Blog

Ik heb een nieuwe baan! Hoe, wat en waar?

Jaaaaa, ik heb een nieuwe baan! Het aller allerliefst zou ik nu natuurlijk van de daken willen schreeuwen dat ik 100% van Eefsfood kan leven. Dit laat nog even op zich wachten en dat is niet erg. Er wordt hard aan gewerkt! Iedereen in mijn omgeving inclusief mijn huidige en nieuwe bazin weten hier uiteraard van. Maar hee van alleen hard en veel willen werken betaal je nog steeds geen één rekening. Dus er moet ook nog gewoon een baan naast. En laat ik daar nu ook het beste en leukste uit willen halen!

Ik ga werken bij Kitchen Art! Een luxe kookwinkel in het hartje van Leiden. Ik kwam er al regelmatig als klant maar nu mag ik ook zelf alles gaan leren over koksmessen, apparaten, pannen, keukengadgets en bakspullen. Al kom ik al aardig uit te voeten over dat laatste! 

Kitchen binnen

Zoals jullie misschien wel weten werk(te) ik bij Leonidas. Hier kwam ik zo’n 6,5 jaar geleden binnen met het idee en gevoel dat dit mijn droombaan was voor minstens de komende 10 jaar. Dat liep even anders. Na 2,5 jaar stond ik drankjes te maken bij Starbucks. Een aantal maanden later werd ik Shift Supervisor, deed ik mee aan de Barista Championchips (een beetje kunnen latte art’en is één van de leukste dingen op aarde!) en na een kleine twee jaar had ik het ook wel weer gezien.

Eefsfood begon wel iets te worden en dat wilde ik graag uitbreiden door er meer tijd in te steken dus minder te gaan werken. Ik informeerde bij mijn oude bazin en een week later stond ik weer tussen de bonbons. Inmiddels is dit alweer ruim 2 jaar geleden. Begin jij ook een patroon te zien? Twee jaar is zo’n beetje het gemiddelde voor het weer tijd is voor een nieuwe baan. Het ligt volledig aan mij, ik moet gewoon weer iets nieuws na een bepaalde tijd. 

En dat nieuwe is nu begonnen! Ik heb mijn eerste 2 werkdagen al gehad en die vlogen voorbij! Dat had ik al een tijd niet meer ervaren. Er is ZOVEEL te leren in deze winkel! Ik denk dat er wel een tijd overheen gaat voordat ik precies kan uitleggen waarom je juist die Magimix moet kopen en beter voor die ene Le Creuset kan gaan dan de ander. Ook ga ik mij bemoeien met de social media en fotografie! En intussen wil ik eigenlijk alle apparaten kopen die ik op de foto zet. Ik rooster bijna nooit brood maar toch wil ik nu deze broodrooster. Als je het leuk vindt kun je ons volgens via Facebook of Instagram. Zou ik super tof vinden!

Smeg broodrooster

Wil jij de nieuwe bonbon queen van Leiden worden? Mijn dagen zijn nog niet definitief gevuld! Lijkt het jou te gek om 2 dagen (welke dagen zijn in overleg) in de week bij Leonidas Leiden te werken? Mail dan snel je motivatie en cv naar leonidasleiden@hotmail.com! Ik kan alvast vertellen dat je super leuke collega’s krijgt <3 Check ook Leonidas even via Facebook & Instagram. Of kom langs in de winkel voor een praatje of meer info! De kans ik aanwezig dat je mij dan nog treft in april.

Voor nu ben ik ontzettend blij! Eefsfood is aan het groeien, een leuke nieuwe baan. Ik heb helemaal zin in komende tijd!

Liefs,
Eef 

12 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.