Chocolade en sinaasappelcake gevuld met speculaas botercrème. In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe je deze heerlijke taart kunt maken. Echt een feestje op tafel tijdens pakjesavond!
De hoeveelheden en benodigdheden kun je vinden in de beschrijving onder de video. Laat je een like achter als je het een leuke video vond?
Zo leuk!! Wat zijn die oranje achtige bolletjes nog die bovenop je taart liggen🍰? Maakt het erg feestelijk!
Dankjewel Sofie! Het zijn oranje gekleurde suikertjes.
Wat een leuke video, Eefje!
Is het mogelijk om het beslag en de botercrème met een gewone mixer te maken? Ik zie in de video dat jij een kitchen artisan mixer gebruikt? Daarnaast heb ik nog twee vraagjes:
– Hoe vet jij de springvormen in?
– Waar koop je de chocoladetabletjes?
Fijne avond!
Groetjes van Anneloes
Heerlijk is de botercreme zeg ! Vraagje ; hoelang kan ik die bewaren heb nog over ??
Leuk om te horen Janine! Best wel even hoor. Boter en witte chocolade is beide best lang houdbaar. Ik zou het in ieder geval even proeven voor je het weer gebruikt!