De rest van het land

Popocatepetl – Rotterdam

Popocate wattes? Ja dat dacht ik toen ik de uitnodiging in mijn mail zag. En eerlijk is eerlijk, ik denk nog steeds wattes? Gelukkig kwam ik er al snel achter dat ze vooral Popo worden genoemd en dan iedereen dan ook begrijpt wat je bedoelt. Ik moest ook even onderzoek doen naar wat voor een restaurant dit is, ik had er nog nooit eerder van gehoord. Als foodblogger kom je nog eens op plekken! Het blijkt een restaurant met Mexicaans eten. VET LEKKER! Ik heb nog nooit bij een Mexicaan gegeten maar ik vind het wel heel lekker eten. De toko is onlangs helemaal verbouwd. En te ere daarvan werd dit etentje georganiseerd. Als dit geen gelukkige avond wordt weet ik het ook niet meer:
Popo muur groen EEFSFOOD

Bij binnenkomst stond ik voordat ik het wist al met een cocktail in mijn handen. En wat voor één?! Een mooi kleurtje, een tikkie pittig en gewoon heel lekker van smaak! En dat terwijl er ginger beer in zat.. #geengemberfan Popo cocktail EEFSFOOD

Nadat iedereen er was inclusief een paar bekende gezichten ging we aan tafel die voor ons gedekt klaarstond.
Popo gedekte tafel EEFSFOOD

We kregen eerst nachos op tafel met allemaal verschillende dipjes. Ik had trek en at hier natuurlijk weer teveel van. Zeker toen bleek hoe gigantisch veel fantastisch eten daarna nog kwam. De tafel werd vol gezet met allemaal verschillende voorgerechten. Ik wil eigelijk zeggen de één nog lekkerder dan de ander maar dat was niet zo. Alles was zo waanzinnig lekker dat ik geen favoriet kon kiezen.
Popo kippenvleugels EEFSFOOD
Super malse kippenvleugeltjes met van die lekkere sticky saus. Het is nog maar kort dat ik calamares weet te waarderen dus ik eet het afgelopen tijd steeds vaker. Dit waren echt de lekkerste ooit tot nu toe!
Popo voorgerechten EEFSFOOD
Super smaakvolle viskoekjes, juicy gebakken garnalen en quesadillas waar ook stukjes garnaal tussen zaten. 

Eigenlijk zat ik al vol. Vol vol! Ik kon me natuurlijk weer niet inhouden.. En toen, toen kwam er nog 3 keer zoveel aan hoofdgerechten.
Popo pulled EEFSFOOD
De lekkerste en meest krokante zoete aardappel frietjes ooit! Pulled pork en chicken. En dat was natuurlijk nog niet alles. Schalen vol met dips en mini wraps die je dus kon vullen met al dit lekkers. Ik hou er gewoon over op. Het was echt te lekker allemaal. 

Het dessert was cheesecake, brownie en veel vers fruit. Ik zal zo vol (ja sorry ik moet dit de hele tijd herhalen) dat ik alleen van alles een hapje heb geproefd want ik kon echt niet meer. Het fruit was eigenlijk mijn lievelings. Op brownies ben ik niet zo dol en naar mijn mening zie je dat tegenwoordig VEEL te vaak op de dessertkaart staan. Maar dat is vast niet zonder reden en een heleboel mensen zullen hier wel voor kiezen. 

Rollend en met pijn in mijn buik ging ik naar de trein. Wat was dit genieten. Ik wil hier sowieso nog eens heen en dat ga ik binnenkort maar doen ook denk ik. Echt een aanrader!

Liefs,
Eef

No products in the cart.