Eetdagboeken

Op 3-daags pizza dieet met Magioni – Eetdagboek

Pizza dieet! Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn? Maar bij Magioni hebben ze toch iets tofs bedacht. Een dieet waarbij je ‘s ochtends, s’ middags en ‘s avonds pizza eet. Denk dan bijvoorbeeld aan ontbijt cheesecake pizza lunchpizza met groene curry en peultjes. Normaalgesproken ben ik niet van een dieet, maar aangezien ik toch bezig ben met afvallen en ik dit super leuk bedacht vind leek mij dit een goede boost. Op 3-daags pizza dieet met Magioni – Eetdagboek!

Hero pizza

Ik volgde het dieet 3 dagen lang en legde het allemaal vast met mijn camera. Ik ga niet teveel verklappen behalve dat ik dit een hele toffe ervaring vond! Meer informatie en resultaten vertel ik je in de video. Kijk je mee?

Wil je dit pizza dieet ook volgen? Download dan het recepturen boekje. Dat kun je doen via deze link! Deze video heb ik gemaakt in samenwerking met Magioni

Liefs,
Eef

 

No Comments

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

No products in the cart.