iets anders.

Bites we love plaatje

Heinz Edchup

Ed Sheeran en Heinz slaan de handen in één. Dit heeft verder geen introductie nodig denk ik? Briljante samenwerking en deze limited edition is tijdelijk te koop.

Heinz Edchup

Ben & Jerry’s Baked Alaska

Terug van weggeweest, de Baked Alaska van Ben & Jerry’s. Ik kende de smaak niet maar dat komt omdat deze zeker 5 jaar uit de running is geweest. Soms is er zoveel vraag naar een oude smaak dat deze van de ‘graveyard’ wordt gehaald. Van alle smaken van B&J is dit mijn minst favoriet. Sowieso lees ik een hoop verdeelde meningen over deze smaak. Het is een beetje you hate it or you love it. De ene reactie is ‘Oh my god yes, hij is eindelijk terug!’ en de ander ‘Iiiewhl deze is echt vies en smaakt naar warme melk. Die warme melk kan ik helemaal inkomen qua smaak. De smaak romig vind ik bijna (ja echt) to much. En nee, vies vind ik ‘m zeker niet! Wat dus echt wel heel heel lekker is? Een shotje espresso erop (zie header) foto. 

B&J's Baked Alaska

OHMYFOODNESS cheesecake

Food collega Sabine van Oh My Foodness heeft in samenwerking met Homemade 2 bakmixen uitgebracht. Hoe tof?! Het is een mix voor gebakken cheesecake en de ander is een no bake variant. Dik vet pluspunt is dat er een bakpapiertje bijzit. Nou heb ik dat 99% van de tijd in huis. Maar voor de mensen die wat minder bakken, en dus ook sneller een bakmix kopen (denk ik) is dit rete handig. De no bake cheesecake vulling heeft een lekker stevige structuur. Ik maakte deze af met een blik vlaaifruit kers. De bodem is met chocoladekoekjes deze heeft een heerlijke bite maar ik ben persoonlijk niet zo’n van van chocolade in dit soort taarten.

Bakmixen OhMYFoodness

De gebakken variant vind ik echt de bom! Voor als je een lekkere cheesecake wil bakken zonder een recept of zelf na te hoeven denken. Absoluut een aanrader! Heerlijk de koek bodem en de afwerk suggestie met passievrucht en witte chocolade is helemaal heerlijk. Te koop bij Jumbo!

Cheesecake passievrucht witte chocolade

Haribo

Eerder dit jaar kreeg ik een mail of ik mijn favoriete Haribo snoepje wilde doorgeven. Ik twijfelde nog even tussen de bananenschuimpjes of perziken. Het werden de perziken! Ik werd een tijd later verrast met dit toffe pakket! Wist je dat Haribo al 99 (!!) jaar snoepjes maakt? Wat is jouw favoriet?

Haribo pretpakket

Boska chocolade

Boska is al een giga groot merk op kaasgebied maar onlangs zijn ze ook een andere weg ingeslagen met chocolade. Hun drie speerpunten zijn smelten, schaven en presenteren. Dit kun je met kaas en dus ook met chocolade. In het pakket zaten een paar goodies om bijvoorbeeld je chocolade handig te raspen/krullen maar ook 2 prachtige stenen presenteer ‘bordjes’. Ik ben een keer bij Boska op bezoek geweest en dit is zo een ontzettend leuk bedrijf. Echt fan van alles wat ze doen!

Boska chocolade pakket

Hands off my chocolate

Een nieuwe reep van dit merk in samenwerking met Marije van het Youtube kanaal ‘Dit gebeurt er als’. Birthday cake! Het is een reep met witte en melkchocolade, hierin zitten spikkels/disco dip en stukjes gedroogde aardbei. Flink zoet maar heerlijk!

Hands off my chocolate

Rosé Avec…

Deze toffe fles krijg je met stiftje om op de kunnen schrijven met wie je deze fles soldaat gaat maken. Hij staat inmiddels koud maar ik heb nog niet geproefd. Wie de gelukkige is (of niet :P) moet nog blijken. Thanks Avec Vin!

Rosé Avec

WoW Cookiedough

En dan sluiten we af met een knaller! WoW Cookiedough is nieuw en mij kwamen ze een flinke lading brengen. Het cakebeslag en de kaneel dough zijn absoluut mijn favorieten van de in totaal 6 smaken. Binnenkort ga ik een leuke samenwerking met ze aan, daarover later meer (dit zal via mijn Instagram zijn). Voor nu zijn ze alleen nog te koop bij Hanos & Sligro maar de bedoeling is dat daar snel verandering in komt.

Wow cookiedough

Niet normaal hoeveel het is als ik het zo op een rijtje zie. En dan is het nog niet eens echt alles! Ik hoop dat ik je hier en daar ook wat nuttige informatie heb kunnen geven. Als je nog vragen heb over één van de producten, vraag het vooral!

Tot de volgende!

