Foodpost

Foodpost #2 – chocoladerepen, Ben & Jerry’s, Paasmuesli en meer!

Daar is ie weer! Foodpost #2 – hierin laat ik je zien wat ik afgelopen weken opgestuurd heb gekregen en wat ik daarvan vond. Mocht je foodpost #1 gemist hebben dan kun je deze hier alsnog lezen!

Over de top repen van Verkade

Ik ben niet snel wild te krijgen over chocolade producten maar deze repen zijn echt DE BOM! Ik zou serieus geen favoriet kunnen kiezen want alledrie hebben ze echt iets van “ohh mega lekker”. Ik heb de repen dan ook sneller dan mij lief is opgegeten. Echt aan te raden. Volgens mij te koop bij zo’n beetje elke supermarkt!

Over de top Verkade

Gevriesdroogd fruit van 5th Season

Deze zakjes fruit kreeg ik ook binnen. De ananas vond ik het lekkerst, al waren de stukjes banaan uit het gemengde zakje ook heel erg lekker. Crispy, ik hou ervan. De aardbeien waren nog helemaal niet zoet, deze vond ik ietwat tegenvallen daardoor. Jammer dat dit soort zakjes altijd zo klein zijn. Mag van mij minimaal 2 keer zoveel zijn. Leuk design! De zakjes zijn best prijzig (vind ik) en je kunt ze online bestellen. 

Gevriesdroogd fruit

Ben & Jerry’s heeft iets nieuws

Oh my, dit is lekker! Naast dat ik het idee hierachter tof vind vond ik de eerste die ik at eerlijk gezegd niet heel bijzonder. De tweede daar in tegen. VET LEKKER! Hier zaten zeker 8 van die dough units in welke in de eerste duidelijk ontbraken. Ook dit was weer sneller op dan ik eigenlijk had gewild..

B&J slices

Mymuesli komt met een Paas variant

Dikke complimenten voor het design. Hier word je toch vrolijk van? Mymuesli heeft een paas variant gemaakt met onder andere kers en chocolade paashaasjes. Van de kleintjes die je er nu tijdelijk bij krijgt vind ik de aardbei/limoen veruit het lekkerst. Ik bedoel limoen “instant hemel geluidje”. Over het algemeen vind ik de muesli’s lekker maar niet fantastisch. Ik kies toch liever voor een 100% krokante en misschien iets minder gezonde cruesli of granola. Dat neemt niet weg dat ik de pakketjes en het proeven van nieuwe Mymuesli smaken leuk vindt natuurlijk. 

Mymeuasli paas editie

Vernieuwd – Delicious magazine

De looks van dit magazine zijn vernieuwd! Ik kende dit blad al wel maar ik ben zeker geen vaste lezer (dat ben ik van niks eigenlijk). Ik ga me er binnenkort eens in storten en zien welk recept mij als eerst zover krijgt het te gaan maken. 

Delicious magazine

Becel heeft een nieuw 100% plantaardige margarine

Zoals jullie weten ben ik 100% team roomboter. Maar ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast door de smaak van deze nieuwe margarine van Becel. En check even wat voor een leuk pakket ze ervan hebben gemaakt. De krat waar het in zat heb ik gelijk gebruikt als boekenkastje en inmiddels staat dit al een paar weken hartstikke leuk in mijn huis. #blijmee 

Becel pakket incl krat

Dit was ‘m weer voor deze keer. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.