Over mij

Hi! Ik ben Eefje. Welkom, en leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik deel hier vooral eigen recepten maar ook persoonlijke blogs, kookvideo’s, hotspots en meer! Mijn blog is ontstaan uit een rap groeiend Instagram account welke ik in maart 2014 ben begonnen. Meer en meer kwam er vraag naar mijn recepten. Daar moest een platform voor komen en eefsfood.nl werd geboren.

Ik word banketbakker! Dat liep een beetje anders..

Hoewel ik zat hartige recepten op mijn site heb staan word ik toch altijd in verband gebracht met taart. Ik snap het wel, een fancy taart blijft natuurlijk langer hangen dan bord pasta, een kom soep of een lekkere burger. Maar als ik zou moeten kiezen; nooit meer zoet of nooit meer hartig is de keuze snel gemaakt en raak ik geen taart meer aan. Alleen nog om ze te maken!

Af en toe een taart of hapjes bakken voor familie werd steeds vaker bakken, 00k voor bekende via familie. En toen was daar ineens een aanvraag of ik een bruiloft met 100 gasten wilde voorzien van lekker eten. Ik zei ja, schakelde hulp in en het werd een fantastische dag. Vanaf toen is het balletje gaan rollen en verzorg ik nu vaker catering vanuit huis. Eefsfood is echt mijn bedrijf geworden. Ik kan er nog niet fulltime van leven maar daar wordt hard aan gewerkt.

Mijn plezier, lol en interesse voor fotografie heeft de afgelopen jaren ook flink toegenomen en ik ben ermee bezig om dit ook voor zakelijk doeleinde in te zetten. De wereld van online media is mega interessant! En ik heb inmiddels best wat ervaring opgedaan. Met deze ervaring zou ik graag andere (horeca)bedrijven een beetje op weg helpen! Ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen en ik hoop dat je met veel plezier en regelmaat rondkijkt op mijn website.

Liefs, Eef 

4 reacties op “Over mij

 1. Hi Eefje!

  Wij zijn Maxime & Juliette, ook wel Max & Juuls, tweelingzusjes, 26 jaar woonachtig in Leiderdorp. We zagen je post op In de buurt Leiden met je oproepje over Leidse Foodbloggers. Wij zijn vooral actief met wijn (zowel qua werk als in onze vrije tijd) maar daar komt altijd food bij kijken. Ik denk dat er weinig restaurants zijn in Leiden die wij niet langs zijn geweest. Als er iets nieuws is dan willen we dat altijd uit proberen!:)
  Leiden kan inderdaad wel wat meer inspirerende keukens/restaurants gebruiken. En als het aan ons ligt, ook een iets betere wijnkaart. Maar goed! Wellicht dat wij je kunnen helpen met de wijnspijs van je gerechten of gewoon lekker over food&wijn kletsen!
  Wellicht een keertje smullen/koken/borrelen?

  Cheers! Max & Juuls

  1. Wat super tof! Ik vind wijn mega leuk maar ik vind het ook heel lastig om over te schrijven. Misschien hebben jullie daar wel wat tips voor! Het lijkt me sowieso leuk om een keer af te spreken. Eefje@eefsfood.nl is mijn e-mail adres. Bedankt voor jullie berichtje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *