Blog

EEFSFOOD overzicht week #18

Maandag, dinsdag & woensdag
Het klopt dat er vorige week geen nieuw weekoverzicht te lezen was. Dit maakte plaats voor het verhaal van de catering. Ik maak het mezelf even makkelijk en verwijs jullie voor de eerste 3 dagen van deze week naar mijn vlog die afgelopen online kwam. Maandag begint op 8 minuut 3 maar kijk hem gerust helemaal! Ook ging koffiemaand meimaand online. Wat dat inhoudt lees je hierOok kun je de eerste aflevering al zien: zo zet je koffie met een Chemex.
VLOG! Achter de schermen bij een catering, een bijzondere plek en een verrassingstaart

Donderdag
Donderdag was zo’n dag dat ik zoveel wilde doen dat ik eigenlijk geen idee had waar te beginnen. Huis opruimen werd het. Volgens mij staat dit in elk weekoverzicht. Is dat normaal? Of maak ik er dan sneller dan gemiddeld een puinhoop van? Enfin, het resultaat is altijd fijn. Ik moest eigenlijk ook nog een paar recepten koken, fotograferen en uitwerken. Een paar blogs typen en ik had ook nog afgesproken met een vriendin. En toen, toen belde mijn moeder. Dat mijn opa en oma thuis zaten en allebei de griep hebben. Ik was de laatste hoop om even boodschappen voor ze te gaan doen. De autistische ik had het er even moeilijk mee want ik dacht alles zo mooi bedacht te hebben. Maar opa en oma helpen heeft natuurlijk even voorrang! 
Brug open EEFSFOOD
Ja hoor de twee bruggen die ik onderweg tegenkwam stonden allebei open..

Daarna nog wat aan mijn blog gewerkt. En toen ging ik richting de stad. Ik fietse weer langs de winkel die al weken een paar schoenen in de etalage hebben staan die mijn aandacht trekken. Eerder deze week ben ik al naar binnen gegaan om wat info in te winnen. Ik twijfel nog steeds. Al houden ze me wel al weken bezig, dus het zou geen impuls aankoop zijn. Wat vinden jullie?
Schoenen EEFSFOOD

Ik fietste door naar Chummy waar ik had afgesproken met een vriendin om even met onze laptop te zitten en wat lekkers te drinken. 
Chummy EEFSFOOD

Daarna bestelden we ook nog eten bij de Thai. Genieten was dat zeg! Drukke maar leuke dag.
Thais EEFSFOOD

Vrijdag
Vrijdag moest ik werken. Er zijn momenteel zoveel toeristen op pad! En met die, die amper Engels spreken of begrijpen heb ik echt best veel moeite. Ik leg met liefde alles 3 keer uit maar dat heeft in dit geval niet zoveel zin. Het was een vermoeiende dag wat dat betreft. Dat Delfts blauw lokt ze vast allemaal naar binnen.
Leo klompjes EEFSFOOD

Ik was zo moe dat ik om 20h al in bed lag. En het ergste is dat ik nog moeite had met het einde van gtst halen (ja ik kijk dat gewoon nog steeds..). 

Zaterdag
Ik werd om kwart voor 8 wakker. Ik voelde me best wel fit. Ik bleef nog even liggen voor het lekkere en ineens was het kwart voor 11. Whoops! Zo’n 14 uur geslapen, ik ben daar goed in joh! Ik stond op en een productieve dag kon beginnen. Wasjes draaien, vaatwasser uitruimen, stofzuigen en een beetje bloggen tussendoor. Aan het einde van de middag ging ik naar een vriendin want ik had haar even voor iets nodig. We sloten de avond af met 2 potjes Yathzee. Ik ben zooo in to Yathzee de laatste tijd. Wat een top spelletje. Als het een beetje goed gaat dan, anders ga ik met mijn pen smijten. Eenmaal thuis ging ik weer achter mijn laptop. Ik zat nog steeds lekker in de flow net als die middag. Ik bakte nog een suikerbrood pudding met frambozen. Deze is voor zondag om mee te nemen naar het eiland. Het eiland? Meer daarover kun je ook in mijn vlog van afgelopen week zien. 
Broodpudding EEFSFOOD

Zondag
Tijd voor een dagje ultiem relaxen! Met een lekkere lunch incl de broodpudding achterin pikte ik een vriendin op en reden we naar Aalsmeer. Een dagje boot, water, zon & wind. Je kunt me bijna met niks blijer maken. De zon liet nogal even op zich wachten maar toen hij er dan eindelijk was was het echt genieten geblazen! Zelfs nog even een klein tukkie gedaan op de steiger. 
Chillen eiland EEFSFOOD

Lekker eten en aan niks hoeven denken. Dat is hier zo fijn. Laptop thuis want er is hier toch geen WiFi. Feest hoor! Ook de hoogste tijd voor mijn favo spelletje. Yathzee! Niet weten te winnen tot 2 keer toe. Gelukkig kan ik tegenwoordig iets beter tegen verliezen dan vroeger en hoefde er geen zakdoekjes aan tepas te komen haha!
Yathzee op de boot EEFSFOOD

Leuk dat begin van het vaarseizoen maar als de zon weg is ’s avonds is het gewoon tering koud. Helemaal ingepakt werden wij weer afgezet bij de auto. Op naar huis!
Koukleumen met Taar EEFSFOOD

Eigenlijk heb ik een heerlijke week gehad vol werk en leuke dingen. Tot de volgende!

Liefs,
Eef

2 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.