Blog

Wat kun je deze zomer verwachten op eefsfood.nl?

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: je kunt minder verwachten op eefsfood.nl dan je gewend bent deze zomer. Maar waarom? Dit heeft een aantal redenen en die ga ik jullie nu vertellen.

Tot ongeveer half juni kwam er 6 keer per week een nieuw artikel online. Dit waren 3 recepten, 2 hotspots en een weekoverzicht. Ik ben überhaupt benieuwd of 1 van jullie het is opgevallen dat ik voor een paar maanden met deze regelmaat gepost heb. Die 2 hotspots had ik uiteraard te danken aan Leroy, in mijn eentje had ik dat nooit gered.

Een stuk minder lezers
Het is schoolvakantie en hierdoor gaan een hoop mensen op vakantie of zijn druk bezig met wijn in het park, zwemmen en relaxen op het strand etc. Helemaal dikke prima want daar is de zomer nou eenmaal voor. Dit betekent ook dat het wereld wijde web een stuk minder bezocht wordt. Ik vind het zonde om allemaal hele toffe dingen te delen die dan slecht tot niet gezien worden. Ik moest er over nadenken tot ik tot het besluit kwam om eefsfood.nl ook een halve ‘vakantie’ te geven. Omdat ik juist nu zo bezig ben met de groei van mijn website was dit besluit niet zo 1 2 3 gemaakt.

Een gloednieuwe keuken
Halverwege augustus komt dan eindelijk mijn gloednieuwe en fantastische keuken. Mijn huidige keuken is helaas in zo’n ‘ellendige’ staat dat ik alleen met het plaatsen van een nieuwe keuken niet klaar ben. Alles moet nieuw. De stukadoor, loodgieter en elektricien moeten ervoor komen. En dan hebben we het nog niet over dat ik mijn keuken heb uitgeruimd laat staan gesloopt en afgevoerd. Lang verhaal kort, ik zit 4 (VIER!) weken zonder keuken. Je snapt al, dat is lastig met koken en nieuwe recepten maken. Ik heb er vrede mee want dit weet ik immers al een paar maanden. Het geluk heb ik wel dat ik in de tussentijd los kan in de keuken van mijn moeder, maar dit is natuurlijk beperkt want ik ga niet mijn hele keuken inboedel verhuizen. Catering zit er dus even niet in, vanaf september des te meer trouwens! Ik kan echt niet wachten. Straks heb ik gewoon een mega strakke en fotogenieke keuken, en ik heb 1000 plannen om daarin te gaan doen. 

Even iets minder druk op mijn schouders
Ik werk dan wel niet fulltime maar ik krijg het ook niet altijd voor elkaar om fijn vooruit te werken. Zeker de laatste 2 maanden niet. Ik hobbel hier en daar lekker achter de feiten aan en denk regelmatig, shit ik MOET nog een recept maken dat vandaag online kan. Anders heb ik niks te uploaden, HELP! Ja die druk leg ik mezelf wel op. Niemand die boos is als ik niks upload maar ik neem dit toch wel serieus.

Zoveel dingen leiden mij af, zoveel dingen vind ik leuk! Ik heb zoveel plannen en ideeën en daar wil ik vanaf september helemaal los mee gaan. Ik ga komende 6 weken dus vooral gebruiken om een beetje vooruit te werken (EN MORGEN KOMT MIJN NIEUWE SPIEGELREFLEX CAMERA BINNEN, OH YES KAN NIET WACHTEN!!). Er gaan nieuwe dingen online komen maar denk dan aan 2 of maximaal 3 dingen per week (maandag, woensdag en donderdag/vrijdag). Dit kunnen recepten, video’s of andere blogs zijn.

Ik hoop dat jullie gedurende de zomer nog lekker rondkijken op mijn site voor een lekker (bak)recept. In september ga ik weer meer uploaden, maar tegen die tijd sowieso een nieuwe update!

Liefs,
Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.