Liefs,
Eef

Bakmixen foodpost IJs likeur
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Proef & beleef Tholen | Mijn 6 tips!

volgend bericht

Mosselen met venkel, prei en room

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Foodpost #6 - Gimber drink, thee, pannenkoeken en meer!
Foodpost

Foodpost #6 – Gimber drink, thee, pannenkoeken en meer!

5 min leestijd
28 januari 2020
Foodpost #7 - IJsjes, granola, thee en meer!
Foodpost

Foodpost #7 – IJsjes, granola, thee en meer!

6 min leestijd
6 augustus 2020
Banaan-vanille ijsbonbons EEFSFOOD
Bakrecepten Overig zoet Recepten

Banaan-vanille ijsbonbons

1 min leestijd
5 augustus 2015
Banaan-pindakaas ijs met choco swirl EEFSFOOD
Desserts Recepten

Banaan-pindakaas ijs met choco swirl

1 min leestijd
5 december 2016
Zelf salmiak roomijs maken - dropijs recept
IJs Recepten

Zelf salmiak roomijs maken – dropijs recept

2 min leestijd
11 augustus 2021
Foodpost #2 - chocoladerepen, Ben & Jerry's, Paasmuesli en meer!
Foodpost

Foodpost #2 – chocoladerepen, Ben & Jerry’s, Paasmuesli en meer!

