• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

Eefje
3 reacties
15 november 2017
Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

Toen ik ruim 5 jaar geleden in dit huis ging wonen heb ik even overwogen om de keuken ook gelijk aan te pakken. Uiteindelijk heb ik dat niet gedaan. Koken en bakken vond ik toen natuurlijk al leuk en deed ik graag en vaak. Beide kon ik prima in de keuken die erin zat. Het aanrechtblad vond ik wel echt lelijk en dat heb ik al die 5 jaar gevonden. Wel heb ik de deurtjes toendertijd lime groen geverfd. Deze keuken was absoluut gedateerd maar functioneerde verder nog prima. Inmiddels heb ik een gloednieuwe keuken en ga ik je nu vertellen hoe dat allemaal is gegaan. Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

Blij ei in keuken

Afgelopen jaar begon het toch wel echt te borrelen en droomde ik steeds vaker van een nieuwe keuken. Dingetjes als catering en taart bakken op bestelling was al eventjes aan de gang dus ik had nu ook een veel beter beeld van wat ik graag zou willen. Ik heb dus ook geen spijt dat ik dit niet al 5 jaar geleden heb gedaan. Eefsfood bestond toen nog niet en ik had waarschijnlijke andere keuzes gemaakt waar ik dan nu weer spijt van zou hebben gehad. Een vaatwasser, extra vriezer en koelkast waren er in die jaren al bijgekomen en de helft van mijn keuken leek inmiddels op een witgoed handel. Het hele proces van zoiets willen en het uiteindelijk gaan doen is niet echt makkelijk. Want het gaat gewoon om een hele hoop geld. Punt.

Oude keuken

De eerste afspraak bij een keukenwinkel was gemaakt en ineens zit je daar dan. Het gaat echt beginnen. Je moet vertellen wat je wil en dan ga je samen kijken naar de mogelijkheden. Op een groot scherm kun je meekijken en je zit gewoon middenin de Sims maar dan real life. De eerste tekening en offerte kwamen tot stand. Het begin was gemaakt! Je gaat naar huis met zat stof tot nadenken. Er volgt nog een afspraak om dingen aan te passen en/of toe te voegen. Het kiezen van de materialen, kleuren, merk apparatuur en handgreepjes beginnen nu wel echt definitief te worden. Een keuken inmeter wordt op je afgestuurd, en dan blijkt dus dat er een nogal belangrijk deel van de keuken je huis niet in komt. TÔP! Alles ging ook al te goed tot nu toe.. Wat Nu? Er zou een ingewikkelde oplossing zijn. Maar eerst vroeg ik mijn buurman of het bij hem zou passen en of het misschien mogelijk was om dit deel door zijn huis over de schutting heen te krijgen. Dit kon en hij wilde meehelpen!! Wat een ‘meevaller’ en opluchting. Zonder gekke fratsen kon de keuken nu besteld worden.

Het plannen kon beginnen. Hier zag ik het meest tegenop! Maar gelukkig heb ik een moeder die me daar nogal mee heeft geholpen, want ik zag het niet helemaal zitten. Denk niet alleen dat er maar een nieuwe keuken kwam want ik had ook te maken met een elektricien, loodgieter en stukadoor. De oude keuken moest natuurlijk ook nog gesloopt en afgevoerd worden en er moest nog een nieuwe vloer komen. Nou, een keuken slopen kan ik wel maar dat is in je eentje ook nog best lastig. Leroy (ja wat kan die jongen niet?) was daar om mij te helpen en we hebben maar al teveel lol gehad. Slopen is gewoon leuk en het vervolgens in de container smijten is nog leuker! We hebben voor de hele keuken maar 3 keer naar de Milieustraat hoeven rijden dankzij mijn o zo lelijke maar o zo praktische auto (oude Opel Agila). 

Keuken in container

Het enige leuke aan deze keuken (de witte tegeltjes) bleken de hel op aarde. Deze zaten ZO ERG VAST! Niet normaal! Alles ging zo voorspoedig maar met de tegeltjes zijn we zeker een hele dag bezig geweest. Uit eindelijk gelukt en toen dacht ik, dit komt nooit meer goed! Echt geen gezicht. Veel gaten in de muur etc. Toen de stucadoor kwam gaf hij geen kik en dat stelde mij gerust. Hij had vast weleens erger gezien.

