Eetdagboeken

Eetdagboek van maandag 26 juni ’17

Vorige week maandag kwam mijn eerste echte eetoverzicht online en dat werd goed gelezen en ik heb ook een paar leuke reacties mogen ontvangen. Ik vond het zelf ook leuk om te doen! Dus dacht ik deze maandag hou ik het gewoon weer bij. 
Ik werd rond half 10 wakker en pakte gelijk mijn laptop erbij. Mijn bed is wel vaker mijn kantoor voor een paar uurtjes op maandagochtend. Ik had helemaal geen honger zoals bijna elke ochtend sinds ik aan Intermittent Fasting doe. Vorige week maandag was dat wel een beetje anders. Toen kon het me niet snel genoeg 12 uur zijn. 

Voor ik het wist was het al half 1 en had ik alleen maar een paar slokken water op uit de kraan. Wat ga ik eten? Het kon alle kanten op gaan. Ik dacht aan maïswafels met (pinda)kaas, banaan pannenkoekjes met aardbeien of een gebakken eitje. Ha! Het werd een smoothie. Een handje aardbeien, blauwe bessen en frambozen met een halve banaan, een scheut kokosmelk, perensap en 2 el havermout. Ik deed even makkelijk en pakte mijn staafmixer erbij. Die vind ik toch een stuk makkelijker schoonmaken dan een blender. Deze unit slurpte ik om kwart voor 1 naar binnen.

Rood fruit smoothie EEFSFOOD

13:15h, nog steeds niet genoeg (en zeker niet voor mijn doen) gedronken. Ik maakte een kop thee en tikte een flink glas water achterover! Deze vulde ik nog een keer bij en ook die ging op.

Water en thee eetoverzicht EEFSFOOD

Rond een uur of 3 nam ik maïswafels, 2 met pindakaas en eentje met Old Amsterdam. Glaasje spa erbij!

Maïswafels pindakaas EEFSFOOD

Om half 5 kreeg ik bezoek van mijn moeder en haar vriend. Ready om een planning te maken voor mijn nieuwe keuken. Dat is me nog heel wat! Ik had nog taart staan van dit weekend dus namen we een stukje. Bakkie koffie erbij met een scheutje kokosmelk erin.

Oreo taart met koffie EEFSFOOD

Rond 6 uur gingen we naar het strand. Ik had een best productief weekend en een ‘vrije’ maandag vind ik zo heerlijk! Eerst een lekkere Radler in het zonnetje.

Radler CK EEFSFOOD

Waar we voor kwamen: de gerookte zalm salade met een frietje (ik schreef er al over in dit weekoverzicht). De zalm roken ze hier zelf en is echt een aanrader. Verder is de salade heel simpel maar die zalm is echt MEGA zacht.

CK zalmsalade EEFSFOOD

Eigenlijk wilde ik een ijsje als toetje, maar toen zagen we appeltaart staan op de kaart. Het werd appeltaart met een thee’tje. Alweer taart. Oeps!

CK Appeltaart EEFSFOOD

Nog iets drinken maar het was 8 uur geweest. Lekker spa’tje it is!

CK spa'tje EEFSFOOOD

De dag begon gezond maar eindigde iets minder gezond. Ik heb wel enorm genoten van vandaag en daar gaat het om. Het is zo’n cliché woord maar ik lijk door het IF de balans wel een soort van gevonden te hebben. Ik moet niet te vroeg juichen natuurlijk. Aanstaande donderdag dan eindelijk de update na een maand intermittent fasting. Ook al zit je midden in een afval fase kun je echt wel taart eten, dan hou je het alleen maar beter en langer vol <3

Liefs,
Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.