Video's

Witte wijnproeverij + blinde smaaktest met de Wijntweeling

Een aantal maanden geleden ontmoette ik Max & Juuls! Naar aanleiding van mijn artikel op InDeBuurt.nl, hierin riep ik Leidse foodlovers op om zich bij mij te melden. Gewoon voor de leuk! We spraken af, aten heerlijk en dronken natuurlijk lekkere wijn.

Ik vind wijn leuk, maar weet er nou niet heel erg iets vanaf. We bedachten deze proeverij voor de camera uit te voeren. Wellicht heb jij er ook nog iets aan. Deze video is volledig voor de fun gemaakt (en ik heb er ook nog iets van geleerd, winning!). Maxime en Juliette werken allebei in de wijn. Zij hebben ook de wijnen voor in deze video geregeld. Thanks daarvoor girls!

Welke wijn kies je wanneer je op een terras zit en vooral waarom? De ene Chardonnay is de ander niet natuurlijk maar het is toch wel fijn om te weten welke soort wijn je over het algemeen altijd lekker vindt. Heb je vragen aan de wijntweeling? Die kun je stellen via hun Instagram pagina.  

Liefs, Eefje

Wijntweeling proeverij

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.