Keuken slopen

Toen de stukadoor klaar was zag ik alles weer zitten! Ik kon eindelijk zien dat het echt mooi ging worden. De planning was ruim en ik heb ongeveer een maand zonder keuken gezeten. Gelukkig kon ik 3 weken in het huis van mijn op vakantie zijnde moeder, en heb ik wel gewoon kunnen koken en een beetje normaal kunnen leven wanneer ik niet aan het klussen was. Ik had een week tussen het stucen en wanneer de keuken geleverd werd. In die week moest ik nog witten. Dit kon met 3 van de 4 muren, deze waren binnen een paar dagen droog. De muur achter mijn aanrecht was alleen zo scheef dat de bovenste helft misschien wel een laag van zeker 7 cm gips had. Dit droogt niet in een paar dagen. Dit heeft uiteindelijk een krappe maand geduurd voor dit eindelijk droog was. Ik kon dus nog niet witten voor mijn keuken werd gemonteerd. Dat vond ik echt een domper want een vlakke lege muur is zo gedaan. En nu moest ik het dus later doen waardoor je je hele keuken weer moest afdekken en tapen (lees: muchos meer werk).

Gestuukte muur

De vloer kon gelegd worden. Ik weet nog dat ik echt niet wist wat ik wilde. Maar ineens was het duidelijk en zocht ik naar de tofste betonlook laminaat. Uiteindelijk gevonden en ik ben er nog (mag ook wel :p) elke dag zo blij mee. Ik vind het echt heel tof staan, zeker in combinatie met de rest van mijn keuken. Bezorg dag was eindelijk aangebroken. Ik was een beetje nerveus zelfs! Er ontbraken 3 onderdelen en er werd verteld dat dit binnen een paar dagen nageleverd zou worden. Jammer joh, toch niet (wordt vervolgd). Mijn hele huiskamer stond afgeladen vol. Maandag 7 augustus was het dan zover, de montage man stond voor de deur. Ik plofte op de bank ik liet me een uur of 6 later verrassen! Wow wat vet!! Allemaal leuk en aardig zo’n tekening maar je kunt het gewoon niet voor je zien. Ik was echt mega blij! Het iets diepere en hogere aanrecht maakt het zoveel groter. En dat terwijl het echt niet mega veel scheelt maar toch net dat hele fijne beetje.

Raamkant keuken

De montage ging op 1 dingetje (noem het maar ding) niet goed. De 10 minuten die ik weg was om boodschappen te doen stapte de monteur mis op de ladder en viel met een hamer in zijn hand half van het aanrecht af. Deuk in de meest zichtbare witte paneel die de keuken heeft. Naast dat het een tegenvaller was had ik hem ook met een gebroken nek in mijn gloednieuwe keuken op de grond aan kunnen treffen. Man man, dat is dus echt met een sisser afgelopen. Hij bestelde een nieuw paneel en deze zou later gebracht en opnieuw gemonteerd worden. De missende onderdelen bleken ook wel iets crucialer dan gedacht. Het waren namelijk de opstaande rand voor mijn aanrechtblad en de platen voor rondom mijn fornuis. Wat dus inhield dat de randen nog niet werden afgekit. Uiteindelijk heeft het zeker 6 weken geduurd voordat die onderdelen kwamen. Zes weken lang bestond dus de kans dat als ik iets vloeibaars zou omgooien dat aan de achterkant van mijn kastjes naar beneden zou druipen. Geloof me, dat wil je dus echt niet! Gelukkig is dit niet gebeurt maar het was af en toe wel spannend. Het paneel met deuk hebben we mooi kunnen gebruiken om te ketel weg te werken. Dat zie je hierboven op de foto, mijn toffe garde lamp hangt er nu aan. In de andere hoek hangt nu een verticale verwarming waardoor rechts daarvan ook nog plek was voor een ondiep aanrechtblok. Hieronder zit ook kastruimte en dat had ik heel erg nodig. 

Ovens

Mijn grote trots zijn natuurlijk twee ovens. Rechts is een oven oven en links is een oven met een magnetron stand. Links hieronder zit een vriezer en rechts een koeling. Onder mijn aanrechtblad vind je aan de linker kant een extra inbouw koelkast. Deze is iets kleiner dan een tafelmodel. Rechts hiervan een iets smaller gootsteenkastje. Een kwart van deze ruimte wordt in beslag genomen door de boiler van de Quooker. Wat een fijn ding is dat! Eerst wilde ik er eigenlijk geen maar ik ben nu toch heel blij dat ik er toch voor gekozen heb. Rechts weer daarvan zit de vaatwasser en onder het fornuis een enorme besteklade en daaronder een lade met heel veel ruimte waar al mijn pannen inpassen. 

Fornuis

Deze keuken kookt en bakt heerlijk! Ik heb er nu al een paar maanden plezier van en ik vind het nog steeds leuker dan ooit om mijn vaatwasser in te ruimen en mijn aanrecht schoon te maken. Het was nogal een bevalling. Een paar tegenslagen maar volgens mij hoort dat er allemaal bij en had het nog veel erger gekund. Het was alles dubbel en dwars waard. 

basilicum keuken

In het geheel is er ongeveer een half jaar overheen gegaan. Iedereen die heeft geholpen, super bedankt! <3 Dit blije ei sluit nu deze enorme blog af. Wat vinden jullie van mijn handgrepen? Of had jij voor greeploos gekozen?

Liefs,
Eef

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
3 reacties
  1. Sandra

    15 november 2017 19:29

    Joh wat ziet ie er gaaf uit! Yes ik heb ook voor grepen gekozen, dat greeploze is niks voor mij, als ik bezig ben hang ik er graag even snel een keuken- of theedoek aan of een pannelikker 😂

    Beantwoord
    1. Eefje

      15 november 2017 19:31

      Dankjewel Sandra! Ik heb ook heel bewust voor handgrepen gekozen. Er moet regelmatig een kastje open gemaakt worden met vieze handen en dan maak ik liever zo’n greep schoon dan dat het half in mn lades of kastjes zit! 🙂

      Beantwoord
  2. Tineke

    18 november 2017 21:05

    Ik was al heel benieuwd naar deze blog en wauw, wat een geweldig mooie keuken is het geworden. En wat een werk zeg! Maar het resultaat mag er absoluut zijn! Ik vind grepen ook praktischer en het staat ook mooi bij de grepen van je oven ;). Heel veel bak- en kookplezier gewenst!

    Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Limoen-pistache taart met witte chocolade drip

volgend bericht

Proefvideo #4 | Vegan snacks proeven met Joyce | EEFSFOOD

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Een beugel op latere leeftijd. Hoe, wat en waarom?
Blog Persoonlijk

Een beugel op latere leeftijd. Hoe, wat en waarom?

9 min leestijd
21 april 2021

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤 ⠀⠀⠀ Dit is ec DAIM CHEESCAKE IN EEN GLAS🤤
⠀⠀⠀
Dit is echt een topper❤️ Niet moeilijk om te maken en een feest om te eten🎉 Dit heb je nodig voor 2 porties:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️3 chocolate chip cookies (65 gram)
➡️8 gram gesmolten roomboter
Vulling:
➡️100 ml slagroom
➡️75 gram roomkaas
➡️1,5 el suiker
➡️1/2 tl vanillepasta- of extract
Topping:
➡️40 gram slagroom
➡️40 gram melkchocolade
➡️5 Daims fijngehakt + 1 als topping
⠀⠀⠀
Verkruimel de koeken, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Ik heb dus geen keukenmachine gebruikt, maar een zipzakje. Hier deed ik de koekjes in en heb ik kapot gemept met een deegroller. Meng dit met de gesmolten boter er verdeel over de glaasjes.
⠀⠀⠀
Klop de slagroom samen met de suiker en vanille tussen lobbig en stijf in. Roer de roomkaas los (ik heb een simpel supermarkt huismerk gebruikt die wel lekker stevig was). Voeg deze toe aan de slagroom en klop even op hoge stand zodat je een glad en dik mengsel hebt. Hiervoor gebruikte ik een staafmixer met garde opzetstuk. Verdeel over de koekkruimels.
⠀⠀⠀
Verhit de slagroom in een steelpan, zet het vuur uit en voeg dan de chocolade toe. Laat even staan zodat het smelt. In de tussentijd hak je de Daims in stukjes. Voeg deze aan het chocolade mengsel toe. Roer er doorheen en verdeel dit op de cheesecake laag (zorg dat dit mengsel niet te warm is). Zet de glazen in de koelkast.
⠀⠀⠀
Na een half uurtje kunnen je ze al eten, maar ze zijn nog lekkerder na een dag staan. Je kunt ze dus heel goed voorbereiden, ook al 2-3 dagen van tevoren!
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #daim #cheesecake #koekkruimels #slagroom #roomkaas #toetje #chocolade #makingofreel #dessert #foodienl #receptenpagina #zoetrecept #ganache #daimcheesecake
MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔 ⠀⠀⠀ Koken op MAKKELIJKE HALLOUMI BURGERS🍔
⠀⠀⠀
Koken op een boot; aflevering 2🎥 Hier op de boot heb ik geen overvolle kast met smaakmakers, dus af en toe moet ik even m’n best doen om met simpele dingen toch gewoon echt wel iets héél lekkers op tafel te zetten. En dat lukte😍
⠀⠀⠀
Voor 2 burgers:
2 (hamburger) broodjes
225 gram halloumi
2 handjes ijsbergsla
1 tomaat, in plakken
1 (rode) ui, in halve ringen
1 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
1 el harissa
Rasp van een halve citroen
1/2 teentje knoflook geraspt
Peper & zout
Klontje boter + 2 el water + 1 tl honing
⠀⠀⠀
Snijd de broodjes doormidden en rooster deze kort in een droge koekenpan, leg apart.
⠀⠀⠀
Doe dan wat boter in de pan om de uien in te bakken. Voeg na een paar minuten 2 el water en 1 tl honing toe. Roer door, laat ze even smoren, dan bakken en zet apart in een bakje.
⠀⠀⠀
Doe dan wat olie of boter in de pan, en snijd het blok halloumi doormidden (je hebt ook ronde kant en klare burger hallumi stukken, maar die waren op). Bak aan allebei de kanten mooi goudbruin op middelhoog vuur🔥
⠀⠀⠀
Ondertussen maak je het sausje en snijd je de tomaten in plakjes (& sla als dat nodig is).
⠀⠀⠀
Smeer de broodjes in met het harissasausje, een handje sla, de tomaat, halloumi, uien en extra saus. Broodje erop en aanvallen maar😍
⠀⠀⠀
Hou jij ook van dit soort simpele recept? Sla ‘m dan op voor later✅ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
⠀⠀⠀
#eefsfood #makkelijkrecept #kaas #halloumiburger #ijsbergsla #makingofreel #roosteren #broodje #foodienl #receptenpagina #halloumi #bootkokenmeteef #eefsbootfood #eefsbootleef
MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥 ⠀⠀⠀ Door jullie MINI DAGVLOG 1 JUNI📅🎥
⠀⠀⠀
Door jullie leuke reacties op de vorige dagvlog én omdat ik het zelf leuk vind om te maken; hierbij mijn tweede mini dagvlog🎉 Hieronder vind je een beetje toelichting👇🏻
⠀⠀⠀
Ik werd wakker op de boot en liet me even overvaren naar m’n auto. Ochtendje vrijwilligerswerk bij @vogelasielleiden 👉🏻 het baby vogel seizoen is ÁÁN. Hartstikke druk dus en de uren vlogen voorbij! Voeren, voeren, voeren, schoonmaken, voeren, voeren, voeren en nog eens voeren🦆
⠀⠀⠀
Daarna ging ik even langs bij mijn vader, hij had een gave Ouwe Dibbes plank voor mij gemaakt❤️ Eenmaal thuis haalde ik een pakketje op en snackte ik onderweg een appel & kaascroissant🥐 Daarna dook ik achter mijn laptop om een deadline compleet te maken en op te sturen💻 Toen filmde ik nog een Reel voor een heerlijke toetje, die ik snel zal delen🍪
⠀⠀⠀
Ik hees mezelf in een gezellig jurkie en sprong op de fiets richting @detuinvandesmid 🌿 Zij hebben komende zomer nu ook een avondmenu en ik was uitgenodigd om te komen proeven. Mijn lieve 1+ kon last minute helaas niet mee. Ik wilde eerst cancelen, maar toen besloot ik gewoon lekker alleen te gaan🔥 Het was echt heel erg lekker en ook volledig plantaardig (dat zou je niet zeggen). Je kunt kiezen uit 3, 4- of 5 gangen✅ Top locatie📍 Vette aanrader! Dat gerecht met knolselderij was echt ge-wel-dig!!
⠀⠀⠀
Eenmaal thuis, chill kleding aan, spullen gepakt en stapte ik weer in de auto, terug naar de boot❤️ Lekker met een nieuw boekje van mijn favoriet puzzel😴
⠀⠀⠀
Dat was mijn dag! Hoe was die van jou? Liefs!
⠀⠀⠀
#eefsdagvlog #kijkjeinmijnleven #eefsbootleef #alleenuiteten #goodfood #japansepuzzel
GROENE SALADE MET VIJGEN EN GEITENKAAS🤍
⠀⠀⠀
adv - Yes, het is volop salade tijd! Zoals je weet ben ik er dol op. Vandaag heb ik een nieuw recept voor je🥗 een frisse groene salade met gegrilde vijgen, tomaat, avocado, ingelegde rode ui, geroosterde pecannoten en geitenkaas pearls van @bettinegeitenkaas 🐐
⠀⠀⠀
Deze salade is voor 4-5 personen is als bijgerecht en dit heb je nodig;
➡️75 gram gemengde groene sla
➡️100 gram cherrytomaten, in partjes
➡️75 gram Bettine geitenkaas pearls
➡️1/2 avocado, in plakjes
➡️4 vijgen, gehalveerd
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️1 flinke hand geroosterde pecannoten
Dressing:
➡️2 el olijfolie
➡️2 el balsamicoazijn
➡️1 el honing
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️Mespuntje knoflookpoeder
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Ingelegde rode ui kun je kant en klaar kopen maar je kunt het ook zelf maken. Snijd de uien dan in halve ringen, doe in een potje en voeg daar 50/50 water/azijn en een schep suiker aan toe. Laat minimaal een paar uur staan voor gebruik. Tip; zorg dat je dat standaard in je koelkast hebt staan. Want het is bij zoveel lekker🙌🏻
⠀⠀⠀
Halveer de vijgen en smeer deze met een klein beetje olijfolie in. Verhit een grillpan en leg ze daar op tot je van die mooie grill streepjes hebt, de pecannoten rooster je. 4-5 minuten op 180 graden in de airfryer gaat het snelst👌🏻
⠀⠀⠀
De dressing maak je door simpelweg alles door elkaar te schudden in een afsluitbaar flesje. Dit kun je eroverheen gieten of apart zetten zodat iedereen zelf kan doseren. De rest spreekt voor zich💚 Eet smakelijk🙌🏻
⠀⠀⠀
Ps; iedereen die een reactie achterlaat maakt kans op een compact Bastard barbecue🔥 Er worden er 2 weggegeven onder alle reacties van mijn mede #cheesysummerday collega’s😍
⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅ Daar ga je de hele zomer plezier van hebben☀️
⠀⠀⠀
In samenwerking met Bettine
⠀⠀⠀
#eefsfood #bettinegeitenkaas #salade #groenesla #tomaat #avocado #kaas #makingofreel #foodienl #rodeui #makingofreel #kaas #bettine #buitenkoken #gegrildevijgen
DE PERFECTE MONCHOUTAART😍 ⠀⠀⠀ Zoek niet v DE PERFECTE MONCHOUTAART😍
⠀⠀⠀
Zoek niet verder, deze moet je hebben🍒 No bake en extra lekker door een romig en smaakvol ingrediënten die ook nog eens voor wat extra stevigheid zorgt👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Ook maken? Ga naar eefsfood.nl en zet monchoutaart in de zoekbalk. Zo kun je ‘m makkelijk vinden🔎
⠀⠀⠀
Ook groot liefhebber van monchoutaart! Laat van hooooooren👇🏻 Sla ‘m gelijk even op✅
⠀⠀⠀
Fijne weekend! Liefs, Eef😙
⠀⠀⠀
#eefsfood #monchoutaart #kersen #roomkaas #bastognebodem #slagroom #nobakerecept #taart #foodienl #foodblog #kersenuitblik
EET- EN KOOKCLUBS VAN NEDERLAND; OPGELET!🚨
⠀⠀⠀
adv - Aanstaande 11 juni organiseert @foodiesmagazine de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing🏆 Voor deze dag zijn er nog maar een paar plekjes vrij🙌🏻 Je hoeft geen masterchef te zijn en plezier staat voorop! Heb je (nog) geen kookclub? Geen enkel probleem. Trommel dan je kookgrage vrienden, familie of buren op🥁
⠀⠀⠀
Aanmelden kan tot en met 28 mei! En denk je nu, die titel is gaaf? Dan loop je vast ook warm voor de hoofdprijs. Dat is is namelijk jullie ingestuurde en winnende gerecht op de cover van Foodies; het augustus nummer😍 Ik zou het wel weten als ik jou was! Voor alle ins & outs verwijs ik je door naar mijn stories want daar vind je het juiste linkje✅ (mocht die verlopen zijn als je dit leest? DM me dan even, dan deel ik de linkt met je👍🏻)
⠀⠀⠀
Jullie weten al hoe dolgelukkig ik ben met mijn cluppie en dat gun ik iedereen🥰 Feel free om in de reacties op zoek te gaan naar een kookclub bij jou in de buurt! Laat weten dat je zoekt, zet de omgeving waarin je zoekt erbij en deel optioneel je eetvoorkeuren zoals vega of glutenvrij. Zie highlight ‘eetclub’ voor meer inspiratie. Ik ben zoooo benieuwd wie er gaat winnen🎉
⠀⠀⠀
In samenwerking met Foodies🍴
⠀⠀⠀
#eefsfood #bestekookclubvannederland #kookclub #eetclub #oproep #vegafood #eetclubleiden #orzo #pompoen #burrata #pistacheijs #kletskop #hartigetompouce #bladerdeeg #eetclubavond
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord