Blog

Food events en post van maart ’18

Maart was lang maar vloog voorbij! Ik heb een aantal toffe food pakketjes mogen ontvangen en ook heb ik heerlijk mogen eten op uitnodiging. Van een boeklancering tot plantaardige boter, handgemaakt brood tot een mooi paasei en van cocktails tot cookie dough. Dit zijn mijn food events en post van maart ’18!

Nacarat 
Ik was uitgenodigd om de nieuwe lunchkaart te komen proeven van Restaurant Nacarat. Bij binnenkomst was ik echt onder te indruk van deze te gekke plek! Het zit helemaal boven Hudson’s Bay in Amsterdam. Dus je heb ook zeker een mooi uitzicht. Ik waande mij een beetje op vakantie!

Nacarat vloer

We begonnen met allerlei lekker brood met 6 soorten heerlijke dips! Ik ben dol op dit eten, zeker als ik het niet zelf maak haha. De lunchkaart is sinds kort verrijkt met een aantal bowls. Met bijvoorbeeld zalm of falafel! Super smaakvol allemaal.

Dips nacarat

En ze hebben echt gigantisch veel keuze in allerlei pita’s. De één nog lekkerder dan de ander. Echt een aanrader!! De frietjes met feta waren ook een hit.

Pita nacarat

Godiva 
Whaaa hoe gaaf is dit pakket? Ik kreeg het een week of 2 voor Pasen en het tasje staat nog steeds te shinen op mijn bureau. Alles wat erin zit was ook erg lekker! Ik vond vooral de paaseitjes met kokosvulling en karamel heel lekker. Dat doosje is ook binnen een kwartiertje opgegaan. Whoops!

Paasei Godiva

Handgemaakt brood 
Ook mocht ik een bestelling plaatsen bij Handgemaaktbrood.nl! De croissantjes staan absoluut in mijn top 3 van allerlekkerste croissantjes ooit! Een aantal broden liggen nog in de vriezer en daar kan ik later nog van genieten. Ik heb er ook een winactie mee opgezet en daar hebben jullie massaal op gereageerd. Super leuk!

Handgemaakt brood

Cocktails in bar TwentySeven 
De bar van dit prachtige hotel aan de Dam was de locatie waar ik heen mocht voor een cocktail tasting met culinaire hapjes. Dat zwarte wat je ziet was een zacht luchtig deeg bolletje gevuld met Kabeljauw en een soort aioli. Smaakbom!

Cocktails twentyseven

Voor de cocktails hadden we koffie met een bonbon die is gebaseerd op de Cariño cocktail waar het allemaal om ging. Bartender Eric van Beek heeft deze cocktail bedacht en er zit onder andere een mix van rum, Griekse yoghurt, limoen en nootmuskaat. Hij vertelde het zo gepassioneerd. Ik kan daar echt uren naar luisteren!

koffie twentyseven

Baker’s dough & Baker and Moore 
Jaaa! Dough my god. Ik mocht de nieuwe kaart proeven van Baker’s dough en Baker and Moore. Ze hebben nieuwe deegsmaken zoals witte chocolade en Snickers. Ik koos voor de eerste, samen met karamelsaus, karamel blokjes, Bastogne kruimels en kinder Bueno. God-de-lijk!!

Dough event

De niewe kaart van Baker and Moore is ook niet niks. Er zijn veel vega en vegan opties en je kunt eigenlijk alles zelf samenstellen. De toppers staan natuurlijk ook gewoon op de kaart. Tip voor als je in Rotterdam bent!

Bakers event

Flora Plantaardige boter
Ik als die hard roomboter lover was een tikkie sceptisch over deze plantaardige variant. Maar ik moet zeggen, positief verrast! Ik heb alleen de gezouten variant nog geproefd. De ongezouten komt je kant op mam! Te koop bij Albert Heijn trouwens.

Flora plantaardige boter

The Body Studio  
Dit was niet echt een event maar ik ging eindelijk op bezoek bij Marike haar nieuwe stekkie. Een studio waar je kunt sporten onder begeleiding en daarna een lekker baksel van Marike kunt eten. Dat natuurlijk met een koppie thee of een lekkere koffie ernaast. Heel leuk om te zien hoe je zo je dromen achterna gaat Mariek <3

Body studio Amsterdam

Puur Zoet
Mariette van zoetrecepten.nl lanceerde haar eerste boek! En daar mocht ik bij zijn. Samen met Marike van ohmypie.nl ging ik die kant op en genoot ik van deze mega lekkere witte bonen brownies met kokos slagroom. Ik ben van plan heel snel iets te gaan bakken uit dit prachtige boek. En hoe leuk is dat geen woorden maar dadels tasje?!

Puur zoet boek

Dit was ‘m voor deze keer! Ik ben benieuwd wat april voor een leuks en vooral lekkers gaat brengen. Dat lees je volgende maand. 

Liefs, 
Eef

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Je winkelmandje is nog leeg.