• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Blog Persoonlijk

Intermittent fasting, hoe ging de eerste maand?

Eefje
12 reacties
29 juni 2017
Intermittent fasting, hoe ging de eerste maand?

Maandag 29 mei ben ik begonnen met intermitterent fasting. Een week voor ik begon schreef ik hier een blog over en deze kwam 1 juni online. Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij genaamd. Ik kreeg zoveel lieve en aanmoedigende reacties. Dit deed mij echt goed! Het is een strijd die vele mensen met mij delen. We zijn nu een maand later en is het dus tijd voor: intermittent fasting, hoe ging de eerste maand? Heb ik de rust gevonden die ik hoopte te vinden? Ben ik afgevallen? Hoe voel ik me erbij? Hoe kun je het combineren met etentjes? Ik ga het je allemaal vertellen:

Hoe ging de eerste week?
Al na een week voelde ik me er super goed bij. Geen strijd in mijn hoofd over wat ik wil eten later op de avond en geen zakken vol ongezonde dingen meer. Wat een rust! Hoe suf het ook klinkt. Het is niet meer dan de afspraak met jezelf dat je niet meer na 20h eet. Nooit gedacht dat dit zou werken. Maar dit was pas week 1, ik wilde mij niet te snel rijk rekenen. Er komen nog etentjes en events aan waar ik nog een gepaste manier moet vinden om dat toch te kunnen blijven doen.

Food events, hoe kun je dat toch combineren?
Na 1,5 week kwam daar mijn eerste ‘uitdaging’. Ik had een tof event, uiteraard met eten. Dit vond alleen plaats tussen 10:15 en 11:30. Niet na 12en dus. Wat doe je dan? Ik heb besloten om met dit soort situaties de tijden waartussen ik eet gewoon te verplaatsen. Ik nam om 10:45 mijn eerste hap wat inhield dat ik ‘s avonds om half 7 met mijn bordje eten op schoot zat. De dag daarna pakte ik gewoon de 12-20h weer op. 

De volgende uitdaging lag alweer op de loer. Een event dat tot 8 uur ‘s avonds duurt. Uit ervaring weet ik dat het vaak uitloopt en je wilt natuurlijk niet het toetje missen. Dus rekte ik de tijd een beetje op en at ik pas na 13h mijn eerste ding van de dag. 

Ben je ook al afgevallen?
Dat is natuurlijk de hamvraag! Daar gaat het mij vooral nu om. Ik moet kilo’s kwijt! Ja ik ben afgevallen, dit kon ook haast niet missen. Ik eet aanzienlijk minder en ook gezonder. Ik weet al bijna niet meer hoe een zak chips eruit ziet joh. En toch eet ik ‘alles’ wat ik wil. Dit is ook waarom het zo goed te doen is denk ik.

Ik ben nu 6,8 (ZESKOMMAACHT!!) kilo kwijt! Is dat even een fijn begin in 4,5 week. Echt boven mijn verwachting! Ik ben er nog laaaaang niet maar ik ben er toch heel blij mee. Ik meet ook wat delen van mijn lijf. Leuk zo’n weegschaal maar een meetlintje kan je nog meer en ander verschil laten zien. Het is nog niet veel maar ik ben ruim 3 cm taille kwijt en bijvoorbeeld mijn bovenbenen zijn ook alvast 3,5 cm dunner. 

Het jammere is: ik voel, zie en merk er nog ongeveer niks van. Ik weet dat dat tijd nodig heeft maar bij mijn voorgaande pogingen voelde ik het altijd vrij snel. Maar toen had ik ook niet zoveel kwijt te raken dan nu. Misschien is dat het verschil.

Zijn er ook nadelen?
Die zijn er zeker! Het was een prima maand, ik heb mij absoluut niet verveeld. En toch voelt het een beetje als ‘saaie’ maand. Ik heb ‘s avonds op geen terrasjes gezeten, geen wijntje gedronken dat soort dingetjes. Niet dat ik heel vaak in de verleiding kwam maar ik wil gewoon even een fijne start maken de eerste 2 a 3 maanden. Daarna ga ik echt wel uitzonderingen maken voor een avondjes terras met wijn en hapjes etc. 

Wat ik ook heb ervaren is dat ik ‘s avonds nog wel eens een te groot (voorheen normaal) portie at/eet. Omdat je maag over het algemeen minder te verduren krijgt en dan vervolgens een flink bord eten moet verwerken. Dat resulteerde in best een paar avonden met buikpijn op de wc. Dat gaat de laatste 2 weken al een stuk beter want ik let meer op de porties. 

Er zijn denk ik maar 3 ochtenden geweest dat ik echt de klok heb af zien tikken tot het EINDELIJK 12 uur was. En ik had niet eens echt honger maar gewoon zo ongelofelijk zin om te eten. Tot mijn grote verbazing heb ik echt geen één keer niet kunnen slapen omdat ik ‘s avond met honger in bed lag. 

En nu?
Ik ga door en hoop dat de komende maand mij ook zo goed bevalt. Uiteraard met nieuwe update, ervaringen en nog meer kilo’s eraf!

Liefs,
Eef

Spring strandfoto EEFSFOOD

Afvallen Intermittent fasting
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
12 reacties
  1. Astrid

    29 juni 2017 10:20

    Wooow!! Wat super goed dit te lezen zeg..
    Ik vind het zo fijn dat je iets hebt gevonden wat voor JOU werkt!! Super..
    die kilo’s en centimeters zijn uiteraard heel mooi meegenomen maar hoe fijn is het dat er een rust in je hoofd is gekomen en je deze afgelopen maand zo hebt kunnen genieten van alles :-)! Top Eef..

    En hoe is het met je gele schoenen? Haha!! (Insta; snoes-as)

    Beantwoord
    1. Eefje

      29 juni 2017 16:20

      Ja ik ben echt heel blij! Niet te vroeg juichen maar ik heb goede hoop!

      Mijn gele schoenen heb ik pas 1 keer aangehad. Moet mezelf nog steeds overtuigen dat ik ze leuk vind geloof ik.

      Liefs,
      Eef

      Beantwoord
  2. Eefje

    29 juni 2017 11:35

    Super goed zeg.. hier mag je zeker trots op zijn!
    Benieuwd naar de volgende update :)!

    Groetjes,
    Eefje

    Beantwoord
    1. Eefje

      29 juni 2017 16:17

      Dankjewel, dan ben ik ook! 🙂

      Liefs, Eef

      Beantwoord
  3. Malaika

    29 juni 2017 22:42

    Ah, zo fijn dat je je zo goed voelt! Heel verstandig ook met dat verschuiven van die tijden, dan heb je niet het gevoel dat je cheat en dat je de volgende dag weer van voorafaan moet beginnen. Heb je ook dat je de psychologische effecten van eten merkt? Ik merk dat ik eet omdat ik me verveel…Scriptieschrijven is dan niet de beste tijd voor de lijn!

    Beantwoord
    1. Eefje

      29 juni 2017 22:46

      Elke reden is een reden voor eten. Zo was het dan!
      Ook al ben ik er 24/7 mee bezig kan ik het verlangen ernaar vrij gemakkelijk uitzetten, zeker als het voor 12en is en na 8en.
      Succes met je Scriptie!

      Beantwoord
  4. Deen

    27 november 2017 18:33

    Enne, smoothie, telt dat ook? In de ochtend?

    Beantwoord
    1. Eefje

      27 november 2017 18:35

      Het gaat erom dat je geen calorieën binnenkrijgt, dus ook geen smoothies 🙂

      Beantwoord
  5. Maaike

    27 november 2020 16:47

    Hi Eefje! Wat fijn om jouw artikel nu te lezen terwijl ik aan het nadenken ben om te starten met intermittent fasting. Bij Weet Wat Je Dieet (https://www.weetwatjedieet.com/intermittent-fasting) raakte ik erin geïnteresseerd, maar ging ik verder op zoek naar ervaringen met dit dieet. Ik moet zeggen dat ik me nog niet helemaal besefte dat dit ook betekent dat ik ‘s avonds niet gezellig met vriendinnen wat hapjes kan eten. Ik ga het toch eens proberen en zien of het het voor mij waard is!

    Beantwoord
    1. Eefje

      27 november 2020 23:47

      Hi Maaike,

      Wat leuk om te lezen! Ik heb er veel artikelen over geschreven. Ik snap je punt. Mij ging dat in het begin heel makkelijk af. Ik zou het sowieso proberen als het je wat lijkt. Succes! En als je een vraag hebt kun je die altijd stellen hoor 🙂

      Beantwoord
  6. Eefje

    9 februari 2021 09:06

    Ja ik heb een vraag. Zou het zo kunnen zijn dat je bijnieren extra hard moeten werken om je suikerspiegel door het niet eten op pijl te houden of vergis ik me? Hier ook een Eefje dus groetjes Eefje

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 februari 2021 09:30

      Hoi Eefje, daar heb ik geen idee over. Ik deel alleen mijn ervaringen en heb op geen enkele manier lichamelijke kennis of kunde hierover. Ik kan je dus niet van een antwoord voorzien. Misschien kun je een wetenschappelijk onderbouwd artikel vinden? Lieve groetjes!

      Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Zo maak ik mijn lievelings witlofsalade

volgend bericht

Aardbei-kersentaart met Oreocrème

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
DÉ POMPOENSOEP DIE JE ECHT MOET MAKEN🧡
⠀⠀⠀
Dit is hoe ik al jaren mijn pompoensoep maak, maar nu nóg lekkerder. Ik heb het recept een beetje aangepast en dat heeft héél goed uitgepakt voor de smaak😍 Er zitten twee, nu niet meer zo geheimen, ingrediënten in. Namelijk; sinaasappel & kaneel!🍊 Misschien denk je ‘huh??’, maar dit is echt heel lekker👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor ruim 1,5 liter soep:
➡️800 gram (voorgesneden) pompoen, schil mag eraan blijven zitten wanneer je er zelf één aan stukjes hakt
➡️800-1100 ml kokend water
➡️200 ml volvette kokosmelk
➡️2 flinke uien, fijngesnipperd
➡️2 bollen knoflook
➡️1 flinke el tomatenpuree
➡️rasp van een (bio) sinaasappel
➡️2 groenten bouillonblokjes
➡️2 tl Ceylon kaneel
➡️1 tl paprikapoeder
➡️1/2 tl chilivlokken
➡️creme fraiche, iets verdund met water
➡️geroosterde pompoenpitten
➡️Peper, zout en olijfolie
⠀⠀⠀
Verdeel de pompoenblokjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie en paprikapoeder en chilivlokken. Snijd de kapjes van de bollen knoflook af en leg deze op een stukje aluminiumfolie. Doe hier olijfolie en zout op, vouw dicht en leg ook op de bakplaat.
⠀⠀⠀
Bak dit 35 minuten in een hete lucht oven van 200 graden, schep halverwege een keertje om. Tegen die tijd fruit je de uitjes aan in een pan met een beetje olijfolie daarna voeg je de tomatenpuree toe om kort mee te bakken. 
⠀⠀⠀
Schuif dan de geroosterde pompoen erin en knijp de knoflook uit. Voeg dan de bouillonblokjes, sinaasappelrasp, kaneel, het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. De hoeveelheid water is afhankelijk van hoe ‘sappig’ je pompoen is en hoe dik je de soep wil hebben. Pureer glad met een staafmixer of in de blender en voeg naar smaak nog wat peper toe.
⠀⠀⠀
Maak af met de crème fraîche en geroosterde pompoenpitten. Eet smakelijk🙌🏻 Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #pompoensoep #kaneel #sinaasappel #soeprecept #pompoen #foodblog #pumpkinsoup
BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂 ⠀⠀⠀ Joehoeee, va BUDGET TAARTPLATEAU DIY🎂
⠀⠀⠀
Joehoeee, vandaag een hele andere video dan je van mij gewend bent🎥 Ik laat je zien hoe je zelf, behoorlijk betaalbaar, je eigen taartplateaus kunt maken🎉
⠀⠀⠀
De tip van een los bord en bijpassend schaaltje heb ik al vaak gegeven maar vandaag gaan we even twee stappen verder. Dus pak je lijmpistool er kwast er maar bij en kijk mee😍
⠀⠀⠀
Nodig:
➡️Lijmpistool.
➡️Ik nam acryl verf, maar je hebt ook keramiek verf en dat zal ongetwijfeld beter blijven zitten.
➡️Papier afplak tape van goede kwaliteit, ik had duidelijk een flut rol.
➡️Sjablonen (optioneel).
➡️Kwast(jes).
➡️Borden/schalen met bijpassende kommen/bekers, misschien heb je al wel iets in huis.
⠀⠀⠀
Haal de tape er vanaf wanneer de verf nog nat is. Een tweede laagje verf zal voor een strakker resultaat zorgen, maar ik vond het rustieke wel leuk zo (thanks to het flut tape). Het is maar ter inspiratie, dus maak er je eigen ding van❤️
⠀⠀⠀
Natuurlijk niet alleen leuk voor taart; je kunt ook een schaal met bijpassende mok (zonder oor) gebruiken. Deze kun je inzetten als fruitschaal of gebruiken op je borrel- of brunchtafel met brood erin🍞
⠀⠀⠀
Ga jij dit proberen? Een gaaf taartplateau voor nog geen tientje! Sla de Reel op en stuur door naar iedereen die dit moet zien✅
⠀⠀⠀
ENIGE MINPUNT⁉️ Zeer slecht op te bergen. Ik kan het weten want heb er meer dan 10 in huis😅
⠀⠀⠀
WELKE VIND JIJ HET TOFST?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #eefsdiy #taartstandaard #taartplateau #inspiratie #leukomzelftemaken #budgettip
⠀⠀⠀
Ps. Het blijven twee delen dus doe voorzichtig ermee en lijm zo nodig nog een keertje bij. Gebruik niet teveel, maar wel royaal👌🏻 Afwassen met de hand🧼
HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰 ⠀⠀⠀ adv - J HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰
⠀⠀⠀
adv - Joehoeee, ik heb weer heerlijk online boodschappen gedaan bij Crisp! Dagelijkse boodschappen die de volgende dag al in huis waren, maar ook extra lekkers omdat ik mijn eetclub vriendinnen heb uitgenodigd voor een brunch🥐
⠀⠀⠀
Met lekker lokaal fruit maakte ik een salade, de kruidenroomkaas met zalm was een hit en Eef zou Eef niet zijn als er geen tomaten met burrata op tafel staan🍅 + de lekkerste croissantjes ever, heerlijke bagels🥯, suikerbrood, mimosa’s🍊🥂 & meer!
⠀⠀⠀
Crisp houdt van lokaal en ik ook👌🏻 Het komt rechtstreeks bij de teler of boer vandaan wanneer jij je bestelling plaatst✅ Knettervers en lekker! In mijn stories vind je een korting van €15,- op je eerste bestelling! Daarbij ontvang je een zak van die goddelijke croissants en óók nog een geweldige zelf afbak appeltaart van @jordysbakery 🍎 Doe er je voordeel mee😍
⠀⠀⠀
Voor de kenners; wat moet ik volgende keer zéker mee bestellen?? Ik ben benieuwd naar jullie tips en heb er vorige keer al zoveel aan gehad👇🏻 Bedankt alvast❤️
⠀⠀⠀
In samenwerking met @crisp_nl 🛒
⠀⠀⠀
#eefsfood #lekkercrisp #crispfan #vriendinnenbrunch #mimosas #bagels #croissants #onlineboodschappen
WEEKENDPLANNEN☀️ + HERSENSPINSELS👇🏻
⠀⠀⠀
Zo dat was even flink aanpoten afgelopen 2 weken. De to do lijst na een vakantie was zelden zo lang🤓 Klaar is ie nog niet, maar de absolute ‘moetjes’ zijn af of opgestuurd📮 Vandaag had ik een meeting op het strand en dit weekend ga ik lekker varen (nu kan het nog)🥰
⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik ook heel erg aan het nadenken over wat ik hier op ‘the gram’ allemaal deel/wil delen. Ik wil het niet per se anders, maar ik wil graag (nog) meer variatie!
⠀⠀⠀
Ik ben altijd mezelf hier, maar toch ook een gefilterde versie. Ik heb een veel fellere mening over dingen waar ik me vaak over op de vlakte hou bijvoorbeeld. Ook zou ik een leuk terugkomend (non food) topic in mijn stories willen optuigen dat met regelmaat terugkomt. Daarover zit ik nu te brainstormen met mezelf👍🏻 Input is zéér welkom hieronder in de reacties. De Instagram ergernissen nieuwe leven in blazen? Of de voor- en nadelen van het ‘single’ leven uitpluizen samen met jullie? Etc etc.
⠀⠀⠀
‘Eef test’ is ook een rubriek die ik weer wil oppakken. En dan in welke vorm? Eigen ondernemer zijn is geweldig, maar dat ‘ALLES’ kan laat me soms ook verzuipen. Welk (food)product moet ik testen en met mijn ongezouten review delen? Suggesties; ook welkom!
⠀⠀⠀
Ik denk ook vaak terug naar hoe Instagram van 5+ jaar geleden was en wat ik toen leuk vond om te delen. Onder andere dit soort hersenspinsels…
⠀⠀⠀
Dit was ‘m voor nu; wilde ik even kwijt.
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑 ⠀⠀⠀ Normaal b MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑
⠀⠀⠀
Normaal ben ik er niet zo happig op, maar soms komt er een foodtrend voorbij die je toch een keertje uit wil proberen! Deze combinatie is romig, zoet, zuur en fris tegelijk:⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
➡️1 bolletje burrata (100 gram)
➡️1 bevroren rijpe perzik
➡️1 rijpe passievrucht
➡️Balsamicostroop
➡️Gezouten pistachenoten
➡️Takje basilicum
➡️Honing of zoutflakes (optioneel)
⠀⠀⠀
Zorg dat de perzik goed bevroren is én gebruik een scherpe rasp. De rest spreekt voor zich!🔥
⠀⠀⠀
Tip: zet het bord/schaaltje van tevoren ook even in de vriezer, zo smelt het iets minder snel❄️
⠀⠀⠀
Als je het in 4 porties verdeeld heb je een hele leuke amuse voor een etentje met vrienden of familie🍨
⠀⠀⠀
Ook lekker om met een toastje doorheen te scheppen👌🏻 Sla jij ‘m op?✅ Direct opeten; maar dat lijkt me logisch.
⠀⠀⠀
#eefsfood #perzik #burrata #amuse #pistache #balsamico #passievrucht
LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BU LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BURRATA, PESTO & PISTACHE🌱
⠀⠀⠀
adv - Een super lekkere salade die perfect is als maaltijd👌🏻 Bak eerst de gnocchi knapperig (heel belangrijk) en voeg daarna de rest toe💛
⠀⠀⠀
Eind juni dit jaar was ik in Parma om van dichtbij te zien waar de basilicum voor in de Pesto alla Genovese van @granditalianl groeit en wordt geoogst. Je kunt je vast voorstellen hoe heerlijk het daar rook😍 Al enige tijd is de basilicum in deze Pesto ISCC PLUS gecertificeerd. Een volledig duurzame oogst, behoud van natuur, mensenrechten naleving worden hiermee gegarandeerd en dat maakt deze Pesto dus extra lekker💚
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 2 personen als maaltijd:
➡️500 gram Grand’Italia Gnocchi di Patate
➡️1 courgette, in dikke halve plakken
➡️200 gram Roma tomaatjes, in partjes
➡️90 gram Grand’Italia Pesto alla Genovese
➡️1 bol burrata
➡️2 handjes gemengde sla
➡️rasp van een halve citroen
➡️sap van een kwart citroen
➡️25 gram gezouten pistache noten
➡️verse basilicum
➡️Bakboter/olijfolie
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Bak met een beetje olijfolie, peper en zout de courgette gaar en goudbruin in een koekenpan. Als dit bijna klaar is voeg je de citroenrasp- en sap toe. Bak nog een half minuutje mee en zet apart om af te laten koelen.
⠀⠀⠀
Doe dan flink wat bakboter in diezelfde pan en bak de gnocchi goudbruin en krokant. Zet het vuur uit en laat grotendeels afkoelen. Voeg hier dan de Pesto aan toe.
⠀⠀⠀
Roer hier de courgette, tomaten en rode ui doorheen. Doe in een kom met de sla en maak af met de burrata, pistachenoten en wat extra verse basilicum. Eet smakelijk! Sla jij dit recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met @granditalianl 🇮🇹
⠀⠀⠀
#eefsfood #LaBellaVita #GrandItalia #basilicum #burrata #gnocchi
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!