2 min leestijd
31 maart 2019

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer in stories🎥 #eefoppersreis
DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤 ⠀⠀⠀ Dit is ec DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤
⠀⠀⠀
Dit is echt een topper❤️ Niet moeilijk om te maken en een feest om te eten🎉 Dit heb je nodig voor 2 porties:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️3 chocolate chip cookies (65 gram)
➡️8 gram gesmolten roomboter
Vulling:
➡️100 ml slagroom
➡️75 gram roomkaas
➡️1,5 el suiker
➡️1/2 tl vanillepasta- of extract
Topping:
➡️40 gram slagroom
➡️40 gram melkchocolade
➡️5 Daims fijngehakt + 1 als topping
⠀⠀⠀
Verkruimel de koeken, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Ik heb dus geen keukenmachine gebruikt, maar een zipzakje. Hier deed ik de koekjes in en heb ik kapot gemept met een deegroller. Meng dit met de gesmolten boter er verdeel over de glaasjes.
⠀⠀⠀
Klop de slagroom samen met de suiker en vanille tussen lobbig en stijf in. Roer de roomkaas los (ik heb een simpel supermarkt huismerk gebruikt die wel lekker stevig was). Voeg deze toe aan de slagroom en klop even op hoge stand zodat je een glad en dik mengsel hebt. Hiervoor gebruikte ik een staafmixer met garde opzetstuk. Verdeel over de koekkruimels.
⠀⠀⠀
Verhit de slagroom in een steelpan, zet het vuur uit en voeg dan de chocolade toe. Laat even staan zodat het smelt. In de tussentijd hak je de Daims in stukjes. Voeg deze aan het chocolade mengsel toe. Roer er doorheen en verdeel dit op de cheesecake laag (zorg dat dit mengsel niet te warm is). Zet de glazen in de koelkast.
⠀⠀⠀
Na een half uurtje kunnen je ze al eten, maar ze zijn nog lekkerder na een dag staan. Je kunt ze dus heel goed voorbereiden, ook al 2-3 dagen van tevoren!
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #daim #cheesecake #koekkruimels #slagroom #roomkaas #toetje #chocolade #makingofreel #dessert #foodienl #receptenpagina #zoetrecept #ganache #daimcheesecake
MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔 ⠀⠀⠀ Koken op MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔
⠀⠀⠀
Koken op een boot; aflevering 2🎥 Hier op de boot heb ik geen overvolle kast met smaakmakers, dus af en toe moet ik even m’n best doen om met simpele dingen toch gewoon echt wel iets héél lekkers op tafel te zetten. En dat lukte😍
⠀⠀⠀
Voor 2 burgers:
2 (hamburger) broodjes
225 gram halloumi
2 handjes ijsbergsla
1 tomaat, in plakken
1 (rode) ui, in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1 el harissa
Rasp van een halve citroen
1/2 teentje knoflook geraspt
Peper & zout
Klontje boter + 2 el water + 1 tl honing
⠀⠀⠀
Snijd de broodjes doormidden en rooster deze kort in een droge koekenpan, leg apart.
⠀⠀⠀
Doe dan wat boter in de pan om de uien in te bakken. Voeg na een paar minuten 2 el water en 1 tl honing toe. Roer door, laat ze even smoren, dan bakken en zet apart in een bakje.
⠀⠀⠀
Doe dan wat olie of boter in de pan, en snijd het blok halloumi doormidden (je hebt ook ronde kant en klare burger hallumi stukken, maar die waren op). Bak aan allebei de kanten mooi goudbruin op middelhoog vuur🔥
⠀⠀⠀
Ondertussen maak je het sausje en snijd je de tomaten in plakjes (& sla als dat nodig is).
⠀⠀⠀
Smeer de broodjes in met het harissasausje, een handje sla, de tomaat, halloumi, uien en extra saus. Broodje erop en aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Hou jij ook van dit soort simpele recept? Sla ‘m dan op voor later✅ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
⠀⠀⠀
#eefsfood #makkelijkrecept #kaas #halloumiburger #ijsbergsla #makingofreel #roosteren #broodje #foodienl #receptenpagina #halloumi #bootkokenmeteef #eefsbootfood #eefsbootleef
MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥 ⠀⠀⠀ Door jullie MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥
⠀⠀⠀
Door jullie leuke reacties op de vorige dagvlog én omdat ik het zelf leuk vind om te maken; hierbij mijn tweede mini dagvlog🎉 Hieronder vind je een beetje toelichting👇🏻
⠀⠀⠀
Ik werd wakker op de boot en liet me even overvaren naar m’n auto. Ochtendje vrijwilligerswerk bij @vogelasielleiden 👉🏻 het baby vogel seizoen is ÁÁN. Hartstikke druk dus en de uren vlogen voorbij! Voeren, voeren, voeren, schoonmaken, voeren, voeren, voeren en nog eens voeren🦆
⠀⠀⠀
Daarna ging ik even langs bij mijn vader, hij had een gave Ouwe Dibbes plank voor mij gemaakt❤️ Eenmaal thuis haalde ik een pakketje op en snackte ik onderweg een appel & kaascroissant🥐 Daarna dook ik achter mijn laptop om een deadline compleet te maken en op te sturen💻 Toen filmde ik nog een Reel voor een heerlijke toetje, die ik snel zal delen🍪
⠀⠀⠀
Ik hees mezelf in een gezellig jurkie en sprong op de fiets richting @detuinvandesmid 🌿 Zij hebben komende zomer nu ook een avondmenu en ik was uitgenodigd om te komen proeven. Mijn lieve 1+ kon last minute helaas niet mee. Ik wilde eerst cancelen, maar toen besloot ik gewoon lekker alleen te gaan🔥 Het was echt heel erg lekker en ook volledig plantaardig (dat zou je niet zeggen). Je kunt kiezen uit 3, 4- of 5 gangen✅ Top locatie📍 Vette aanrader! Dat gerecht met knolselderij was echt ge-wel-dig!!
⠀⠀⠀
Eenmaal thuis, chill kleding aan, spullen gepakt en stapte ik weer in de auto, terug naar de boot❤️ Lekker met een nieuw boekje van mijn favoriet puzzel😴
⠀⠀⠀
Dat was mijn dag! Hoe was die van jou? Liefs!
⠀⠀⠀
#eefsdagvlog #kijkjeinmijnleven #eefsbootleef #alleenuiteten #goodfood #japansepuzzel
GROENE SALADE MET VIJGEN EN GEITENKAAS🤍
⠀⠀⠀
adv - Yes, het is volop salade tijd! Zoals je weet ben ik er dol op. Vandaag heb ik een nieuw recept voor je🥗 een frisse groene salade met gegrilde vijgen, tomaat, avocado, ingelegde rode ui, geroosterde pecannoten en geitenkaas pearls van @bettinegeitenkaas 🐐
⠀⠀⠀
Deze salade is voor 4-5 personen is als bijgerecht en dit heb je nodig;
➡️75 gram gemengde groene sla
➡️100 gram cherrytomaten, in partjes
➡️75 gram Bettine geitenkaas pearls
➡️1/2 avocado, in plakjes
➡️4 vijgen, gehalveerd
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️1 flinke hand geroosterde pecannoten
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el balsamicoazijn
➡️1 el honing
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️Mespuntje knoflookpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Ingelegde rode ui kun je kant en klaar kopen maar je kunt het ook zelf maken. Snijd de uien dan in halve ringen, doe in een potje en voeg daar 50/50 water/azijn en een schep suiker aan toe. Laat minimaal een paar uur staan voor gebruik. Tip; zorg dat je dat standaard in je koelkast hebt staan. Want het is bij zoveel lekker🙌🏻
⠀⠀⠀
Halveer de vijgen en smeer deze met een klein beetje olijfolie in. Verhit een grillpan en leg ze daar op tot je van die mooie grill streepjes hebt, de pecannoten rooster je. 4-5 minuten op 180 graden in de airfryer gaat het snelst👌🏻
⠀⠀⠀
De dressing maak je door simpelweg alles door elkaar te schudden in een afsluitbaar flesje. Dit kun je eroverheen gieten of apart zetten zodat iedereen zelf kan doseren. De rest spreekt voor zich💚 Eet smakelijk🙌🏻
⠀⠀⠀
Ps; iedereen die een reactie achterlaat maakt kans op een compact Bastard barbecue🔥 Er worden er 2 weggegeven onder alle reacties van mijn mede #cheesysummerday collega’s😍
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅ Daar ga je de hele zomer plezier van hebben☀️
⠀⠀⠀
In samenwerking met Bettine
⠀⠀⠀
#eefsfood #bettinegeitenkaas #salade #groenesla #tomaat #avocado #kaas #makingofreel #foodienl #rodeui #makingofreel #kaas #bettine #buitenkoken #gegrildevijgen
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord