Een biscuitmix gebruiken of zelf bakken?

Ik gebruik eigenlijk nooit kant en klare bakmixen! Iets wat rechtstreeks uit een pakje komt, kan toch nooit iets zijn? Die gedachte heb ik eigenlijk altijd als het om bakmixen gaat. Maar is dat wel terecht? Ik ben het gaan uitproberen met biscuitmix. 

Ik dook de keuken in om te bakken en proeven! In deze video kun je mijn bevindingen zien. Ik verklap alvast een klein beetje, ik was positief verrast! Kijk je mee?

Bedankt voor het kijken!

Liefs,
Eef

4 reacties op “Een biscuitmix gebruiken of zelf bakken?

    1. Wat tof om te horen Annemiek! Er staan nog veel meer video’s op mijn Youtube kanaal. De meeste kun je ook via mijn blog vinden onder het kopje Blog en dan Video’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *