Blog

Mijn maand augustus in foto’s + video (2017)

Een tijdje geleden ben ik gestopt met elke week een overzicht te schrijven. Maar een maandelijks overzicht op basis van foto’s lijkt mij wel wat, dus dit is nummer 1! Ook heb ik de laatste dagen van deze maand op video vastgelegd en er een vlog van gemaakt. Deze kun je onderaan vinden. 

Het begin van augustus stond volledig in het teken van mijn nieuwe keuken. Ook hield ik een kleine ‘vakantie’ en heb ik weinig aan EEFSFOOD gedaan. Eerst vond ik het moeilijk dat te beslissen maar toen ik dat eenmal had gedaan was dat eigenlijk heel fijn. Laten we beginnen, want de blog vakantie is voorbij!

Stuuk keuken EEFSFOODZo zag mijn keuken er op 1 augustus uit.. Geloof me, onder deze stuuk laag zag het er echt dramatisch uit. Ik dacht echt dat dit nooit meer goed ging komen. Gelukkig keek de stukadoor er niet raar van op en maakte hij er iets moois van. Er komt nog een heel artikel over de keuken en verbouwing aan, maar het is nog even wachten tot het volledig af is!

Midi food EEFSFOODOndanks dat ik een paar weken in mijn moeders huis woonde tijdens de keukenverbouwing, had ik niet altijd zin om te koken en haalde ik een lekker maaltje bij Midi Marche in Leiden.

Vloer keuken EEFSFOODDe keuken wordt bijna geleverd dus snel de nieuwe vloer erin. Beton look laminaat, ik vind het gaaf!

Levering keuken EEFSFOODJahaa eindelijk! Na maanden wachten is hij er dan. Een deel kon niet mijn huis in omdat ik een raar smal gangetje heb. Dit is via de buurman zijn huis en over de schutting binnen gekomen (dit wist ik gelukkig van tevoren al). Wat een gedoe maar het is gelukt! 

Appel noten cake EEFSFOOD
Ik bakte een appelcake met noten voor mijn oom, tante en neven die terugkwamen van vakantie.

Halve keuken EEFSFOODDe dag van de waarheid, mijn keuken werd gemonteerd. Toen ik dit zag was ik al helemaal gelukkig en dit was slechts het begin!

Sunset casa di mama EEFSFOODIntussen woonde ik nog steeds in mijn moeders huis en genoot ik bijna elke avond van dit! <3

Witte singel EEFSFOODStond ik even stil bij de Witte Singel om alweer te genieten van moeder natuur.

Taart Vos EEFSFOODBakte ik een hysterische taart voor een goede vriendin met kersvers geboren zoon Vos.

Voetjes Vos EEFSFOODWaarna ik heel snel verliefd was op zijn voetjes.

poke bowl Lot EEFSFOODBij Lot en de walvis genoot ik van een heerlijke Poké bowl samen met Marike van Oh My Pie.

Mais bbq EEFSFOODRoosterde ik mijn all time favo bbq groente goudbruin. Mais lovers, laat je horen!

YB Leiden EEFSFOODWas ik aan het smullen van een overheerlijk ontbijt bij de pas geopende Yoghurt Barn in Leiden samen met allemaal andere bloggers uit Leiden.

Gele bank EEFSFOODZette ik alle twijfel aan de kant en besloot ik dat mijn nieuwe bank deze kleur geel gaat worden. Love it! Zelfde probleem als bij de keuken, hij past mijn huis niet in.. To be continued.

Racoon Caprera EEFSFOODWoonde ik een fantastisch concert van Racoon bij. Wat is openluchttheater Caprera in Bloemendaal toch een toffe locatie!

Kookschuim EEFSFOODIk Nam de eerste kookvideo op in mijn nieuwe keuken. Ik laat je zien hoe je perfect meringue schuim kunt maken.

Boot vakantie EEFSFOODMocht ik 2 dagen mee op vaarvakantie.

Boerin Eef EEFSFOODEn dacht ik even dat boerin zijn wel iets voor mij was.

IJsbad EEFSFOODNa twee weken geklooi met een pijnlijke voet (ik werd niet gezien door een auto en kwam ongelukkig neer) was het weer foute boel. Dit ijsbad hielp wel echt goed! Oh en, hoe kansloos ben je als je niet even uitstapt wanneer er iemand half op je motorkap ligt? Vrij kansloos als je het mij vraagt..

Godiva cocktail EEFSFOOD
Koffie cocktail met een chocolade oester op het event van Godiva chocolade in Amsterdam.

Seafood lunch EEFSFOODLag dit klaar bij de voor mij meest spannende perslunch ooit so far. Benieuwd naar mijn hoofd terwijl ik een oester naar binnen werk? Kijk dan vooral onderstaande video!

Bedankt voor het lezen. Reacties vind ik leuk! <3

Kusje doei,
Eef

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.