• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Gesponsorde content, hoe zit dat bij mij?

Eefje
8 reacties
30 oktober 2018
Gesponsorde content, hoe zit dat bij mij?

Aan tafel bij Danique

Hee! Leuk dat je er bent. Ik krijg niet zo vaak vragen over dit onderwerp maar ik vind het wel fijn om er een duidelijk artikel over online te hebben staan. Ik vind het zelf ook altijd interessant om er bij andere over te lezen namelijk. Gesponsorde content, hoe zit dat bij mij? Komt ie dan!

Edit – 20.08.2020

Bijna twee jaar na dato vond ik het tijd voor een kleine upgrade van dit artikel. Eigenlijk is er niet veel veranderd maar ik vond het wel fijn om een aantal dingen wat anders te formuleren. 

Word je hiervoor benaderd of benader je zelf?

Meestal word ik voor een samenwerkingen benaderd. Ik probeer het ook weleens zelf maar op één of andere manier komt komt dat bijna nooit op iets uit. Ik ben ook wel met wat andere dingen bezig waar ik inkomsten uit haal. De samenwerkingen die ik nu heb of heb gedaan vind ik mega leuk en neem ik ook zeker serieus. Maar het is niet mijn doel alleen hiervan te kunnen leven. Dit zou ik toch te onzeker vinden. Het het kan ontzettend gaan frustreren in rustige tijden. 

De eerste keer?

Dat weet ik nog heel goed! Ik was een jaar of 2 bezig met Instagram (nu dus een kleine 5 jaar geleden) toen mijn eerste mail voor een betaalde samenwerking binnenkwam. Het was vanuit een pr-bureau waar ik later ook nog een aantal keer mee heb samengewerkt. Ik moest een foto plaatsen van mezelf met het product + wat toelichtende tekst. Ik kreeg hiervoor een extreem lang Engels contract opgestuurd. Daar kreeg ik de kriebels van! Ik ben het type ‘bang om iets verkeerds te doen’ zeker als er ook nog een contract met ‘gepaste straf’ bij komt kijken. Ik had er niet echt een 100% goed gevoel bij en dacht voornamelijk dat dit heel leerzaam ging worden. Ik had natuurlijk ook nee kunnen zeggen maar zo’n eerste keer doe je dat niet zo snel.

Er moest als ik het goed zeg 2,5% van mijn volgers aantal, likes op de foto komen. Aangezien ik toen bijna nooit mijn hoofd postte vermoedde ik vooraf al dat dat niet ging lukken. Ik zou dan een tweede foto moeten plaatsen om alsnog dat aantal likes aan te vullen. Je raadt het al, het lukte inderdaad niet en ik moest een nieuwe foto maken. Vervolgens kon ik met een betaaltermijn van 60 dagen wachten op ja wat zal het zijn? 1 x Het uurloon van een gemiddelde zzp’er. Enfin, toen vond ik het cool. Nu denk ik daar wel anders over! De manier waarop vooral..

Gesponsord, gekregen, uitgenodigd of een barteldeal?

Barter wattes? Ja, dat dacht ik in het begin ook.. Ik heb toen serieus opgezocht wat dit precies betekent. Een barterdeal is het krijgen van een product en ruil voor publiciteit (vooraf afgesproken). Dit doe ik niet vaak! In principe is er niet zoveel mis mee onder bepaalde omstandigheden vind ik. Dit zijn in grove lijnen een beetje wat ik daarin belangrijke factoren vind.

YES: als het om een product gaat dat je anders ook graag zou willen kopen (zie het als geld besparend), past het bij je, is het product een beetje waardevol of mag je voor een leuk bedrag spullen uitzoeken. En, het belangrijkste vind ik; laten ze je totaal vrij om in te vullen hoe en hoeveel je erover deelt.

NO: Het product is weinig waardevol of een ‘geinige’ prul. Naast het product krijg je ook een eisenlijst waar je u tegen zegt. Het bedrijf probeert echt alles uit om je zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen met vaak niet hele fijne communicatie.

De communicatie die ik eigenlijk altijd gebruik zijn de volgende:

#uitgenodigd – Dit is vaak van toepassing bij events, etentjes of andere uitjes. Soms, als het uitje (persreis) meerdaags is maak ik vaak aan het begin van de story reeks duidelijk dat het om een uitnodiging gaat. Anders moet ik bij zeker 20 stories #uitgenodigd blijven zetten, en ik vind dat ook weleens storend als je gewoon een leuk verhaal te vertellen hebt. 

Voorbeeld #uitgendigd
Voorbeeld: #uitgenodigd door Streek van Verrassingen voor 24 uur Katwijk

#adv – Dit staat voor advertisment aka advertentie. Voor alles waar dit bijstaat heb ik betaald gekregen om het te delen. Super zwart/wit en heel simpel. Bij blogartikelen staat trouwens onderaan het stuk *Dit artikel is in samenwerking gemaakt met bedrijf x*. Om het nog iets te verduidelijken heb ik er tegenwoordig dit van gemaakt: *Dit artikel/recept is in betaalde samenwerking gemaakt met bedrijf x*. Waarom ik het woord #samenwerking niet gebruik is omdat ik dat persoonlijk een heel breed begrip vind. Het wordt ook gebruikt als twee bloggers onder elkaar samenwerken bijvoorbeeld, of een blogger en bedrijf belangeloos samen iets opzetten en dan komt er helemaal niks van geld bij kijken. Daar vind ik #samenwerking persoonlijk een beetje grijs gebied en onduidelijk voor de mensen die niet helemaal thuis zijn in deze ‘online wereld’.

Voorbeeld: #adv Instagram campagne voor Looye Kwekers van vorig jaar

#gekregen – Er worden regelmatig dingen naar mij opgestuurd. Soms weet ik dat vooraf en soms ook niet. Vooraf beloof ik nooit dit te delen. Dit doe ik vaak alleen als ik het echt leuk vind, enthousiast ben of het héél lekker vind. In mijn blogrubriek ‘Foodpost‘ deel ik hier wel vrijblijvend vaak iets kleins over. Op Instagram deel ik ook nog weleens een story waarin ik letterlijk zeg; Ik heb dit pakketje gekregen van bedrijf x. Dan zet ik er niet ook nog eens #gekregen bij.

#barter – Dit zal staan bij berichten die je ziet waarbij ik dus vooraf heb afgesproken om er iets over te delen en dat dit ‘part of the deal’ is. Het desbetreffende product heb ik dus gekregen maar verder is er geen financiële vergoeding bij komen kijken. Ik vind trouwens de lijn tussen #gekregen en #barter ook heel dun, ook al is het verschil wel duidelijk. Dat ga ik voor mezelf nog eens even wat scherper onder de loop nemen! Zo heb ik bij onderstaande foto #gekregen gezet terwijl we vooraf hier over hadden afgesproken dat ik een foto zou plaatsen met een tag naar de maakster. Dat bedoel ik met de dunne lijn.

Tasje Marly
Voorbeeld: #barter / #gekregen Tasje uit mogen kiezen bij @Marlyboomerang in ruil voor een eigen foto met tag.

Dan doe ik ook nog weleens winacties! Dit is meestal op eigen initiatief en vind ik leuk om te doen. Ook al moet ik vaak heel veel mensen teleurstellen en vind ik een winnaar kiezen eigenlijk heel stom (omdat het serieus moeilijk is vind ik)! Meestal vraag ik daarom of het desbetreffende bedrijf waarvan ik iets mag weggeven een winnaar wil uitkiezen. Ik heb de winacties op Instagram onlangs allemaal gebundeld met de hashtag #eefswinactie. 

Moraal van het verhaal. Als er niet #adv #gekregen #barter of #uitgenodigd bij staat kun je er bij mij 100% vanuit gaan dat ik het zelf gekocht of geregeld heb en het leuk vind om met je te delen. Ik ben verplicht dit duidelijk te maken aan jou als lezer. Dit is ook de reden dat ik echt een grote hekel heb aan #nospon als je gewoon altijd open en eerlijk bent geweest is #nospon echt niet nodig en kun je er vanuit gaan dat mensen gewoon iets delen uit enthousiasme. Ik ben me ervan bewust dat #nospon er is door de mensen die het allemaal niet zo nauw nemen met de regeltjes, dus ik snap wel waar het vandaan komt. 

Zeg je ook weleens nee?

Zeker! Ik heb al een aantal keer nee gezegd tegen een betaalde samenwerking. Dit kan komen doordat het desbetreffende product totaal niets voor mij en dus voor EEFSFOOD is. Als ik teveel mijn best moet doen om het op een natuurlijke manier te verwerken zodat het bij EEFSFOOD past valt het eigenlijk al af. Ik moet gelijk denken ‘JA, LEUK of JA,LEKKER. Vaak is het na 1 keer en en weer mailen wel duidelijk. Soms is het ook echt iets leuks maar de vergoeding die er tegenover staat bijna een soort beledigend voor al het gave en mooie werk dat je zou kunnen leveren. Soms zijn het ook dingen die echt haaks staan op wat je ergens van vindt. Zo heb ik jaren lang in al mijn updates over Intermittent Fasting verteld over hoe goed je af kunt vallen op een ‘natuurlijke’ manier. En werd ik gevraagd om dieet repen te promoten..

Word je vrijgelaten of moet alles heel strikt?

Dat is heel erg verschillend. Sowieso krijg je 9 van de 10 keer een briefing waarin staat wat er van je verwacht wordt. De ene keer bevat dit heel veel moetjes en regeltjes. De andere keer staat er weinig in en mag je het invullen zoals je zelf wilt. Als je net een paar dingen op rij hebt gehad waar je aan veel moet voldoen en je dan ineens helemaal wordt vrijgelaten vind ik soms best lastig. Je streeft er natuurlijk naar dat de opdrachtgever hooguit feedback over een typfout heeft.

Mocht dit onderwerp onduidelijk voor je zijn hoop ik dat ik je van een nuttige informatie heb voorzien. Dit is mijn kijk erop en hoe ik de regels hanteer op mijn kanalen. Mocht je eventueel nog vragen hebben? Stel ze vooral, dit zal denk ik altijd een interessant onderwerp zijn om het over te hebben of om over de discussiëren. 

Liefs,
Eefje 

Diverse blogs
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
8 reacties
  1. Anoek

    30 oktober 2018 20:33

    Waar haal je nog meer je inkomsten uit?

    Beantwoord
    1. Eefje

      30 oktober 2018 21:01

      Ik fotografeer en beheer social media voor diverse horeca en ik werk ook nog gewoon parttime voor een baas en doe af en toe catering vanuit huis!

      Beantwoord
  2. Stephanie

    30 oktober 2018 22:35

    Hoi,
    Leuke en eerlijke en oprechte blogs schrijf je toch. Erg fijn om te lezen!
    Ik vroeg me af of je een boete of iets moet betalen als je de likes niet haalt?
    Groetjes Stephanie

    Beantwoord
    1. Eefje

      30 oktober 2018 23:54

      Hi Stephanie, dankjewel leuk om te horen! 🙂
      Het was de eerste en enige keer dat ik met zo’n like percentage te maken had.
      Daarna gelukkig niet meer. Ik denk dat je niet zomaar een boete krijgt hoor!

      Beantwoord
  3. Lian

    31 oktober 2018 14:18

    Hee Eef. Mooi geschreven. Ik ben het eens met je punt over #nospon. Als iedereen nou gewoon duidelijk zou zijn met #betaaldesamenwerking, #gekregen of #sponsored, dan zou dat hele nospon niet hoeven.

    Liefs Lian

    Beantwoord
    1. Eefje

      31 oktober 2018 15:00

      Jaaaa precies dat!
      Zo makkelijk kan het zijn 🙂

      Dankjewel voor je lieve reactie Lian!

      X Eef

      Beantwoord
  4. Mandy

    31 oktober 2018 18:48

    He Eef,
    Super leuk altijd om jouw blogs te lezen! Zo eerlijk en oprecht! Ben jij uiteindelijk benaderd door het pr bureau of heb jij hen benaderd? Keep up the good work🤗 groetjes

    Beantwoord
    1. Eefje

      31 oktober 2018 22:00

      Hi Mandy, dankjewel!

      Meestal word ik benaderd voor samenwerkingen 🙂

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Kokos yoghurttaart met aardbei en mango

volgend bericht

Gevulde speculaas koeken

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer Op persreis in Portugal en het is te gek😍 Meer in stories🎥 #eefoppersreis
DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤 ⠀⠀⠀ Dit is ec DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤
⠀⠀⠀
Dit is echt een topper❤️ Niet moeilijk om te maken en een feest om te eten🎉 Dit heb je nodig voor 2 porties:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️3 chocolate chip cookies (65 gram)
➡️8 gram gesmolten roomboter
Vulling:
➡️100 ml slagroom
➡️75 gram roomkaas
➡️1,5 el suiker
➡️1/2 tl vanillepasta- of extract
Topping:
➡️40 gram slagroom
➡️40 gram melkchocolade
➡️5 Daims fijngehakt + 1 als topping
⠀⠀⠀
Verkruimel de koeken, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Ik heb dus geen keukenmachine gebruikt, maar een zipzakje. Hier deed ik de koekjes in en heb ik kapot gemept met een deegroller. Meng dit met de gesmolten boter er verdeel over de glaasjes.
⠀⠀⠀
Klop de slagroom samen met de suiker en vanille tussen lobbig en stijf in. Roer de roomkaas los (ik heb een simpel supermarkt huismerk gebruikt die wel lekker stevig was). Voeg deze toe aan de slagroom en klop even op hoge stand zodat je een glad en dik mengsel hebt. Hiervoor gebruikte ik een staafmixer met garde opzetstuk. Verdeel over de koekkruimels.
⠀⠀⠀
Verhit de slagroom in een steelpan, zet het vuur uit en voeg dan de chocolade toe. Laat even staan zodat het smelt. In de tussentijd hak je de Daims in stukjes. Voeg deze aan het chocolade mengsel toe. Roer er doorheen en verdeel dit op de cheesecake laag (zorg dat dit mengsel niet te warm is). Zet de glazen in de koelkast.
⠀⠀⠀
Na een half uurtje kunnen je ze al eten, maar ze zijn nog lekkerder na een dag staan. Je kunt ze dus heel goed voorbereiden, ook al 2-3 dagen van tevoren!
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #daim #cheesecake #koekkruimels #slagroom #roomkaas #toetje #chocolade #makingofreel #dessert #foodienl #receptenpagina #zoetrecept #ganache #daimcheesecake
MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔 ⠀⠀⠀ Koken op MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔
⠀⠀⠀
Koken op een boot; aflevering 2🎥 Hier op de boot heb ik geen overvolle kast met smaakmakers, dus af en toe moet ik even m’n best doen om met simpele dingen toch gewoon echt wel iets héél lekkers op tafel te zetten. En dat lukte😍
⠀⠀⠀
Voor 2 burgers:
2 (hamburger) broodjes
225 gram halloumi
2 handjes ijsbergsla
1 tomaat, in plakken
1 (rode) ui, in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1 el harissa
Rasp van een halve citroen
1/2 teentje knoflook geraspt
Peper & zout
Klontje boter + 2 el water + 1 tl honing
⠀⠀⠀
Snijd de broodjes doormidden en rooster deze kort in een droge koekenpan, leg apart.
⠀⠀⠀
Doe dan wat boter in de pan om de uien in te bakken. Voeg na een paar minuten 2 el water en 1 tl honing toe. Roer door, laat ze even smoren, dan bakken en zet apart in een bakje.
⠀⠀⠀
Doe dan wat olie of boter in de pan, en snijd het blok halloumi doormidden (je hebt ook ronde kant en klare burger hallumi stukken, maar die waren op). Bak aan allebei de kanten mooi goudbruin op middelhoog vuur🔥
⠀⠀⠀
Ondertussen maak je het sausje en snijd je de tomaten in plakjes (& sla als dat nodig is).
⠀⠀⠀
Smeer de broodjes in met het harissasausje, een handje sla, de tomaat, halloumi, uien en extra saus. Broodje erop en aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Hou jij ook van dit soort simpele recept? Sla ‘m dan op voor later✅ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
⠀⠀⠀
#eefsfood #makkelijkrecept #kaas #halloumiburger #ijsbergsla #makingofreel #roosteren #broodje #foodienl #receptenpagina #halloumi #bootkokenmeteef #eefsbootfood #eefsbootleef
MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥 ⠀⠀⠀ Door jullie MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥
⠀⠀⠀
Door jullie leuke reacties op de vorige dagvlog én omdat ik het zelf leuk vind om te maken; hierbij mijn tweede mini dagvlog🎉 Hieronder vind je een beetje toelichting👇🏻
⠀⠀⠀
Ik werd wakker op de boot en liet me even overvaren naar m’n auto. Ochtendje vrijwilligerswerk bij @vogelasielleiden 👉🏻 het baby vogel seizoen is ÁÁN. Hartstikke druk dus en de uren vlogen voorbij! Voeren, voeren, voeren, schoonmaken, voeren, voeren, voeren en nog eens voeren🦆
⠀⠀⠀
Daarna ging ik even langs bij mijn vader, hij had een gave Ouwe Dibbes plank voor mij gemaakt❤️ Eenmaal thuis haalde ik een pakketje op en snackte ik onderweg een appel & kaascroissant🥐 Daarna dook ik achter mijn laptop om een deadline compleet te maken en op te sturen💻 Toen filmde ik nog een Reel voor een heerlijke toetje, die ik snel zal delen🍪
⠀⠀⠀
Ik hees mezelf in een gezellig jurkie en sprong op de fiets richting @detuinvandesmid 🌿 Zij hebben komende zomer nu ook een avondmenu en ik was uitgenodigd om te komen proeven. Mijn lieve 1+ kon last minute helaas niet mee. Ik wilde eerst cancelen, maar toen besloot ik gewoon lekker alleen te gaan🔥 Het was echt heel erg lekker en ook volledig plantaardig (dat zou je niet zeggen). Je kunt kiezen uit 3, 4- of 5 gangen✅ Top locatie📍 Vette aanrader! Dat gerecht met knolselderij was echt ge-wel-dig!!
⠀⠀⠀
Eenmaal thuis, chill kleding aan, spullen gepakt en stapte ik weer in de auto, terug naar de boot❤️ Lekker met een nieuw boekje van mijn favoriet puzzel😴
⠀⠀⠀
Dat was mijn dag! Hoe was die van jou? Liefs!
⠀⠀⠀
#eefsdagvlog #kijkjeinmijnleven #eefsbootleef #alleenuiteten #goodfood #japansepuzzel
GROENE SALADE MET VIJGEN EN GEITENKAAS🤍
⠀⠀⠀
adv - Yes, het is volop salade tijd! Zoals je weet ben ik er dol op. Vandaag heb ik een nieuw recept voor je🥗 een frisse groene salade met gegrilde vijgen, tomaat, avocado, ingelegde rode ui, geroosterde pecannoten en geitenkaas pearls van @bettinegeitenkaas 🐐
⠀⠀⠀
Deze salade is voor 4-5 personen is als bijgerecht en dit heb je nodig;
➡️75 gram gemengde groene sla
➡️100 gram cherrytomaten, in partjes
➡️75 gram Bettine geitenkaas pearls
➡️1/2 avocado, in plakjes
➡️4 vijgen, gehalveerd
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️1 flinke hand geroosterde pecannoten
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el balsamicoazijn
➡️1 el honing
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️Mespuntje knoflookpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Ingelegde rode ui kun je kant en klaar kopen maar je kunt het ook zelf maken. Snijd de uien dan in halve ringen, doe in een potje en voeg daar 50/50 water/azijn en een schep suiker aan toe. Laat minimaal een paar uur staan voor gebruik. Tip; zorg dat je dat standaard in je koelkast hebt staan. Want het is bij zoveel lekker🙌🏻
⠀⠀⠀
Halveer de vijgen en smeer deze met een klein beetje olijfolie in. Verhit een grillpan en leg ze daar op tot je van die mooie grill streepjes hebt, de pecannoten rooster je. 4-5 minuten op 180 graden in de airfryer gaat het snelst👌🏻
⠀⠀⠀
De dressing maak je door simpelweg alles door elkaar te schudden in een afsluitbaar flesje. Dit kun je eroverheen gieten of apart zetten zodat iedereen zelf kan doseren. De rest spreekt voor zich💚 Eet smakelijk🙌🏻
⠀⠀⠀
Ps; iedereen die een reactie achterlaat maakt kans op een compact Bastard barbecue🔥 Er worden er 2 weggegeven onder alle reacties van mijn mede #cheesysummerday collega’s😍
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅ Daar ga je de hele zomer plezier van hebben☀️
⠀⠀⠀
In samenwerking met Bettine
⠀⠀⠀
#eefsfood #bettinegeitenkaas #salade #groenesla #tomaat #avocado #kaas #makingofreel #foodienl #rodeui #makingofreel #kaas #bettine #buitenkoken #gegrildevijgen
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord